Våld är bara fel om det drabbar en kvinna

Mäns våld mot kvinnor är en avskyvärd företeelse och ett av de allvarligaste problemen vi har i världen. Det pratar vi feminister mycket om. Men våld är inte bara dåligt. När en man slår eller dödar en annan man är det som bekant inget att bry sig om, eftersom det bara handlar om män. Och vi vet ju mycket väl att kvinnor aldrig använder våld (det har ju feministisk forskning visat). Men vore det inte härligt om kvinnor gick omkring och slog och dödade män? Jo, det vore så klart! Det förstår vi feminister.

Härligt nog så kommer det ett par filmer i sommar som handlar om kvinnor som misshandlar och dödar män. Härligt är också att DN Kultur ägnar ett par helsidor åt dessa filmer och åt temat våldsamma kvinnor. Bäst av allt är att DNs skribenter har tillräckligt med feministisk kunskap för att förstå hur fint det är att fantisera om kvinnor som misshandlar och dödar män och artikeln formligen sprudlar av glädje och förtjusning över tanken. Ett klokt och tänkvärt citat från DN:

“Att vapnen i den här filmen, “Spring Breakers”, hanteras av kvinnor är alltså ett tydligt sexuellt maktövertagande som borde ingjuta kastrationskomplex i var och varannan man. Det är en nästan övertydligt demonstrerad emancipation och maskulinisering.”

Jahahaha håller ni inte med DN? Vilken härlig grej om var och varannan svensk man skulle få kastrationskomplex! Låt oss precis som DN hålla tummarna för att det händer – det vore ju jättekul! Nästan lika kul som när kvinnor misshandlar och dödar män.

Atrikeln där DN förklarar varför det är härligt och kul när kvinnor knivhugger, skjuter och dödar män tillhör tidningens mest högkvalitativa material och är därför inte tillgänglig gratis på nätet. Jämställdhetsfeministern rekommenderar dock varmt alla feminister att prenumerera på DN, som är en jättebra tidning som i princip varje dag publicerar nya feministiska rön om hur flickor och kvinnor drabbas värst och på vilka sätt pojkar och män är ett problem.

DN sprudlar av entusiasm över kvinnors våld mot män. (Fotot är stulet från Susanna Varis blogg – feminister och kvinnor får stjäla, för det är så coolt, rebelliskt och emancipativt när vi gör det)

Nu är det dags för tjejerna att slåss och döda. Det är så klart en helt annan sak än när män gör det. (Foto från Susanna Varis blogg)

Advertisements

Tagged: ,

7 thoughts on “Våld är bara fel om det drabbar en kvinna

 1. @Benanderii June 8, 2013 at 6:17 am Reply

  Våld är förfärligt, vi måste lär oss att leva utan våld! Om alla män kastreras tror jag att vi kommer långt med att få bort den aggression och det våld som ligger i den manliga könsrollen. Det våld som följer av könsmaktsordningen och som ju alla män står bakom.
  För att understryka vikten av att kunna agera utan våldsverkan är det viktigt att flickor och unga kvinnor får lära sig att slåss och att använda vapen. Vänstern är ett föredöme härvidlag! Vapenutbildning och vapentillgång borde också komma i fråga som en självklar lösning för det feministiska goda fredsvåldet. Och, att inte förglömma, en riktig hämnd skall bestå av blod i massor och död. Nån fjuttig våldtäktsdom eller sån´t duger inte längre. Nä, det är nya tider nu!

 2. […] För att se vad jag pratar om, se Susanna’s Crowbars inlägg Apropå våld (tack för ditt mail), Jämställdhetsfeministerns Våld är bara fel om det drabbar en kvinna. […]

 3. lilycrowart June 8, 2013 at 9:19 am Reply

  Självklart ska alla kvinnor/feminister använda så mycket våld det går. Misshandla och döda så många män som möjligt. Då kanske vi till slut har den slutgiltiga lösningen på mansproblemet. En mansbefriad värld där alla goda och änglalika kvinnor kan leva i evig harmoni med varandra. (Obs! Grov ironi. För dig som tänker klippa ut den här kommentaren och klistra in det i ett annat sammanhang)

  • Jämställdhetsfeministern June 8, 2013 at 10:39 am Reply

   Ironi är en manlig härskarteknik. Borde förbjudas.

   • lilycrowart June 8, 2013 at 12:19 pm Reply

    Självfallet, så dumt av mig.

 4. Apropå våld | Susanna's Crowbar June 8, 2013 at 9:21 am Reply

  […] Jämställdhetsfeministern […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: