Att mörda en man drabbar kvinnor värst!

Som alla svenskar säkert redan vet så har ju feministisk forskning tydligt visat att kvinnor alltid drabbas värst av allt – vad som än händer. Även under krig, när män mördas, sprängs i bitar och lemlästas på löpande band, är det självklart kvinnor som drabbas värst.

Hillary Clinton visar prov på djupa feministiska kunskaper, när hon förklarar varför det är så och varför kvinnor igenom alla tider har drabbats värst i krig:

“Women have always been the primary victims of war.  Women lose their husbands, their fathers, their sons in combat.  Women often have to flee from the only homes they have ever known. Women are often the refugees from conflict and sometimes, more frequently in today’s warfare, victims. Women are often left with the responsibility, alone, of raising the children.”

Där har ni det svart på vitt. Om pappan i en familj blir sprängd till köttslamsor eller gasas ihjäl, är det mest synd om mamman, som ju får ta hand om barnen själv. Dessutom kan hon ju bli ledsen.

Hillary Clinton

Hillary Clinton

Här ligger de priviligierade männen och latar sig i sina flotta massgravar…
Massgrav för män

medan de stackars kvinnorna tvingas dra det tunga lasset – både arbeta och ta hand om barnen.

Och feministisk forskning har ju visat att män som tvingas ut i krig får skylla sig själva om de dör, eftersom det ju sannolikt är andra män som också tvingats ut i kriget som dödar dem. Våld är bara fel om det brabbar en kvinna.

Skönt att se att även om USA är långt, långt efter Sverige när det kommer till feminism, så finns det en och annan politiker också där som har genusglasögonen på.

Här finns en liten lista på fler kloka citat från kunniga feminister.

Tagged: , , , , ,

10 thoughts on “Att mörda en man drabbar kvinnor värst!

 1. Pelle2 August 24, 2013 at 11:40 am Reply

  Ja, männen ser altid till att slippa vara med om något som helst lidande genom att se till att
  bli dödade och lemlästade.Typiskt män att glida fram på den patriarkala räkmackan genom att se till bli mördade och därmed överlämna det riktiga lidandet till de överlevande kvinnorna.

  • Jämställdhetsfeministern August 24, 2013 at 11:56 am Reply

   Ja, som vanligt tänker männen bara på sig själva. Ynkligt att liga och lata sig i sina gravar, medan kvinnorna tvingas slita och släpa.

 2. Ekvalist August 24, 2013 at 2:52 pm Reply

  Synnerligen otillständigt av Aftonbladet att tillåta alla dessa antifeministiska hatkommentarer under artikeln. En kan tro att det är Breivik själv som har skrivit där.

  Typiskt svikarmän att dö i krig och smita från hushållsarbetet och föräldraförsäkringen! Samma strukturer här som i Syrien och Afghanistan.

  • Jämställdhetsfeministern August 24, 2013 at 2:56 pm Reply

   Ja jag noterade att det är många näthatare i farten där. Synd att jag som fiktiv kvinna inte tillåts kommentera på Aftonbladet och vissa dessa breivikare till rätta. Kvinnodiskriminering är vad det är….

   Japp… samma strukturer här som i Syrien och Afghanistan. Men tur att modiga feminister på t.ex. Aftonbladet vågar säga att det bara är kvinnor som ska stödjas, både här och i Syrien och Afghanistan.

 3. Say NO till City Gross? | WTF? November 24, 2013 at 4:00 am Reply

  […] Notera att kvinnor kommer först, sen barn, sen inget… Gissar att de med barn menar flickor. Kvinnor drabbas ju alltid hårdast. Pojkar och män surfar väl bara omkring i katastrofernas […]

 4. […] förstås oerhöt glädjande, eftersom feministisk forskning ju tydligt visat att det alltid är kvinnor som drabbas värst när pojkar och män slaktas och lemmlästas i krig – och att bistånd alltid bör gå till kvinnor, eftersom män ju aldrig har bidragit till […]

 5. […] snoppmakten. I samarbete med Hillary Clinton förklarade Jämställdhetsfeministern också varför kvinnor alltid drabbas värst när män dör i krig. Alla feminister med självrespekt publicerade en lista med 33 anledningar till varför vi alla ska […]

 6. […] forskning tydligt visat att det alltid är kvinnor drabbas värst när män dödas i krig (se här). Och i de fall som krig efterföljs av svält, så är det alltid kvinnor som drabbas värst, […]

 7. M J September 5, 2014 at 3:14 pm Reply

  På vilket sätt är det jobbigt och utamanande att dö? Det är fan mer synd om dem som måste lida och leva igenom skiten än de som slutar finnas till även om det var ett helvete fram till den millisekunden.

 8. […] och för att de ville förtrycka kvinnorna. 80 miljoner miljoner människor dog, varav 75% män. Kvinnorna drabbades värst. Hitler (SD) upprättade till och med koncentrationsläger där kvinnor gasades ihjäl, på grund […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: