Sveriges nya, jämställda flagga

Som alla känner till så består Sveriges flagga idag av ett gult kors, mot blå bakgrund. Korset är hämtat från kristendomen – men vi kloka svenskar har ju tack och lov förkastat kristendomen som statsreligion och bytt ut den mot feminismen. Därför är det nu också hög tid för oss att byta ut vår flagga, mot en som bättre stämmer överens med våra moderna värderingar.

Korset i den svenska flaggan är ju en symbol för Jesus Kristus – en gubbe – och kan därmed absolut inte tolereras. Sverige ska inte vara ett gubbvälde, utan feministiskt jämställt. Jämställdhetsfeministern har därför tagit på sig uppgiften att ta fram en ny, jämställd flagga. Den ser ut så här och bör antas från 1 januari 2014.

jämställd flagga himmel

Ut med de unkna, patriarkala räta linjerna och gubbiga Jesus-referenserna – och in med den jämställda kvinnligheten och statsfeminismen!
Krossa Patriarkatet!

Advertisements

20 thoughts on “Sveriges nya, jämställda flagga

 1. enstillaundran September 13, 2013 at 7:01 am Reply

  Jag brukar ALLTID hålla med dig (mest för att du alltid har rätt, men också för att jag är lite rädd för dig) men inte nu.

  Det ska inte vara en blå bakgrund på flaggan utan en genusbefriande regnbågsmönstrad bakgrund. Menar du på allvar att du inte vill HBTQ:a vår nationella stolthet?

 2. Pelle2 September 13, 2013 at 7:20 am Reply

  Dessutom har du ju kvar referenser till den gamla ,manligt och patriarkalt besudlade,svenska flaggan eftersom din flagga också är gul och blå.
  Vår feministbroder en stilla undrans förslag om att ha en regnbågsfärgad flagga är naturligtvis mycket bättre.
  Vidare borde flaggan inte var rektangulär utan formad som en trekant. Det skulle ju indirekt
  leda tanken till det kvinnliga könet. En rektangulär form för ju tankarna til något manligt och fyrkantigt och så kan vi ju inte ha det ;-):

 3. kimhzabremersbodega September 13, 2013 at 7:29 am Reply

  Lysande förslag, men flaggan måste naturligtvis vara rund. Eller åtminstone oval. Att den sen inte kan hissas gör ingenting eftersom flaggstången också är en otäck maskulin fallos. Bättre då att den får ligga på marken.

 4. Ni glömde väl inte « Toklandet September 13, 2013 at 7:39 am Reply

  […] Glöm inte att ta en titt på Sveriges nya jämställda flagga! […]

 5. bashflak September 13, 2013 at 7:55 am Reply

  Korset är ett verktyg för att plågsamt avrätta män, det vill du väl inte ta bort?

 6. Rick September 13, 2013 at 8:07 am Reply

  Jag instämmer med er som noterat att Jämställdhetsfeministern avvikit från den enda rätta vägen eftersom hen med den blågula flaggan ger mig SD-vibbar. Enligt feministisk logik tänkte jag föreslå att flaggan ska vara rosa, men det kanske inte funkar för den färgen är ju könskodad och skadar småflickor. Fast å andra sidan är ju det välkommet med en tjejig kodning, så kanske flaggan ändå får vara rosa, trots att det är patriarkatet som smyger omkring och målar allt rosa för tjejerna så att de hålls ifrån den blåa pojkfärgen. Flickorna måste ta över den blåa färgen, men då kommer alla att uppfatta flaggan som gubbslemmets symbol, så den måste ändå ha någon annan färg.

 7. Ekvalist September 13, 2013 at 10:49 am Reply

  Den blåa färgen symboliserar unket, manligt förtryck. Den radikalfeministiska färgen är, om jag inte missminner mig, lila. Jag tänker mig en mörklila feministsymbol med en knuten näve, på en ljuslila bakgrund.

  Och så vete-ax som bildar en lagerkrans runt feministsymbolen, för att symbolisera att det jämställda könet är det kön som får saker att växa. Eller vad säger jag? Ursäkta, det kanske blir för likt DDR:s gamla flagga. Så stryk det där sista.

 8. rocki September 13, 2013 at 11:22 am Reply

  Ni är så normativa så man blir spyfärdig! Flagga? En klänning ska det vara, och ingen fallos ska den hissas upp i utan läggas i en grävd grop i marken. Gropen kan några dyslektiska pojkar gräva, det är ändå ingen idé att de går till skolan med sin antipluggkultur.

 9. Petter September 13, 2013 at 2:57 pm Reply

  Härligt att hitta till en sida med en feminist som kan se patriarkatets feta fula unkna dålda strukturer som skapar denna våld och våldtäktskultur mot kvinnor. Och flaggstången måste ju va kronan på verket, vilken kvinna skulle komma på att resa en rak kukstam med en ollonformad krona på? Det är mäns dåliga smak och samhällets påtvingade besatthet av sex. Jag förstår inte ens varför folk fortfarande har sex! Vore det inte bättre om vi inseminerade de kvinnor som vill ha barn, och då kan hon också välja precis hur barnet ska se ut och gilla genom spermabanken. Man slipper alla normer och patriarkal press som kommer av att leta partner för sex. Den påhittade sexbesattheten i samhället är strukturen som är mest förödande för samhällets framtida utopi, slut. 🙂

 10. Jämställdhetsfeministern September 13, 2013 at 3:00 pm Reply

  Många kloka synpunkter!
  Egentligen borde vi kanske annordna en folkomröstning med de olika flaggalternativen, där Sveriges kvinnor får ta ställning till vilken flagga Genus-Sverige ska ha!

 11. Ligneto September 13, 2013 at 3:49 pm Reply
 12. bashflak September 13, 2013 at 10:54 pm Reply

  Senast år 2050 kommer Muslimska Brödraskapet att vinna egen majoritet i Sveriges Riksdag, och då kommer vår flagga att se ut så här:

  Patriarkatet regerar!!!

  • Malte Skogsnäs September 14, 2013 at 6:53 am Reply

   Tror du på myten om att muslimer föder vansinnigt mycket barn? Kolla upp födelsestatistiken för t.ex. Iran. USA kan skrota sina planer på att bomba bort det landet. Iran kommer att försvinna av sig självt. Eller är det “massinvandringen” du menar?

   • bashflak September 14, 2013 at 7:21 am Reply

    De föder inte så vansinnigt mycket barn, men något fler än oss. Och just nu flyttar det hit lika många som Sveriges födelsetal, ca 100000/år.

    Det enda som varierar mellan olika bedömare är årtalet när kristna svenskar blir en minioritet, inte att det kommer att ske.

    • Malte Skogsnäs September 14, 2013 at 7:32 am Reply

     Det är nettoinvandringen som är den intressanta, 50000/år. Alla som flyttar hit är inte heller muslimer och vad är det som säger att de som är muslimer skulle rösta på ett parti motsvarande Muslimska Brödraskapet? Många flyr ju hit för att undkomma religiöst förtryck. 70 % av Sveriges muslimer som röstar rött.

 13. bashflak September 14, 2013 at 6:17 am Reply

  Får man skriva KUKEN på den nya flaggan?

 14. bashflak September 14, 2013 at 11:00 pm Reply

  Malte: Vi får hoppas att du har rätt.

  http://www.svd.se/kultur/understrecket/myten-om-ett-muslimskt-overtagande_8516822.svd

  Men det är ju förbryllande att Sveriges feminister tar emot den patriarkala icke-sekulära kulturen med öppna armar, vilket var orsaken till att jag skrev det sarkastiska inlägget med den blågula halvmånen.

 15. Jock Rockman February 7, 2015 at 10:44 am Reply

  Rörd till tårar för alla fina kommentarer… Men Nationalsången då? Är det inte full med gamla mossiga patriarkatvärderingar? Bara början: “Du gamla du fria”, vilka var fria i nämnda patriarkat va!?
  “Ärat ditt namn flög över jorden”, med vidhängande sexköp utomlands eller?
  Vem gör ny text, Sveland, Fi eller kanske som grupparbete inom Venusgnetenskapen?

 16. Israel June 22, 2016 at 10:07 pm Reply

  Nu är tiden mogen. Mogen för undergång av Sverige. Förkastar folket Guds egen Son, Jesus Kristus, min Frälsare och vän, så förkastar Gud svenska folket för evigt! Man leker inte med Kristendomen, med Herren själv. Gud har övergett landet nu. Så bra kanske ni säger, då kan jag bara säga er att sjukdom, nöd, olyckor, hungersnöd, krig inte heller komma överge landet när Domen drabbar Sverige! Ni kommer nu stå övergivna och ensamma både av Gud och sk. vänner när olyckan bryter lös.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: