Klipp kuken! Jämställdhetsfeministern stöder Sveriges Kvinnolobby

Sveriges Kvinnolobby är en organisation för kloka och kunniga feminister, som kämpar för jämställdhet. Den senaste veckan har dock de duktiga kvinnorna i Sveriges Kvinnolobby drabbats av attacker från näthatare, som har mage att ifrågasätta ifall Sveriges Kvinnolobby verkligen står för jämställdhet.

Men det räcker ju med att titta på bilden nedan, tagen från Sveriges Kvinnolobbys Twitterkonto, för att se att det är jämställdhet och inget annat som de står för.

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

“Dags för klippa kuken” uppmanar Sveriges Kvinnolobby, en organisation som Jämställdhetsfeministern och regeringen självfallet stöder.

Sveriges Kvinnolobby fick för ett år sedan tio miljoner kronor i stöd av regeringen. Brinner du också för jämställdhet och att klippa i mäns könsorgan? Gör då som regeringen och Jämställdhetsfeministern och stöd Sveriges Kvinnolobby!

Här, här, här, här och här kan du hitta exempel på hur näthatarna kritiserar Sveriges Kvinnolobby, bara för att de är kvinnor.

Tagged: , , ,

19 thoughts on “Klipp kuken! Jämställdhetsfeministern stöder Sveriges Kvinnolobby

 1. Ekvalist September 18, 2013 at 8:43 pm Reply

  “Vad bör göras?”, hette en pamflett av Lenin (som visserligen var man, men han var åtminstone revolutionär) och äntligen har Sveriges Kvinnolobby gett oss svaret på den urgamla frågan. Kvinnorna har förtryckts av patriarkatet i 200 000 år enligt Katrine Kielos, och det är sannerligen ingen överdrift. Nu är det payback time. Fram med den, och av med den bara.

  • Jämställdhetsfeministern September 19, 2013 at 5:49 pm Reply

   Ja Lenin var ovanligt klok för att vara man. Och Katrine Kielos briljans är som bekant makalös.

  • fredrik October 21, 2014 at 3:06 pm Reply

   Jag vill inte ha min kuk avklippt men ni får ta mina juveler och gärna straffa mig och misshandla mig hur mycket ni vill för att vad är kukar utan kvinnor som inte vill ha dem?

 2. bashflak September 18, 2013 at 9:45 pm Reply

  Om vi genomförde SCUM och sammanfogade alla kapade kukar till ett snöre, så skulle det räcka tio varv runt jorden. Det kunde vi sedan ha till att hänga alla som överlevde blodförlusten.

 3. enstillaundran September 18, 2013 at 9:57 pm Reply

  Om alla kukar klipptes idag skulle vi få slut på feminister redan efter en generation. Är detta en del av planen?

  • Jämställdhetsfeministern September 19, 2013 at 5:50 pm Reply

   Fakta och vetenskap är manliga härskartekniker.

   • enstillaundran September 19, 2013 at 5:53 pm Reply

    Intuition och magkänsla har gett oss så mycket men inte i form av teknik, vetenskap, jordbruksprodukter och annat vi kan leva utan i ett feministiskt Utopia.

 4. […] I september konstaterade den kunniga feministen My Vingren klokt att det ska räcka med att någon någonstans leker med tanken att en man är pedofil, för att samhället ska ta hans barn ifrån honom. Jämställdhetsfeministern hyllade Plan Sveriges fina kampanj för att endast flickor ska få gå i skolan i u-länder, medan pojkarna endast ska få undervisning i könsmaktsordningen. Så att det blir jämställt. Jämställdhetsfeministern stöttade givetvis också Svensk Kvinnolobbys Klipp kuken-kampanj. […]

 5. […] den avskyvärda och sexistiska badmodereklamen! Men som tur var har den feministiska organisationen Sveriges Kvinnolobby startat en kampanj för att stoppa detta otyg: #Reklamera. Kvinnolobbyn och andra feminister […]

 6. Mr Besserwisser November 9, 2014 at 11:03 am Reply

  Bästa Jämställdhetsfeministern!

  Det är med stort intresse jag tar del av de senaste rönen inom genusforskningen som JäFeMi tar upp här. Då undertecknads hunger efter mer genuskunskap är närmast omättlig, tog jag mig till Svenska Kvinnolobbys webbsida och hittade detta vetenskapliga dokument (bifogar länk). Men jag förstår inte riktigt vad det handlar om – kanske JäFeMi kan förklara?

  Med mina amatörglasögon förefaller det som att dokumentet förordar en ny syn på jämställdhet, nämligen att en styrelse är jämställd om den exempelvis består av hälften kvinnor och hälften brödrostar?

  https://www.dropbox.com/s/28ca5lst4wzcmjz/Konferens%20f%C3%B6r%20vidgade%20perspektiv%20p%C3%A5%20k%C3%B6n%20_%20J%C3%A4mst%C3%A4ll.pdf?dl=0

 7. klippavden@hotmail.com March 13, 2015 at 11:24 pm Reply

  Ni kan börja med min

 8. Thisguy May 26, 2015 at 9:36 am Reply

  Fylle erra fittor med bajs

  Femenism är bull shit och ni är idioter

 9. MilitantPacifist August 4, 2015 at 2:46 pm Reply

  Om ni vill könsstympa ungefär hälften av befolkningen pga era politiska åsikter så är ni ju inte ett dugg bättre än sverigedemokrater eller nationalsocialister.

  Jag VAR feminist fram till för några år sedan, sen insåg jag att feminismen är på väg mot att bli det nya patriarkatet, dvs kvinnor som förtrycker män.

  Jag tycker det är precis lika jävla fel som när vita feta män sitter med all makt..

  Men vita feta män kommer knappast kräva att vi skär av alla kvinnobröst bara för att främja någon politisk smörja.

  Så nu är jag HUMANIST, någon som anser att ALLA människor har lika värde, oavsett kön, läggning eller etnicitet.

  Så ni militanta feminister borde nog ta o tagga ner lite, ni svärtar ner hela gruppen feminister med sådana idéer som presenterats här ovan.

 10. […] huippuhetkiä edustaa Elina Knihtilän paskominen alleen kuolinvuoteella ja (hetero?)mieheltä irti leikattu penis. No, varmaankin tuo jälkimmäinen on lämmittänyt erityisesti raadin […]

 11. […] översteprästerna i Sverige – Gudrun Schyman (FI), Anna Giotas Sandquist (Sveriges Kvinnolobby) och Ida Östensson (radikalfeministisk vänsteraktivist) – en ny kampanj för att få män […]

 12. […] Sveriges Kvinnolobby är den organisation vars officiella twitterkonto 2013 spred budskapet ”Dags för klippa kuken”. Åkestam & Holst VD har alltså sprungit på deras panelsamtal. Vi kan bara spekulera men vore […]

 13. […] radikalfeministiska översteprästerna i Sverige – Gudrun Schyman (FI), Anna Giotas Sandquist (Sveriges Kvinnolobby) och Ida Östensson (radikalfeministisk vänsteraktivist) – en ny kampanj för att få män att […]

 14. Charline April 3, 2017 at 5:54 am Reply

  I truly far from others nicely %BT% will probably
  be. But the main problem is I’ve got to distribute an paper for this matter.
  How to get it done improved? Precisely what the key recommended get rid
  of?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: