Förbjud banklån till män!

Många svenska hjälporganisationer har tack och lov anslutit sig till Feminismen. Som bekant betyder det bland annat att de istället för att hjäpa barn, kvinnor och män i fattiga länder, istället hjälper endast kvinnor och flickor. Så att det blir jämställt. ActionAid och Plan Sverige är två exempel på sådana fina feministiska hjälporganisationer, som Jämställdhetsfeministern tidigare hyllat.

Andra feministiska hjälporganisationer, som ofta hyllas i media, koncentrerar sig på att ge banklån till fattiga människor i u-länder. Men bara till kvinnor förstås, för jämställdhetens skull. Den kloke feministen och affärsmannen Percy Barnevik är en pionjär inom denna ädla form av hjälpverksamhet.

En av de främsta orsakerna till att allt fler av våra svenska hjälporganisationer slutar att hjälpa pojkar och män i u-länder, är förstås att feministisk forskning har visat att hjälp till flickor och kvinnor lyfter hela samhällen ur fattigdom. Att hjälpa pojkar och män är dock helt värdelöst, eftesom feministisk forskning tydligt visat att de slösar bort sina pengar på sprit och våldsporr. Män har ju bevisligen aldrig någonsin bidragit till välstånd genom att uppfinna mediciner, maskiner och produkter, genom att forska, bygga städer eller starta företag. Jag citerar den kunnige feministen Percy Barnevik, initivativtagare till hjälporganisationen Hand in Hand, som ger mikrolån bara till kvinnor:

“Jag blir så trött på de spelande, supande, lata männen. Därför lånar jag bara ut pengar till kvinnor. I själva verket hatar jag män”.

Kloka ord. Och det är tydligt att Percy här tittar på sin egen personlighet och dömer andra män efter sig själv.

Det är förstås fatastiskt bra att vi i Sverige arbetar för att endast kvinnor ska ha tillgång till banklån och utbildning i u-länderna. Men det är nu hög tid att vi vänder blicken mot vårt eget land! När vi svenskar nu äntligen insett att män i u-länder är själviska, värdelösa svin som inte förtjänar varken utbildning eller pengar, måste vi ju börja behandla våra svenska män på samma sätt. För det är väl ingen som påstår att svenska män skulle vara bättre än männen i u-länderna? Det skulle ju vara rasism! Så eftersom vi i Sverige alla är överens om att män i u-länder inte ska ha tillgång till banklån, så ska ju självklart inte heller svenska män ha tillgång till banklån.

Jämställdhetsfeministern kräver därför:
Förbjud banklån för män i Sverige!

Det skulle vara bra för både jämställdheten och välståndet i vårt land. Alla som inte håller med är rasister och hatar kvinnor.

Percy Barnevik tycker inte att män i u-länder ska få banklån och deklarerar tydligt att han hatar män. Därmed stärker han sin position som svensk auktoritet för jämställdhet.

Expressens ledarskribenter är kloka och tycker inte inte att män i u-länder ska få banklån. Eftersom Expressens ledarskribenter inte är rasister, så stöder de Jämställdhetsfeministerns upprop för att stoppa banklån även till män i Sverige.

För övrigt konstaterade DN härom dagen ännu en gång att det faktum att betygsgapet mellan flickor och pojkar i svenska skolor är större än någon annanstans beror på att svenska flickor är duktiga, medan svenska pojkar har en antipluggkultur. DN konstaterar också att detta visar att vi behöver mer feminism och genusvetenskap i svenska slolor.

I en annan artikel rapporterar DN att svenska kvinnors ohälsa är Patriarkatets fel och att det enda som kan rädda oss är en upplyst feministelit på Södermalm som i detalj bestämmer hur alla människor i Sverige ska spendera sin tid och leva sina liv.

Advertisements

Tagged: , ,

17 thoughts on “Förbjud banklån till män!

 1. bashflak October 24, 2013 at 12:43 pm Reply

  Men, men, hur ska vi nu kunna köpa sprit, cigaretter och prostituerade, om vi inte får ta banklån?

  • Jämställdhetsfeministern October 24, 2013 at 6:15 pm Reply

   Män ska ta de jobb kvinnor inte vill ha…

   • bashflak October 24, 2013 at 6:39 pm Reply

    VD?

    • Jämställdhetsfeministern October 24, 2013 at 6:47 pm Reply

     Nu är du raljant. Det är en manlig härskarteknik som borde förbjudas. Ja det är en form av våld mot kvinnor och första steget på ett sluttande plan som leder till väldtäkt!

     • bashflak October 24, 2013 at 6:50 pm Reply

      Wow våldtäkt, får man äntligen ligga med tjejer då?

 2. Rick October 24, 2013 at 1:05 pm Reply

  Vi män tjänar oerhört mycket mer än kvinnorna, vars löner knappt når existensminimum samtidigt som de använder all sin lediga till till obetalt hemarbete. Våra pengar går däremot oavkortade till sprit och porr.

  Nu är det dags för mer radikala lösningar än vad Jämställdhetesministern, fortfarande färgad av patriarkatet, ens vågat tänka. Biståndet ska nämligen riktas till svenska kvinnor, för det är dem det är mest synd om. Det säger de själva dagligen och kvinnor ljuger aldrig någonsin.

  Kvinnorna drabbas dagligen av den fruktansvärda våldtäktskultur som håller Sverige i ett järngrepp, de drabbas av det allstädes närvarande näthatet även om de inte ens knäpper på datorn för de liksom känner det i hela kroppen. Och inte fyfts de arma kvinnorna fram heller, utan i stället blir de tilldelade tråkiga arbetsuppgifter som bara ger dem belastningsskador eftersom de inte vuxit tillräckligt för att vi män sedan några miljoner år käkat upp deras mat.

  Detta tragiska kollektiva kvinnoöde måste uppmärksammas genom att biståndet genast kanaliseras till de mest behövande i världen, dvs. de svenska kvinnorna i Sverige (invandrarkvinnorna kan vi förstås bortse ifrån, för de tas om hand av sina män).

  • Jämställdhetsfeministern October 24, 2013 at 6:16 pm Reply

   Det märks att du är kunnigt och har genusglasögonen på dig. Dina observationer är korrekta och dina förslag visionära…

 3. Genuskrav i förskolan | WTF? October 24, 2013 at 3:08 pm Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”Förbjud banklån till män!” […]

 4. petter October 24, 2013 at 4:01 pm Reply

  “När kvinnor får makt och resurser i fattiga länder satsar de framför allt på två saker: sina barns hälsa och sina barns utbildning. Och Unicef har tagit tag också i utbildningen på Haiti. “Skola-i-tält” heter en satsning, en annan heter “Skola i en låda”: en låda med svart tavla, vita kritor, pennor, skrivblock och skolböcker.”

  Vad jag inte förstår är varför man fortsätter stödja en skola med patriarkala strukturer alltså där män tillåts gå också! Varför ska ens männen tillåtas gå i skolan när dom bara snor åt sig alla höga poster och dricker sprit för pengarna? Det måste vara patriarkala strukturer som ligger och lurar här bakom….

 5. lilycrowart October 24, 2013 at 4:50 pm Reply

  Kloka förslag, Jämställdhetsfeministern! Vi får väl se vilket av de politiska partierna som snor åt sig de här briljanta förslagen först. Egentligen borde man väl förresten börja diskutera om män ska få rösta i de allmänna valen; män väljer ju män och det blir ingen jämställdhet på det viset.

  • Jämställdhetsfeministern October 24, 2013 at 6:20 pm Reply

   Tack! Ja det här med manlig rösträtt är något jag som feminist har tänkt på många gånger. Det vore ju bättre för jämställdheten och demokratin, om kvinnors röster i alla fall vär värda dubbelt så mycket som mäns röster…

 6. Anders Senior October 24, 2013 at 9:03 pm Reply

  Varför inte konfiskera alla männens tillgångar, eftersom de nu ändå super upp dem.

  Självklart inser nog den klarsynte Percy själv detta och lämnar ifrån sig sitt avgångsvederlag på dryga 900 miljoner som han fick ut från ABB 1996 till någon av dessa biståndsorganisationer, eller till ROKS kanske, så de i sin tur kan fördela ut dem till behövande kvinnoorganisationer.

  • Jämställdhetsfeministern October 25, 2013 at 11:45 am Reply

   Konfiskera mäns tillgångar? Ja ett första steg mot den jämställdhetsreformen är ju mansskatten – något som vi feminister arbetar för.

 7. […] Som tur var finns det många fler svenska myndigheter än Ungdomsstyrelsen som styrs av kunniga feminister. Sida till exempel kunde härom dagen stolt meddela att större delen av Sveriges bistånd till fattiga och krigshärjade länder numer går till att hjälpa enbart kvinnor och till olika genusprojekt. Detta är förstås oerhöt glädjande, eftersom feministisk forskning ju tydligt visat att det alltid är kvinnor som drabbas värst när pojkar och män slaktas och lemmlästas i krig – och att bistånd alltid bör gå till kvinnor, eftersom män ju aldrig har bidragit till att bygga upp något samhälle. […]

 8. mieitte December 7, 2013 at 3:35 pm Reply

  Nej, inget till “feministmän” heller för dom förtjänar inte en enda krona för att vara i Sverige och bland svenska kvinnor utan tvinga dem att leva i u-länder där dom hör hemma med alla andra vita rädda män, vilka inte har berättigande att leva och förmodligen av tristess börjar ta livet av alla andra män……

 9. Riktigt efterblivet och inte ens kul som skämt. Kvinnor kan inte hantera pengar och bör av statistiken att döma även förbjudas rösträtt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: