Kvinnoförtrycket i Sverige är oändligt!

Den senaste veckan har vi feminister varit förnärmade, sårade och rasande nästan konstant. Och inte undra på det – det ena fallet av omänskligt kvinnoförtryck efter det andra har ju avslöjats i media! Här kommer en sammanfattning av de allra värsta och mest uppmärksammade:

Först var det ju Sturegallerians avskyvärda reklamaffisch inför fars dag (eller den Stora förtryckardagen, som vi feminister säger). Ni ser den här nedan (och Jämställdhetsfeministern vill passa på att varna känsliga, feministiska tittare, då bilden innehåller underkläder som kan upplevas som oerhört stötande för er som bär känsliga genusglasögon).

sturegallerian-farsdag

Please a man on Father’s day? Sexism!
Female underpants on a picture? Allusions to heterosexual sex? Sexism! And immoral!

Ja, ni ser själva! Hur kan en så fruktansvärd affisch förekomma i Sverige 2013? Som om det inte var tillräckligt kvinnoförtryckande och motbjudande att uppmana kvinnor att vara snälla mot pappor på Fars dag – den som har gjort affischen har ju dessutom lagt till en bild på ett par trosor! Och trosor kan leda tankarna till heterosexuellt sex – en förkastlig, omoralisk och kvinnoförtyckande aktivitet. Ush och fy!

Reklamaffischen fördömdes sjävlfallet i hårdast tänkbara ordalag i media och Sturegallerians chef bad om ursäkt för detta oerhörda övergrepp mot Sveriges kvinnor. Men då var det ju för sent, för skadan var redan skedd. Tveklöst kommer hundratusentals – ja kanske miljoner – svenska kvinnor att resten av sina liv lida av de men som denna hemska affisch åsamkat.

Och knappt har vi feminister hämtat oss från denna skandal, förrän det var dags för nästa katastrof: journalisten Karl-Johan Karlsson skrev i Expressen att vissa kvinnors ätstörningar inte beror på mäns krav på och förtryck av kvinnor! Ja, ni läste rätt: en svensk jouranlist – i november 2013 – ifrågasätter självklara feministiska fakta som att allt ont i världen är mäns fel! Feministisk forskning har ju tydligt visat att män som talar om jämställdhet ska erkänna att de och alla andra män är korkade svin och orsaken till allt som är fel och att allt drabbar kvinnor värst. Den som ifrågasätter det får så klart mycket kritik från oss feminister – och det fick Karl-Johan Karlsson erfara. Här är några av de kloka meddelanden som vi feminister skickade till honom:

”Så vidrig”

”Ta bort dig!”

”KÄFTEN!”

”Han inte bara heter som en svamp, han tänker uppenbarligen som en också!”

”Snälla lilla man”

”VA FAN?! Såhär kan man ju inte uttala sig!”

”Så jävla äckligt”

”bland det sjukaste och äckligaste och mest idiotiska jag läst”

”var bara tyst”

”Bland det vidrigaste jag läst”

”Men för HELVETE skjut dig själv”

”HÄRLIGT ATT EN KILLE SKA TALA OM HUR UNGA KVINNOR ÄR!!!”

”hemskaste jag har läst på länge”

”du FATTAR NOLL”

”bra jobbat du vita jävla MAN!!”

”DAGENS RIKSIDIOT”

”Ditt jävla stolpskott, håll käften. Du är så himla fel.”

”kamma till dig pojk, du ser ut som en barnrumpa!”

”Kan vi kanske avrätta den här mannen eller?”

Ja, tur att det finns så många av oss kunniga, modiga och sansade feminister som står upp mot de fega nazistiska näthatare som vågar ifrågasätta vår tro.

Män som Karl-Johan Karlsson ska inte tro att de får uttala sig i jämställdhetsfrågor utan att säga att män är svin och orsaken till kvinnors alla problem.

Men kavalkaden av övergrepp mot Sveriges kvinnor under den senaste veckan tar inte slut där. Det var ju fotbollsgala också. Och då fick fotbollsspelaren Anders Svensson en utmärkelse och en bil som belöning av Svenska fotbollsförbundet. Och som ni säkert vet så har ju feministisk forskning tydligt visat att om en man får något av någon, så måste en kvinna få något minst lika fint. Annars är det avskyvärt kvinnoförtryck! Och på fotbollsgalan så var det ingen kvinna som fick en bil – så inte undra på att det blev krigsrubriker dagen efter i alla våra svenska tidningar. Lika lön för olika arbete – det är ett krav som vi feminister inte backar ifrån!

Om en man får en belöning för något han utfört, så ska en kvinna självklart alltid få en minst lika fin belöning. Annars är det kvinnoförtryck.

Och sedan påminde den kloka och kunniga feministen Veronica Palm (S) om hur oerhört kolossalt synd det är om Veronica Palm (S) och alla andra stackars förtryckta och diskriminerade kvinnor i Sverige. Det är verkligen hjärtskärande att föreställa sig hur Veronica Palm tvingas hanka sig fram på 62 500 kronor i månaden. Det är få män i Sverige som upplevt hur det är att leva under sådana fruktansvärda förhållanden…

Veronica Palm är det synd om

Ja, klart att Veronica Palm har rätt i att Veronica Palm och alla andra kvinnor som är lika lönediskriminerade som hon borde få slippa jobba resten av året!

Jämställdhetsfeministern föreslår att Sverige genast avslutar hjälpinsatserna i Filippinerna och istället ger pengarna till de stackars lönediskriminerade vita medelålders svenska kvinnorna, som Veronica Palm, som ju behöver pengarna mycket bättre.

Tänk om Veronica Palm (S) hade varit en privilegierad man, som räkmacksglidaren på bilden. Men hon är kvinna och därmed så oerhört lönediskriminerad att hon jobbar gratis resten av året…

Och sen finns det de som påstår att Sveriges kvinnor inte lever under förtryck och diskriminering. Makalöst!

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

24 thoughts on “Kvinnoförtrycket i Sverige är oändligt!

 1. David8 November 15, 2013 at 5:13 pm Reply

  Ja, har man tidigare tvivlat på det massiva förtryck som Sveriges kvinnor utsätts för så kan man omöjligen fortsätta tvivla efter den veckan! Bara mansidioter med manliga penisar som har noll förmåga att se alla struuuuuuktuuurer som inte kan se förtrycket. Pepp! Kvinnomakt – Ubåtsjakt!

  • Anders November 15, 2013 at 5:37 pm Reply

   Ja kvinnor i Sverige kan tacka de ryska sjömän som parkerade sin fallos i Blekinge skärgård. Början på en avmaskulinisering av svenska män. Tyvärr går det inte tillräckligt fort varför vi bör ringa Putin om han inte kan skicka över en whiskyubåt om året. Det har feministisk forskning visat.

  • Jämställdhetsfeministern November 15, 2013 at 10:29 pm Reply

   Så sant som det är sagt!

 2. Anders November 15, 2013 at 5:31 pm Reply

  Kravet attre om en man får något så ska en kvinna få något minst lika fint kan lätt få anhängare av manlig logik att tro det gäller åt båda hållen, men så är det naturligtvis inte. Det visar feministisk forskning och logik. Att kvinnojourer får (på tok för lite) pengar men mansjourer inte får en krona är helt rätt. Bara lek med ordet mansjour. Som om män nånsin behöver hjäälp. De är ju orsaken.
  Även de logiska satsningar till kvinnoorganisationer. Självklart ska några pengar gå till manliga projekt. Det är illa nog att det går pengar till saker där män är med. Här visade Ungdomsstyrelsen gott systerskap som krävde att organisationer mot hedersvåld endast ska jobba mot våld mot kvinnor om de ska få pengar. I nästa steg ska de endast jobba mot hedersvåld orsakade av vita män. En intersektionsanalys visar att i vad mån icke vita män och kvinnor begår hedersvåld är orsakerna koloniala rasistiska strukturer orsakade av just vita män. Det är de alla skyldiga till genom födsel och ohejdad vana.
  Pepp.

  • Jämställdhetsfeministern November 15, 2013 at 10:31 pm Reply

   Precis så. Jämställdhet är en enkelriktad gata – ta från förtryckarsvinen (män) och ge till de förtrykta änglarna (kvinnor).

 3. Malte Skogsnäs November 16, 2013 at 7:37 am Reply

  ”Kan vi kanske avrätta den här mannen eller?”

  Nu vill jag kräkas igen.

  • Jämställdhetsfeministern November 16, 2013 at 12:26 pm Reply

   Kloka feministiska ord, som står i skarp kontrast mot de antifeministiska näthatarnas brölande!

 4. Feministveckan | Bashflak November 16, 2013 at 10:42 am Reply

  […] gångna veckan varit för den kollektiva kvinnligheten. Ibland tror man nästan att man hamnat hos Jämställdhetsfeministern och inte en stor […]

 5. Jan November 17, 2013 at 9:33 am Reply

  Nu kan man ju hoppas att den här svampmannen som ser ut som en barnrumpa har lärt sig något av den här skandalen. Ordet tolkningsföreträde till exempel. Och vilket kön som har rätt till det. Behöver jag säga vilket?

 6. rocki November 17, 2013 at 12:14 pm Reply

  Fett & pepp, finaste du!!!!! Jag slickar i mig dina klokheter som en godisklubba. Jag suger inte på klubbor dock, det är äckligt och kvinnoförnedrande. ❤

  Krossa patiarkatet!

  Styrkekram!

 7. Noger November 18, 2013 at 2:42 pm Reply

  Precis när man tycker sig se ljuset i väggen* när det gäller tusentals år av kvinnoförtryck, så händer såna här bakslag!

  Tänk – jag tycker att det där med bilen säger allt om vårt samhälle: Kvinnors prestationer räknas liksom inte på samma sätt som männens!
  Det är som Vasaloppet förra året: Då skulle minsann männen ha en bil för att de vunnit “herr-vasan”, medan kvinnorna fick dela på en bil i Vasaloppets dam-klass och en i tjejvasan. Typiskt gubbar som fick fokus på EN bil, medan kvinnors uppmärksamhet fick delas på två! Det säger lite om hur vi värderas i samhället idag!
  http://www.langd.se/tre-bilar-paa-spel-i-vasaloppet-och-tjejvasan.5170313-86149.html

  Och till er barnrumpor som inte fattat det här med feminismen säger jag: Goggla Patriarkatet!

  *(tunneln hade gett liiite för könsnormativa associationer och bidragit till att vidmakthålla en olämplig monoamorös diskurs).

  • Noger November 18, 2013 at 3:27 pm Reply

   Men, va i hel..?

   Nu ser jag att ett annat bilmärke försökt att skänka en bil till Therese Sjögran!!!
   Men vad är det gubbslemmen inte förstår!:

   Ger du INGEN bil till kvinnor är det diskriminering och ett tecken på att kvinnor är mindre värda!
   Ger du kvinnor EN bil så är det ännu värre, och kallas dubbelbestraffning!
   Ger du som i vasan TVÅ bilar till kvinnor så är det negativ särbehandling!

   Hur svårt kan det vara? – snacka om dubbelbestraffning!
   Gör om – Gör rätt!

   http://www.expressen.se/kvp/kronikorer/susanna-dzamic/susanna-dzamic-vi-abortera

   Ni förstår väl att vi feminister är upprörda och protesterar på de få arenor vi har tillgång till (Kvällspressen, Dagstidningar, TV och Politiker). I fallet med de två bilarna på Vasaloppet fick dock våra protester inga större genomslag.

   • Jämställdhetsfeministern November 21, 2013 at 7:36 am Reply

    Ja, kvinnor drabbas alltid värst – och feministers röster får nästan aldrig göra sig hörda…

  • Jämställdhetsfeministern November 21, 2013 at 7:34 am Reply

   Just precis!
   Lyssna på Noger: googla Patriarkatet!

 8. Pelle2 November 18, 2013 at 6:07 pm Reply

  Ja, det var en svart vecka för feministerna på södermalm som ju alla vet har det svårast av alla i hela världen. särskilt synd var det om Veronica Palm som tjänar så oförskämt dåligt
  i jämförelse med alla män och i synnerhet i jämförelse med vilken manlig arbetare som helst därute.
  Hon är ju dessutom totalt maktlös som tillhörande partitoppen i Socialdemokratin.
  T.o m kalle uteliggare ,som glider fram på sin patriarkala räkmacka, har ju mera makt eftersom han är en vit man.Det har ju hela bibliotek av feministisk forskning visat.

  Om du vill veta mera om patriarkatet och strukturerna så googla för fan. Vi feminister orkar ju inte undervisa er okunniga män.

 9. Fredrik November 20, 2013 at 4:45 pm Reply

  Mer än dubbelt så många män än kvinnor tar livet av sig.
  Är inte det den viktigaste jämställdhetsfrågan?

  https://mind.se/om-sjalvmord/fakta-om-sjalvmord/

  • Jämställdhetsfeministern November 21, 2013 at 7:39 am Reply

   Ja, det är skandalöst att samhället ser mellan fingrarna på att kvinnor begår självmord. Vi måste genast införa en nollvision för självmord bland kvinnor.

   Självmord är mäns fel och drabbar kvinnor värst!

 10. Jan November 20, 2013 at 6:56 pm Reply

  Här är några nyfeministiska uttryck att lägga till din feministiska ordlista:

  – Pepp, pepp!
  – Googla patriarkatet!
  – Lyfta kvinnor

 11. […] ska bli olaglig i Sverige, så kan vi glädjas åt att Lifvendahl och Birro säkert får samma kloka feedback som vi feminister ger alla andra nazistiska näthatare som kritiserar […]

 12. […] på sjukhus runt om i landet, för svåra chockskador efter att en reklamaffisch både visat en bild på en spetstrosa och dessutom uppmanat kvinnor att vara snälla mot pappor på fars dag. SR:s feministiska vd Cilla […]

 13. […] Alla psyksjuka är inte/blir inte mördare, alla med NEPO diagnoser är INTE/blir inte mördare, alla män är INTE/blir inte mördare. På vilket sätt kan Kazmierska skriva in Rodgers i vår enl Kazmierska ”kvinnohatande kultur”? Har vi en särskilt kvinnohatande kultur? […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: