Känd manlig feminist medger: “kan ha våldtagit”

Tomas Wetterberg, ordförande i Män för Jämställdhet, är en av de klokaste och kunnigaste feministmännen vi har i Sverige. I en intervju med tidningen ETC medger Tomas Wetterberg att han och hans kollegor inom Män för Jämställdhet alla kan ha våldagit kvinnor. Jag citerar Tomas Wetterberg:

“Vi är väldigt självrannsakande. Vi har kommit fram till att vi kanske alla har våldtagit, eller åtminstone någon gång inte varit helt säkra på att kvinnan velat”

I anslutning till den sista meningen i detta citat vill Jämställdhetsfemnistern påminna om att vi feminister ju som bekant vet att om mannen inte helt och hållet försäkrat sig om att en kvinna vill ha sex, så borde det också klassas som våldtäkt. Det är ju därför vi driver på så hårt för en samtyckeslag. Tomas Wetterberg är för övrigt överens med Jämställdhetsfeministern om att vi bör införa en samtyckeslag i Sverige…

Tomas Wetterberg.

“Vi har kommit fram till att vi kanske alla har våldtagit”, erkänner Tomas Wetterberg efter att ha resonerat med sina kollegor i Män för Jämställdhet om vad som ska klassas som våldtäkt.

Trots att Män för Jämställdhets ordförande öppet medger att han och de andra männen i organisationen kommit fram till att de kanske alla har våldtagit kvinnor, så har ingen polisanmälan skett. Jämställdhetsfeministern kräver att alla misstänkta våldtäkter ska polisanmälas och utredas grundligt. Rättvisa ska utkrävas och kvinnorna/offren ska få upprättelse. En man får inte gå omkring och våldta ostraffat, bara för att han kallar sig för feminist.

Med en bifogad länk till artikeln där han säger att han och hans kollegor kanske våldtagit, frågade Jämställdhetsfeminsitern därför Tomas Wetterberg ifall han, som ordförande för Män för Jämställdhet, inte håller med om att ifall en våldtäkt kan ha ägt rum, så ska den händelsen polisanmälas. Tomas Wetterberg svarade att han var överens med Jämställdhetsfeministern om att alla potentiella våldtäkter självklart ska polisanmälas och utredas. Att han inte polisanmält de möjliga våldtäkter som han säger att han själv och hans kollegor kan ha begått skyller Tomas Wetterberg på att de möjliga brotten “ligger långt tillbaka i tiden” (dvs de möjliga brotten är preskriberade). Det var ju onekligen väldigt lägligt för Tomas Wetterberg att han råkade komma ihåg att han kanske våldtagit kvinnor först efter det att preskriptionstiden för denna typ av brott passerats…

Jämställdhetsfeministern kräver att preskriptionstiden för våldtäkter tas bort, så att även kvinnor som fallit offer för våldtäkter långt tillbaka i tiden kan få upprättelse. Jämställdhetsfeministern utgår från att duktiga feminister som Tomas Wetterberg och Män för Jämställdhet håller med om detta, trots att det kan leda till att vissa eller alla medlemmar i Män för Jämställdhet döms till långa fängelsestraff.

Feministern Wetterberg

Okunniga näthatare tycker säkert nu att Tomas Wetterberg och de andra männen i organisationen Män för Jämställdhet tillhör värsta sortens hycklare. Men så är det förstås inte alls. Tvärtom! Tomas Wetterberg är ett föredöme för alla män! Feministisk forskning har ju nämligen visat att alla män är förtyckande svin och potentiella våldtäktsmän. Ju mer och ju oftare en man erkänner att han och alla andra män äckliga svin som inte gör annat än att slå, våldta och förtrycka kvinnor, samt orsaka alla problem i världen, desto mer gillar vi feminister den mannen.

Att männen i Män för Jämställdhet inte polisanmält de våldtäkter som de säger att de alla kan ha begått, ja det visar ju bara att även de finaste och mest feministiska männen också är sviniga förtryckare. Tänk då hur hemska alla ickefeministiska män måste vara, som påstår att de aldrig våldtagit någon och att de inte är kollektivt skyldiga till allt ont i världen. Tanken svindlar…

Mfjsn

Män för Jämställdhet kan, enligt organisationens ordförande, bestå av en grupp våldtäktsmän.

Advertisements

Tagged: , , ,

31 thoughts on “Känd manlig feminist medger: “kan ha våldtagit”

 1. rocki December 5, 2013 at 8:31 am Reply

  Retroaktiv fällande dom! För säkerhets skull.

  • Jämställdhetsfeministern December 5, 2013 at 8:35 am Reply

   Förläng eller ta bort preskriptionstiden bara, så kan polisen utreda de brott som Män för Jämställdhet kan ha begått. För att kvinnorna/offren äntligen ska få upprättelse!

  • Jämställdhetsfeministern December 5, 2013 at 4:17 pm Reply

   Tack för det fina bidraget! Jag ser fram emot ett fortsatt feministiskt samarbete mellan Män för Jämställdhet och Jämställdhetsfeministern – inte minst i vår kamp för att avskaffa preskriptionstiden för våldtäktsbrott. Ingen våldtäkstman ska gå fri och alla drabbade kvinnor ska få upprättelse!

 2. enstillaundran December 5, 2013 at 9:24 am Reply

  Vore det inte lämpligt att i dessa fall använda sig av den psykoanalytiska metoden/teorin “bortträngda minnen” som Margit Norell förespråkade?

  Rätt använt kan man ju då komma åt tidigare händelser som våldtäktsmannen så händigt “glömt bort” och på så sätt få fram erkännanden som kan leda till fällande domar.

 3. Petter December 5, 2013 at 9:26 am Reply

  Vad är det här, våldtäktsmän går fria på våra gator och de patrirkala lagarna skyddar dem trots att de ERKÄNNER. Patriarkatet är fortfarande starkt och detta visar tydligt vad lite värda kvinnorna är. Höj nu preskriptionstiden till 50 år för våldtäkt, vissa att kvinnorna är lika mycket värda som männen i vårt samhälle.

 4. Rick December 5, 2013 at 9:35 am Reply

  Den självutnämnde våldtäktsmannen Tomas Wetterberg har frambringat ett bortträngt minne. Det är möjligt att offret fortfarande borttränger minnet, så om hon blir tillfrågad om våldtänkten så minns hon kanske ingeting alls. Därför måste vi snarast införa en lag om ensidig våldtäkt, dvs. när vi har en gärningsman men inget offer. Det är ju faktiskt möjligt, precis som Claes Borgström förfäktat, att de fullvuxna kvinnor som fallit offer för ensidig våldtäkt inte har en aning om vad de egentligen blivit utsatta för. När män döms för ensidig våldtäkt behövs det heller inte något uppslitande vittnesmål från en kvinna, utan handlingen anses ha riktats mot hela kvinnokönet.

 5. bergersjo December 5, 2013 at 9:58 am Reply

  Bra tänkt där Rick. Egentligen borde ALLA män dömmas för ensidig våldtäkt. Samhällstjänst, 9 månader inom försvaret? På det viset skulle vi kunna ha “lumpen” igen, men av en feministisk, jämställd och modern orsak istället.
  Pepp pepp!

  • Jämställdhetsfeministern December 5, 2013 at 4:26 pm Reply

   Ja det vore en bra idé. Allmän samhällstjänst i upp till ett år för alla män är faktiskt något som vi svenska feminister faktiskt föreslagit. Plus mansskatt förstås. Så att det blir jämställt.

 6. Pelle2 December 5, 2013 at 11:11 am Reply

  Kan vi verkligen vara säkra på att Tomas W och hans vänner i MFJ har slutat våldta bara för de påstår det ?
  Har de skriftlig eller filmad bevisning från de som de har haft sexuellt umgänge med där det tydligt framgår att kvinnan har sagt ja til sex ? Om inte, tycker jag de skall polisanmäla sig själva och ta med en lista över de kvinnor som de har haft sex med inom den tidsramen som gör att de presumtiva brotten inte är preskriberade och låta polisen avgöra om det var våldtäkt eller ej.

  • Jämställdhetsfeministern December 5, 2013 at 4:24 pm Reply

   Självklart håller Jämställdhetsfeministern med om att alla fall där våldtäkt kan misstänkas bör polisanmälas. Hoppas medlemmarna i Män för Jämställdhet tycker likadant…

  • Anders/AV December 5, 2013 at 9:22 pm Reply

   Man kan ju leka med tanken att munnens erkännande endast är för att dölja fortsatt maskulinitet. Schrödingers rapist.

 7. Rick December 5, 2013 at 2:06 pm Reply

  Jag läste tweetsen en gång till och blev riktigt bekymrad. Hur kan vi veta att Tomas Wetterberg inte råkat ut för fenomenet “delvis bortträngda minnen” när han säger att han “bara” gjort sig skyldig till brottet tjatsex? Tänk om bara hälften av de där bortträngda minnena pluppat upp till ytan den här gången? Det kan ju komma ett lass till med minnen så småningom.

  Jag är själv svårt drabbad av fenomenet “totalt bortträngda minnen” för jag kan inte dra mig till minnes en enda våldtäkt, vilket med stor sannolikhet bevisar att jag begått så fruktansvärt många våldtäkter att jag inte längre alls är kapabel att minnas. Hur jag än letar i lådorna så kan jag inte hitta ett enda undertecknat samlagskontrakt. I och för sig hittar jag inte heller några kontrakt utan underskrifter, vilket bara bevisar att jag betett mig helt ansvarslöst i mitt tidgare liv, innan omvändelsen till feminismen.

  • Jämställdhetsfeministern December 5, 2013 at 4:21 pm Reply

   Ja det är intressant hur Tomas Wetterberg gick från “vi kanske alla har våldtagit” till “det var bara tjatsex”…

   • Rick December 5, 2013 at 5:42 pm Reply

    Och snart har Tomas mage att påstå att kvinnan var frivilligt med på det. Usch och fy!

 8. David8 December 5, 2013 at 6:05 pm Reply

  Like a knight in shining armour from a long time ago kommer Thomas iklädd sin allra finaste könsmaktsordnings-skrud. Han niger fint och rabblar, utan att staka sig, upp de ord som han har fått lära sig. Något vitt ligger och skräpar i hörnet. Det är Thomas ryggrad, men den tänker han inte på en dag som denna. Idag har ju Thomas varit jätteduktig. Å vad han längtar efter oberfeldwebels bekräftande hand. Så med trånande blick får han så ta emot sin godisbit på nosen och får en klapp på huvudet. -Åh ikväll, då är det det stora feministmötet. Då ska jag få vara med och cykla enhjulning runt borden säger Thomas malligt till en liten pojke som sitter fastkedjan vid dörren. Ikväll! då ska jag också få vara med och säga pepp till saker som inte hänger ihop tänker Thomas lyckligt.

 9. Pelle2 December 5, 2013 at 9:23 pm Reply

  Egentligen vet vi ju alla duktiga feminister att en kvinna aldrig frivilligt vill ha samlag med en man. De ligger enebart med män för att kunna få barn. Redan den duktiga feministen Drottning Viktoria sa till de engelska kvinnorna att de skulle ligga på rygg, blunda och tänka på england när de avlade sina barn :-).

 10. Malte Skogsnäs December 6, 2013 at 6:06 am Reply

  Alla feministiska män kan nog erkänna att de någon gång har våldtagit någon annan. Bra, då kan dessa låsas in bakom galler så kan vi icke-feministiska män, jag menar vi som inte våldtar, fortsätta att leva våra liv som vanligt.

  http://malteroxxx.wordpress.com/2013/10/20/man-for-jamstalldhet-devalverar-valdtaktsbegreppet/

 11. Ekvalist December 6, 2013 at 7:25 am Reply

  Tomas Wetterbergs organisation har ett missvisande namn, eftersom den absoluta merparten av männen aldrig har våldtagit.

  Byt namn till Våldtäktsmän För Jämställdhet, så att ingen missar er kollektiva skuld.

 12. […] en ny logotyp Den feministiska organisationen för svinaktiga män som blivit feminister – Män för Jämställdhet – har en ny logotyp. Jämställdhetsfeministern samarbetar med Män för Jämställdhet för […]

 13. […] i Män för Jämställdhet, Tomas Wetterberg, berättade att alla männen i organisationen kan ha våldtagit – men att de tyvärr råkat komma på detta först efter att dessa eventuella brott blivit […]

 14. […] Feministisk forskning har ju tydligt visat att alla män är sviniga förtryckare – och självklart gäller det även män som är feminister. Skillnaden är att feministiska män erkänner vilka korkade svin de är och att de är skyldiga till allt som är dåligt och fel i världen (se t.ex. här och här). […]

 15. […] feministiska högstatusmän som Tomas Wetterberg vet hur man gör för att höja sin […]

 16. […] de feministiska organisationerna Crossing Boarders (mest känd för kampanjen FATTA), Femtastic och Våldtäktsmän för Jämställdhet. Eftersom det handlar om en kampanj som har det ädla syftet att sprida information om vilka […]

 17. […] för vilka svinerier du kan erkänna. Ju grövre brott du erkänner, desto bättre feminist är du. Till och med våldtäkt är helt okej att erkänna att du kan ha begått. Ty Gud run förlåter alla […]

 18. […] – så har Maria Arnholm träffat de kloka hensen i den radikalfeministiska organisationen Män för Jämställdhet, som informerat henne t.ex. om […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: