Maria Arnholm (FP) och Jämställdhetsfeministern kräver Nobelpris till svenska kvinnor

Häromdagen delades årets Nobelpris ut. Och som vanligt var det mest gubbar (gubbe = den feministiska termen för ”man”) som fick pris. Bara för att de är gubbar. Ännu ett bevis för att kvinnor diskrimineras. Och allra värst drabbade är vita medelålders svenska kvinnor, vilket fick vår kloka, feministiska jämställhetsminister Maria Arnholm att publicera följande bild/meddelande ett par gånger på Facebook och Twitter:

1487447_10153626572750624_1001347187_n

Ja det är verkligen en fruktansvärd skandal att ingen svensk kvinna fick Nobelpris i år heller. Ingen förtjänar Nobelpris mer än alla duktiga, vita medelålders svenska kvinnor! Som t.ex. Maria Arnholm, Veronica Palm, Alice Bah Kuhnke, Kakan Hermansson, Victoria Dyring, Anna Serner och Katrine Kielos – som alla kommit med fantastiska och helt ovärderliga bidrag till Sverige och det mänskliga civilisationen. Till skillnad från gubbarna som får Nobelpris. Och så drabbas dessa duktiga svenska kvinnor av glastak, lönediskriminering och näthat…

Jämställdhetsfeministern stöder dock Maria Arnholm och kräver att svenska kvinnor från och med nu kvoteras in som Nobelpristagare. Minst hälften av alla Nobelpris ska fortsättningsvis gå till svenska kvinnor! Så att det blir jämställt!

I dessa dagar känns det också positivt och hoppfullt att veta att Skolverket och Jan Björklund samarbetar för att införa genus och feminism i alla ämnen i svensk skola. På så sätt säkerställer vi att pojkarnas resultat fortsätter att sjunka och därmed kan vi kanske redan inom några år nå jämställdhetsmålet att svenska högskolor och universitet ska vara helt fria från manliga studenter. Och så att alla flickor lyfts fram och får veta att de, precis som Maria Arnholm, alla har rätt att kräva Nobelpris! Så att det blir jämställt.

Folkpartiet säkerställer att människor alltid delas upp efter kön och ras
En annan duktig folkpartist, integrationsminister Erik Ullenhag, konstaterar att vi alldeles för sällan dömer och delar in människor efter ras i Sverige. Ullenhag har därför satsat 180 000 kronor på en utredning, ledd av forskaren Tobias Hübinette, för att komma till rätta med detta problem. Tobias Hübinette har tidigare bl.a. forskat fram att svenska män som gifter sig med asiatiska kvinnor är pedofiler , att internationell adoption kan liknas vid den transatlantiska slavhandeln och att det leder till diskriminering och rasism om man inte ständigt delar upp människor efter rastillhörighet.
Pepp pepp!

Tagged: , , , , , ,

29 thoughts on “Maria Arnholm (FP) och Jämställdhetsfeministern kräver Nobelpris till svenska kvinnor

 1. @Benanderii December 14, 2013 at 1:59 pm Reply

  Är Tobias Hübinette forskare? Ja men då är väl saken klar att det inte går att utdela kritik.
  Men för att prata om nåt helt annat, jag undrar, var inte Joseph Mengele också forskare?

 2. Ekvalist December 14, 2013 at 2:21 pm Reply

  Hälften kvinnor bland nobelpristagare är inte alls jämställt om en tar hänsyn till historien. Minst 100% kvinnor ska det vara om vi ska kunna kompensera för 200 000 år (Katrine Kielos’ exakta beräkning) av patriarkalt förtryck.

  • Jämställdhetsfeministern December 14, 2013 at 2:36 pm Reply

   Självklart är det så. Jag var lite otydlig. Hälften av Nobelpristagarna ska vara svenska kvinnor och den andra hälften ska vara kvinnor från andra länder. Det ska vara minst 100% kvinnliga Nobelpristagare.

   • Kristian December 14, 2013 at 10:04 pm Reply

    Ja, den där 100%-gränsen känns litet patriarkalist tycker jag nog.

 3. enstillaundran December 14, 2013 at 3:10 pm Reply

  Pris och ceremonier är i sig patriarkalt och bör förbjudas. Omvandla Nobelstiftelsen och skapa kursgårdar för pengarna istället där kvinnor lär sig ta avstånd från naturvetenskap och omfamna feminism-relativism som den sanning den är. Är det inte det som är målet? Varför då jaga Nobelpris över huvud taget?
  Eller har jag missförstått slutmålet för kampen?

  • Jämställdhetsfeministern December 15, 2013 at 11:59 am Reply

   Det är riktigt att vi alla måste ta avstånd från naturvetenskapen. Jan Björklund ovh Skolverket arbetar ju för att eliminera sådant flum från svenska skolor och ersätta det med genusvetenskap.

 4. Ekvalist December 14, 2013 at 4:08 pm Reply

  Enligt internetsidor som jag inte helt litar på så är Tobias Hübinette dömd för en rad olika brott. Oavsett om det stämmer eller är elakt förtal så måste det vara patriarkatets och den strukturella rasismens fel.

  Vi måste därför ha in mer normkritik i skolorna, för att höja skolresultaten i internationella jämförelser och se till att Sveriges spetskompetens inom rasforskningen kan få forska i lugn och ro.

  • enstillaundran December 14, 2013 at 4:26 pm Reply

   Sidor som Expressen och Aftonbladet skriver om mordbrand, olaga hot, förtal, ofredande, men identifierar inte personen ifråga.

  • Kristian December 14, 2013 at 10:27 pm Reply

   Ja, att få bort pojkarna är högsta prioritet. Men vi får inte glömma att det ute i världen fortfarande finns länder där det anses att pojkar har rättigheter. Det kan med andra ord komma rykten om att män i utlandet har lyckats med något.
   Hur skall vi hantera dessa?

   • Jämställdhetsfeministern December 15, 2013 at 12:01 pm Reply

    Vi i Sverige, som ligger långt före andra länder när det gäller feministisk jämställdhet, måste helt enkelt kräva att resten av världen genast inför svensk feminsim som samhällsbärande överideologi. Annars kommer de drabbas av vår vrede. Som Danmark.

 5. Rick December 14, 2013 at 4:20 pm Reply

  Etnicitet är viktigt, konstaterar FP. Av den här orsaken ska uttryckligen svenska kvinnor tilldelas nobelpris. Norskor och danskor, t.ex., göre sig inte besvär. Jag föreslår att vi instiftar det världsberömda svenska kvinnliga nobelpriset, som bara kan tilldelas kvinnor som är garanterat svenska. Släktforskning får sedan visa vem som är värdig mottagare, men ingen ska komma undan med t.ex. en finländare i sitt släktträd.

  Hela världen kommer att med spänning följa med vilken svensk kvinna som tilldelas priset. Blir det Maria Arnholm eller Birgitta Ohlsson i år? Världen håller andan.

  • Jämställdhetsfeministern December 15, 2013 at 12:03 pm Reply

   Minst hälften av Nobelprisen ska gå till svenska kvinnor. Resterande pris ska gå till kvinnor från andra länder. Så att det blir jämställt.

 6. Rick December 14, 2013 at 4:29 pm Reply

  Tobias Hübinette är en framstående kemist, bara så ni vet. Han blev åtalad för försök till mordbrand, men visste berätta att hans experiment med diverse ämnen råkade självantända. Det här är forskning i nobelprisklass.

  (här är en länk om fallet, dock anonymiserat http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11237719.ab)

  • Jämställdhetsfeministern December 15, 2013 at 12:06 pm Reply

   Precis som när feministiska män erkänner att de är våldtäktsmän, så visar det här bara att alla män är våldsamma svin. De finaste och bästa männen är de som erkänner att de våldtar, slår, förtrycker och startar mordbränder.

 7. Malte Skogsnäs December 14, 2013 at 5:01 pm Reply

  45 av 28?

  • Fredrik S December 15, 2013 at 10:28 am Reply

   Ja, vi feminister har en matematik som inte bygger på unkna patriarkala matematiska förtryckande strukturer och manlig naturvetenskaplig logik.

 8. Pelle2 December 14, 2013 at 9:50 pm Reply

  Självklart beror bristen på kvinnliga,svenska Nobelpristagare på patriarkatet och strukturerna. Numera vet vi duktiga,svenska feminister att bara en tänker tanken så är det möjligt att kvotera in de svenska kvinnorna till Nobelpriset så att det blir jämställt.

  Det är ju bara en patriarkal härskarteknik att kräva att en Nobelpristagare skall ha kommit fram till något avgörande för mänskligheten som kan bedömas på objektiva grunder och fakta.
  Det skall räcka med lite feministisk och kvinnlig vardagsförståelse kring ett ämne för att få Nobelpris.

  Intressant också att Ullenhag vill gå tillbaka till de tankar som väcktes inom rasbiologin i Uppsala.Att han sedan toppar det med att anlita Tobias Hübinette måste ju vara en
  garanti för framgång i frågan ;-).

 9. David8 December 14, 2013 at 10:06 pm Reply

  Vi måste börja lyssna mer på kvinnors berättelser. Den kvinna som känner mest att hon vill ha nobelpriset – hon ska få det. Det är en myt och en patriarkal härskarteknik att det ligger arbete bakom ett nobelpris. Det räcker med att ha penis för att få nobelpriset, det vet alla kan något om feminism. Att bara sänka pojkars betyg tar för lång tid!

 10. Jan December 14, 2013 at 11:12 pm Reply

  Det finns en räddning, duktiga Maria! Om man inför nya nobelpris i följande kategorier så kommer svenska kvinnor, mer eller mindre, att kunna abonnera på nobelpris:

  – genusvetenskap (en forskningsdisciplin överlägsen alla andra)
  – kvoteringskunskap (här är svenska kvinnor experter)
  – diffusa symptom (så ordnar du en långtidssjukskrivning, svenska kvinnor visar)
  – föräldraledighet (så ser du till att din man inte inkräktar på din betalda ledighet)

  Och så vidare…..

  • Jämställdhetsfeministern December 15, 2013 at 12:10 pm Reply

   Faktiskt! Du tar upp en oerhört viktig fråg. Varför finns det inget Nobelpris i Genusvetenskap? Typexempel på hur svenska kvinnor – med sin unika kunskap – osynliggörs av Patriarkatet!

 11. Thomas Tvivlaren | WTF? December 15, 2013 at 3:47 am Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”Maria Arnholm (FP) och Jämställdhetsfeministern kräver Nobelpris till svenska kvinnor” […]

 12. rocki December 15, 2013 at 7:03 am Reply

  Tobias Hübinette är visserligen man men han drivs ju som bekant av ett brinnande hat mot vita män vilket kvalificerar honom som en synnerligen bra feminist. Pepp, fett och lesbisk marsch!

  • Jämställdhetsfeministern December 15, 2013 at 12:14 pm Reply

   Så är det. Män kan aldrig komma i närheten av att vara lika fina människor som kvinnor (tveksamt om män överhuvudtaget kan vara människor) – men män som hatar män (och i synnerhet män med vit hudfärg) tillåts vara med och leka med oss feminister.

 13. […] Det är dock inte bara vettiga personer som känner kritik mot Nobelpriset. Andra som tycker att ett och annat är fel, är feminister och genustyckare. En sådan är ”jämställdhetsministern” Maria Arnholm. […]

 14. Feminism i verkligheten | WTF? December 16, 2013 at 3:53 pm Reply

  […] ”Svenska skolan behöver mer feminism. Björklund levererar!”, ”Maria Arnholm (FP) och Jämställdhetsfeministern kräver Nobelpris till svenska kvinnor”, ”Studieförbundet Vuxenskolan bekämpar pojkar […]

 15. […] efter radikalfeministiska ideal. Hon har även brutit ny feministisk mark genom att kräva att Nobelprisen ska kvoteras tillförmån för svenska kvinnor, istället för att som idag delas ut till de människor (oavsett kön) som gjort exceptionella […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: