Zlatan: en vit, kränkt näthatare – och säkert nazist!

I egenskap av Jämställdhetsfeminister har jag nyss blivit blixtinkallad från mitt mysiga feministiska julfirande, eftersom vår nation denna morgon drabbats av en fruktansvärd tragedi. Jag talar förstås om det faktum att Zlatan Ibrahimovic – en av de få svenska män som vi kloka feminister stundtals har kunnat tolerera – har visat sig vara en vit, kränkt näthatare. Ja – troligen en nazistisk Breivikare.

Zlatan har nämligen i en intervju med Expressen uttalat sig om den fruktansvärda incidenten tidigare i år då hans landslagskollega Anders Svensson fick en utmärkelse och en bil som belöning av Svenska Fotbollsförbundet (SvFF). En skandal av kolossala mått, eftersom ingen svensk kvinna samtidigt fick en bil av Fotbollsförbundet. Detta avskyvärda övergrepp mot Sveriges kvinnor fick självfallet hela vår feministiska journalistkår att skaka av vrede och i samlad trupp attackera de förfärliga kvinnoförtryckarna på SvFF. Men Zlatan riktar i stället sin kritik mot oss feminister och försvarar SvFF! Citaten nedan talar för sig själva…

Gesten [att belöna Anders Svensson med en bil] är fantastisk, men de som pratar om den är katastrof. Hur fan kan du jämföra en damprestation med en herrprestation individuellt?

När jag kommer ut i Europa jämför de mig med Messi och Ronaldo. När jag kommer hem jämför de mig med en damspelare. Ska jag behöva skämmas för att vara en svensk fotbollsspelare?

Jag fick en fråga i somras om vem som är bäst, jag eller Lotta Schelin. Du skämtar med mig, va? Du skämtar med mig. Ska jag behöva svara där?

De [damfotbollsspelarna] kan få en cykel med min autograf, så blir det bra.

Som Jämställdhetsfeministern tidigare återraporterat, så har feministisk forskning tydligt visat att om en man får något av någon, så måste en kvinna få något minst lika fint. Annars är det avskyvärt kvinnoförtryck! Och nu ifrågasätts denna heliga Sanning rätt ut av Zlatan! Fruktansvärt! Chockerande! Oacceptabelt!

Och självklart är svenska damlandslaget minst lika duktiga som herrarna. Jag menar, damlandslaget kan ju till och med nästan spela jämnt med AIKs 15- och 16-åriga pojkar. I alla fall om pojkarna har en spelare mindre på planen…

Nu måste svenska myndigheter och media genast se till att Zlatan tystas! För demokratins, jämställdhetens och antirasismens skull! Annars kanske fler svenska män och kvinnor får för sig att de öppet kan ifrågasätta oss feminister och då blir Sverige precis som alla andra länder i världen – dvs ett rasistiskt, antidemokratiskt, patriarkalt helveteshål, där kvinnor inte kan leva!

Tack Expressen för att ni avslöjat ännu en näthatare.

Zlatan håller inte med om att damfotboll är lika bra som herrfotboll – eller att en kvinna automatiskt ska få ett minst lika fint pris varje gång en herrfotbollsspelare får en belöning. Alltså är Zlatan en vit kränkt näthatare – och förmodligen en Breivikarnazist. Det har feministisk forskning tydligt visat.

Advertisements

Tagged: , , ,

31 thoughts on “Zlatan: en vit, kränkt näthatare – och säkert nazist!

 1. […] Jämställdhetsfeministern: ”Zlatan: en vit, kränkt näthatare – och säkert nazist!” […]

 2. Hjalmar December 25, 2013 at 1:51 pm Reply

  För att det ska bli feministiskt jämställt så ska damerna få bilar, och herrarna få köpa cyklar!

  För miljöns skull så borde männen cykla till sina matcher. Kvinnorna, som ju inte har någon miljöskuld, kan rättvist njuta av sina bilresor!

  God Hen, Feministern!

 3. Jan December 25, 2013 at 1:57 pm Reply

  God fortsättning, fru ministern! Nja, det här fallet är inte så enkelt som det verkar vid en första anblick. Här blir det nämligen en s k pk-krock. Två politiskt korrekta intressen står mot varandra. Det faktum att Zlatan har en invandrarbakgrund gör att han har betydligt större handlingsfrihet i sina uttalanden. Även om feminismen, naturligtvis, är den överordnade ideologin så passar sig nog feminister att kritisera alltför hårt här. Det märks också när det gäller Ken Rings uttalanden eller vid s k hedersmord.

  Den egentliga boven, den som är skyldig till allt och som feminister alltid vill åt, är den vite, svenske mannen. När någon annan gjort något fel så tiger man eller framför ytterst mild kritik.

  • Jämställdhetsfeministern December 25, 2013 at 3:40 pm Reply

   Nej Zlatan ska straffas. Nu är hans fruktansvärda övertramp förstasidesstoff i alla svenska medier – och alla är överens om att det var hemskt. Precis som Ken Ring fortfarande tvingas be om ursäkt för sitt våldtäktsrappande för 15 år sedan varje gång han vågar visa sig i offentligt, så ska Zlatan för alltid tvingas be om ursäkt för detta uttalande.

  • Sten Sture December 25, 2013 at 4:32 pm Reply

   Jan

   Menar du att det skulle vara fel på något sätt?

   När det gäller att lägga skulden där den hör hemma är det väl bara att vända maktpyramiden upp och ned så att all skuld sipprar ned och dränker den vite, svenske medelålders, heterosexuelle mannen för gott?
   För jämställdheten!

 4. Björn Norström December 25, 2013 at 2:35 pm Reply

  Zlatan sa alltså detta? Jag trodde det var ett skämt men läste Expressen nyss att han sa det.Vart är mediadrevet mot Zlatan?

  • Jämställdhetsfeministern December 25, 2013 at 3:44 pm Reply

   Ja jag tror alla först trodde att det var ett skämt att någon i Sverige i december 2013 fortfarande påstår att damfotboll skulle hålla en lägre kvalitet än herrfotboll. Och ännu mer otroligt är det att någon kan ifrågasätta att om en man får en belöning så måste en kvinna alltid få något minst lika fint. Men det är faktiskt sant.
   Zlatan ska självklart kölhalas för detta – men det bästa vore nog ändå ifall vi alla kommer överens om att Zlatan är okunnig och råkade säga fel. Och så pratar vi inte mer om detta.

  • Jämställdhetsfeministern December 25, 2013 at 3:51 pm Reply
  • Sten Sture December 25, 2013 at 4:40 pm Reply

   Björn Norström

   Det borde verkligen vara ett allvarligt brott, det som Zlatan sade, precis såsom Nordiska ministerrådets experter Maria Sveland och Mattias Gardell föreslog i sin utredning.
   Kvinnohat är det värsta av alla brott, det har feministisk forskning fastslagit tusentals gånger om.
   Tänk att vi fortfarande är så långt ifrån verklig jämställdhet!

 5. Ekvalist December 25, 2013 at 3:55 pm Reply

  Eftersom Zlatan räknas som rasifierad så måste han vara ett offer för det vita patriarkatet. Lägg skulden där den hör hemma, dvs hos de vita, heterosexuella männen!

  • Jämställdhetsfeministern December 25, 2013 at 4:08 pm Reply

   Det är riktigt att vi rasistifierade feminister hittills trott att också Zlatan varit ett offer för Djävulen (dvs Vita Heterosexuella Män). Men nu visar det sig alltså att också Zlatan är en vit heterosexuell man – dvs en ond förtryckare och en del av problemet…

 6. Fredrik, Malmö December 25, 2013 at 8:00 pm Reply

  Nu är väl den stora frågan om Zlatan fortfarande ska tillåtas dra på sig den svenska landslagströjan.

  En offentlig avbön samt en stor donation till svenska damlandslaget och till den viktiga genusforskningen är väl det minsta man kan begära efter övergreppet på alla kvinnor i Sverige

  • Jämställdhetsfeministern December 26, 2013 at 11:41 am Reply

   Det är riktigt. Hur ska man kunna representera Genus-Sveriges fotbollslandslag, om man inte ens bekänner sig till Genus-Sveriges heliga tro och överideologi?

 7. soundtrack December 25, 2013 at 11:01 pm Reply

  Att Zlatan Ibrahimovic tycker det är konstigt att han i Sverige jämförs med Lotta Schellin och i resten av världen jämförs med Lionel Messi och Christiano Ronaldo, det bevisar ju bara en sak. Han är ett gubbslem som är rädd för starka damfotbollsspelare. Jag menar den som har satt på sig genusglasögonen fattar väl att Ballon d or kommer gå till Therese Sjögran, Har ni någrå synpunkter på det jag skrivit så är ni kvinnohatare. Mot dom alla slem!

 8. soundtrack December 25, 2013 at 11:26 pm Reply

  Måste lägga till en sak. Eftersom att landslaget inte skulle existera utan damlandslaget med tanke på hur mcket pengar damlandslaget drar in till Svff så borde Zlatan åtminstone skänka 40 miljoner rakt av från sin lön som han lyfter från PSG, För att könsmaktsordningen.

 9. rocki December 26, 2013 at 10:18 am Reply

  Zlatan borde spela i damlandslaget med benen ihoptejpade, så att det blir jämställt. Fett med pepp!

  • Jämställdhetsfeministern December 26, 2013 at 11:44 am Reply

   Feministisk forskning har visat att Zlatan aldrig skulle kunna komma i närheten av att platsa i damlandslaget, för de har ju spelare som Lotta Schelin och Therese Sjögran!

   • Fredrik Toolanen July 21, 2014 at 6:52 pm Reply

    Vill man se dålig fotboll kan man titta på paralympic eller damfotboll, vill man se fula flator kan man titta på damfotboll.

 10. […] har det gått två dagar sedan Expressen publicerade Zlatan Ibrahimovics avskyvärda uttalande om att damfotboll är sämre än herrfotboll och att det därför bara är dumt att jämföra dam- […]

 11. Machoman December 28, 2013 at 10:57 pm Reply

  Allt ni kan göra är att snacka skit som vanligt. Ni är inget annat än ett gäng losers som tror att ni är något. Ni kan ta er feminism och jämställdhet och hålla truten.

 12. […] feminister framgångar i kampen mot omoralisk konst. Och året avslutades med att Zlatan kom ut som näthatare och orsakade en allvarlig nationell kris, genom att säga att herrfotboll håller högre kvalitet […]

 13. erik April 16, 2014 at 5:59 pm Reply

  HAHAH, sjukt vad blåsta ni är. Kvinnor är duktiga på fotboll men är hästlängder ifrån att vara lika duktiga som männen är. När jag var 14 år så mötte vi våran klubbs damlag och vi vann med 8-0. Sluta tjut och va glada för det ni har.

 14. Belle July 21, 2014 at 5:27 pm Reply

  Kallar du en man med både Zigenar och Judiskt blod för nazist, vad har du tagit för drog? Han har familj och knappast tid för att se sina barn och ni tror han sitter på internet och näthatar?? skärp er innan pappa kommer med skärpet

 15. Fredrik Toolanen July 21, 2014 at 6:48 pm Reply

  Belle! Försök inte prata vett med dessa vita kränkta tanter, utan vita svenska män satt ni i en ring och slog varandra i huvudet med en sten och kallade detmobiltelefon. Utan svenska kvinnor i sverige skulle enda skillnaden vara mindre gnäll.

 16. Sandra September 4, 2014 at 12:38 am Reply

  Hahahaha detta var nog bland det dummaste jag har läst!!! Inte undra på att ni alldrig kommer någon vart i politiken när sådana stolpskott som er värvas till feminismen!!! Köp er en rakhyvel, studera , sluta misströsta och tycka synd om er själva och ni ska se arr det säker finns någon hamburgekedja som vill ha slisk som er för att städa efter stängning så att kunderna slipper se er! Ni ser det kan vara jämställt 🙂 …

  Ps: dam fotboll lika bra som herr fotboll?? Dum i huvet lr?? Haha

 17. […] detta må ni berätta Nu är det ett år sedan det hände. Det fruktansvärda. Den nationella katastrof och avgrundsjupa trauma som orsakades av att Zlatan Ibrahimovic julen […]

 18. […] Kvinnohatande kränkta män och dödsnazister påstår att damfotboll håller en oändligt mycket lägre nivå än herrfotboll, eftersom det finns stora fysiska/biologiska skillnader mellan könen. Så är det ju förstås inte. Feministisk forskning har ju tydligt visat att kön bara är en social konstruktion och att kvinnor är minst lika bra som män på precis allt. Kvinnor kan aldrig någonsin vara igenomsnitt sämre än män på något. Så är det bara. Det är omöjligt att svara på vem som är bäst av Zlatan Ibrahimovic och Lotta Schelin. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: