Kvinnodagen: demonstrera för Veronica Palm (S) och andra lika förtryckta kvinnor!

Gör som Jämställdhetsfeministern och Veronica Palm (S) – gå ut på Sveriges gator och torg och demonstrera för en bättre värld, där inga kvinnor ska behöva leva under samma omänskliga och fruktansvärda förtryck som Veronica Palm (S) drabbats av!

Idag är det Kvinnodagen – den dag på året då våra patriarkala medier äntligen struntar i svältande människor i tredje världen, naturkatastrofer, kriget i Syrien, konflikten i Ukraina och annat ovidkommande trams och istället helt och hållet fokuserar på dem som verkligen har det svårt: vita svenska kvinnor – som t.ex. Veronica Palm (S).

Idag går alltså tustenals arga, bittra, vita svenska kvinnor ut och demonstrerar mot det massiva förtryck som svenska kvinnor utsätts för varje dag. Jämställdhetsfeministern och Veronica Palm kommer självfallet att delta i demonstrationerna. Den ädelmodiga och kloka feministen förklarar i ett tweet och i ett blogginlägg varför hon demonstrerar: för att hennes döttrar ska få leva med mindre förtryck än vad stackars, stackars Veronica Palm utsätts för…

Förtrycket mot Veronica Palm

Jämställdhetsfeministern och Veronica Palm (S) har tidigare uppmärksammat hur kolossalt synd det är om Veronica Palm, som tvingas klara sig på en lön på endast 62 500 kronor i månaden. Jämställdhetsfeministern konstaterade då att det faktum att Veronica Palm lyckas klara sig på den svältlönen är ett mirakel och i sig ett bevis för vilken stark och duktig kvinna hon är. Ni män som läser det här kan säkert inte ens föreställa er hur det är att överleva med så knappa medel.

Veronica Palm (S) är – precis som alla andra vita, kränkta svenska kvinnor – så fruktansvärt lönediskriminerad att en kan säga att Veronica Palm jobbar gratis varje dag från 15.53. Källa: feministisk forskning och Veronica Palm (S):

Stackars Veronica Palm

Ja att du inte skäms, du man som läser det här, att du får lön hela dagen, medan förtryckta, lönediskriminerade svenska kvinnor som Veronica Palm alltså lever i misär och tvingas jobba gratis!
Det minsta du som man kan göra är att betala en ett par tusen i månaden i mansskatt, direkt till Veronica Palm och andra lika utsatta och diskriminerade kvinnor.

Veronica Palm är det synd om

Ja, Veronica Palms liv är sannerligen ett gripande och hjärtskärande kvinnoöde. Jämställdhetsfeministern kan inte annat än att instämma med den heroiska och vältaliga Veronica Palms (S) uppmaning till svenska folket att gå ut och demonstrera för att ingen kvinna ska behöva lida så som Veronica Palm (S) tvingas lida.

Veronica Palm är lönediskriminerad

Veronica Palm (S) ler på bilden, men gråter inombords över att så många kvinnor i Sverige är lika förtryckta som hon. Jämställdhetsfeministern och Veronica Palm (S) är idag ute och demonstrerar mot att Veronica Palm (S) är så lönediskriminerad och förtryckt att hon tvingas överleva på endast 62 500 kronor i månaden.

 

Tagged: , , , ,

15 thoughts on “Kvinnodagen: demonstrera för Veronica Palm (S) och andra lika förtryckta kvinnor!

 1. Rick March 8, 2014 at 3:30 pm Reply

  Veronica Palm får sina futtiga 62 000 kronor för att jobba fram till kl. 15.53. Gör hon något utöver det får hon ingen lön, säger hon. Bara för att jag är man har jag förmånen att jobba mycket längre än så och även om lönen är lägre än Palms så betalas den för hela den tid jag jobbar. Jag tycker verkligen synd om Veronica, som inte har förmånen att ha längre arbetstid och lägre lön.

 2. David8 March 8, 2014 at 5:00 pm Reply

  Stackars Veronica Palm som är så diskriminerad av alla män (= Ingvar Kamprad & Stefan Persson). Bakom skygglapparna frodas fördumning och könsrasism. Än så länge kommer hon undan men när allt fler börjar få nog av misandrin kommer hon känna sig som en hare i strålkastarljuset.

 3. soundtrack March 8, 2014 at 5:11 pm Reply

  Mina tankar går till Veronica Palm en dag som denna. Hoppas iaf att hen har mat på bordet för dagen, men med den lönen så är det ju högst tveksamt. Krossa patriatkatet!!

 4. Pelle2 March 8, 2014 at 6:33 pm Reply

  Ja, socialen väntar på ditt samtal Veronica ! Ingen utom patriarkatet kan ju anse att en stackars vit,svensk kvinna skall kunna överleva med en månadslön på 62000 kr.
  Dessutom betalar du kanske omkring 30000 i skatt så det gör ju ekvationen ännu mera omöjlig….

  Självklart borde du och all andra kvinnor slippa betala skatt och de vita,svenska männen betala 100% i skatt för att könsmaktsordningen,intersektionaliteten och patriarkatet !

 5. Peppe March 8, 2014 at 10:20 pm Reply

  Hej Jämställdhetsfeministern! Jag tycker att vi bör införa två kvinnodagar, så att det blir jämställt. Pepp med fett!

  • Jonte March 9, 2014 at 8:10 am Reply

   För att det ska bli 100% jämställt behöver vi 365 kvinnodagar om året.

  • Noger March 10, 2014 at 12:38 pm Reply

   Håller med!
   Jag börjar bli utled på den ständiga ström av manshyllningar i media – 364 dagar om året!

   Så jag håller med: Minst två kvinnodagar per år.
   Då kunde man ju faktisk kunna passa på att problematisera manligheten litegrann, något som görs alldeles för lite idag.

   Fett med Pepp!

 6. notsure March 9, 2014 at 2:27 pm Reply

  Veronika är naturligtvis klog nog för att ha listat ut att patriarkatet har en egen bank, SPB (Skandinaviska Patriarkala Banken) där rika män sätter in stöd till andra män som de kan få. Detta sker helt i hemlighet och än så länge har 4.5 miljoner män lyckats hålla tyst om detta i snart 300 år. Men Veronika, som den duktiga feminist hon är, är dem (oss) på spåret. Man kan tycka att 62000 kronor i månaden är mycket, men inte lika mycket som om man är man för då går det bara med enkelt knapptryck att få ut hur mycket pengar som helst från SPB, under förutsättning att man är vit, våldtar kvinnor och är man. Därför behövs feminism!

 7. Herbert March 9, 2014 at 4:52 pm Reply

  Tänk ändå hur synd det är om stackars, stackars Veronica Palm! Att hon tvingas klara sig på en så liten lön är svårt att förstå, och ett klart bevis på att patriarkatet finns! Nu råkar ju jag personligen ha en betydligt lägre lön, men jag måste helt klart höra till undantagen. Och när jag nu tänker efter så hör också alla mina vänner till undantagen. Och så gott som alla deras bekanta… Men till undantagen hör vi, det har ju Veronica Palm bevisat! Därför behövs feminismen!

  • Jämställdhetsfeministern March 10, 2014 at 12:10 pm Reply

   Jämställdhetsfeministern föreslår mansskatt. Och en insamling till Veronica Palm och andra offer för Patriarkatet.

 8. Goran March 10, 2014 at 1:02 pm Reply

  “Om Socialdemokraterna leder regeringen efter valet ska regeringskansliet och den statliga förvaltningen bli helt jämställd.

  – Det är löftet från min sida, säger Partiledaren Stefan Löfven till Dagens Nyheter.

  Han tänker i ett första skede tillsätta de politiska tjänsterna i regeringskansliet med lika många kvinnor som män.”

  Har vi inte kommit längre än så? Varför bara göra det 50% jämställt? 100% kvinnor i regeringskansliet nu! Valens viktigaste fråga! Först sverige och sen EU!

 9. Ra(S)i(S)tiska Veronica Palm | WTF? June 18, 2014 at 5:30 am Reply

  […] Även Jämställdhetsfeministern har ju skrivit om Palm tidigare, ”Veronica Palms lidande” och ”Kvinnodagen: demonstrera för Veronica Palm (S) och andra lika förtryckta kvinnor” […]

 10. […] 2) backa och 3) hålla käft. Och på kvinnodagen den 8 mars gick den heroiska riksdagsledamoten Veronica Palm (S) och andra lika förtryckta kvinnor ut på Sveriges gator och torg för att demonstrera för för en bättre värld, där inga kvinnor […]

 11. […] 2) backa och 3) hålla käft. Och på kvinnodagen den 8 mars gick den heroiska riksdagsledamoten Veronica Palm (S) och andra lika förtryckta kvinnor ut på Sveriges gator och torg för att demonstrera för för en bättre värld, där inga kvinnor […]

 12. […] av Sveriges allra klokaste och bittraste radikalfeminister, Veronica Palm (S) berättar i en ny spännande bok om hur hon som hyperpriviligierad, rik, vit maktkvinna ändå […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: