Den avskyvärda könsdiskrimineringen mot Cissi Wallin

Jämställdhetsfeministern delar Cissi Wallins oerhörda ilska och bitterhet över att Cissi Wallin inte tilldelats ett eget tv-program och över att Fredrik Wikingsson tillåts jobba på tv, trots att han har snopp.

Jämställdhetsfeministern har också varit på studieresa utanför Genus-Sveriges gränser. Syftet med resan var att utröna ifall mänskligt liv kan existera utan feminism. Jämställdhetsfeministern kan nu meddela att svaret på frågan är nej. I alla fall inga liv som vi feminister anser värdiga. För till exempel har Jämställdhetsfeministerns forskning visat att kvinnor i utlandet, till skillnad från många svenska kvinnor, inte alls är bittra och arga feminister – eftersom de saknar den feministiska kunskap som är nödvändig för att förstå hur olyckliga och förtryckta de egentligen är. Dessutom tillåts män i utlandet ströva fritt på gator och torg och till och med uttrycka sig i media, utan att be om ursäkt för sin kollektiva skuld till allt som är dåligt, hemskt och fel i världen.

De vitmarkerade länderna på kartan nedan har ännu inte tagit till sig svensk feminism och är med andra ord efterblivna, ultrapatriarkala helveteshål där kvinnor lever under helt omänskliga förhållanden – ja till och med ännu mer förtryckta än vad svenska kvinnor är. Jämställdhetsfeministern manar därför till bojkott av dessa länder, tills de anammar svensk feminsim.

non feminist countries

Jämställdhetsfeministern har också nåtts av den tragiska nyheten att den duktiga feministen Cissi Wallin nyligen drabbats patriarkalt förtryck och kvinnodiskriminering av allra värsta sort. Cissi Wallin har nämligen inte tilldelats ett eget program i svensk tv, något som Cissi Wallin i egenskap av vit, svensk feministisk kvinna ju har en självklar och okränkbar rätt till.

Cissi Wallin diskrimineras

Cissi Wallin är oerhört arg, ledsen och bitter, för hon har inte tilldelats ett eget TV-program. Kvinnoförtryck!

Men Cissi Wallin är inte den som låter sig förtryckas i tysthet. Eftersom hon är en kolossalt modig, klok, smart och duktig ung feminist protesterade hon mot det omänskliga förtryck hon utsatts för, genom att publicera cirka 937 tweets om hur arg och bitter hon är över att ha nekats sin rätt att tilldelas ett eget tv-program i svensk tv – bara för att hon är kvinna. Här följer ett litet urval av dessa tweets.

bitterwallin1

Ja Cissi Wallin slår huvudet på spiken direkt: om en ung vit svensk kvinna inte tilldelas ett eget program i svensk TV, trots att hon kräver att få ett eget program i svensk TV, så kan det inte bero på något annat än att hon inte har penis. Så är det bara.

bittrawallin3

Ja stackars Cissi Wallin har det kolossalt svårt. Och det är bara för att hon inte har en penis. Alla människor med penis får TV-program om de vill, bara för att de har penis. Det vet Cissi Wallin.

bittrawallin4

Exakt! Precis som Cissi Wallin konstaterar så kan det faktiskt fortfarande ibland hända att en svensk tv-kanal under ett par minuter inte har en kvinna i rutan. Skandal! Ett hav av korv! Sveriges Radio har tack och lov kommit betydligt längre i jämställdhetsarbetet, med ca 70% kvinnor. Och på radio har Cissi Wallin ju jobbat, men nu vill Cissi Wallin ju ha ett eget tv-program!

bittrawallin6

Ja, vet ni hur många gånger den rutinerade, vita 80-talistkvinnan Cissi Wallin har bett om att få ett tv-program? Och trots det har hon alltså ännu inte tilldelats ett tv-program!! Skandal! Kvinnoförtryck! Cissi Wallin har en massa superduperintressanta saker att berätta om hur svårt hon har det i livet, bara för att hon inte har penis. Dessutom säger hon “penis” väldigt ofta – och bara det är ju allmänt intressant.

bittrawallin7

Klart en blir bitter när en inte tilldelas ett TV-program, trots att det ingår i ens mänskliga rättigheter, som vit, svensk feministisk kvinna. Och ja, om en man får ett program på svensk TV, så kan det faktiskt omöjligen bero på något annat än att han är en snoppvän. Hur många gånger ska Cissi Wallin behöva säga “penis”, “snopp” och “korv” för att ni ska förstå det?

bittrawallin8

Ja Cissi Wallin är riktigt bra i rutan och hennes idéer är minst lika bra som alla mäns idéer. Källa: Cissi Wallin. Och det Cissi Wallin säger är fakta, för hon är en vit, ung svensk kvinna.

bittrawallin12

Ja sånt sant som det är sagt: när män är i majoritet i ett sammanhang som vi feminister ser som positivt, då är det strutkturellt kvinnoförtryck.

bittrawallin19

Ja, att Cissi Wallin vid 29 års ålder ännu inte tilldelats ett eget tv-program är ett tydligt bevis för att kvinnor har sämre förutsättningar. För att penis. Och trots det finns det svin som ger Cissi Wallin skit för att hon är bitter över att inte ha tilldelats ett eget tv-program. Klart en blir ännu mer bitter över det.

bittrawallin22

Ja Cissi Wallin är så bra och skarpsynt att hon kan se de osynliga strukturerna som hindrat henne från att tilldelas ett tv-program. Ett annat bevis för Cissi Wallins oerhörda skarpsynthet är att hon till skillnad från nästan alla andra människor kan se hur bra, skarpsynt och progressiv Cissi Wallin är.

bittrawallin24

Jämställdhetsfeministern delar Cissi Wallins bitterhet över att Filip och Fredrik tillåts göra tv-program i Sverige, trots att de är män! Vissa tror att det är för att Filip och Fredrik är populära och drar många tittare som de får göra TV. Men skarpsynta feminister som Cissi Wallin förstår att det bara är för att de är snoppvänner. Svenska folket vill egentligen se Cissi Wallin göra ett program om hur bitter hon är över att hon – som vit svensk kvinna – har det så kolossalt svårt att tanken svindlar.

bittrawallin29

Jaaa! Varför gör inte de kvinnliga cheferna på alla Sveriges tv-kanaler som SRs vd Cilla Benkö och medvetet satsar på att säkerställa att det är en klar majoritet kvinnor på alla positioner inom alla typer av program på alla kanaler?! Så att det blir jämställt!

bittrawallin32

Ja en häpnar! Precis som Cissi Wallin frågar sig Jämställdhetsfeministern varför Fredrik Wikingsson inte erkänner det kolossalt allvarliga problemet att Cissi Wallin inte tilldelats ett eget TV-program. Hur är det möjligt? Men jag är säker på att om Cissi Wallin och vi andra feminister bara publicerar tillräckligt många tweets om hur bittra vi är och hur omänskligt svårt vi har det och hur kolossalt synd det är om oss och att Fredrik Wikingsson och hans snoppvänner får TV-program bara för att de har penis – så kommer till slut alla att förstå. Och tilldela Cissi Wallin det TV-program som hon har en självklar och okränkbar rätt till.

Advertisements

Tagged: , , ,

23 thoughts on “Den avskyvärda könsdiskrimineringen mot Cissi Wallin

 1. Anonym snopphatare March 30, 2014 at 1:10 pm Reply

  Fritt fram på öppna kanalen, va? Fritt fram för snoppar kanske!

 2. Emma March 30, 2014 at 1:46 pm Reply

  Detta var riktigt roligt skrivet!

  Fattade att Cissi är bortom räddning när hon twittrade ovanstående. Och hon undrar varför ingen kanal vill ha henne?

 3. Carl Gustaf March 30, 2014 at 2:45 pm Reply

  Vad som är ännu mer förskräckligt är ju att Cissi Wallin och hennes forna bästis Lady Dahmer inte kunde genomföra den teaterföreställning som var planerad och som publiken köpt biljetter till. Det var sannolikt de patriarkarla strukturerna som slog till och ödelade feministernas vänskap.

 4. MiT March 30, 2014 at 2:58 pm Reply

  Härligt att även Jämställdhttsfrministern tar upp detta enorma jämställdhetsproblem!

  http://toklandet.wordpress.com/2014/03/23/bittra-wallin/

  och

  http://toklandet.wordpress.com/2014/03/25/mer-bitterhet/

 5. Treve March 30, 2014 at 7:06 pm Reply

  Bra rutet feministern. Cissi Wallins bittra och tragiska öde angår oss alla. Detta bevisar än en gång att vi alla måste ställa upp och bekämpa det ondskefulla patriarkatet.

 6. Pelle2 March 30, 2014 at 8:41 pm Reply

  Ja, självklart skall alla kvinnor som vill det få ett eget tv-program.
  Det är naturligtvis de osynliga strukturerna och Patriarkatet som trycker ner de duktiga kvinnorna så att dom inte kan få visa upp vad de går för.Sätt på dig genusglasögonen så blir det hela uppenbart.
  Alla män som vill göra ett tv-program behöver ju bara lyfta på luren och ringa till valfri kanalchef så får de göra ett tv-program.
  Funderar på att ringa till någon av kanalerna och erbjuda mina tjänster redan imorgon. Som vit, medelålders, svensk man så kan jag ju inte misslyckas utan kommer naturligtvis få göra ett program, för att könsmaktsordningen.

  • Jämställdhetsfeministern March 31, 2014 at 8:00 pm Reply

   Exakt! Du kan ringa dina snoppvänner och får allt fixat. Så det är verkligen dags att vi lagstiftar om Cissi Wallins självklara rätt till ett eget tv-program!

 7. Rick March 31, 2014 at 7:15 am Reply

  Som vit heterosexuell man står jag nu i valet och kvalet om jag ska dra Agenda, Debatt eller Vetenskapens värld. Det är öppna dörrar och röda mattor för mig överallt. Att ni inte sett mig i rutan än beror på att jag som sann feminist valt att lyfta fram kvinnorna i stället. Men skulle jag en dag önska så promenerar jag bara in hos SVT.

  • Jämställdhetsfeministern March 31, 2014 at 7:58 pm Reply

   Ja bara man har balle och snoppvänner så serveras man ett eget tv-program i Sverige. Det har Cissi Wallins forskning tydligt visat.

   • Sofia April 6, 2014 at 9:05 pm Reply

    Ja forskning har visat det, jag har den bara inte framför mig just nu.

    Standardkommentar från Cissi för att hon vill verka påläst och få rätt i en diskussion. Problemet är att forskningen inte finns och aldrig har funnits.

 8. Kvinnlig bilkörning? | WTF? March 31, 2014 at 9:51 am Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”Den avskyvärda könsdiskrimineringen mot Cissi Wallin” […]

 9. Simon April 2, 2014 at 11:54 am Reply

  Denna Cissi kanske inte är lika bra och efterfrågad som t.ex Fredrik Wikingsson vare sig hon har balle eller ej.

  Läs detta inlägg av en feminist.

  http://9gag.com/gag/a6w8orL

  • Jämställdhetsfeministern April 4, 2014 at 11:00 am Reply

   Cissi Wallin är en vit feministisk kvinna och därmed bättre, mer intressant och mer skarpsynt än alla män Sverige. Källa: Cissi Wallin.

   Det inlägget som du länkar till är uppenbarligen inte skrivet av en riktig feminist – hen låter ju precis som en jämställdist – dvs en vit kränkt nazist…

 10. Emil April 10, 2014 at 3:48 pm Reply

  Är inte feminism lika med jämställdhet mellan man och kvinna?
  För enligt dig så låter det som att om man står för jämställdhet så är man en kränkt nazist.
  Du kan äta skit för det är sådana som du som gör att den RIKTIGA feminismen inte får en chans i media och i dagens samhälle.

 11. Virrig-tanen.... April 13, 2014 at 9:27 am Reply

  Men lilla puttinuttkränktagumman dååå… </3

  Det är ganska enkelt du vet. Du jämför dig med exempelvis Erik och Mackan. Erik och Mackan är roliga. Sköna. Avvslappnade. ALLT som man INTE kan säga om dig, Cissi Wallin. Du är säkert jätteduktig och jätteambitiös och jobbar hårt för att nå dina mål, men passar din typ av tv-program inte för marknaden så är det bara att svälja det.

  Sen är jag inte förvånad att killar hellre anställer killar i allt större utsträckning, med tanke på manssynen hos dessa uppenbarligen om och om igen program-pitchande feministkvinnor.

 12. Elin Magnusson April 14, 2014 at 9:04 pm Reply

  Emil din kommentar är så jävla underbar! Det är precis så det SKA vara. Lika rättigheter/lika skyldigheter! Synd att denna “jämställdhetsfeminister” vart lite tyst och inte hade något att komma med, tydligen.

 13. […] mars avslöjade också journalisten Cissi Wallin den avskyvärda diskrimineringen som hon drabbas av: hon har – hur otroligt den än låter – inte tilldelats ett eget tv-program. Trots att hon […]

 14. […] mars avslöjade också journalisten Cissi Wallin den avskyvärda diskrimineringen som hon drabbas av: hon har – hur otroligt den än låter – inte tilldelats ett eget tv-program. Trots att hon […]

 15. Kastrerad March 26, 2017 at 11:22 am Reply

  Såhär går det när vi väljer att rusta ner psykvården och låta dessa ströva fritt i samhället.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: