Håll ut svenska kvinnor – den feministiska räddningen är nära!

Som alla vet lever kvinnorna i Sverige under ett oerhört och omänskligt förtryck. Varje dag matas vi i media med fruktansvärda och gripande kvinnoöden från Patriarkatets Sverige. Nedan ser ni några av de värst drabbade:

Veronica Palm är det synd om
Ja Veronica Palm (S) måste jobba gratis efter klockan 15.52 och dessutom under november och december. Bara för att hon är kvinna. Därmed tvingas hon överleva på bara 65 000 kronor i månaden.

Hillevi Larsson jobbar gratis
Hillevi Larsson (S) är ännu värre drabbad – för hon tvingas hanka sig fram på endast 58.000 kronor i månaden. Varför tvingar Socialdemokraterna sina kvinnliga representanter att jobba gratis?

Robyn
Robyn är ytterligare ett offer för Patriarkatets omänskliga diskriminering mot vita svenska kvinnor – hon tvingas överleva på ynkliga 1,2 miljoner i månaden.

Som om det inte räckte med den omänskliga lönediskrimineringen som hon drabbas av, så känner Robyn (precis som andra förtryckta och diskriminerade svenska musikkvinnor, som Nina Persson) att hon riskerar att glömmas bort i framtiden (till skillnad från alla manliga musiker, som ju alla blir ihågkomna för evigt).
Förtryckta Robyn

Men nu finns det hopp för Hillevi Larsson, Veronica Palm, Nina Persson, Robyn och alla andra lika drabbade, diskriminerade och förtryckta, vita svenska kvinnor. Feministiskt initiativ är på gång! Äntligen ett parti för alla oss som ser att Vänsterpartiet inte är tillräckligt radikalfeministiska, som upprörs över att svenska kvinnor får alldeles för lite specialstöd och som förstår att svensk media är alldeles för tama i sin dagliga kritik mot män!

FI partiledare 2

Feministiskt Initiativs partiledning, med tre vita medelålders kvinnor, är hela tre gånger så jämställd som det näst mest jämställda partiet, Centern, som bara har en kvinna som partiledare.

Ett glädjande och peppelipeppande besked för oss feminister är att 50 svenska artister har spelat in en kampskiva till stöd för Feministiskt initiativ. Artisterna (däribland förtryckta och diskriminerade Robyn och Nina Persson) delar Jämställdhetsfeministerns och Gudrun Schymans upprödhet över alla de hemska missförhållandena i det svenska samhället, som till exempel att 30% av Sveriges studenter fortfarande är män, att skillnaden mellan flickors och pojkars betyg i skolan ökar alldeles för långsamt, att kvinnor och män får lika lön för lika arbete istället för lika lön oavsett arbete, att det fortfarande finns yrken där män är i majoritet och andra fasansfulla orättvisor.

uteliggare
Nu ska denne patriarkale förtryckare äntligen tvingas dela med sig av sina manliga privilegier till Veronica Palm, Hillevi Larsson, Robyn och Nina Persson. Hans sötebrödsdagar är över – det ska FI se till!

Eller som Robyn säger:
Jag tycker att Fi bedriver ett otroligt viktigt arbete och stöttar gärna Fi.

Pepp pepp!

Och se upp för dessa hemska människor (ofta kallar de sig “jämställdister”) som tycker att hjälp ska ges till alla som har det svårt, oavsett kön eller hudfärg, och att det finns rika och priviligierade människor av både manligt och kvinnligt kön! Hatare är vad de är!

Advertisements

Tagged: , , , ,

8 thoughts on “Håll ut svenska kvinnor – den feministiska räddningen är nära!

 1. Minihitlers is da shit! | WTF? April 12, 2014 at 1:10 pm Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”Håll ut svenska kvinnor – den feministiska räddningen är nära!” […]

 2. Pelle2 April 12, 2014 at 2:06 pm Reply

  Ja, det är otroligt att det inte är enbart kvinnliga artister som spelas i radio och visas på tv år 2014. Har vi inte kommit längre ?
  Robyn,Nina Persson,Hillevi Larsson,Annie Lööf,Gudrun Schyman och Veronica Palm är ju levande bevis på att vita,svenska kvinnor inte har någon möjlighet att komma någonstans i samhället när dom får nöja sig med politisk makt och berömmelse på en nivå långt under
  den vita, svensk uteliggaren.
  Det är ett bevis på att de patriarkala strukturerna lever i högönsklig välmåga i det svensa samhället !!

 3. Rick April 12, 2014 at 2:43 pm Reply

  Jag häpnas alltid över att svenska kvinnor står ut att leva en endaste dag till i detta land, så genomsyrat som det är av patriarkatet. Därför är det välkommet att Jämställdhetsfeministern förkunnar att domens dag är nära. Bäva månde patriarkerna, som den där ärkepatriarken som finns avbildad i inlägget ovan. Se bara så han tar plats, säkert över 1 m 60 cm av trottoaren där feministerna trippar fram efter en hård dags shoppingrunda.

  • Jämställdhetsfeministern April 12, 2014 at 4:56 pm Reply

   Ja, det visar hur starka och duktiga våra feministiska kvinnor är!
   Typiskt män att ligga och ta upp plats!

 4. […] Palm, Ylva Johansson, Susanne Eberstein, Marita Ulvskog, Margareta Winberg, Mona Sahlin och Hillevi Larsson, för att bara nämna några av partiets många briljanta tänkare. Partiledaren Stefan Löven var […]

 5. […] Boisen (chefredaktör för GT) för kvinnors självklara rätta att misshandla män. Sångerskan Robyn talade ut i media och avslöjade att hon är ännu ett offer för Patriarkatets omänskliga diskriminering mot vita […]

 6. […] Boisen (chefredaktör för GT) för kvinnors självklara rätta att misshandla män. Sångerskan Robyn talade ut i media och avslöjade att hon är ännu ett offer för Patriarkatets omänskliga diskriminering mot vita […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: