#FATTA att de 99,99% av männen som inte våldtar är undantaget som bekräftar mansnormen!

FATTA – en fantastisk kampanj från den duktiga feministorganisationen Crossing Boarders – har under den senaste tiden spridit informationen att det varje vecka begås 700 våldtäkter i Sverige, varav bara 120 anmäls, 25 leder till åtal och endast tre våldtäktsmän döms.

FATTA har känt efter

Tyvärr har FATTA och Crossing Boarders stött på hård kritik på sistone, från människor som bland annat påpekar att FATTAs siffror inte har stöd i verkligheten, eftersom fakta är att 64% (inte 12%) av åtalen för våldtäkt leder till fällande dom i Sverige. De duktiga feministerna i FATTA-kampanjen har därefter trakasserats med frågor om varför de sprider siffror som inte alls stämmer överens med verkligheten eller vetenskaplig fakta. Som feminist vill jag besvara dessa avskyvärda angrepp och trakasserier med en motfrågra; varför skulle vi feminister bry oss om fakta eller statistik från BRÅ?

Kunniga feminister som Crossing Boarders och Jämställdhetsfeministern vet att fakta bara är en unken manlig härskarteknik som Patriarkatet har hittat på för att förtrycka kvinnor. Så varför skulle vi feminister bry oss om fakta? Nej, vi skiter i fakta och tror helt och hållet på de duktiga feministerna i Crossing Boarders, för de har faktiskt känt efter noga och vet därför att det sker 700 våldtäkter pär vecka i Sverige, varav bara 120 anmäls, 25 leder till åtal och endast tre våldtäktmsmän döms. Sedan kan Polisen, domstolarna och BRÅ komma med vilken gammal unken fakta de vill. Det är inget vi feminister behöver bry oss om.

Vi feminister fattar att kvinnor aldrig någonsin ljuger eller har fel och därmed är alla 120 anmälda våldtäkter automatiskt verkligen våldtäkter som har inträffat. Var får vi siffran 700 ifrån då, frågar sig säkert många okunniga och näsvisa näthatare. Jo, 700 är det så kallade “mörkertalet” – det vill säga det antal våldtäkter som vi feminister vet äger rum i Sverige, eftersom vi har känt efter och kommit fram till att det är så. Så kom inte och be om några “bevis” för att det begås 700 våldtäkter i veckan i Sverige! 700 är en siffra som vi feminister har hittat på – och därmed är det sant, för vi känner att det är sant. Så håll käft och backa!

Ida Östensson – en hjälte
Initiativtagare till Crossing Boarders är den jätteduktiga feministen Ida Östensson, som har känt efter och kommit fram till att mansromen i Sverige gör män till våldtäktsmän. Därför måste vi så klart ändra på denna hemska mansnorm. Män måste FATTA att våldtäkt är fel (för det känner vi feminister att svenska män inte gör). Det är det FATTA-kampanjen handlar om: att lära Sveriges män att våldtäkt är fel och att ändra mansnormen som gör män till våldtäktsmän. Så här säger Ida:

Vi måste börja prata om maskulinitetsnormerna … vi måste börja … inte bara så är lindra symptomen med att tjejer ska lära sig säga nej, sätta gränser, feministisk självförsvar … utan jobba med maskulinitets­normerna som är det som leder till det hära.

Dessutom siktar FATTA-kampanjen på att få politikerna att ändra lagen, så att fler män blir dömda till fängelse för våldtäkt (för som vi redan konstaterat ovan så känner ju Ida Östensson och vi andra feminister att bara en av 700 våldtäktsmän blir dömda).

Ida Östensson

Ida Östensson, Crossing Boarders, brinner för kollektivt skuldbeläggande.

Det är den normerande promillen av Sveriges män som våldtar
Många näthatare och vita kränkta män brukar babbla om att det bara är en väldigt liten minoritet av männen i Sverige som våldtar och det därmed omöjligen kan vara en norm i samhället. Men Ida Östensson och vi andra feminister (och rasister) brinner för kollektiv skuldbeläggning av hela grupper av människor utifrån vad en liten minoritet gör. Vi förstår därför att om några män begår sexbrott och våldtar så är det alla mäns ansvar. Dessutom förstår vi ju att det är den helt normerande promillen av Sveriges män som våldtar. De 99,99% av männen som inte våldtar är alltså undantaget som bekräftar den skadliga mansnormen.

Eftersom Patriarkatet styr Sverige med järnhand så har Crossing Boarders bara fått ynka två miljoner kronor från Arvsfonden att sprida sitt kloka och viktiga budskap. Så här skriver Crossing Boarders i ett pressmeddelande:

Med ett stöd på nära två miljoner kronor från Arvsfonden ska FATTA MAN få killar och män att reflektera kring och bli intresserade av frågor om sexuellt våld. Syftet är att killar och män ska fatta, ta ansvar och vilja vara del av den positiva förändringen inom området.

Nytt bevis för att det måste bli mycket lättare att få män dömda för våldtäkt
Bara härom dagen kom ytterligare ett bevis för att Crossing Boarders och FATTA har helt rätt i att det måste bli mycket, mycket. mycket, mycket lättare att få män dömda för våldtäkt i Sverige. En man som suttit i fängelse i 10 år för att ha begått över 200 bestialiska våldtäkter, eftersom hans dotter sagt att han begått dem, friades härom dagen av Hovrätten från alla anklagelser. Rätten har nu kommit fram till att dottern inte är trovärdig och att inget talar för att mannen begått våldtäkterna. Skandal! När ska svenskt rättsväsende förstå att kvinnor alltid talar sanning och att det ska räcka med att någon leker med tanken att en man är en våldtäktsman för att han ska dömas! Tur att vi har härliga feminister kampanjer som FATTA – så att vi i framtiden kan få slippa se sådana här frikännanden av män!

På grund av de kvinnoförtryckande patriarkala strukturerna i Sverige så får Ida Östensson bara vara med och bli hyllad i SVTs morgonsoffa varannan månad. Så här såg det ut härom dagen:

Ida Östensson hyllas av SVT

Det är SVTs ansvar som public service företag att sprida radikalfeminism och att hylla Ida Östensson minst en gång varannan månad.

Vissa vita kränkta män är upprörda över att SVT aldrig ställer kritiska frågor till Ida Östensson, Crossing Boarders eller FATTA. Tydligen har dessa vita kränkta män inte fattat att SVT är en del av svensk Public Service, vars uppdrag ju är att sprida radikalfeminism och kollektivt skuldbeläggande – och inte gamla unkna patriarkala fakta eller förlegade idéer om alla människors lika värde.

Och nej: när Ida Östensson säger att det är alla mäns ansvar och den manliga normen när ett fåtal män våldtar, så är det inte alls samma sak som när rasister säger det är alla muslimers ansvar och den muslimska normen när ett fåtal muslimer våldtar. För vi feminister har känt efter och kommit fram till att Ida Östensson är god. Jag menar hallå, Ida Östensson hyllas ju till och med regelbundet i SVT och SVT är feminister och säger därmed sanningen.

FATTA Jämställdhetsfeministern

Tagged: , , , , , , , ,

41 thoughts on “#FATTA att de 99,99% av männen som inte våldtar är undantaget som bekräftar mansnormen!

 1. Pelle2 April 27, 2014 at 10:21 am Reply

  Som sagt var, krav på fakta är en av de mera ondskefulla patriarkala härskarteknikerna. Att vi ens kan tillåta något sådant år 2014 är ett starkt bevis för att de patriarkala strukturerna lever i högönsklig välmåga i dagens Sverige.

  Jag förstår heller inte varför män överhuvudtaget skall ställas inför rätta när en kvinna säger att en man har våldtagit henne ?Det är ju bara ett gigantiskt slöseri med pengar.Självklart skall mannen dömas till livstids fängelse med automatik.

  Det är tur i alla fall att det finns kunniga feminister som Ida Östensson som kan känna sig fram till antalet våldtäkter på ett sätt som vida överträffar “sanningshalten” i Brås patriarkala statistik.

  Självklart har hon också rätt i att det ett fåtal män gör är normen samt att män kollektivt är ansvariga för andra mäns brott. kvinnor kan självklart inte ta ansvar för vad ett fåtal kriminella kvinnor gör för att könsmaktsordningen,intersektionaliteten och patriarkatet.

 2. enstillaundran April 27, 2014 at 10:45 am Reply

  Har aldrig #fattat varför de kallar sig ‘Crossing Boarders’ eftersom ‘boarder’ betyder:

  : a person who pays to live and have daily meals at another person’s house or at a school

  : a person who uses a snowboard

  enligt http://www.merriam-webster.com/dictionary/boarder

  Vad har de emot snowbordåkare och varför ska de förargas?

  cross
  adjective

  : annoyed or angry

  Crossing Boarders = Förarga Snowboardåkare

  • m May 14, 2014 at 6:53 pm Reply

   Inte konstigt att du aldrig #fattat, när det tydligen är sjukt svårt att gå in på deras hemsida och kolla:

   “Eftersom Crossing Boarders kommer ur skateboardkulturen så valdes namnet Crossing Boarders. Board=bräda. En rolig ordvits helt enkelt.”

   • enstillaundran May 15, 2014 at 3:26 am Reply

    Om det är någon som inte verkar förstå humor är det du.

    • Jämställdhetsfeministern May 15, 2014 at 10:18 pm Reply

     Om du hade läst på så hade du vetat att vi feminister är de enda som har humor. Googla Patriarkatet!

 3. Jämställdhetsfeministern April 27, 2014 at 10:53 am Reply

  Snowboardåkare är oftast män – män behöver lära sig att inte våldta… Om en konstaterar det så känner de sig hotade och förargade.

 4. Jan April 27, 2014 at 11:16 am Reply

  En sak vi aldrig kommer att få reda på är vilka män (ålder, etnicitet, bakgrund) som begår våldtäkter. Av någon anledning som bara feminister vet. Bättre då att skuldbelägga hela gruppen…

  • Jämställdhetsfeministern April 27, 2014 at 11:19 am Reply

   Jo det är de normerande männen som begår våldtäkt. Våldtar du är du normerande. Våldtar du inte är du ett undantag.

 5. JustMe April 27, 2014 at 3:18 pm Reply

  En kan ju verkligen fråga sig hur stort mörkertalet är när det gäller våldtäkter i snowboardbacken.

  • Jämställdhetsfeministern April 27, 2014 at 4:21 pm Reply

   Säkerligen skrämmande hög!
   Förmodligen kan personalen på Crossing Boarders känna efter och presentera en fasansfull siffra på det…

 6. Rick April 27, 2014 at 5:34 pm Reply

  Det är en enorm tur att det existerar sådana som Corssing Boarders, för i annat fall skulle vi vita heterosexuella svenska medelålders män inte göra just annat än våldta. Någon måste ju komma och säga åt oss att sluta. Enligt mina beräkningar finns det nästan 5 miljoner män i Sverige och om vi säger att 4 miljoner av dem våldtar (vissa är ännu för unga, andra för gamla) så tyder detta på ett enormt mörkertal. När t.o.m. ordföranden för Män för jämställdhet kommit ut som våldtäktsman innebär detta att det måste vara mycket sällsynt med män som inte våldtar.

  • Jämställdhetsfeministern April 27, 2014 at 5:49 pm Reply

   Så sant så sant. Tanken svindlar! Skrämmande!
   Ja tur att Crossing Boarders finns! Vågar knappt tänka på hur fasansfullt Sverige hade varit annars!

 7. Magnus April 28, 2014 at 9:29 am Reply

  “Endast fakta kan missta sig, inte Führern”

  påpekade Heinrich Mann efter att ha hört Ledaren skryta om sina och Tysklands militära bedrifter i ett radiotal hösten 1939 (Mann befann sig då sedan flera år i exil i Frankrike; citatet återfinns i ”Zur Zeit von Winston Churchill”, en mycket levande och intressant svit dagboksanteckningar från de första månaderna av kriget). Ett av de bästa påpekanden om Führ…nej, jag menar *fakta* och retorik jag har hört. Lika träffande vare sig dessa fakta är sanna eller fritt hopkokade, som den statistik som nu andrages mot Fatta-folket.

  • Jämställdhetsfeministern April 28, 2014 at 6:24 pm Reply

   Vår Führer i strävan efter den slutgilftiga lösningen för att lära männen att sluta våldta är Ida Östensson. Pepp pepp!

 8. #MVH | WTF? April 28, 2014 at 1:07 pm Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”#FATTA att de 99,99% av männen som inte våldtar är undantaget som bekräftar mansnormen!” […]

 9. notsure April 28, 2014 at 5:27 pm Reply

  Om ändå FATTA hade funnits på 70-talet. Då hade Ted Bundy inte våldtagit någon eftersom han då förstått att han gjorde fel. Jeffrey Dahmer gjorde inga fel eftersom han var homosexuell och därmed förtryckt.
  Jag har idag skickat in en skrivelse till riksdagen om en sedlighetspolis, likt den som fanns/finns i Iran då detta varit mycket lyckat där. Jag har också skrivit en motion om att förbjuda tunnelbanan i Stockholm eftersom alla kallar varandra horor där enligt Bianca Kronlöf som ju är visast av alla efter Gud run.

  Heil Gudrun!

 10. […] Ja, så kommer det att bli – även om Patriarkatet förstås stretar emot. Men förhoppningsvis slipper vi höra något från männen, eftersom de (om allt går som planerat) kommer att vara fullt upptagna med att ta till sig Crossing Boarders FATTA!-utbildning i att sluta våldta – och istället lära sig anamma en ny…. […]

 11. Brian Tressider May 13, 2014 at 4:47 pm Reply

  Förstår inte varför du tycker att det är dåligt att de jobba mot våldtäkt?

  • Jämställdhetsfeministern May 15, 2014 at 10:24 pm Reply

   Precis Brian! Håller med dig: antingen gillar man kollektiv skuldbeläggning eller så tycker man att det är dåligt att jobba mot våldtäkt. Det är bara att välja.

 12. m May 14, 2014 at 7:16 pm Reply

  Jag blir äcklad av ditt sätt att försvara våldtäktskulturen och det är sorgligt att se ditt förlöjligande av dessa grymma kvinnors engagemang. Jag önskar att du i stället kunde lägga din energi på att förbättra situationen i rättsväsendet. Att andelen åtal och fällande domar när det gäller sexualbrott är skrämmande låg är det inget tvivel om. Här är din statistik från BRÅ, exakt den statistiken crossing boarders och FATTA har använt sig av:

  “Det är främst män som misstänks för sexualbrott; av de misstänkta är endast 2 procent kvinnor (2013). Unga män dominerar bland gärningsmännen, medan unga kvinnor är överrepresenterade bland offren — något som framkommer både i Nationella trygghetsundersökningen (NTU) och kriminalstatistiken.”

  sida 49:
  “Det skulle innebära att det skat­tade antalet våldtäkter i befolkningen uppgår till drygt 36 000 händel­ser under 2012.”
  36000/52 = 692. Inte så svår matematik.

  Click to access 2013_1_NTU_2013.pdf

  • Jämställdhetsfeministern May 15, 2014 at 10:39 pm Reply

   Bra rutet m! Jag blir också äcklad när folk kritiserar kollektivt skuldbeläggande av miljontals helt oskyldiga människor – och istället sprider fakta. Fakta borde förbjudas. Det är en manlig härskarteknik!

   Jag ser att du behärskar feministisk clownmatematik till fullo! Härligt! Och ja den är verkligen enkel: bara att precis som du visar, ta ett par slumpmässiga siffror och kombinera dem lite hipp som happ tills en får fram ett resultat som känns rätt. Peppelipepp!

   Det är mycket bättre än att använda sig av gammal unken traditionell matematik (som t.ex. BRÅ gör), där en ju av någon anledning måste använda alla relevanta siffror och inte utelämna hälften, trots att det känns rätt!

   Här:
   http://hagwall.wordpress.com/2014/04/17/att-fatta-och-inte-fatta/
   (eller i första länken i denna bloggpost)
   kan du se ett skräckexempel på hur tokigt det blir ifall en använder riktig matematik! Inte riktigt lika enkelt som att dra siffror ur sitt eget arsle, så det måste ju vara fel…

   Citat:

   “I ett försök att ursäkta sin bild la Fatta.nu i går upp en bloggpost med källhänvisningar.

   “Av dessa 36 000 våldtäkter var det endast 6 320 som anmäldes, 1 390 som ledde till åtal och 171 som resulterade i en fällande dom.”

   Fördelen med att de äntligen gav exakta källhänvisningar var att de därmed visade exakt hur de tänkt fel. För det är inte fel på källorna, det är Fatta.nu som inte begriper vad de läser. De gör två stora fel, som de fortfarande vägrar rätta.

   För det första: De tar med åtalade för våldtäkt inklusive våldtäkt av barn, men de tar bara med dömda för våldtäkt exklusive våldtäkt av barn. De, som de påstår, 171 dömda är i verkligheten 171+149 = 320. Det är en mycket slarvig miss i inläsningen, men inte det värsta felet, det är…

   För det andra: De tror (eller låtsas tro, jag vet inte vilket som är värst) att 1 dömd person = 1 uppklarad och straffad våldtäkt. Vilket det inte är. Liksom med andra åtal så är det ofta flera åtalspunkter i ett åtal. 2012 var det 1393 åtal för våldtäkter. 320 fällda motsvarar 64% av de åtalade, 320/0,64= 500 åtalade. Det ger i snitt 2,8 våldtäkter per åtalad.”

   Ja som alla ser – dum unken patriarkal matematik baserad på matematiska regler och verkligheten istället för vad vi feminister känner är rätt. Ush! Borde förbjudas.

  • Noger May 20, 2014 at 3:41 pm Reply

   Du verkar använda förlegade siffror. I senaste versionen har man tonat ned det patriarkala lite.

   från appendix:
   “Det skulle innebära att det skattade antalet våldtäkter i befolkningen uppgår till drygt 42 000 händelser under 2012 (lågt räknat).”

   45000/50 = 1000.
   Inte speciellt svår matematik va?!

   Alltså: 1100 grova våldtäkter per vecka!

   Ifrågasätter man dessa siffror så försvarar man våltäktskulturen!!!

 13. dolf May 20, 2014 at 5:00 pm Reply

  Okej, den där avancerade matematiken får du gärna förklara för mig, för jag får 42000 skattade våldtäkter under 2012 till 807,7 händelser per vecka (jag antar att 2012 hade 52 veckor som brukligt är). Hur blev det av 807,7 våldtäkter 1100 grova våldtäkter? Inte bara ökade antalet med ca 30%, de blev också samtliga grova på köpet. Fick de tillväxthormon?

 14. […] Den mest dräpande kommentaren i debatten ovan kommer Gudrun med när hon säger att det är fel att kollektivt skuldbelägga invandrare för att 95% av invandrarna inte våldtar eller ägnar sig åt kriminalitet. Och nej, samma argument kan inte användas mot Gudruns och Feministiskt initiativs egna kollektiva skuldbeläggning av män, eftersom: […]

 15. […] kampanjen FATTA MAN så står de feministiska organisationerna Crossing Boarders (mest känd för kampanjen FATTA), Femtastic och Våldtäktsmän för Jämställdhet. Eftersom det handlar om en kampanj som har det […]

 16. […] Under april gjorde Sveriges Television och andra medier gratis reklam för den radikalfeministiska organisationen Crossing Boarders kampanj för att få Sveriges befolkning att #FATTA att de 99,99% av männen som inte våldtar är undantaget som bekräftar den skadliga mansnor…. […]

 17. […] Under april gjorde Sveriges Television och andra medier gratis reklam för den radikalfeministiska organisationen Crossing Boarders kampanj för att få Sveriges befolkning att #FATTA att de 99,99% av männen som inte våldtar är undantaget som bekräftar den skadliga mansnor…. […]

 18. […] minst 15 minuter per dag åt kollektiv skuldbeläggning utifrån kön och […]

 19. […] Gudrun Schyman och Feministiskt initiativ berättar att det bästa sättet att stoppa den islamistiska terrorismen är att 1) montera ned det militära försvaret, 2) låta islamistiska extremister, terrorister, mördare och våldtäktsmän resa fritt in i Europa och mellan europeiska länder, 3) ännu mer genus och feminism på svenska dagis och skolor, 4) tvinga alla män på omskolningsläger och förändra den skadliga mansnormen. […]

 20. Frågetecken April 16, 2015 at 1:08 pm Reply

  “Nej, vi skiter i fakta och tror helt och hållet på de duktiga feministerna i Crossing Boarders, för de har faktiskt känt efter noga och vet därför att det sker 700 våldtäkter pär vecka i Sverige”
  Hur känner man sig fram till något sånt?

 21. […] så har vi ju den ständigt pågående och hyllade FATTA-kampanjen från Crossing Boarders, som inte bara kämpar för att det ska bli lättare att få män dömda […]

 22. […] är att det rör sig om typiska svenska medelsvenssonmän, som fostrats av den skadliga mansnormen och våldtäktskulturen som ju (som vi alla vet) råder i […]

 23. […] poliser och alla andra som vågar ingripa. Det är så svenska män beter sig. Det är det som är svenska mäns kultur. Och det kallas […]

 24. Loy Johnson January 13, 2016 at 12:27 am Reply

  Något värt att tänka på när man beskyller att våra svenska män är lika illa som de som gruppvåldtar och omringar ensamma tjejer på öppen gata.
  “När vi stympar delar av våra döttrars underliv, när vi stenar dom, när vi kastar ut dom från balkonger för att återfå hedern, när vi sätter dom i fängelse för att ha blivit våldtagna, när dom inte får umgås med oss pga mens och när vi vita män ställer oss i en ring runt kvinnor över hela Europa för att våldta och råna dom, då!!!! Då är vi likadana….

 25. […] organisationen Fatta Man, som vänder sig till den stora majoriteten av svenska män (normen), som ännu inte fattat att det är fel att våldta […]

 26. […] senaste veckan inte har hänt! Det hela måste vara en konspiration från nazisterna, Israel och Mansnormen. I helgen går vi till motattack mot de vita, heterosexuella, svenska männen – som ju är […]

 27. […] en ny låt av Adam Tensta för att boosta kampanjen #FATTA SKRATT-MAN för att få män att sluta skämta, vara roliga och skratta åt andra mäns […]

 28. […] i Sverige – Gudrun Schyman (FI), Anna Giotas Sandquist (Sveriges Kvinnolobby) och Ida Östensson (radikalfeministisk vänsteraktivist) – en ny kampanj för att få män att ansluta sig till […]

 29. […] poliser och alla andra som vågar ingripa. Det är så svenska män beter sig. Det är det som är svenska mäns kultur. Och det kallas […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: