Därför röstar jag på Feministiskt initiativ!

Jämställdhetsfeministern är så klart jättepeppad över att mina älskade kamrater och själsfränder i Feministiskt initiativ just nu skördar härliga framgångar i opinionen och verkar ha chans att komma in både i EU-parlamentet och i riksdagen. Fi är det parti som helt och hållet delar Jämställdhetsfeministerns värderingar. Så självklart kommer Jämställdhetsfeministern att rösta på Fi!

Men varför ska en välja Fi och inte något av de andra radikalfeministiska partierna – som Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Folkpartiet och Centern – som också delar Gud run Schymans världsbild? Jo, för det första har Feministiskt initiativ den överlägset mest jämställda partiledningen, partistyrelsen och valsedlarna:

FI partiledare 2

Så här ser en jämställd partiledning ut. Vi gillar mångfald!

Alla tre talespersoner i Feministiskt initiativ är vita medelålders svenska kvinnor. 100% jämställdhet alltså. Dessutom har de olika hårfärg – det vill säga mångfalden är optimal! I partistyrelsen är 12 av 13 kvinnor. Här har det alltså tyvärr smugit sig in en man (dessutom vit – den värsta sorten) som tar plats från en duktig kvinna. Men det är ändå 93% jämställt. På Fis valsedlar är 9 av 9 kandidater kvinnor. 100% jämställt igen alltså! Fantastiskt. Pepp pepp!

partistyrelser_kon

Sen är ju Feministiskt initiativs partiprogram fullspäckat med kloka, feministiska förslag och krav. Här är några av Jämställdhetsfeministerns favoriter:

“Fi ska verka för en lagstadgad skyldighet till kvotering av underrepresenterat kön till börsnoterade styrelser.”
Oerhört viktigt att staten får bestämma vilka som sitter i privata styrelser. Men notera att den lagstadgade kvoteringen av underrepresenterat kön självfallet inte ska gälla styrelser – som till exempel Feministiskt intiativs egen styrelse – där kvinnor är i majoritet.

“Fi ska verka för att öronmärka speciella statliga riskkapitalfonder för kvinnliga företagare.
Klokt! Eftersom kön ska sakna betydelse så måste människor av ett visst kön ha speciella rättigheter. Och feministisk forskning har ju tydligt visat att konkurrens på lika villkor endast kan uppnås om staten tilldelar företagare av ett visst kön speciellt fördelaktiga villkor.

”Fi ska verka för att ett program skapas för att finansiera för att analysera och omskola män så att de ändrar sitt konsumtions- och transportmönster för att gagna klimat och en hållbar utveckling.”
Fantastiskt! Ett av mina absoluta favoritförslag. Feministisk forskning har ju tydligt visat att all kvinnlig konsumtion och transport är miljövänlig, medan all manlig konsumtion och transport förstör klimatet. Därför är det ju helt rätt och logiskt att Feministiskt initiativ vill att alla män ska analyseras (hur fungerar egentligen dessa märkliga, skadliga organismer?) och omskolas. Frågan är bara var denna massomskolning av männen ska ske. Vi får väl bygga upp tiotusentals omskolningsläger runt om i Sverige…

“Fi ska verka för att feministiskt självförsvar och utbildning om hur normer och föreställningar om manlighet bidrar till att begränsa kvinnor och flickors utrymme i det offentliga rummet erbjuds på samtliga skolor.
Utmärkt! Alla vet ju att det som behövs för att den svenska skolan ska sluta att rasa i PISA-undersökningarna är ännu mer feminism! Självklart måste alla Sveriges flickor få utbildning i hur de kan försvara sig från de hemska pojkarna och männen (nyckelknippor i ögonen och skrika NEJ!!!). Och alla skolbarn måste indoktrineras i Feministiskt initiativs världsbild och bekänna sig till Gud run Schymans heliga skrifter om Patriarkatet, Könsmaktsordningen och De Osynliga Strukturerna.

“Fi ska verka för att principen om ”lika lön för likvärdigt arbete” ska gälla. För detta krävs en nationell arbetsvärdering som förmår jämföra arbetsuppgifter över gränserna för olika sektorer och över den stora könsbarriären på arbetsmarknaden. Arbetsvärderingen syftar till att höja lönerna inom kvinnodominerade sektorer. För att starta processen krävs en ”lönekorrigering” med utgångspunkt från en nationell arbetsvärdering.”
Briljant! Ett annat av Jämställdhetsfeministerns absoluta favoritförslag. Bra att Fi är så tydliga med att eftersom vi har lika löner för lika arbete i Sverige, så går kampen vidare för att uppnå lika lön för likvärdigt arbete. Och självklart måste då, precis som Fi säger, staten värdera vilken lön varje typ av arbete ska ge och se till att det är just den lönen som arbetsgivare betalar till de anställda. Som på den gamla goda tiden i Sovjet! Prisa Gud run för det förslaget!

”Feministiskt initiativ föreslår att hela arbetsgivarkollektivet tillsammans med staten finansierar en jämställdhetsfond som betalar ut ett jämställdhetsbidrag till arbetsgivare som höjer kvinnors löner.”
Oerhört bra att bara kvinnors löner ska höjas. Alla män har ju redan hög lön och ska definitivt inte ha några löneförhöjningar mer. Dock behöver detta förslag kompletteras med att staten ger böter till de arbetsgivare som inte bara höjer kvinnors löner (utan även mäns) – annars kommer inget att förändras eftersom i princip alla Sveriges arbetsgivare ju årligen redan höjer kvinnors (och mäns) löner.

”Fi ska verka för en ökad satsning på åtgärder som förbättrar arbetsmiljön inom kvinnodominerade arbetsområden”
Mycket bra! Det är viktigt att komma ihåg att det bara är kvinnors arbetsmiljö som behöver bli bättre, trots att det till exempel är många gånger fler män än kvinnor som dör i arbetsolyckor.

“Fi ska verka för att arbetsmarknadsstatistiken ersätts av beräkningsgrunder som synliggör kvinnors villkor.”
Klokt! För det är ju helt oacceptabelt att arbetsmarknadsstatistiken visar villkoren både för män och kvinnor, eftersom feministisk forskning ju visat att mäns villkor är helt ointressanta. Det är kvinnors arbetsvillkor som ska synas!

“Fi ska verka för att selekteringsprocessen för rehabilitering av långtidssjukskrivna förbättras och att den genomförs ur ett genusperspektiv i syfte att minska kvinnors förtidspensionering.”
Jättebra att det bara är kvinnors förtidspensionering som ska minskas. Varför skulle vi bry oss om förtidspensionerade män?

”All personal hos Försäkringskassan som bedömer fall med anmäld arbetsskada samt Försäkringskassans förtroendeläkare ska utbildas i kvinnors speciella arbetsmiljöproblematik”
Återigen: kolossalt viktigt att komma ihåg att bara jobba med kvinnors problem. Så att det blir jämställt.

”Fi ska verka för att vården ska sluta att reproducera köns- och rasistiska stereotyper. Därför kräver vi obligatoriskt genus-, hbtq- och antirasistiskt perspektiv i läkar-, sjuksköterske- och andra vårdpersonalutbildningar.”
Äntligen! Mer genus och hptq är  precis det som behövs för att höja kvaliteten inom vården!

“Feministiskt initiativ ska verka för att stimulera småföretagandet och undanröja de hinder som gör det svårare för kvinnor än män att starta och driva företag.
Härligt! Feministisk forskning har visat att det finns så kolossalt många hinder som gör det svårare för kvinnor än män att starta och driva företag att det är omöjligt att räkna upp dem alla. Eller ens några av dem. Men jag kan avslöja att de flesta hindren utgörs av osynliga strukturer, som bara kan ses av oss som har den allra senaste genusglasögonmodellen.

“Fi ska verka för 6 timmars arbetsdag för alla med bibehållen lön.”
Ja, varför ska vi jobba 8 timmar per dag när feministisk forskning visat att vi lika gärna kan jobba 6 timmar per dag och få lika mycket betalt?

Jämställdhetsfeministern har noterat att vissa okunniga personer frågar hur Fi ska finansiera sina kostsamma försag, som 6 timmars arbetsdag, gratis kollektivtrafik, stoppad vapenexport och alla nya bidrag och stöd till kvinnor. Svaret är lika enkelt som självklart: vi tar pengarna från männen! Så blir det ju automatiskt mer jämställt också.

Ja, med sådana här briljanta, genomgoda och härliga förslag är det inte konstigt att svensk media – med Dagens Nyheter, SR och SVT i spetsen – unisont hyllat Feministiskt initiativ varje dag under våren. Till och med ledare för andra partier hyllar Fi förbehållslöst. Så fantastiskt bra är faktiskt Fi – därom råder det konsensus i Sverige.

Så gör som Jämställdhetsfeministern – rösta på Feministiskt initiativ! Det självklara valet för alla oss som förstår att Vänsterpartiet inte är tillräckligt feministiskt och socialistiskt!

välkommen till FI

Pepp pepp!
Och krossa Patriarkatet!

 

Tagged: , , , , , ,

60 thoughts on “Därför röstar jag på Feministiskt initiativ!

 1. Nils Jungenäs May 12, 2014 at 10:14 pm Reply

  Dårar!

  Fullständigt, komplett galna dårar!

  Apartheidlagarna i Sydafrika bleknar i jämförelse.

 2. Moder Svea May 12, 2014 at 10:45 pm Reply

  Ååå jag blir så glad av Gudruns och FI framgångar, så kloka och bra tankar, jag bli så euforisk av läsningen att jag nästan,,,, ja ni förstår säkert,,,, så nu kan jag äntligen kasta ut mansslemet ur hemmet när jag blir så tillfredsställd av dessa vackra budskap,,,,

 3. Pelle2 May 13, 2014 at 5:05 am Reply

  Du glömde nästan det viktigaste, nämligen att Fi vill skrota försvaret. Det begriper ju alla att man inte kan behålla en sådan genuint patriarkal institution som försvaret.
  istället skall Gud run med kamrater stå längs sveriges gränser och krama om fienden så att dom slutar med sådana dumheter som att invadera andra länder.

  Jag såg dock att du råkade slinta med fingrarna på tangentbordet när du skrev följande:
  “Och alla skolbarn måste indoktrineras i Feministiskt initiativs världsbild”. Självklart handlar det inte om indoktrinering utan om upplysning av de mindre kunniga och då förmodligen mest de imbecilla pojkarna med sin djupt inrotade antipluggkultur.

  Självklart måste alla rösta på Fi för det finns ju inget annat parti som har sådan genuin kunskap om det patriarkala förtrycket och den kvinnliga underordningen som de. Det kan man ju tydligt se i deras partiprogram där alla satsningar handlar om att lyfta kvinnorna och att männen självklart skall stå tlllbaka och skämmas för sin delaktighet i patriarkatet och de förtryckande strukturerna.

  Hell Gud run !

  • Jämställdhetsfeministern May 13, 2014 at 5:13 am Reply

   Ja försvaret är en önödig patriarkal struktur. För att krig är dumt. Putin ska avskräckas och bekämpas med studiecirklar och omskolning – så att han makar på sig och tar sitt ansvar.
   Feministisk indoktrinering är folkbildning!
   Peppelipepp!

   • Macke August 24, 2014 at 11:06 am Reply

    Det är såna som du som gör att man nästan glömmer bort att andas…..”Krig är dumt” Man behöver inte vara den skarpaste kniven i lådan för att luska ut det.

    Vet inte vilken sagovärld du lever i men det är dags att vakna.

 4. Veckans pausfåglar | WTF? May 13, 2014 at 6:01 am Reply

  […] Men eftersom det är veckans pausfåglar också så kan man titta på varför en riktig feminist röstar på Fi! […]

 5. QED May 13, 2014 at 6:15 am Reply

 6. Rick May 13, 2014 at 6:35 am Reply

  Nu tror jag inte längre mina öron! Ska Jämställdhetsfeministern verkligen rösta på F! med dess urvattnade mellanmjölksfeminism. Såg du någon hänvisning till att SCUM-manifestet ska omsättas i praktiskt politik? Nej, just det. Såg du något om mansskatten? Nähä. Såg du ens något så oskyldigt som att hata alla vita hetersosexuella män? Inte ens det, suck! Och ändå vill du rösta på dessa patriarkatets kaffeflickor.

 7. Malte Lindeman May 13, 2014 at 7:05 am Reply

  Den här jämställdhetsfonden är ju bara ett sådant briljant förslag! Tänk så många arbetstillfällen detta skulle skapa; En fond måste ju ha en administration, en generaldirektör osv osv. För att göra den riktigt effektiv borde en nog sätta in några av de duktigaste direktörerna från Svensk industri. Vi har ju stora Svenska industriföretag som (nehej, Kinesiskt) och (ok Finskt) men iallafall (jaja men det var svenskt en gång) Vi har NUON och DET är ett välskött Svenskt företag. Varför inte lite folk från NUON. Det kommer bli så bra!

 8. Herbert May 13, 2014 at 11:49 am Reply

  Alltså jag har fått en perfekt idé! När vi sedan har alla män i våra omskolningsläger – alltså koncentrerade i läger allihopa (påminner om något… Nä, inbillning), så kan vi ju passa på och klippa kukarna på dem alla! På det viset utrotar vi ju manligheten och kan sedan i lugn och ro sjunga Sveriges rikes kommande nationalsång “Gud run, Gud run über alles”!
  Själv klippte jag kuken av mig för länge sedan och är nu en äkta HBTQÅÄÖ-person (har alltså inte en susning om vad jag egentligen är numer…)
  Jag ber er alla att hädanefter kalla mig Fia.

 9. JustMe May 13, 2014 at 1:14 pm Reply

  “Det är viktigt att komma ihåg att det bara är kvinnors arbetsmiljö som behöver bli bättre, trots att det till exempel är många gånger fler män än kvinnor som dör i arbetsolyckor.”

  Att många fler män än kvinnor dör i arbetsolyckor beror ju naturligtvis på männens antisäkerhetskultur, precis som männens kortare livslängd beror på deras antilivskultur. Bl a därför är det viktigt att männen placeras i omskolningsläger. Dessa bör vara slutna anstalter där man efter omskolningsprocessen får ta examen innan man släpps ut i samhället.

  I samband med detta bör man göra en propaganda- eller upplysningsfilm som fokuserar på de fel och brister som vi alla vet männen består av. Detta för att övertyga människor som fortfarande är tveksamma till idén med omskolningsläger. Titeln kan förslagsvis vara “Den Evige Mannen”.

 10. Moder Svea May 13, 2014 at 2:43 pm Reply

  Varför ska vi vi feminister och kvinnor lägga ut skattemedel på omskolning av män, när vi bara vill ha deras spermier, bättre vi slutar göra män och forskar fram hur vi kvinnor kan föra människosläktet vidare framåt utan dessa gubbslem män.

 11. Jan May 14, 2014 at 4:15 pm Reply

  När kommer kvinnobibeln – Gudruns lilla röda?

 12. Jan-Erik Ekelund May 14, 2014 at 6:59 pm Reply

  Helt briljant! Jag önskar jag hade skrivit den själv! Tack för ett mycket roligt och informerande blogginlägg! =)

 13. m May 14, 2014 at 7:32 pm Reply

  Hur svårt ska det vara att läsa ett partiprogram korrekt.

  3. Avskaffa försvaret

  Nej. Fi vill se en ny säkerhetspolitisk doktrin som förmår bryta våldsspiralen och kapprustningen. Fi är för förebyggande och nedrustning, ser säkerhet som något mer än frånvaro av krig, vill ställa om svensk försvarsindustri och förbjuda svensk vapenexport. Fi vill inte att EU militariseras. Fi vill att FN ska ha monopol på att tillgripa väpnade interventioner.

  • Pelle2 May 14, 2014 at 9:05 pm Reply

   Citat från partiprogrammet:

   “Feministiskt initiativ vill ha ett närmare nordisk samarbete på det säkerhetspolitska området som inte bygger på tanken om militära lösningar. Trygga demokratiska samhällen byggs med civila medel och konfliktförebyggande åtgärder som utgår från människors säkerhet och inte från staters säkerhet. Feministiskt initiativ vill därför se en omfördelning av resurser – ett aktivt nedrustningsarbete och stopp för vapenexport. Vapenindustrin ska ställas om till civil produktion och miljöteknik. Satsa på icke-militär säkerhet.”

   Satsa på icke militär säkerhet och nedrustning är vad ni bl.a skriver om säkerhetspolitiken tillsammans med att FN skall ta hand om väpnade interventioner. Förvisso skriver ni inte explicit att försvaret skall läggas ner men det står heller inte att det skall behållas.

   Ni vill förbjuda export av svenska vapen och ställa om den svenska vapenindustrin så då utgår jag ifrån att ni även är emot import av krigsmateriel för att vara konsekventa. Hur länge tror ni att de nuvarande vapnen, ammunitionen och materielen vi har i Sverige räcker till ? När den inte gör det längre så kan den ju inte ersättas eftersom egen tillverkning och import inte skall tillåtas.

   Det finns ju heller inget avtal med FN som gör att de kommer till vår hjälp vid behov. Skulle inte tro att ett sådant avtal kommer på plats heller eftersom det finns dominerande medlemmar som Ryssland som vill kunna agera efter eget gottfinnande och de har dessutom vetorätt att förbjuda ej önskade interventioner. Dessutom har det historiskt varit svårt att finansiera FN och det skulle inte bli lättare att göra detta om FN skulle ha en stående styrka för att kunna intervenera vid en kris över hela jorden..

   Med andra ord bygger er så kallade säkerhetspolitik på ett önsketänkande…

 14. Fi är ju aktuella | WTF? May 15, 2014 at 9:22 am Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”Därför röstar jag på Feministiskt initiativ!” […]

 15. Rick May 16, 2014 at 3:39 pm Reply

  @ m

  Givetvis har du helt rätt. För närvarande noterar vi hur nedrustningsivraren Vladimir Putin också försöker får Ukraina med i nedrustningsspiralen. I östra Ukraina har nedrustningsexperter från Ryssland sett till att människor ska kunna känna sig trygga, om så med våld. De planerar visst att införa miljövänlig teknik där. FN har självfallet monopol på alla vapen i området, vilket klart framgick när observatörer från OSSE besökte området.

 16. QED May 17, 2014 at 10:04 am Reply

  “1 Fi ska verka för att 15-minutersprincipen lanseras. ”

  Om det är längre kö än 15 minuter till toaletten, så är det OK att kissa på golvet, om man är kvinna förstås.

 17. Ann-Sofie May 23, 2014 at 10:34 am Reply

  Att ni tror på denna politik är helt absurd! Inte konstigt att samhället är jämställt får tacka er för ert “gedigna arbete” Ert parti är det parti som är mest ojämnställt! Dubbelmoral så det skriker om det!

 18. Glöm inte att rösta | WTF? May 24, 2014 at 9:16 am Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”Därför röstar jag på Feministiskt initiativ!” […]

 19. Anthony May 29, 2014 at 12:05 am Reply

  Jag läste två stycken och det här var brutalt sarkastiskt hoppas jag, fär det var jävligt kul i alla fall pluspoäng. 😀

 20. elsingo May 29, 2014 at 7:54 am Reply

  Jag var lite orolig när jag börja läsa, men insåg snabbt att allt detta bara var ett stort skämt 😛

  • Jämställdhetsfeministern May 29, 2014 at 8:54 am Reply

   Skämt? Feminism är allvar! Inget är ju viktigare än att bekämpa Patriarkatet, Könsmaktsordningen och De Osynliga Strukturerna!

 21. Jan May 29, 2014 at 9:48 am Reply

  Grattis till succén i EU-valet, feministern! Blir det månne feministern själv som får åka till Bryssel och rumstera om i gubbröran?

  • Jämställdhetsfeministern May 29, 2014 at 9:54 am Reply

   Åh tack så mycket! Peppelipepp! 😀
   Det blir den duktiga medelålders vita kvinnan Soraya Postmodernist som kommer att hålla den feministiska fanan högt och leda kampen mot de där hemska utländska männen i parlamentet.

 22. Tyskafan May 30, 2014 at 6:03 pm Reply

  Ni i Fi vill ju ha kvoterade styrelser, men då tänkte jag passa på och fråga hur det ser ut i Er egna Partistyrelse, sist ja kollade, så var 13 personer av 14 kvinnor! Skall ni då börja kvotera in män i er styrelse?

  • rankov May 30, 2014 at 6:32 pm Reply

   män skall lämna plats, vilket Fi´s styrelse väldigt jämställt bevisar. 93% jämställt för tillfället, resten beror på strukturerna, dom osynliga.

 23. […] Posts Fi brinner ju för kollektiv skuldbeläggning av män; de ska omskolas och fråntas det manliga privilegiet att ha samm…. Och det var fler européer än svenskarna som omfamnade kollektiv skuldbeläggning baserat på […]

 24. […] hela våren gjort en fantastisk folkbildningsinsats genom att varje vecka lyfta fram och hylla Feministiskt initiativ. Helt rimligt med tanke på vilket makalöst bra partiprogram Fi har. Och på SVT:s finfina valvaka […]

 25. […] Dags att bjuda på lite kunskap från Gudrun Schyman (Fi), som berättar om vad det är för fel på män i Sverige – och varför du därmed ska rösta på Feministiskt initiativ. […]

 26. […] partier i Sverige är det Feministiskt initiativ som är skarpast i sin kritik mot män. I sitt partiprogram konstaterar Fi bland annat annat att Sveriges män är våldsamma, miljöförstörande, […]

 27. […] så ska de feminister som inte hatar män lika mycket som Lady Dahmer och Feministiskt initiativ tas. Och ni svikare och tvivlare, ni måste ju förstå att hat mot män inte skadar några riktiga […]

 28. Berta August 6, 2014 at 1:35 pm Reply

 29. Kim August 19, 2014 at 6:51 am Reply

  Spännande. FN har inga militära styrkor. Skall man anfalla med reservoarpenna?

 30. Macke August 24, 2014 at 11:10 am Reply

  Insåg just att vilket troll du är xD

  • Vilda September 24, 2014 at 9:48 am Reply

   Anfalla och anfalla, man kan väl bara kramas lite? 🙂

 31. […] Feministiskt initiativ: 10 Gud run Schymans eget parti – det vill säga facit för hur ett bra svenskt parti ska vara. Det är all svensk riksmedia överens om – från Expressen och DN till SVT, SR och Aftonbladet. Och vem (förutom de allra mest inbitna kvinnohatare och rasister) kan ha några invändningar mot ett parti som kräver omskolningsläger för alla män, öppet hyllar AFA och kräver sexualundervisning för alla dagisbarn. Det som gör att Feministiskt initiativ inte får 10++ i betyg är att Gud runs mansskatt inte finns med som förslag i partiets program eller valmanifest. Men vi vet ju sen gammalt var Gud run står i den frågan: klart att vi ska ha en speciell straffskatt för män! Här kan du läsa mer om Feministiskt initiativs partiprogram och många kloka förslag. […]

  • Trädet September 6, 2016 at 5:42 pm Reply

   Syftet med manskatt är inte att det ska vara något straffskatt. Det är bland annat för att lönerna ska jämnas ut mellan män och kvinnor. Pågrund av exempelvis att kvinnor som jobbar i yrken som vanligvist flest kvinnor gör får sämre betalt än män som jobbar i så kallade mansyrken.
   Dessutom är fi inte alls onödigt anser jag. Det är bara fi som har feminism och jämställdhet som profilfråga och mycket troligen var det pågrund av fi framgångar som gjorde att de andra partierna tog mer på allvar i jämställdhetsfrågorna http://www.svd.se/jordskredsseger-for-fi-i-jamstalldhetsfragan

   • Jämställdhetsfeministern September 19, 2016 at 8:05 pm Reply

    Ja precis! Män som tjänar 18 000 i månaden ska betala extra skatt än kvinnor som tjänar 18 000 i månaden. Så att männen får mindre att leva på än kvinnorna. Så att det blir jämställt.

    Ja verkligen! Håller med om att FI är nödvändiga. FI bär en stor del i att fina saker som kollektiv skuldbeläggning av män, extra straffskatt för män och hat mot män blivit så populärt och rumsrent på Södermalm och bland våra politiker. Pepp pepp!

 32. […] Om du fortfarande är osäker på vilka feminister du ska rösta på, så får du vägledning här i den feministiska valguiden för riksdagsvalet 2014. Eller rösta på Feministiskt initiativ! […]

 33. […] röstar jag på Feministiskt initiativ – för kärlekens skull! Precis som Gud run Schyman […]

 34. En man. September 8, 2014 at 7:13 am Reply

  Fi = Feministiska idioter. När jämställdhet fick fascistiska inslag med ett märkligt elitistiskt tänkande (inbundet i osynliga offerkoftor). Lite på gränsen till patetiskt.

 35. […] få ännu många fler män som delar Alexander Petterssons kloka åsikter och fina tro. Och när Feministiskt initiativ äntligen får igenom sitt krav på omskolning av alla Europas män – då kommer alla män att tvingas bli som Alexander Pettersson. Åh vad […]

 36. […] maj var det val till EU-parlamentet och Jämställdhetsfeministern berättade om varför jag röstar på Feministiskt initiativ. Bland annat för att det är det enda parti som lovar att tvinga Europas alla män till […]

 37. […] maj var det val till EU-parlamentet och Jämställdhetsfeministern berättade om varför jag röstar på Feministiskt initiativ. Bland annat för att det är det enda parti som lovar att tvinga Europas alla män till […]

 38. […] 91% av alla som dör i samband med arbetskraftsolyckor är män. Vi måste alltså genast göra som Feministiskt initiativ kräver och satsa mer på säkerhet och hälsa för kvinnor på arbetsplatserna. Läget är […]

 39. […] länder, 3) ännu mer genus och feminism på svenska dagis och skolor, 4) tvinga alla män på omskolningsläger och förändra den skadliga […]

 40. […] Har ni fattat? Eller måste vi omskola er? […]

 41. […] positiv särbehandling och kvotering till högstatusyrken samt indirekt genom ett öppnande av ett omskolningsläger för män med fokus på att sluta våldta och hata […]

 42. […] Alla kloka analytiker och strateger förstår att de borgerliga partiernas enda hopp inför framtiden är att bli kopior av Feministiskt initiativ. […]

 43. […] 91% av alla som dör i samband med arbetskraftsolyckor är män. Vi måste alltså genast göra som Feministiskt initiativ kräver och satsa mer på säkerhet och hälsa för kvinnor på arbetsplatserna. Läget är […]

 44. […] tre av de främsta radikalfeministiska översteprästerna i Sverige – Gudrun Schyman (FI), Anna Giotas Sandquist (Sveriges Kvinnolobby) och Ida Östensson (radikalfeministisk […]

 45. […] startade tre av de främsta radikalfeministiska översteprästerna i Sverige – Gudrun Schyman (FI), Anna Giotas Sandquist (Sveriges Kvinnolobby) och Ida Östensson (radikalfeministisk […]

 46. […] 91% av alla som dör i samband med arbetskraftsolyckor är män. Vi måste alltså genast göra som Feministiskt initiativ kräver och satsa mer på säkerhet och hälsa för kvinnor på arbetsplatserna. Läget är […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: