Lady Dahmer – min förebild och idol

Idag vill Jämställdhetsfeministern hylla en av Sveriges absolut klokaste, mest inflytelserika, beundrade och populära feminister: bloggaren/twittraren Lady Dahmer (eller Natashja Blomberg, som hon ibland också kallas).

Ingen, förutom Gud run Schyman själv och den heliga Maria Sveland, kan som Lady Dahmer förklara varför feminism är så underbart! Och det är inte bara Jämställdhetsfeministern som har Lady Dahmer som sin idol, utan även andra kända och duktiga feminister. Som Alexandra Pascalidou till exempel. Så här hyllar hon Lady Dahmer:

alexandra pascalidou hyllar lady dahmer - kort

Jämställdhetsfeministern kan inte annat än instämma. Bra sagt av Alexandra Pascalidou. Men vad är det då som fått Alexandra Pascalidou och andra kloka feminister att älska och hylla Lady Dahmer? För att visa det och för att hjälpa till att sprida Lady Dahmers underbara feministiska kärleksbudskap har Jämställdhetsfeministern samlat några av Lady Dahmers visdomsord och kunskap. Gör som Alexandra Pascalidou: läs, lär, njut och lovprisa!

Lady Dahmer - män är en sjukdom

Åh så klarsynt! Berätta mer!

Hata män

Ja vem hatar inte män?

hata pojkar

Fy fan vad underbart! Tur att det finns modiga feminister som kan sätta 8-åriga pojkar på plats!

Lady Dahmer - jag hatar definitivt män

Ja precis: manshat är naturligt, stärkande och motiverande!

Lady Dahmer - alla män är förtryckare

Ja det ser ju alla vi som är klarsynta och har genusglasögonen på. Men vissa har svårt att förstå…

Lady Dahmer - hemlösa män förtrycker kvinnorna i sin närhet

Ja vilka svin de är, de hemlösa männen! Tänk om de skulle kunna sluta förtrycka kvinnor och istället skaffa ett jobb?

Lady Dahmer - inga män är oskyldiga

Där har ni det svart på vitt: det finns inga “oskydliga män”. Alla män är skyldiga. Alla män är kvinnoförtryckare. Och så rättframt uttryckt att alla kan förstå.

lady dahmer mär är som nazister

Jag säger som Alexandra Pascalidou: underbart. Men kom ihåg:

Lady Dahmer - kvinnor kan inte förtrycka män

Det är sorligt att en sådan självklarhet ens ska behöva sägas i Sverige 2014: män kan aldrig förtryckas och kvinnor kan aldrig förtrycka.

Lady Dahmer citat 1

Ja verkligen alla anledning. Fruktan och hat är vad kvinnor bör känna emot män… Klarsynt!

Lady Dahmer citat 2

Ja våldta och döda. Det är vad män sysslar med. Det har feministisk forskning visat.

Lady Dahmer citat 4

Ja idén att en grupp av människor av ett visst kön/etnicitet/hudfärg har jävligt mycket på samvetet är ju något som utmärkt flera fina ideologier genom historien. Jag menar, finns det ens ett enda exempel på att kollektiv skuldbeläggning av folkgrupper lett fram till annat än de allra finaste ögonblicken i människans historia?

Lady Dahmer citat 3

Ja det är väldigt sällan som en har turen att träffa en man som inte deltar i våldtäktskulturen och ser kvinnor som villebråd. Såna är de, männen. Ush!

Lady Dahmer citat 5

Ja de kvinnor som inte hatar män, som Lady Dahmer, är uppenbart hjärntvättade. Så måste det bara vara. Och det är så förbannat synd att det är så.

Lady Dahmer citat 6

Precis! Och hat mot människor på grund av deras kön/hudfärg/etnicitet är ju som alla vet superbra, så länge det inte uttrycks explicit mer än ett par gånger om året. Vill du säga det oftare än så får du följa Lady Dahmers exempel och omformulera dig, till exempel genom att säga att den grupp av människor du hatar är en sjukdom…

Ja Lady Dahmer är, som ni ser, en normbrytande och stark feministisk kvinna. Därför har hon valt det nyskapande greppet att inte jobba, utan att istället låta sin man försörja henne, så att hon på heltid kan ägna sig åt att blogga och twittra om hur mycket hon hatar män! Så att det blir jämställt.

Och varhelst en klok feminist som uttrycker sitt hat mot alla män får mothugg, så kommer Lady Dahmer till undsättning och talar sig varm för manshatet! Ja det är rörande! Inte undra på att Lady Dahmer får Alexandra Pascalidous och Jämställdhetsfeministerns hjärtan att smälta:

lady dahmer och siones försvarar sitt manshat

Ja ni ser: ickefeministiska kvinnor, som inte hatar män, är helt enkelt okunniga. De förstår inte sitt eget bästa:

du ÄR förtryckt

Är du kvinna så ÄR du förtryckt. Precis som Lady Dahmer så rättframt påpekar. Vad du som ickefeministisk kvinna tycker och känner är helt irrelevant. Feminister som Lady Dahmer och Jämställdhetsfeminstern vet vad som är bäst för dig.

Lady Dahmer hur ska vi få män att hålla käft

Ja det är en fråga som vi feminister som älskar jämställdhet ofta ställer: hur ska vi få män att hålla käften? Hur ska vi tysta män – och de kvinnor som inte håller med oss? Lady Dahmer och hennes duktiga anhängare har testat olika metoder, som att få folk avstängda från twitter, ringa arbetsgivare för att få människor med felaktiga åsikter avskedade, att hänga ut 14-åriga pojkar mm.

Ja det är underbart. Men trots vårt feministiska arbete är de flesta människor i Sverige fortfarande okunniga om varför vårt feministiska manshat är så bra och viktigt. Se här vilka hemska saker Anna Troberg, partiledare för Piratpartiet, säger:

Lady Dahmer - alla män förtrycker

Ja tur att Lady Dahmer inte jobbar utan istället har tid att ge svar på tal och stå upp för hatet mot alla män. Men det är inte bara okunniga kvinnor, pojkar och män som underbara feminister som jag och Lady Dahmer har att kämpa emot. Det finns tyvärr även en del feminister som inte hatar män och hetsar mot män tillräckligt intensitvt och agressivt. Till dem har Lady Dahmer följande underbara och kloka ord:

Lady Dahmer om spikklubbor

Ja så ska de feminister som inte hatar män lika mycket som Lady Dahmer och Feministiskt initiativ tas. Och ni svikare och tvivlare, ni måste ju förstå att hat mot män inte skadar några riktiga människor. Precis som Lady Dahmer så pedagogiskt förklarar:

Manshat skadar ingen

Ja Jämställdhetsfeministern kan bara hålla med underbara Lady Dahmer: män har inga känslor, män kan aldrig bli skadade, dödade, stympade, våldtagna eller förtryckta. Så det finns ingen anledning till varför män ska behandlas med samma respekt och hänsyn som om de vore människor. Följ Lady Dahmers exempel och hata och hetsa på bara! Det skadar ingen fullvärdig människa, utan bara män!

Men tyvärr måste Jämställdhetsfeministern och Lady Dahmer avsluta med ett par varningens ord:

Lady Dahmers manshat är taget ur sitt sammanhang - kort

Ja, det finns kränkta män där ute – vissa av dem har till och med vit hudfärg – som tar Lady Dahmers kloka synpunkter ur sitt sammanhang på ett oärligt vis. Ni vet det där sammanhanget då upprepat och ohämmat hat mot människor på grund av deras kön/hudfärg/etnicitet blir jättebra…

Tyvärr tillåts människor som inte är feminister fortrafarande uttrycka sina åsikter och till och med citera oss feminister. Men lugn bara: Jämställdhetsfeministern, Lady Dahmer, Alexandra Pascalidou och tusentals andra duktiga och underbara feminister funderar på hur vi ska tvinga dem att hålla käft.

Tack klarsynta, kloka och rättframma Lady Dahmer för att du på ett så fantastiskt sätt visar vad feminism handlar om. You go my greek girl!
Fortsätt så här!
Pepp pepp!

Tagged: , , , ,

64 thoughts on “Lady Dahmer – min förebild och idol

 1. Ninni June 12, 2014 at 5:07 pm Reply

  Fördelen med att vara så här hjärntvättad och fast i drogen manlig bekräftelse (http://wdarknessfalls.wordpress.com/2014/06/11/jag-vet-inte-om-vi-ska-tycka-synd-om-ninni-eller-se-henne-som-den-mansbekraftelsedrogande-anti-feminist-hon-ar-jag-lutar-at-en-blandning/) är att jag är lycklig utan minsta hatkänslor eller rädsla för män.

  Är det det som kallas “lyckligt ovetande”?

  Men det finns kanske hopp för mig med. NF2014 börjar ju idag här i stan … Kanske bör åka dit och söka verklig kunskap?

  Pepp, pepp! ❤

  • Jämställdhetsfeministern June 12, 2014 at 5:09 pm Reply

   Ja det finns hopp för alla kvinnor (till skillnad från de hopplösa männen). Lyssna på Lady Dahmer och andra feminister när de sprider sin kunskap. Omfamna och bejaka hatet!

 2. Fredde June 12, 2014 at 6:08 pm Reply

  Att inte etablissemanget reagerar mer på en hatretorik lånad från mänsklighetens mörkaste stunder är anmärkningsvärt. Hata hit och hata dit, klipp kuken osv… Att sen mediehuset – den tredje statsmakten – ofta hakar på och berömmer denna retorik när de ska föra att kritiskt granskande arbete.. ja vad ska man säga… Tyvärr är det nog lätt för människor som inte mår speciellt bra att haka på, kanalisera sina mörka känslor mot en förutbestämd grupp (känns kanske igen från andra extremistiska grupperingar?) och hitta en gemensam fiende (en lysande strategi som ofta används med propaganda mot den hemska i väst/öst/bortom Ica whatever). Det kollektiva skuldbeläggandet verkar ju också vara trendigt nuförtiden.. Antingen det är muslimer, romer eller män… Här har man återigen samma strategier som mindre ljusskygga grupperingar.

  Extremism i olika former delar ju ofta många liknelse – strategier, psykologiska metoder, sen undrar jag faktiskt om inte en del personlighetsdrag är gemensamma hos utövarna.

  Well det var lite oveteskapliga tankar ur mitt huvud och jag har säkert fel i nått men helt ute och cyklar tror jag inte att jag är 🙂

  • Jämställdhetsfeministern June 13, 2014 at 7:30 am Reply

   Men det är ju vi i etablissemanget som hatar! Men oroa dig inte, det är fint hat. Och vi sparkar ju uppåt från SVTs och TV4s morgonsoffor och SRs mysiga rum på Östermalm.

 3. dolf June 12, 2014 at 6:14 pm Reply

  Hrm, vi behöver fler feministiska inlägg på GenusDebatten

  • Jämställdhetsfeministern June 13, 2014 at 7:32 am Reply

   Hahaha ja hela Sverige ropar efter mer feminism just nu! Jämställdhetsfeministern får ta sitt ansvar och leverera mer feminism till GenusDebattens läsare… 🙂

 4. jhlundell June 12, 2014 at 6:48 pm Reply

  Ljuvlig läsning som alltid, Jämställdhetsfeministern!

 5. Pelle2 June 12, 2014 at 8:16 pm Reply

  Jag undrar varför Lady Dahmer inte har blivit erbjuden platsen som språkrör för Fi ? Tänk vilken tillgång hon skulle vara när hon varje dag berättar om hur förtryckta svenska,vita,medelklasskvinnorna är i det patriarkala helvetet Sverige.
  Hon kan ju också,precis som du visat, lära de vilseledda kvinnorna som inte förstår att de är förtryckta att de faktiskt är det.
  Sedan kan hon kanske skriva lite mera uppmuntrande läsning om hur hon hatar pojkar och män och eventuellt tycka lite synd om sig själv om någon hatare skulle drista sig till att säga emot henne.

  Avslutningsvis kanske hon kan ge en kurs i hur man kan hata män men ändå leva i ett heterosexuellt Cis-förhållande och låta en man försörja sig och ge hennne möjlighet att skaffa barn..Skulle vara intressant att höra hur hon får ihop den ekvationen..

  • Jämställdhetsfeministern June 13, 2014 at 7:34 am Reply

   Jag tror att den enda anledningen till att Lady Dahmer inte är talesperson för Feministiskt initiativ är att det är ett jobb. Och Lady Dahmer gillar ju inte att jobba, eftersom hon normkritiskt lever på sin mans pengar istället.

   • Pelle2 June 13, 2014 at 10:40 am Reply

    Tänkte inte på det 🙂 Naturligtvis hade det ju varit ett utslag av patriarkatet och de förtryckande strukturerna att tvinga Lady D att jobba om hon inte vill det.

    Dessutom är det ju så att om den duktiga feministen Lady D känner att hen lever
    normkritiskt så gör hen ju det. Det har ju hela bibliotek av feministisk forskning visat.

    Om du inte håller med om det är du en Breivikare,nazist och kvinnohatare.

   • Anders/AV June 13, 2014 at 12:37 pm Reply

    Ja vi måste här uppmärksamma jobbmaktsordningen i Sverige, att det anses finare att ha ett jobb än att inte ha det. Och att det dessutom belönas med mer pengar att arbeta. Vilket patriarkalt förtryck. I en rättvis feministisk värld ska man ha minst lika bra betalt för att inte arbeta. Eller som Gud run Schyman sa: Det har smugit sig in en ekonomism i politiken. Som om ekonomi någonsin är viktigt. Man ska väl kunna leva ändå?

    • Jämställdhetsfeministern June 13, 2014 at 7:43 pm Reply

     Ekonomi och budget är fyrkantigt, manligt och unket. Bort med det! Ge allt till feminister som vi feminister vill ha istället. Pengarna tar vi från männen!

 6. David8 June 12, 2014 at 9:22 pm Reply

  “Klarsynthet” och “mod” borde representeras av en bild på Lady Dahmer i alla uppslagsverk och ordböcker, om de inte redan gör det. Om man inte håller med om det är man dum i huvudet och rasist. “Pojkar” borde representeras av en kackerlacka som hotar alla kvinnor. Att till och med små pojkar inte kan hålla käft utan förtrycker alla kvinnor. När ska patriarkatet få nog!? Orkar knappt slåss längre, patriarkatet är överallt hela tiden. Ser patriarket i mina flingor på morgonen och deras ljussatta penisar som kantar alla gator på kvällen. Så det ska bli lättare att hitta och våldta oss kvinnor! Patriarkatet har också delat ut sin svarta magi till 8-åriga pojkar som de använder för att förtrycka Lady Dahmner och kvinnliga politiker som varje dag slåss mot glastaket medan massa hemlösa män får lön efter 15:53. Det gäller att våga se sanningen och inte låta patriarkatet hata kvinnor överallt, jämt och aldrig upphörande. Go greek girl and die filthy greek rapist boy! Kärlek i Gud runs namn till alla! (förutom kättare, icke feministiska kvinnor och äckliga penis-män).

 7. […] Jämställdhetsfeministern har som motvikt en hyllning till LD […]

 8. Sahol June 13, 2014 at 6:09 am Reply

  Byt ut “män” i de där hatiska tweetsen mot en viss kultur eller religion så vore det HMF. Peka ut halva jordens befolkning går dock för sig.

  • Jämställdhetsfeministern June 13, 2014 at 7:36 am Reply

   Ja, för att Könsmaktsordningen.™

  • Rebel Cunt June 13, 2014 at 12:17 pm Reply

   Vi måste lära oss hata hårt, hårdare…När hörde du senast om en kvinna som begick grov våldtäkt på en man? Killarna gör detta hela tiden!!

   • noger June 13, 2014 at 4:21 pm Reply

    Precis!
    De flesta män jag känner begår grova våldtäkter hela tiden.

    • Rebel Cunt June 13, 2014 at 5:17 pm Reply

     Nerbrottade och skändade av en mörk massa av vita män, med en hand tryckt över munnen, kan ni blott ana hur beslutna alla mina kompisar blivit att slå tillbaka!

    • Jämställdhetsfeministern June 13, 2014 at 7:41 pm Reply

     Jag tror faktiskt aldrig jag träffat en man som inte våldtar och dödar.

     • Rebel Cunt June 13, 2014 at 9:51 pm Reply

      Och ändå blir de flesta män inte satta i fängelse! Har ni hört på maken – de flesta män hamnar aldrig i fängelse under hela sina liv. Det beror först och främst på att de är skyddade av patriarkatets maffia!

      Män är ju skrot helt enkelt. De orkar bara springa omking och mörda, supa och våldta kvinnor!

     • Anonym July 14, 2014 at 3:31 pm Reply

      Jag visste inte din pappa ströp ihjäl din mamma och att du blev till genom våldtäkt

      Feminism= Jämställdhet mellan könen, inte krig mot män

      Eller ska vi ta och sluta befolka Jorden så idioter som ni inte blir till? :@

 9. Rick June 13, 2014 at 6:17 am Reply

  Jag vaknade skakande och darrig nu på morgonen. Jag insåg att jag snabbt måste få tag på DET. Jag letade överallt medan darrningarna tilltog. Nu gällde det att hitta på en dos.

  Plötligt kom jag ihåg var jag säkert skulle hitta DET, nämligen hos Jämställdhetsfeministern. Snabbt loggade jag in med skakande fingrar och mycket riktigt fick jag genast min dagliga dos av DET, ni vet det där fantastiska befriande manshatet. Hur skulle jag alls komma igång en vanlig dag som denna utan en rejäl dos manshat? Nu har jag hatat alla män (även småpojkar) i en halvtimme och genast känner jag mig mycket lugnare och fridfullare till mods. Vilken perfekt början på dagen!

  De där urlakade varianterna av manshat som torgförs av DN, SvD och vad de nu heter är ingeting gentemot det hardcore hat som Lady Dahmer och Jämställdhetesfeministern så altruistiskt erbjuder alla suktande.

  • Jämställdhetsfeministern June 13, 2014 at 7:37 am Reply

   Det är lätt att vara Jämställdhetsfeminister när man har kloka och underbara feminister som Lady Dahmer och Alexandra Pascalidou att citera.

 10. Soundtrack June 13, 2014 at 9:32 am Reply

  Fett med pepp till Lady Dahmers karl också ´(trots att han är man) har sett att han på twitter erkäner att han är en förtryckare och att alla andra penisbärare också är det. PEPP PEPP!!!!

  • Pelle2 June 13, 2014 at 10:49 am Reply

   Hen är väl inte Lady Dahmers karl för inte ? Självklart inser hen att hen är en förtryckare.Annars hade hen inte fått gifta sig med Lady D. Nu skall hen bara inse att hen är en kvinnohatare och klippa sin egen kuk också.Lady D har ju redan fått sina barn så nu behövs den inte längre.
   De kloka feministerna Mian Lodalen och Matilda Tudor har ju skrivit en bok om hur det fungerar att bli lesbisk. Om Lady D blir det så kan hon ju slänga ut sin karl. Den enda nackdelen är att hon då måste börja jobba för sitt uppehälle och det vore ju för djävligt..

 11. Rebel Cunt June 13, 2014 at 11:36 am Reply

  Ett hat som i princip inte *kan* leda till riktigt våld (som Ladyn uttryckte det: manshat, till skillnad från kvinnohat, skadar ingen, dödar ingen, våldtar ingen, stympar ingen…) är inte det verkligt fina hatet. Vi behöver mer av ett riktigt, härligt blodfyllt och våldsamt hat som knäpper männen på deras stora näsor, sparkar dem i pungkulorna och inte väjer för att knäcka somliga manliga äggskallar till frukost också.

  Att utlova att vi inte ska krossa männen på riktigt är ju bara uttryck för ett svårt internaliserat förtryck (dvs kvinnligt självförakt). Häng, häng, våldta och HÄNG alla manliga politiker, författare, domare och präster om de inte svär trohetsed till Gud Run!! Häng de dumma hundarna i lyktstolparna framför stadshuset och biblioteket! Yay!!

  ”Hur får vi männen att hålla käften?” (Lady Dahmer) – Genom att bakbinda dem, klippa kukarna av dem och hänga dem under Ölandsbron. 😉

 12. Eva June 13, 2014 at 11:45 am Reply

  Lady Dahmer är bara såå klok liksom. Tänk om en kunde bli en lika duktig och bra feminist som henne. Det känns liksom såå orättvist. Hur gör en för att bli som henne?

  • Rebel Cunt June 13, 2014 at 11:59 am Reply

   Det är som med de legendariska jazzmännen på 50-talet, många musiker som hörde Charlie Parker och Miles Davis då tänkte “för att kunna spela som de här katterna måste man ta det de tar”, dvs koks och heroin. Det var kanske inte helt sant den gången, män fattar ju inget, men idag är det ju sant. Både Joanna Rytel och Lady Dahmer kommunicerar till sina trogna: för att bli lika stark och häftig som hon måste ni hata män lika skarpt och ohejdat som hon gör. (Eller ännu hårdare, då…)

 13. halvgrek June 13, 2014 at 12:46 pm Reply
  • Pelle2 June 13, 2014 at 2:16 pm Reply

   Ja, det var ju ytterligare en feministisk pärla som visar vart en feminist skall vända sig när en behöver hjälp. Det är ju så härligt normkritiskt att det är männen som står även för det fina vänstervåldet <3.

  • Jämställdhetsfeministern June 13, 2014 at 7:42 pm Reply

   Ja Lady Dahmer bara sprutar ur sig rättframma, kloka och underbara visdomsord… 😀

 14. henka June 14, 2014 at 12:35 am Reply

  alltså egentligen varför detta hat? Kolla vilket förhållande somhelst. mannen säger han bestämmer! visst gör han det när fruntimret godkänner det. DIN KAMP =BJÖRKENS SAV KAMP

  • Rebel Cunt June 14, 2014 at 12:53 am Reply

   Men LÄGG AV!! – du fattar ingenting! 😉

   (synd att det är en mossig karl som sjunger, typiskt uttryck för den inkörda könsmaktsordningen att det inte ar några ärtiga tjejer istället!)

 15. Victor June 14, 2014 at 3:08 am Reply

  Fick för inte så länge sedan utav en vän frågan “vet du ens vad feminism är”
  Som svar sa jag “jävligt misstolkat”
  LD verkar ha fått det helt bakom foten precis som alla de som hatar feminismen gör.

  F.ö asbra skrivet!

  • Pelle2 June 14, 2014 at 7:43 am Reply

   Eftersom det inte finns ett absolut facit för vad feminism är för oss kloka feminister så kan ju ingen riktigt veta vad det är.Du har säkert hört det det fina uttrycket not all feminists are like that.
   Om du känner att feminism är att hata de värdelösa männen så är det så.Det har hela bibliotek av feministisk forskning visat. Om du inte håller med om det så kommer jag hata dig helt i Lady D,s anda 😉

 16. Herbert June 14, 2014 at 5:33 am Reply

  För ett ögonblick glömde jag vem jag läste om, och tänkte tankar som t.ex. “Den här människan kan ju inte vara frisk!” eller “Hur klarar den här idioten av att både skriva och andas på samma gång?” eller “Vadderad cell skulle ju vara det enda rätta!”.

  Men sedan sänkte sig Gud runs (über alles) ande över mig, jag förstod att jag ju läste om en Rättrogen Feminist. Och som ju Feministisk Forskning har visat så kan dessa Utvalda inte ha fel.

  Och allt stod rätt till i världen igen…

 17. […] Jämställdhetsfeministern: ”Lady Dahmer – min förebild och idol” […]

 18. Gustave Pfizer June 14, 2014 at 5:09 pm Reply

  Jag har mött folk som tycker att Lady Dahmer inte lever som hon lär. Så tröttsamt. Kan dom inte bara googla patriarkatet?

 19. Robert Philipsson June 17, 2014 at 9:12 pm Reply

  idioti kan anat alla former, färger ock kön, Lady D visar just det…

 20. Robert Philipsson June 27, 2014 at 9:04 am Reply

  hmmm bör påtala att jag menar att Lady är en av idioterna, men hon som mainstreamedia är ju en av alla dessa nyttiga idioter, ser också att jag skrev fel i mitt förra inlägg, “anat” skall vara anta, beror kanske på att jag är en testohane,…

 21. Filippa July 2, 2014 at 7:05 pm Reply

  1. Vet inte om du är ironisk eller fucking hjärntvättad.
  2. Vem gav dig tillåtelse att hänga ut mitt namn sådär?
  3. Är du ironisk älskad jag dig
  4. Är du inte. Bitch lär dig

  • Ligneto July 4, 2014 at 4:38 pm Reply
  • JLC September 10, 2014 at 11:09 am Reply

   1. Skojar du?
   2. Var är ditt namn uthängt? Om du är filippaahlcrona hoppas jag att du vet att Twitter är offentligt.
   3. √

 22. lisa July 15, 2014 at 12:15 pm Reply

  Haha så bisarrt! Hatar ni er pappa också? Eller bror? Eller det kanske på grund av dem som ni blivit så fuckade att man tror att alla är likadana? Med inställningen att alla män är dumma så är det klart att alla män är dumma mot er? Vem fan pallar vara schysst mot envisa sk. feminister som er?

 23. henrik July 16, 2014 at 11:12 am Reply

  Kan hon inte flytta till en by i Afganistan istället? Har hört att det är väldigt jämställt där.

 24. Fredrik Toolanen July 21, 2014 at 5:02 pm Reply

  När muslimerna tagit över detta land så kommer dom täppa till käften på er fega feminist tanter.

 25. […] Då man har skrattat färdigt  åt denna huvudkliande mainstream feminist inställer sig frågan, hur länge sedan var det skribenten på Huffington Post kollade?  […]

 26. Davve August 15, 2014 at 1:23 pm Reply

  Haha älskar allt du skrev! Så rätt! Fick många goda skratt! 😀 lady D är en dam med stor dubbelmoral överlag.

 27. Heidi Holmström September 11, 2014 at 11:37 am Reply

  Fråga från mej som inte vet… vilken är LDs koppling till Fi, förutom att hon tänker rösta på dem? Står hon på deras valsedel eller sitter i deras styrelse?

 28. anonym November 17, 2014 at 8:46 pm Reply

  Alltså jag kräks på all detta manshat… Vilken okunskap!! Intelligens nivån är ju detsamma som Isis..

 29. […] en paus på ett par månader, efter att i september ha gått förbi Lady Dahmer som Sveriges mest lästa feministblogg (265 000 besök den månaden). Men den feministiska kampen […]

 30. […] – augusti I juni hyllade Jämställdhetsfeministern sin idol och förebild Lady Dahmer. Och feminister kände efter och kom fram till att fler kvinnor dödas av män varje år än av […]

 31. […] – augusti I juni hyllade Jämställdhetsfeministern sin idol och förebild Lady Dahmer. Och feminister kände efter och kom fram till att fler kvinnor dödas av män varje år än av […]

 32. […] bekräfta och hylla allt som de stora feministiska profeterna som Lady Dahmer och Lina Thomsgård säger. Sprid deras ord! Delta i Twitterstormar mot pojkar och […]

 33. […] Alexandra Pascalidou visar sin opartiskhet genom att hylla Lady Dahmer aka Natasha Blomberg. […]

 34. Olle Brorsson November 18, 2016 at 2:46 pm Reply

  HAHAHAHHAAHHAHAHA fattar inte om denna blogg är skapad för ironi eller om folk seriöst är dumma i huvudet?

 35. Sten sture bäver October 24, 2017 at 6:58 pm Reply

  Är det Islam hon pratar om för där är kvinnor verkligen förtryckta om något.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: