Okunnig högerjournalist tror att kvinnor i framtiden riskerar kvoteras bort från chefsjobb

Alice Teodorescu fortsätter att jobba som journalist och att uttrycka sina åsikter. Detta trots att den kloka antirasistiska feministen Alexandra Pascalidou i Sveriges Radio i början av 2014 tydligt och högljutt slog fast att Alice Teodorescu har fel hudfärg, fel härkomst, fel utseende och fel kläder för att hennes åsikter ska ha något värde.

Alice Teodorescu har tyvärr extremistiska, anti-feministiska åsikter – som att alla människor ska ha samma rättigheter och skyldigheter oavsett kön, hudfärg, ursprung och så vidare. Nu senast skriver hon i en artikel i Dagens Samhälle att:

Jämställda blir vi inte när lika många inkompetenta kvinnor som män befolkar bolagsstyrelserna. En dag kommer en kvoteringslag, givet kvinnors ökade dominans på universiteten, de facto och i den nya rättvisans namn innebära att kvinnor förvägras jobb de gjort sig förtjänta av för att de har fel kön, det vill säga inte är män.

Här visar Alice Teodorescu sin okunnighet, eftersom det ju är självklart att när det blir en majoritet kvinnor bland de privata chefsjobben och i bolagsstyrelserna så avskaffar vi genast kraven på kvotering av det underrepresenterade könet. Precis som regeringen gjorde med kraven på kvotering till högskolekurser när kvinnor blev majoritet där.

Alice Teodorescu

Alice Teodorescu – tycker att människor ska ha lika rättigheter och skyldigheter oavsett kön. En kvinnohatande extremist alltså.

Alice Teodorescu måste lära sig att kvotering av underrepresenterat kön bara är ett verktyg som vi feminister använder för att uppnå jämställdhet – det vill säga mellan 50 och 100 procent kvinnor inom alla attraktiva yrken i samhället. När detta mål har uppnåts avskaffar vi helt enkelt kvoteringen – eller så gör vi (som t.ex. Vänsterpartiet) ett tilägg i reglerna som specifiserar att kvinnor ska fortsätta att kvoteras in, trots att de är i majoritet, för att Könsmaktsordningen. Så att det blir jämställt.

Men Alice Teodorescu vet inte ens vad jämställdhet och rättvisa är. Hon skriver nämligen:

Jämställda blir vi först när könet inte spelar någon roll, även om det innebär att 99 procent har det ena, andra eller tredje könet. Rättvisa är inte lika utfall, rättvisa är lika rättigheter och belöning efter meriter och prestation.

Som sagt, feministisk forskning har tydligt visat att jämställdhet är minst 50% kvinnor och att ju fler kvinnor desto mer jämställt blir det. Total jämställdhet och rättvisa uppnås vid 100% kvinnor. Alice Teodorescu måste läsa på – förslagsvis genom att googla Patriarkatet och läsa Jämställdhetsfeministerns feministiska ordlista!

Alice Bah Kuhnke
Jämställdhetsfeministern vill också ta tillfället i akt för att peppelipeppa vår kloka radikalfeministiska kulturminister Alice Bah Kuhnke, som drabbats hårt av Allianspartiernas oansvariga och nyfascistiska beslut att rösta på sin egen budget och inte på V-S-Mp:s budgetförslag. Alice Bah gick med i Miljöpartiet ett par dagar innan regeringen presenterades, bara för att kunna bli minister. Och så blir i princip alla hennes förslag odemokratiskt nedröstade i riksdagen bara ett par veckor senare! Och sen riskerar hon att förlora jobbet som kulturminister redan om några månader, på grund av nyvalet. Ja Alice Bah Kuhnke är ett tydligt bevis för hur kvinnor alltid drabbas värst av allt som händer i Sverige.

Alice Bah - snopen

Alice Bah Kuhnke – hårt drabbad.

Alice Bah Kuhke hade verkligen gjort sig förtjänt av att vara minister. Först utmärkte hon sig som en av sin generations intelektuella giganter, genom att jobba på SVTs Disneydags och sedan läsa lite statsvetenskap på universitetet. Mot den bakgrunden var det bara en tidsfråga innan hon skulle bli handplockad till posten som generalsekreterare för Ungdomsstyrelsen. Vilket också skedde härom året. I den positionen utmärkte hon sig genom sina fantastiska radikalfeministiska gärningar. Till exempel genom att hota hjälporganisationer som arbetar mot hedersvåld med indraget finansiellt stöd, om de inte genast slutar att hjälpa pojkar och istället bara hjälper flickor. Så att det blir jämställt.

Alice Bah Kuhnke slog också fast att om pojkar är i majoritet i något sammanhang som kan uppfattas som positivt, då är det något som är skevt och snarast måste rättas till. Vidare kämpade Alice Bah Kuhnke hårt mot att de mest populära sporterna med överlägset flest utövare, som fotboll och ishockey, får mer pengar än t.ex. rytmisk gymnastik – eftersom det, enligt Alice Bah Kuhnkes kloka analys inte kan bero på något annat än könsdisrkiminering mot flickor.

Ja ni förstår själva. Ingen människa har någonsin förtjänat att bli minister mer än Alice Bah Kuhnke – och då har jag inte ens gått in på hennes närmast overkligt djuga kunskaper på kulturområdet (som hon tillägnade sig under sin tid som programledare för Disneydags).

Alice Bah Kuhnke – Sverige lider med dig. Pepp pepp!

Advertisements

Tagged: , , , , , , , ,

4 thoughts on “Okunnig högerjournalist tror att kvinnor i framtiden riskerar kvoteras bort från chefsjobb

 1. Pelle2 December 7, 2014 at 5:05 pm Reply

  Ja,det är verkligen otäckt att sådana journalister som Alice Teodorescu får uttala sina kvinnohatande åsikter som att hon inte är feminist.Detta dessutom i den feministiska vänstertidningen Aftonbladet.
  Att hon dessutom tror att jämställdhet är något annat än 100 % kvinnor i statusfylda sammanhang är ju skrattretande. Feministisk forskning och hela bibliotek av feministisk litteratur kan ju upplysa henne om att det är så. Ett tips Alice : Googla patriarkatet,könsmaktsordningen,de osynliga strukturerna och intersektionaliteteten.
  Med andra ord:Läs på !!

  Ja, det är tragiskt vilket kvinnohat Alice Bah-Kuhnke och de övriga kvinnorna i regeringen har utsatts för. I själva verket tror jag att SD hade henne,Magdalena Anderssson,Åsa Romson och Margot Wallström i åtanke när de röstade på Alliansens budget.

 2. Kristian December 9, 2014 at 1:02 pm Reply

  Men vad skriver människan?
  “inkompetenta kvinnor”

  Nej, du, Teodorescu, de två orden får inte förekomma tillsammans. Gör om, gör rätt.

  • Jämställdhetsfeministern December 9, 2014 at 8:03 pm Reply

   Ja ush! Ett sådant kvinnohat!
   Det är ju män som är inkompetenta – kvinnor är duktiga.

 3. Magnus December 10, 2014 at 12:34 am Reply

  Att vara duktig och skryta (eller martyrbitcha) med det är det nya geniet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: