Sveriges Radio visar det komiska i mäns självmord – och Adam Tensta FATTAR att sexuellt våld är fel

Sveriges Radio visar hur kolossalt komiskt det är när män drabbas av allvarliga depressioner och begår självmord. Och en grupp svenska rappare har äntligen FATTAT att sexuellt våld mot kvinnor är fel.

Det peppiga radikalfeministiska medieföretaget Sveriges Radio gav i veckan svenskarna ännu mer valuta för radio- och tv-avgiften än vanligt genom att i programmet Knyckare i P3 visa hur kolossalt roligt det är när någon inte orkar leva mer och begår självmord. Om det är en man alltså – annars är ju självmord bland det hemskaste och mest tragiska som finns.

Emma Knyckare förstår hur roligt det är när en man begår självmord

Den feministiska komikern Emma Knyckare (Sveriges Radio) sätter med sin skarpa och intelligenta humor fingret på hur tokroligt det är när en man drabbas av en allvarlig depression och begår självmord. Svensk public service glänser – igen.

Men Sveriges Radios Emma Knyckare är precis som alla andra anställda på Sveriges Radio en feminist så hon förstår ju att män som begår självmord är patetiska och kränkta – och dessutom priviligierade – och därför förtjänar att hånas. För kärlekens och jämställdhetens skull. Och för att det är så fruktansvärt kul förstås.

Jahahahahahaha precis som Emma Knyckare och hennes kollegor på Sveriges Radio P3 så börjar jag skratta så att tårarna rinner så fort jag tänker på en djupt deprimerad man – som begår självmord! Jahahahahahaha jaaaa ni hör ju hur komiskt det är. Hahahahahaha.

Och Emma Knyckare är ju dessutom ett tydligt bevis för att kvinnliga feministiska komiker är överlägset mycket roligare än manliga komiker och att det är könsdiskriminering av värsta sort att det inte alltid är kvinnliga feministiska komiker som är i majoritet i alla humorsammanhang!

Om pojkar och män som mår dåligt och är deprimerade skulle få samma fina stöd som flickor och kvinnor får, skulle Emma Knyckare och Sveriges Radio P3 inte ha så många döda män att driva med och därmed skulle svenska folket gå miste om en massa fin och högklassig humor.

Att håna män som lider av svåra depressioner och begår självmord är ju själva kärnan i vad public service innebär. Det tror jag alla förstår. Ja, utom ett par okunniga, kvinnohatande, vita kränkta män då – som den här. Och den här. Och den här. Besök inte deras bloggar!

Här nedan kan ni läsa Emma Knyckares och Sveriges Radio P3:s makalöst roliga text där de har hittat på tokroliga orsaker till att män begår självmord (för att de är patetiska och kränkta så klart jahahahahaha jaaaaa va kul). Eller så kan ni lyssna på hela programmet på Sveriges Radio P3:s hemsida. Ni kommer att gapskratta! Annars hatar ni kvinnor…

Sveriges radio förklarar varför det är roligt när män begår självmord

Sveriges Radio bjuder på feministisk humor. Och sparkar uppåt, mot alla deprimerade pojkar och män med självmordstankar.

Härom veckan kom den glada nyheten att rapparna Adam Tensta, Erik Rapp, Zacke och Parham äntligen har FATTAT att det är fel att förtrycka och våldta kvinnor! För att fira det spelade de in en låt om vilka svinaktiga, korkade, våldsamma och priviligierade förtryckare Sveriges män är – och hur fel och dumt det är. Låten är en del i kampanjen FATTA MAN, som riktar sig till andra män som har grava problem med att förstå att det är fel att våldta, förtrycka och begå brott.

ADAM TENSTA

Adam Tensta. Jämställdhetsfeministern gratulerar honom till att ha lyckats FATTA att sexuellt våld är fel. Nu deltar han i kampanjen FATTA MAN, som riktar sig till de 0,01% av alla män som våldtar och därmed utgör normen för de 99,99% av Sveriges män som inte våldtar. Pepp!

Bakom kampanjen FATTA MAN så står de feministiska organisationerna Crossing Boarders (mest känd för kampanjen FATTA), Femtastic och Våldtäktsmän för Jämställdhet. Eftersom det handlar om en kampanj som har det ädla syftet att sprida information om vilka avskyvärda förtryckare och svin svenska män är, så har pengar skjutits till från Allmänna Arvsfonden.

Jämställdhetsfeministern stöder givetvis denna kampanj – och vill också passa på att gratulera Adam Tensta, Erik Rapp, Zacke och Parham för att de lyckats fatta att det är fel att bruka sexuellet våld mot kvinnor och hoppas att de kan avhålla sig från sådana aktiviteter. Jämställdhetsfeministern önskar dem också lycka till i kampen mot de skadliga mansnormer som de tydligen lider av.

FATTA Jämställdhetsfeministern

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

29 thoughts on “Sveriges Radio visar det komiska i mäns självmord – och Adam Tensta FATTAR att sexuellt våld är fel

 1. Pelle2 December 20, 2014 at 12:37 am Reply

  Ja,det krävs en feministisk kvinna som Emma Knyckare,med de rosa genusglasögonen fast förankrade på näsroten,för att kunna lyfta fram det roliga med att vita,kända och naturligtvis kränkta män begår självmord.Tur att P3 i samhällsupplysningens och humorns namn har insett det och därmed har anställt kärleksfulla kvinnor som Emma och Kakan.
  Det är då jag känner att jag får valuta för mina licenspengar !

  Det var verkligen på tiden att Adam Tensta,precis som Tomas Wetterberg hos män för jämställdhet,har förstått att han enbart utifrån sitt kön är en våldtäktsman.Det gäller bara att han tar konsekvensen av det och ber Kvinnolobbyn klippa kuken på honom så skall han se att han aldrig mera kan bidra till den svenska våldtäktskulturen.

  Därefter kan han komma ut i sin nya skepnad som Anna Rinkeby ;-).

 2. Valerie December 20, 2014 at 3:38 am Reply

  Sylvia Plath pallade inte med att hennes man, buffeln Ted Hughes, använde patriarkatets mekanismer för att få ut sina egna böcker när han istället borde ha satt sig på läktaren, gett henne plats på scenen och hjälpt henne att bli den kändis hon var värd att bli. Dessutom hjälpte han inte till med ungarna, han var ingen feministisk pappa. istället för att gasa iväg på egen hand stack Sylvia in huvudet i gasspisen…BU-.HU-VRÅÅÅL!!! 😉

  • Qinnorqanskriva April 14, 2016 at 1:34 pm Reply

   Jag vill minnas att hon led av depression och möjligen annan psykisk sjukdom. En viss skillnad. Men visst, jag kan ha fel. Självmordsstatistiken är överrepresenterad hos poeter, när det gäller litteratur. Kan ha något med höger hjärnhalva att göra, vem vet. Har själv skrivit all slags text, poesi, prosa, låtar, krönikor etc. Man märker skillnaden när man ska skriva poesi. Svårt att förklara, det bara är så.

 3. Mia. December 20, 2014 at 7:25 am Reply

  “You’re simply the best, better than all the rest
  Better than anyone, anyone I’ve ever met
  I’m stuck on your heart, I hang on every word you say…”

  :))

 4. […] Jämställdhetsfeministern: ”Sveriges Radio visar det komiska i mäns självmord – och Adam Tensta FATTAR att sexuellt våld ä…” […]

 5. Butter December 20, 2014 at 11:26 am Reply

  Dessvärre vek sig Sveriges radio för patriarkatet och raderade Knyckares text från hemsidan…

 6. Herbert December 20, 2014 at 1:05 pm Reply

  Att denna fantastiskt roliga text (som fick vilken rättrogen feminist som helst att skratta på sig) togs bort från hemsidan visar bara att Patriarkatet fortfarande kontrollerar alltför många av människors tankar och känslor! Moral, anständighet, humanitet, medkänsla… Alla unkna patriarkaliska vithetsnormsförstärkande och skadliga för Rätt Tänkande! När skall vi kunna tvätta bort dessa från människors hjärnor? När kan vi FATTA det?

 7. Magnus December 20, 2014 at 6:40 pm Reply

  Min favoritbeskrivning på temat neurotiska manliga genier är annars den här:

  “Den romantiska legenden att Swift blev galen av svårmod är dock felaktig, men de sista åren var han sinnessjuk.” (E.N. Tigerstedt i Bonniers Allmänna Litteraturhistoria, band 3, ca 1960)

 8. Inte alla, men (@intesexistmen) December 21, 2014 at 3:59 am Reply

  Society For Cutting up Men – SCUM – bildades av Harry Martinsson när han tog sin sax och skar upp sig själv så han självdog. Valerie Solanas har sedan tagit åt sig äran för att kommit på SCUM. Så alla SCUM-anhängare bör veta att Solanas blott var en copy-cat och att SCUM är ett forum för manlig frigörelse och inte kvinnlig då kvinnor tvingas fortsätta leva.
  En självdöd man är en bra man.

 9. Rick December 22, 2014 at 8:29 am Reply

  Som sann feminist instämmer jag helt i det dråpliga med mäns självmord. Med tanke på hur många män som begår självmord i Sverige är det få dagar jag inte får mig ett gott feministiskt skratt. Tillsammans med systerskapet sitter vi och gapflabbar när vi än en gång för höra om den deprimerade uteliggaren som dränkt sig eller den överskuldsatte småföretagaren som skjutit sig.

 10. Stefemme December 22, 2014 at 12:53 pm Reply

  Det är lite allvar i den här fantastiska lavinen av humor också och det är att könsmaktsordningen har hittat ytterligare sätt att straffa kvinnorna..
  Vem är det som drabbast värst av när ett ung mansslem dör?, jo Mamman!
  Så vid sidan av att det är jättehumoristiskt att män dör så får vi inte se förbi vilka som i slutändan drabbas värst.
  Hjälp mig snälla Jämställdhetsfeministern att ta ställning, vilket är viktigast. Kul humor hopp&lek s.c.u.m härlig rosa pepp-pepp vs uteblivet underhåll, tvingas betala för mig med MINA EGNA PENGAR!, tvingas kliva utanför min bubbla av högre skyddsvärde!

  Jag har nått ett vägval på det rosa berget där jag måste får professionell genusologivetenskaplig vägledning!

  /Tacksam för svar, peppelipepp!

 11. […] Det borde en väl ha anat att Kalle Anka var ett patriarkalt förtryckarsvin: han är ju både av hankön – och dessutom vit. Så skäms alla ni som tittat på Kalle Anka på julafton! Ni är inte en vän av jämlikhet mellan könen! Och varför visar SVT överhuvudtaget sådant patriarkalt skräp? Varför inte följa Sveriges Radios exempel och sända jämställd och uppbygglig julunderhållning som ett humorspecial med Emma Knyckare om pojkar och män som begått självmord? […]

 12. […] förvägras skolgång, så att det bara blir 59 miljoner pojkar kvar som inte får gå i skolan. Sveriges Radio och Emma Knyckare gjorde ett humorspecial som sparkade uppåt mot de pojkar och män …. Vi feminister gapflabbade! Och efter succén med att håna män som begått självmord planerar SR […]

 13. […] förvägras skolgång, så att det bara blir 59 miljoner pojkar kvar som inte får gå i skolan. Sveriges Radio och Emma Knyckare gjorde ett humorspecial som sparkade uppåt mot de pojkar och män …. Vi feminister gapflabbade! Och efter succén med att håna män som begått självmord planerar SR […]

 14. […] 1: Erkänn! Det första du måste göra är erkänna att du är ett ärkesvin, förtycker kvinnor, förstör miljön och är orsaken till allt ont i världen. Feministisk forskning har tydligt […]

 15. […] kommer de kloka journalisterna på DN, SVT, SR, Metro, Aftonbladet, Expressen, Nyheter24 och andra feministiska media på alla dessa briljanta […]

 16. […] dagen genomfördes P3 Guld-galan – då den radikalfeministiska radiokanalen SR P3 delar ut priser till årets peppigaste artister. I år gick åtta av nio priser till kvinnliga […]

 17. […] ju nyligen fram positionerna i den feministiska kampen för kärlek och jämställdhet genom Emma Knyckares makalöst roliga program (feministiska kvinnor är de överlägset bästa komikerna) där hon på ett underfundigt sätt […]

 18. […] var utan tvekan det roligaste som hänt i humorväg i världen sedan… hmmm… ja sedan Sveriges Radio i slutet av 2014 hånade pojkar och män som begår självmord. Också det peppig humor för kärlekens skull. […]

 19. […] Pascalidou – opartiskheten personifierad Sveriges Radio har nu en hel sida om opartiskhet på sin webbplats. Den har SR passande nog valt att illustrera […]

 20. […] vi alltid kan lita på att de står upp för hat och hets mot människor utifrån deras hudfärg, kön, härkomst och religion så är det ju Sveriges Radio och Sveriges Television. Därför har Zara […]

 21. […] 1939 startade sedan de vita heterosexuella männen, ledda av Adolf Hitler (SD) ett nytt värdskrig, bara för att de var rädda för att förlora sina manliga privilegier och för att de ville förtrycka kvinnorna. 80 miljoner miljoner människor dog, varav 75% män. Kvinnorna drabbades värst. Hitler (SD) upprättade till och med koncentrationsläger där kvinnor gasades ihjäl, på grund av Könsmaktsordningen. Efter att männen krigat i 6 år lyckades Gudrun Schyman och en grupp andra kvinnliga radikalfeminister skapa fred genom hbtq-certifierad queerakvtivism. De vita männen var besegrade och Hitler (SD) begick självmord, så som alla andra män borde göra. […]

 22. […] Tidholm jobbar för den radikalfeministiska organisationen Fatta Man, som vänder sig till den stora majoriteten av svenska män (normen), som ännu inte fattat att det […]

 23. Hjalmar Maturana (@Agentun) March 28, 2016 at 5:12 pm Reply

  Adam Tensta är som en förvuxen bebis som suttit på fel potta eller fått stryk hemma istället för kärlek

  Jag som själv är neger( och stolt) kan gå emot honom men om en vit svensk säger något negativt får den skit

  Jag är ännu mer utless på denna dubbelmoral som PK-maffian skapar och bara för att dom beter sig som fittor mot vita svenskar ska jag bete mig lika illa mot dom

  jag kommer släppa en singel som heter ” neger noja ” nu i vår/sommar och den gör klart en gång för alla att ”neger” betyder inte slav

  det betyder svart och jag är så glad att kulturhuset har” negerkungens återkomst” som utställning

  Alexander Bard är en jävla skithög i många fall MEN jag ger honom rätt i att en person som är rasist inte vågar använda ordet neger

  • Qinnorqanskriva April 14, 2016 at 1:27 pm Reply

   Jag håller med dig till 100 % !
   Du verkar ha fattat grejen och har humor och självdistans! (Som jag, om jag får säga det själv, lol). Skön snubbe! Jag hakar på din låt! 😁😁
   / Mestadels icke-kränkt, vit, övervägande straight kvinna!

 24. Nour och Astrid April 14, 2016 at 1:21 pm Reply

  Alltså va fan!! Ni mörklägga statistick! ! Varannan svenne-man voldta!! Jag har hurt det av meen godda vänn Astrid Ding, som hjelpte mej att intekreras i Svärje och som är lespisk och hjelper mej att skriva noo. I ootbyte hon få vissa saker av mej. Min man inte behova vetta, shhh. Men der jak komma ifron, vorra männ aldrig gora det!! Vita männ som är hetrosexuella dom är små onnda jevlar! ! Dom inte äns holla upp dörrarna ner jak gå ut sjelv!! Min man sejer, att svenne-man är alla fjålliga och böggiga och messar för att de inte vill lossa in sinna kvinor och lota dom gorra all arbätte. Men jak sejer, jag ser blodloosten i deras freedfoola ögon, och kvinor ska juh fagdiskt tjänna mannen och hans önskan. Vad han vill. vad han sejer, det er LAG. / Nour och Astrid

 25. […] en ny låt av Adam Tensta för att boosta kampanjen #FATTA SKRATT-MAN för att få män att sluta skämta, vara roliga och […]

 26. […] folket får verkligen valuta för alla miljarder som de tvingas betala till SR. Här och här och här och här är några andra fina exempel på SR:s folkbildande journalistik. En stor eloge också […]

 27. […] folket får verkligen valuta för alla miljarder som de tvingas betala till SR. Här och här och här och här är några andra fina exempel på SR:s folkbildande journalistik. En stor eloge också […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: