Så blir du en genusexpert!

Idag ägnar Jämställdhetsfeministern bloggen åt att lära Sveriges män hur ni kan minska ert svineri, kvinnoförtryck, våldtäktande, krigande, miljöförstörelse och andra saker som ni män ägnar er åt – och istället bli genusexperter

Genusindustrin är en växande industri i Sverige och med en S-Mp-regering med V-stöd så tyder mycket på att genus-sektorn kommer att vara den enda välmående sektorn i Sverige innan mandatperioden är över. Så det är verkligen en bransch att satsa på!

Så hur gör du som svensk man för att bli en del av det feministiska manskineriet – och rent av en genusexpert? Jo det är faktiskt inte så svårt som det låter. Här kommer Jämställdhetsfeministerns snabbguide. Bli genusexpert i sju enkla steg!

Steg 1: Erkänn!
Det första du måste göra är erkänna att du är ett ärkesvin, förtycker kvinnor, förstör miljön och är orsaken till allt ont i världen. Feministisk forskning har tydligt visat att alla män är förtryckare, potentiella våldtäktsmän, priviligierade räkmaksglidare och ansvariga för allt dåligt som hänt i människans historia. Skillnaden mellan en bra feministisk man och en dålig ickefeministisk man är att den feministiske mannen erkänner att han är ett svin och en sämre sorts organism (vice statsminister Åsa Romson har ju officiellt slagit fast att män inte är människor – särskilt inte om de har fel hudfärg).

Johan Ehrenberg manlig alfafeminist citat 1

Johan Ehrenberg erkänner villigt att han är ett svin och på grund av sitt kön och hudfärg bär ansvar för allt som är dåligt.

Erkänn att du har bettet dig som ett svin, förtryckt kvinnor, varit våldsam, brölig, korkad, elak, självisk och att allt du uppnått i livet beror på dina otaliga manliga snopp-privilegier som gör att du får allt gratis och glider fram på en räkmacka.

Johan Forsberg hockeyfeminist citat

Johan Forsberg är duktigt på kollektiv skuldbeläggning.

Det finns inga gränser för vilka svinerier du kan erkänna. Ju grövre brott du erkänner, desto bättre feminist är du. Till och med våldtäkt är helt okej att erkänna att du kan ha begått.
Ty Gud run förlåter alla synder.

Kvinnor är bättre människor är män IIb

Den feministiske professorn Ulf Bjereld argumenterar emot idén om att alla människor oavsett kön/hudfärg i grunden är lika bra.

Steg 2: Läs de Heliga Feministiska Skrifterna
Läs de Heliga skrifter av till exempel Gud run Schyman och Maria Sveland. Skaffa ett Twitterkonto och följ feministiska apostlar och profeter som Lady Dahmer, Lina Thomsgård, Alexandra Pascalidou, Veronica Palm, Kakan Hermansson, Mymlan, Kawa Zolfagary, Kvinnolobbyn, Ida Östensson, Crossing Boarders, Män för Jämställdhet och Åsa Romson. Lär dig den feminisitska terminologin utantill. Håll dig ständigt a jour med de nya feministiska termer och uttryck som profeterna hittar på, genom att så ofta som möjligt följa dem på Twitter och konsumera enbart nyheter från renlärigt radikalfeministiska informationskanaler som DN, SR, Metro, Aftonbladet och SVT. Lär dig bemöta alla som har en annan åsikt än dig med fraser som “skaffa ett genusperspektiv, ditt priviligierade jävla gubbslem”, “googla Patriarkatet”, “jävla nazist” eller “blockeliblock”.

Lady Dahmer - män är en sjukdom

Steg 3: Medvetenhet
Visa att du är medveten genom att minst ett par gånger per dag påpeka vilka svin män är, eller att svenska kvinnor är förtryckta, eller drabbas värst. Håll dig till säkra feministiska klassiker som “Jag tror att kvinnor är mycket bättre på att…” eller “Män måste börja ta ansvar för…” eller “Det är dags att vi börjar lyfta fram kvinnorna i…” eller “Typiskt vita kränkta män att…” eller “Det är alltid kvinnor som drabbas värst av…” eller “Egentligen är det synd att män har rösträtt för att…”.

Kritisera och fördöm biologi, kemi, historia, fysik och all annan vetenskap utom genusvetenskap.

Nej till biologi - feminism istället för vetenskap

Retweeta, bekräfta och hylla allt som de stora feministiska profeterna som Lady Dahmer och Lina Thomsgård säger. Sprid deras ord! Delta i Twitterstormar mot pojkar och män.

Män ska sluta vara avskyvärda

Lina Thomsgård Johan Forsberg Män ligger bakom allt dåligt i världen

Här ser du hur Johan Forsbergs kollektiva skuldbeläggning retweetas och hyllas av Lina Thomsgård – en av Sveriges främsta experter på hat och kollektiv skuldbeläggning.

Träna dig i att se hur alla situationer egentligen är kvinnoförtryck. Är det fler kvinnor än män någonstans, så är det en kvinnofälla. Är det färre kvinnor än män någonstans så är det en manlig bastion och kvinnodiskriminering. Är det fokus på kvinnorna någonstans så är det objektifiering. Är det inte fokus på kvinnorna är det osynliggörande. Och så vidare.

Ägna minst 15 minuter per dag åt kollektiv skuldbeläggning utifrån kön och hudfärg.

Steg 4: Flytta till Södermalm
Bevisa att du brinner för mångfald, normkritik och gillar olika genom att flytta till Södermalm, där alla är precis likadana som du, tycker precis som du, röstar på Feministisk initiativ (eller Miljöpartiet) precis som du och följer våra fina, feministiskt medvetna normer. Skaffa skägg. Gärna diarréfärgat. Klä dig i fula men dyra kläder. Gärna diarréfärgade.

Fredrik Virtanen

Fredrik Virtanen har anammat den manliga feministlooken som går hem på Södermalm, med stilfullt diarréfärgat skägg och matchande outfitt.

Ta avstånd från näthatet.

Zlatanattack 6

Steg 5: Sprid din kunskap
Du är nu redo att prova dina egna feministvingar. Improvisera, var kreativ! Endast din fantasi sätter gränser. Välj till exempel ut en tecknad serie och räkna kön på de tecknade ankor, tomtenissar, hundar, varulvar, troll och möss som befolkar den. Eller tänk på något som är dåligt i världen och berätta att det är typiskt manligt. Eller definiera en positiv företeelse som kvinnlig – och kräv sedan stöd till kvinnor (och/eller straff för män).

mfj våld mot kvinnor höjer mäns status

Tomas Wetterberg, Peter Söderström vet hur män höjer sin status: genom våld mot kvinnor så klart. Det slår aldrig fel. Talar de av egen erfarenhet?

Är verkligheten ofeministisk? Hitta då på fakta som känns rätt och som tydligt bevisar hur sviniga män är och hur hårt drabbade kvinnor är. Det spelar självklart ingen roll ifall de fakta du hittar på är uppenbart orimliga, eftersom du som feminist redan tagit avstånd från fakta och vetenskap (se steg 3)!

män dödar kvinnor

Steg 6: Säg åt andra män att bete sig tvärtemot hur du sjäv beter dig
Kräv varje dag av andra män att de ska stiga åt sidan, maka på sig, hålla tyst, sluta ta upp plats och lämna sina jobb, sina pengar och tillgångar till kvinnor. Det vill säga säg åt andra män att bete sig precis tvärtemot hur du själv beter dig.

Gendertime Gubbvälde 1

Fredrik Eklöf, Gendertimer, livnär sig på att räkna kön på tecknade ankor och kritisera jämställdheten bland tecknade tomtenissar – men vägrar samtidigt släppa in kvinnor när Gendertimer har möten.

Jonas-sjöstedt

Den vite, rike, priviligierade, medelålders Östermalmsmannen Jonas Sjöstedt kräver dagligen att andra män ska maka på sig – men själv vägrar han konsekvent att ge plats åt en kvinna, eftersom Jonas Sjöstedt inte tycker att någon kvinna inom Vänsterpartiet är lika bra som han på att föra Vänsterpartiets kvinnokamp. Ett typiskt gubbslem som slår vakt om sina privilegier alltså.

Steg 7: Du är nu en genusexpert
Grattis! Nu är du en genusexpert. Uppdragen och pengarna kommer att rulla in och du kommer att åtnjuta hög status och regeringen, myndigheter, SVT, SR, DN, Aftonbladet, Expressen och så vidare kommer att stå på kö för att fråga dig om de senaste rönen om pojkars och mäns svinighet och om hur flickor och kvinnor bäst kan lyftas fram, stöttas och räddas från det omänskliga förtryck de lever under.

Män för jämställdhet

Tomas Wetterberg, genusexpert från Män för Jämställdhet, delar med sig av sin kunskap till jämställdhetsminister Maria Arnholm (FP).

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

11 thoughts on “Så blir du en genusexpert!

 1. David8 January 15, 2015 at 10:41 am Reply

  Känns fulltäckande. Bra genomgång och något alla våra skolor/yrkesvägledare skulle ha stor användning för. Men i något steg sker ju också processen där amöbavätska injiceras där den förtvinade ryggradens tidigare fanns. Det kanske låter lite obehagligt för den oinvigde men är en absolut nödvändighet för att bli genusexpert! Individes anlag för fördumining och rasism behöver också under processen strålas kraftigt vid minst 16 tillfällen för att växa och bli så dominerande som möjligt. Det är inte lika smärtsamt som amöbaproceduren men är egentligen det viktigaste steget. Utan det så kan en genusexpert aldrig bli accepterad av sina kollegor eller media. Lycka till!

 2. Barn som politiska projekt | WTF? January 15, 2015 at 1:07 pm Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”Så blir du en genusexpert!” […]

 3. lilycrowart January 15, 2015 at 1:35 pm Reply

  Jag ska omedelbart slå in mig på ny bana, utvecklingsmöjligheterna och resurserna är ju outsinliga. Peppeli pepp finaste Jämställdhetsfeministern och tack för tipsen ❤

 4. Rick January 15, 2015 at 4:44 pm Reply

  Vad bra att det äntligen finns ett tolvstegsprogram för oss som vill bli av med beroendet av manlighet (det saknas förresten 5 steg till i ditt program, feministern). Jag kommer givetvis att följa detta schema och hoppas snart kunna märka hur jag blir allt säkrare i min icke-mansroll.

  • Kristian January 16, 2015 at 3:36 pm Reply

   De första steg för oss som åkt in på en räkmacka är ungefär
   * mea culpa
   * mea culpa
   * mea masculina culpa

   (Eller om det skall vara ‘vir’. Förbaskadt patriarkalt snubb-språk, latinet.)

 5. Pelle2 January 15, 2015 at 6:49 pm Reply

  Det känns som om vi wannabe manliga feminister har en diger arbetslista framför oss för att få Gud runs och pastor svelands välsignelser så att vi kan upptas av det genusindustriella komplexet. Att erkänna att jag är ett svin känns dock alldeles för lätt.
  Det är ju en självklarhet för varje troende feminist att alla män är svin.

  För övrigt har jag hört att Johan Ehrenberg,Tomas wetterberg,Kawa Zofalgary,Fredrik Virtanen och Lars Lindström med flera feministiska män skall starta Hashtaggen #Je suis kapten klänning ;-).

 6. Bladet January 15, 2015 at 7:17 pm Reply

  Haha, så jäkla klockrent skrivet! Made my day!

 7. Utrik Esfeministern January 15, 2015 at 9:04 pm Reply

  En kommer att tänka på att våran upphöjda utrikesfeminister Margod Valström på det 100% jämställda utrikesfeministiska departementet nu i sann människoälskande anda vill skicka svenska men till krigets irak för att (dö) utbilda deras armé. Men hur ska våran högt älskade minister lösa problemet med att när svenska men dör i krig i tex irak drabbas svenska kvinnor värst av krig i tex irak. (Det visar utrikesfeministisk forskning tydligt!).

 8. Finansfeministern January 15, 2015 at 9:12 pm Reply

  Vi löser det genom att ge dom ett kraftigt skadestånd. (btw finns det inget mindre patriarkalt ord Gud run?) pengarna tas genom omfördelning genom att dra in vården för patriarkala sjukdomar som drabbar män och därmed belastar samhällsekonomin och förtrycker kvinnor!

 9. yes January 16, 2015 at 12:31 am Reply

  Jaaa! Genusexperten från “våldtäktsmän för jämställdhet” visar vägen och delar med sig av sin gedigna kunskap. Precis som kapten klänning. Åh.

  Tack för en fantastisk guide! Äntligen kan människor med fel kön och hudfärg, dvs. vita heterosexuella cis-män, få lära sig vilka äckliga svin och lågt stående varelser de är. Det är ett sant feministiskt kärleksbudskap. Pepp med Fett och styrkekramar till dig finaste feministern!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: