SVT vill öka mångfalden: välkomnar alltså MP-feminister med olika hårfärg

SVT:s nya vd Hanna Stjärne intervjuades nyligen i tidningen Journalisten. Där berättar hon att hon kommer att satsa på att öka mångfalden inom Sveriges Television. Public Service-televisionen kommer med andra ord att fyllas med ännu fler radikalfeministka miljöpartikvinnor som bor på Södermalm. Och de kommer alltså att ha olika hårfärg!
Härliga nyheter för oss feminister!

DET HÄR INLÄGGET PUBLICERADES UNDER DEN GÅNGNA HELGEN SOM ETT GÄSTINLÄGG PÅ NÄTHATARBLOGGEN Genusdebatten.se. ETT HELT NYTT INLÄGG FRÅN JÄMSTÄLLDHETSFEMINISTERN KOMMER IMORGON TISDAG.

Hanna Stjärne fotoTor Johnsson

Hanna Stjärne, ny vd för SVT. Foto Tor Johnsson.

Vi feminister älskar ju mångfald och det syns tydligt redan i dagens Public Service-utbud. Inte minst i förra veckans P3 Guld-gala, som orättvist attackerats från näthatande priviligierade män på den här bloggen. P3 Guld-galan hade precis allt som public service-tv och radio ska ha: radikalfeministiska brandtal, lesbiska brandtal, feministisk humor, hyllningar till feministisk normkritik, hyllningar till den lesbiska revolutionen, stridsrop om att 2015 ska bli kvinnodominansens år, nästan uteslutande feministiska vänsterkvinnor på scenen – och så gick ju åtta av nio pris till kvinnor!

Ja, det var ju förstås olyckligt att ett pris gick till en gubbe – men han var ju i alla fall inte vit, så det kunde ha varit värre. Och 8 av 9 är ju nästan 100% jämställt…

Beatrice Eli P3 Guld

P3 Guld-galan. Beatrice Eli hyllar den lesbiska revolutionen.

Och SR P3 flyttade ju nyligen fram positionerna i den feministiska kampen för kärlek och jämställdhet genom Emma Knyckares makalöst roliga program (feministiska kvinnor är de överlägset bästa komikerna) där hon på ett underfundigt sätt visade hur fantastiskt roligt det är när pojkar och män begår självmord. Jag är övertydgad om att hela Sverige gapflabbar åt det än idag, så fort vi tänker på det.

Emma Knyckare förstår hur roligt det är när en man begår självmord

Emma Knyckare i Sveriges Radio visar det komiska i mäns självmord.

De här och de otaliga andra radikalfeministiska kvalitetsprogrammen på Sveriges Radio är förstås frukten av ett medvetet feministiskt arbete från företagets ledning, med den radikalfeministiska vd:en Cilla Benkö i spetsen. På Sveriges Radio är kvinnorna i förkrossande majoritet både bland de anställda och bland cheferna. Och Cilla har stolt berättat att satsningen på att öka kvinnodominansen ännu mer kommer att fortsätta. Så att det blir jämställt. I den här takten kommer SR att nå målet med 100% kvinnor inom ett par år! Pepp!

Cilla Benkö - stolt över att ha jagat iväg männen från SR Foto Björn Dahlin

Cilla Benkö, radikalfeministisk vd för SR, berättar stolt att hon aktivt arbetat för att SR skulle uppnå den förkrossande majoritet kvinnor på alla nivåer som företaget ståtar med idag. “Gör man aktiva val, så når man jämställdet”, säger Cilla apropå att det är 60% kvinnor i ledningen.

För feminism är ju helt enkelt jämställdhet och kärlek. Så här till exempel:

Äntligen har feminismen skuffat undan männen

Med Hanna Stjärne som vd kan SVT förhoppningsvis på allvar ta upp kampen med SR om vilket av de båda public service-företagen som blir först med att skuffa undan alla män och uppnå 100% kvinnliga anställda, 100% mångfald och 100% jämställdhet!

Jämställdhetsdebatt på SVT Schyman och Arnholm

Jämställdhetsdebatt på SVT – här får alla radikalfeministiska röster höras, från Gudrun Schyman (FI) till Maria Arnholm (FP). Mångfald när den är som bäst.

Egentligen är det ju dock lite sorgligt att vi först nu börjar kunna drömma om total, feministisk kvinnodominans på SVT och SR. Jag menar, att sprida ett vänsterfeministiskt budskap till befolkningen är ju ändå public service huvuduppgift! På Sveriges Radio berättar de anställda att precis alla som jobbar där är feminister. Och jag kan inte tänka mig att SVT skulle vara sämre.

Sveriges Radio - alla är feminister

På Sveriges Radio är alla feminister. Mångfald.

Ja inte undra på att alla som tittar/lyssnar på SVT och SR dagligen matas med en stor portion radikalfeministisk tro och ideologi. Precis som det ska vara. Feministisk forskning har tydligt visat att ett samhälle mår bäst av att endast ha en tillåten och överordnad ideologi/tro, som trummas ut av media, myndigheter och lärosäten. Det stärker mångfalden. Och föll ju dessutom väl ut i länder som Sovjetunionen och Saudiarabien.

SVTs valvaka EU-val2014C

SVTs reporter Elisabeth Marmorstein jublar ikapp med Gudrun Schyman på Feministiskt initiativs peppiga valvaka.

Det ska förstås också sägas att Hanne Stjärne kommer till ett dukat bord på SVT, efter förra vd:n Eva Hamiltons utmärkta arbete. Under Eva Hamiltons ledning ökade feminismen i SVT markant och knappast någon dag passerade utan att åtminstone ett (oftast flera) radikalfeministiskt budskap trummades ut. Inte minst i program riktade till barn (ju tidigare vi kan indoktrinera våra barn i den feministiska tron, desto bättre). En av de absoluta höjdpunkterna var när SVTs Vetenskapens Värld (med den radikalfeministiska vitamininjektionen Victoria Dyring som programledare) tvärsäkert och helt utan debatt avfärdade evolutionsläran och istället slog fast att det är Patriarkatet och kvinnoförtrycket som gör att människan ser ut som den gör. Ett stolt stycke svensk tv-historia.

Vetenskapens Värld motvevisar evolutionsteorin 2

Den feministiska vitamininjektionen Victoria Dyring på SVTs Vetenskapens Värld motbevisar evolutionsteorin i ett program som sändes 2013. Tack vare sin bergfasta feministiska tro. Patriarkatet har tagit Victorias mat och därigenom gjort henne 13,7 cm för kort. Det är genusvetenskapligt bevisat, rapporterar SVT.

feminismvsevolution4

Ja vem tror på gamla unkna evolutionsteorier och biologisk vetenskap? Inte Victoria Dyring och SVT i alla fall! Feminism ska det va!

Jag är säker på att jag talar för hela Sveriges befolkning (alla fall den del som räknas, det vill säga vi medvetna och normkritiska feminister på Södermalm) när jag säger att vi med glädje och tillförsikt ser fram emot den ökande feministiska mångfalden av miljöpartistiska kvinnor på SVT och i SR. Ett stort tack till er: ni bjuder verkligen Sverige på alla tänkbara feministiska åsikter och röster!

Låt oss avsluta med lite kloka ord från Kakan Hermansson, en omtyckt medarbetare på Sveriges Radio:

Kakan Hermansson

“Män är ju typ som utvecklingsstörda barn” – Kakan Hermansson, Sveriges Radio

PS
Vi feminister kräver så klart inte att alla män ska maka på sig och skuffas undan. Det finns vissa undantag. I ett fantastiskt och blocköverskridande samarbete arbetar nu Socialdemokraterna (med Mona Sahlin) och Centerpartiet för att jihadistiska terroristmän som åkt till Syrien och ägnat sig åt att halshugga, våldta och spränga människor i luften ska garanteras jobb, vård och ett behagligt liv i Sverige. Det känns så klart jättepeppigt!

Mona Sahlin. Foto SVT

Mona Sahlin. Foto SVT.

Vi feminister har kommit fram till att just jihadterrorister som halshugger, våldtar och spränger människor är en finare sorts män som ska ha fler rättigheter än vanliga män i Sverige. Mona Sahlin och de andra feministiska genierna inom Socialdemokraterna och Centerpartiet förstår också att jobbgaranti till halshuggande våldtäktsterrorister är ett utmärkt sätt att få stopp på Sverigedemokraternas framgångar.
Win win alltså. Peppelipepp!

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

15 thoughts on “SVT vill öka mångfalden: välkomnar alltså MP-feminister med olika hårfärg

 1. dolf January 26, 2015 at 11:46 am Reply

  Nu var det i och för sig GenusDebatten.se och inte Genusnytt.se.
  Jag tror feministern sitter fast i en dold önskan om att återvända till Pär Ströms dagar,

  • Jämställdhetsfeministern January 26, 2015 at 12:12 pm Reply

   You people all look alike to me!
   Har ändrat nu haha.
   Tack för mejlet på Twitter igår också förresten! Försökte svara men fick error-meddelanden…

   • dolf January 26, 2015 at 12:27 pm Reply

    Jaså, det kom fram i alla fall. Jag fick “internal server error” flera gånger så jag trodde aldrig det kom iväg.

 2. Dr Snuggles January 26, 2015 at 12:07 pm Reply

  Den där Karl-Anders borde verkligen skuffa undan sig själv då…Eftersom ingen ju bryr sig om hans åsikter längre. Så vem skriver han för egentligen?

  • Jämställdhetsfeministern January 26, 2015 at 12:15 pm Reply

   Ja det är sorgligt. Förmodligen försöker han väl desperat klamra sig fast vid sina otaliga manliga privilegier, som han vägrar ge upp. Typiskt män! Skuffa undan dem bara. Och bry dig inte om vad de säger!

 3. Anders/AV January 26, 2015 at 3:45 pm Reply

  Observera att hon duktigt använder feministisk matematik.
  “SVT har länge arbetat med jämställdhetsfrågorna bland annat i rekryteringen och nu är nästan hälften av de anställda kvinnor. Bland cheferna är flertalet kvinnor.”

  Nu finns det ju en del smutsiga och tunga arbeten inom TV också. Det ska byggas studio och släpas utrustning. Sånt kan karlarna ju fortsätta göra, så helt kvinnodominerat kan det ju inte bli. Men att det är fler kvinnliga chefer är ju en stor framgång. Nu gäller det bara att bli av med de sista gubbslemmen på beslutande positioner. Så att det blir jämställt. För att könsmaktsordningen.

  • Jämställdhetsfeministern January 26, 2015 at 9:45 pm Reply

   Ja de tunga tråkjobben kan männen så klart behålla. Så länge inte kvinnor vill ha dem. Så att det blir jämställt.

 4. Albin January 26, 2015 at 6:01 pm Reply

  Det är ju tur att SR nu år 2022 ska begå självmord i och med DAB-bytet. Inte heller ökar tittarsiffrorna på SVT.

 5. HataFörKärlekensSkull January 26, 2015 at 8:33 pm Reply

  Använder er mall:

  Rasist: “Äntligen har nazismen skuffat undan muslimerna”

  Feminist: “Äntligen har feminismen skuffat undan männen”

 6. Guldbaggen blev Guldgubben | WTF? January 27, 2015 at 7:00 am Reply

  […] Guldbaggegalan är alltså slagen med stolängder av P3 Guld-galan när det gäller jämställdhet trots Anna Serners envetna och hårda feministiska arbete. P3 Guld har bara en gubbe att få bort till nästa år medan Guldbaggen nästan bara har slem att röka ut, ja ni ser själva vilken SKAM! För alla förstår ju att P3 Guld med sina cirka 11 procent män är MYCKET mer jämställda än Guldbaggen som hade cirka 62 procent? Är ju en jämställdhetswalkover för P3 Guld i jakten på 100 procent jämställt! Men P3 Guld ska ju inte tro att de bara kan luta sig tillbaka och slappna av utan nu gäller det att jobba ännu hårdare så man når målet. De måste jobba lika hårt som SVT gör! […]

 7. Jan January 27, 2015 at 8:05 am Reply

  Ja, herregud. Vilket stolpskott. Hon kan knappast ha fått jobbet på utseendet i alla fall. Ska vi tippa att hon överlever på SVT i 18 månader? Hon lär inte gå lottlös i alla fall…

  • Jämställdhetsfeministern January 27, 2015 at 9:46 am Reply

   Snarare 18 år! Hon kommer klara sitt arbete galant – vi kommer få se en mångfald av MP-feministkvinnor av aldrig tidigare skådat mått! Pepp!
   Att kommentera kvinnors utseende är f ö kvinnohat. Det är mäns utseende som ska kommenteras.

 8. Cipo February 23, 2015 at 5:30 pm Reply

  Alltså, jag vet att Kakan menar väl, men hennes kommentar är kränkande mot utvecklingsstörda barn.

 9. […] Hermansson till en av de allra mest anlitade personerna inom svensk public service så sänder SVT och SR också ett fint och tydligt budskap till Sveriges flickor: uppmana till sadistiskt våld och […]

 10. […] lovande framtid Som alla kan se har Hanna Stjärne satt upp det ambitiösa jämställdhets- och mångfaldsmålet att 1) minst 100% av alla som jobbar […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: