Nils Karlsson, Miljöpartiet: de flesta män är mördare

Det är alltid härligt när en klok feminist tydligt slår fast vilka vidriga svin män är. Särskilt bra är det när det är en feminist med verklig makt över samhället som gör det. Som till exempel härom veckan när Nils Karlsson, kommunalråd för Miljöpartiet i Malmö, klokt slog fast att de flesta män är mördare som skjuter ihjäl andra människor bara för att de har en annan åsikt.

Ja efter terrordåden i Paris och Köpenhamn, där ett par islamistiska terrorister mördade 19 människor, passade främlingsfientliga krafter på att sprida påståendet att det skulle vara typiskt för muslimer att mörda folk. Nils Karlsson (MP) kände att han som klok och kunnig feminist behövde reda upp begreppen och sprida kärlek och visdom. Nils Karlsson slog då fast att:

Det är helt fel att säga att det är typiskt islamskt att mörda, eftersom de allra flesta muslimer aldrig mördat någon.

Det är helt fel att säga att det är typiskt höger att mörda, eftersom de allra flesta högersympatisörer aldrig mördat någon.

Det är helt fel att säga att det är typiskt vänster att mörda, eftersom de allra flesta vänstersympatisörer aldrig mördat någon.

Men det är så klart helt rätt att säga att det typiskt män att mörda. För det är väl knappast någon som på allvar skulle påstå att de allra flesta män inte har mördat.

Så Nils Karlsson (MP) drar ju den enda rimliga slutstasen – den typiske mannen mördar folk som inte delar hans åsikter:

Typsikt män att skjuta ihjäl folk

Eftersom Nils Karlsson (MP) är en stor feministisk tänkare kallar han sig själv för “Filosofen Nils” på Twitter.

Ja det är sannerligen typiskt män att mörda folk de inte håller med. Precis som Nils Kalrsson (MP) har jag nog aldrig träffat en man som inte mördat någon. Den typiske mannen är en mördare. Håller du inte med Nils Karlsson (MP) om det, så är du en reaktionär näthatare.

Nils Karlsson Miljöpartiet - typiskt män att mörda

Nils Karlsson (MP) slår fast att det är typiskt för män att vara mördare. Att peka ut en grupp människor som barbariska mördare, baserat på deras kön/hudfärg, är typiskt för rasister och feminister. Foto: Miljöpartiet.

Här ovan ser du en bild på Nils Karlsson (MP). Visst ser han ut som en typisk man? Ja, lite fetare, lite vitare, lite rikare och mycket mäktigare än de flesta män – men ändå en typisk man. Jämställdhetsfeministern frågade därför Nils Karlsson (MP) – såsom representant för den typiske mannen – hur många människor han själv mördat bara för att de inte höll med honom. Så gör ju typiska män, enligt Nils Karlsson (MP). En blir ju nyfiken, eller hur?

Tyvärr blev Nils Karlsson då rasande och hävdade att han inte alls är en typisk man och därmed minsann inte mördat någon. Sedan blockade han Jämställdhetsfeministern på Twitter.

Filosofen Nils det lysande undantaget från mördarnormen

Nils Karlsson (MP) påstår att han själv är det lysande undantaget som bekräftar regeln att män är mördare.

Ja det är så typiskt män att ta illa upp bara för att någon påstår att de mördar folk som de inte håller med! Vilket ju visar att Nils Karlsson (MP) ändå är en ganska typisk man som beter sig typiskt manligt. Och vi vet ju nu vad sådana typer gör med dem som har en annan åsikt än dem…

Precis som det är typiskt för fåglar att ha vingar, typiskt fransmän att tala franska och typiskt flygplan att kunna flyga – så är det typiskt män att mörda. Tur att vi har kloka feminister som Nils Karlson (MP) som konstaterar sådant.

Men samtidigt är det ju inte utan att en frågar sig varför det bara är feminister och rasister som Nils Karlsson (MP) som pekar ut en grupp människor baserat på deras kön/hudfärg och slår fast att de är barbariska mördare. Något för Nils att filosofera om kanske…

Miljöpartiet: män är inte människor
Miljöpartiet är ett av de partier som kämpar hårdast för kärleksfull feministisk jämställdhet. Bland annat har ju partiet sedan tidigare slagit fast att män inte är människor. Särskilt inte om de har en viss hudfärg.

Åsa Romson - män är inte människor

Vice statsminister Åsa Romson (MP) uttalar sig om vilka svenskar som är människor.

Efter dessa kloka ord från vår vice statsminister så avslutar vi detta blogginlägg med en härlig och peppig affisch om kommande feministiska manifestationer. Heil Gudrun och på återseende!

Feminism och nazism

Heil Gudrun!

Advertisements

Tagged: , , , , ,

34 thoughts on “Nils Karlsson, Miljöpartiet: de flesta män är mördare

 1. Steffen March 4, 2015 at 11:49 pm Reply

  Tycker Nils låter som en typiskt kränkt vit medelålders man av dina välriktade uppåtsparkar!

  Men det är jag det.

 2. Steffen March 4, 2015 at 11:53 pm Reply

  Dessutom ägnade han sig väl åt lite patriarkalt näthat i sitt twitter-bemötande av dig?

  • Jämställdhetsfeministern March 5, 2015 at 8:12 pm Reply

   Ja tyvärr. Det visar att även djupt troende radikalfeministmän som Nils Karlsson är vidriga patriarkala förtryckarsvin,

 3. Pelle2 March 5, 2015 at 3:54 am Reply

  Nils skulle lära sig av sin feministiske kamrat Johan Ehrenberg att erkänna att han är ett kräk och en brottsling enbart utifrån sitt kön. Citat från Twitter:
  “Vi män förstör, det stämmer. Priset för svenska mäns brott får kvinnor betala. Och utländska mäns. Män är ofta kräk som du vet”.
  Du kanske skall fråga Johan på twitter vilka brott han har begått och vad det är som gör att just han är ett kräk ? För som man är han naturligtvis skyldig till dessa beteenden.Får hoppas att han inte då,precis som Nils,förnekar sin svinighet och brottslighet och kommer ut som en näthatare.

  Det är tur att MP har en sådan kärleksfull ledare som Åsa som i alla fall kan stå för att heterosexuella,vita män inte är människor.Undrar hur hon står ut med att leva med sin vita,medelålders heterosexuella man och är det inte förbjudet numera för människor att ha sex med djur ? Fast dom kanske inte har sex med varandra utan nöjer sig med att måla båten med giftfärg tillsammans,släpa ur orenat vatten och bränna fuldiesel ?

  Undrar om Gudrun har designat en feministisk uniform till sina Gudrun Jugend och hur den i såfall ser ut ? Kanske en normkritisk brun burka, röda pumps och ett rosa koppel ?

  • Jämställdhetsfeministern March 5, 2015 at 8:14 pm Reply

   Ja Nils Karlsson har mycket att lära av Johan Ehrenberg…
   Åsa Romson är den bästa partiledare ett svenskt parti har haft!
   Hur länge ska vi behöva vänta tills det blir obligatoriskt för alla barn i Sverige att gå med i Gudrun Jugend?

   • Pelle2 March 6, 2015 at 3:49 am Reply

    Åsa är en duktig feministisk partiledare men hon är naturligtvis inte lika bra som den stora ledaren kamrat Gud run.
    Ja,det är skrämmande att det inte obligatoriskt att vara med i Gudrun Jugend.

 4. Rick March 5, 2015 at 5:39 am Reply

  Hördu, Feministern. Den här Nils är ju bara anspråkslös. I likhet med alla andra män mördar han också, men när han efter varje mord blir överöst med ryggdunkningar från oss andra män säger han bara kort “Äsch, det där var väl inget”. Du förväxlar alltså anspråkslöshet med omanlighet! Det är därför han blockar dig på twitter. Skriv nu i stället berömmande om hans senaste mord och du får se hur han skiner upp.

  • Jämställdhetsfeministern March 5, 2015 at 8:15 pm Reply

   Ja så skulle det kunna vara. Men varför använde han sig av patriarkala härskartekniker för att förtrycka mig då?

 5. […] Jämställdhetsfeministern: ”Nils Karlsson, Miljöpartiet: de flesta män är mördare” […]

 6. Anders Senior March 5, 2015 at 8:15 am Reply

  Som vanligt en otroligt välgjord och träffande analys av de goda feministerna!
  Nej, vänta nu….

  Ok, *harkel*

  Du skriver sååååååå bra!
  Alltså, jag förstår precis, du sätter mina ord på det.

  Peppelipepp på dig!

 7. David8 March 5, 2015 at 8:24 am Reply

  “Filosofen Nils” Nils ribba för filosofi ligger precis i nivå med vad en intelligent människa skulle kalla för gammal simpel rasism. Vilket konstigt sammanträffande!

  • Jämställdhetsfeministern March 5, 2015 at 8:17 pm Reply

   Ja vi feminister har mycket gemensamt med rasisterna. Men det finns en viktig skillnad – de hetsar och hatar mot fel grupp människor.

 8. Rick March 5, 2015 at 8:42 am Reply

  Vad är det förresten för fel med den där planschen? Den är ju föredömligt generationsöverskridande, så också de äldsta generationerna i vår rörelse kan känna sig unga igen. Och märk väl, vi som inte var med när det begav sig kan känna historiens vingslag under fanorna.

  • Kristian March 5, 2015 at 11:13 am Reply

   Visst är det så! Precis som när det gamla kartorna med ett enat Tyskland kom till heders igen efter 45 år. (Nu skall jag leta upp Karl Gerhards “Den ökända hästen från Troja”.)

 9. @Benanderii March 5, 2015 at 10:14 am Reply

  Att den rättrogne feministen Nils Karlsson egentligen borde ha skrivit som han tänker, (om det inte varit för begränsningen antal tecken på twitter,) att det är VITA män som mördar så hade ju diskussionen verkligen blivit intressant.
  Men han släppte visst lite på ideologin där.

 10. Jan March 5, 2015 at 1:33 pm Reply

  Jag måste säga att jag beundrar konsekvensen i feministers sätt att argumentera:

  – Andras argument = hat!
  – När någon inte håller med = blocka!

 11. Christer. March 5, 2015 at 3:08 pm Reply

  Man blir helt matt av dessa mediekåta fjantars ständiga behov av bekräftelse.Det är också betecknande att när det gäller feminister av bägge könen, så har jag f.ö aldrig stött på någon riktigt harmonisk människa – man eller kvinna, som kallat sig själv för feminist. Som alla vet, så har den här högljudda och verklighetsfrämmande klicken fått en gräddfil in i snart sagt alla medier i vårt med tiden allt sjukare mediaklimat. Det säger kanske mer om Sverige, än om den här maffian, när politiker på riksnivå och ministrar (av bägge könen…) står och slår sig för bröstet och med darr på rösten förkunnar att dom minsann är feminister. Att “vanligt” folk inte reagerar kraftigare på idiotin, säger också en del om prioriteringarna hos medelsvensson, när han blir offentligt uthängd som ömsom mördare eller Taliban.

  • Jämställdhetsfeministern March 5, 2015 at 8:19 pm Reply

   Vanligt folk ska hålla tyst och göra som vi säger. Annars hängs de ut av Expressen, Robert Aschberg eller Aftonbladet.

 12. Dreadlock March 5, 2015 at 8:06 pm Reply

  Jag tror att till slut så kommer den vandrande ursäkten Nils komma på att han lirar i en helt egen division av “Filosofer” Han borde snarast checka in i ett kloster ,med kyskhetslöfte och chilla en aning.

  Ämnet Filosofi har absolut inget samröre med personliga posttraumatiska symptom av psykologisk karaktär. Mina lärare var stenhård på den punkten. Men nu vet man inte längre. “Filosof” idag kan betyda “En frälsarriddare med precis rätt personlig åsiktskorridor som pappegojar socialliberalt bajs ,helt enligt läroplanen”

  Ja, grattis då Nils. Du har klarat det galant.

 13. Björn March 5, 2015 at 8:22 pm Reply

  Men feministern!
  Hen skriver “där ett par islamistiska terrorister mördade 19 människor!”
  Hen menar väl ändå inte att 19 KVINNOR blev mördade? Nyheterna talade bara om EN kvinna?

  Annars pepp och styrkekramar!

  • Jämställdhetsfeministern March 5, 2015 at 8:33 pm Reply

   Det var i vilket fall kvinnor som drabbades värst.

   • Björn March 6, 2015 at 7:29 am Reply

    mm med Åsa Romsons resonemang så var det bara en människa som mördades.

  • Pelle2 March 6, 2015 at 3:45 am Reply

   Hade det varit 19 kvinnor som blev mördade så hade de sagt det väldigt tydligt.Nu var det tydligen en kvinna som dog och resten män.Då måste de ju framhäva kvinnan som dog eftersom kvinnor alltid drabbas värst som Feministern så klokt påpekar.

 14. Pelle2 March 6, 2015 at 4:09 am Reply

  Kom att tänka på att vi faktiskt måste ifrågasätta om Nils är en man.Han skriver att det är rmän som mördar men på en drekt fråga från dig förnekar han att han gör det.Därmed är väl Nils ingen man ? Hen heter kanske Nilla egentligen och bär lösskägg ? Eller så är han en transsexuell som inte har blivit opererad ännu…

 15. Liten March 6, 2015 at 9:14 pm Reply

  Asså va fan vad ni klagar på Nisse! Han skriver ju klart och tydligt att han av princip inte mördar andra folk ju! Inte ens diskussioner på Twitter kan få han att ändra den åsikten och börja mörda folk.

  Verkligen en stand up kind of guy med sunt förnuft.

  Se bara till att inte träffa honom utan hans principer och en motorsåg.

 16. […] Ja det är verkligen obehagligt att behöva vistas så nära som fem meter från en man – dessa primalvrålande djur. Men det är inte nog med det, feministisk forskning visar tydligt att män inte bara primalvrålar när de är på restaurang, de rånar och skjuter ihjäl folk också. Typiskt män: […]

 17. […] och män ska så ofta det bara går utpekas som skyldiga till allt ont i världen och bekämpas. Förutom islamistiska terrorister och våltäktsmän förstås (se punkt […]

 18. […] och Feministiskt initiativ har ju tidigare slagit fast att terrorism är männens fel och att den typiske mannen är en mördare. Då är det ju klart att lösningen måste vara radikalfeminism och att ösa stöd över […]

 19. […] terrorist. Förvisso man, men också rasifierat offer. Och peppig mångkultur. Att mörda är typiskt för män och inget som terrorister ska stigmatiseras för. Islamistiska terrorister måste därför […]

 20. […] Och problemet med att den typiske svenske mannen går omkring och mördar folk har som sagt ofta påtalats av kloka och kunniga feminister. Som till exempel Nils Karlsson (MP) – kommunalråd i Malmö: […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: