Vit, mäktig, rik, medelålders man som vägrar maka på sig skriver dikt om att störta Patriarkatet

Rättviseförmedlingen är en organisation som ägnar sig åt att sprida kärlek och rättvisa genom att klumpa ihop människor efter hudfärg och kön och ställa dessa grupper emot varandra. Det är bara de allra peppigaste organisationerna i Sverige som gör så. Rättviseförmedlingens namn kommer av att de pressar andra företag och organisationer att anställa kvinnor, så att det blir rättvist, istället för män (för då blir det ju orättvist). Och självklart älskar statsminister Stefan Löfvén en sådan organisation!

För att visa att han verkligen till 100% stöder idén att människors ska klumpas ihop efter hudfärg och kön och sedan ställas mot varandra så skrev Stefan Löfvén härom dagen en fin och peppig hyllningsdikt till Rättviseförmedlingen. Så här går den:

Stefan Löfven hyllar Rättviseförmedlingen

Ja här ser vi att Stefan Löfven (S) har en förmåga att författa skarpa texter får de flesta dagisbarn att bli gröna av avund. Ja visar det sig att Löfvén verkligen har skrivit den här dikten själv och inte fått hjälp av mamma och pappa så kan han faktiskt nog skippa trean och gå direkt till mellanstadiet. Peppelipepp!

Och visst är det rörande och vackert när en av Sveriges rikaste och mäktigaste medelålders vita männen i Sverige ropar “ned med Patriarkatet”!

Men en frågar sig ju samtidigt varför den passionerade radikalfeministen Stefan Löfvén själv vägrar att följa Rättviseförmedlingens krav och maka på sig släppa fram en kvinna. Stefan Löfvén, som ju verkligen brinner för att idén att män (och särskilt de med vit hudfärg) ska maka på sig och lämna över sina jobb till kvinnor, verkar tro att han själv är det lysande undantaget från regeln att män måste bort från samhällets makpositioner för att feministisk jämställdhet och rättvisa ska råda.

Tydligen tror Stean Löfvén att han – en vit, medelålders, fet, priviligierad, rik, mäktig man är bättre än alla kvinnor i Sverige på att leda den feministiska regeringens kamp för att störta Patriarkatet och få Sveriges män att maka på sig och lämna över sina platser till kvinnor…

Seher Yilmaz - män ger mig kväljningar

Rättviseförmedlingens ordförande Seher Yilmaz får, precis som så många andra feminister, kväljningar av män. Hon kämpar med andra ord för jämställdhet och kärlek.

Rättviseförmedlingens ordförande Seher Yilmaz är en så passionerad feminist att hon får kväljningar av män. Det berättar hon i en krönika på den radikalfeministiska kampsiten Nyheter24 (se bild ovan), som hon skrev kort innan det att hon blev befordrad till ordförande i Rättviseförmedlingen. Kanske var det rent av så att det var de kloka orden som fick Rättviseförmedlingens grundare Lina Thomsgård att värva Seher…

För vem är mer lämplig att leda ett feministiskt jämställdhetsarbete än en person som hatar män så mycket att hon spyr så fort hon tänker på dem? Ingen! Det förstår ju också Sveriges kloka kulturminister Alice Bah Kuhnke, som därför inleder ett nära samarbete med Seher Yilmaz och Rättviseförmedlingen, som därmed får en alldeles extraordinär makt över anställningar inom Sveriges kultursfär. Peppeliepp!
Alice Bah Kuhnke som ju också tidigar hyllats av Jämställdhetsfemininistern för sina insatser som generaldirektör för Ungdomsstyrelsen, då hon vidtog kraftiga åtgärder för att försämra livet för Sveriges alla tonårspojkar. Så att det blev jämställt.

alice_bah_kuhnke_2

Alice Bah Kuhnkes kraftfulla feministiska åtgärder för att försämra livet för Sveriges pojkar under hennes tid som generaldirektör för Ungdomsstyrelsen gjorde Stefan Löfvén så imponerad att han gav henne posten som kulturminister.

Advertisements

Tagged: , , , ,

8 thoughts on “Vit, mäktig, rik, medelålders man som vägrar maka på sig skriver dikt om att störta Patriarkatet

 1. Pelle2 March 6, 2015 at 4:34 am Reply

  Ja, det är konstigt det där att radikalfeminister som Jonas Sjöstedt och stefan Löfven inte lever som de lär och lämnar plats för en duktig kvinna.Det får mig att tro att de flesta radikalfeministiska män är Kapten Klänning typer som egentligen är svinigare än de flesta av oss andra män men döljer det genom att säga de rätta feministiska orden.

  • Anders/AV March 6, 2015 at 8:11 am Reply

   Nu har du missat något. Det finns inga svinigare män, för det skulle betyda att vissa män är mindre sviniga. Män är svin helt enkelt. 100%. Punkt slut.

   • Pelle2 March 6, 2015 at 9:27 am Reply

    Å jo, de män som är radikalfeminister och erkänner att de är svin är allt lite bättre än vi andra svin som inte agerar som dom.

   • Jämställdhetsfeministern March 8, 2015 at 5:52 pm Reply

    Så är det. Bra sagt. Pepp pepp! 🙂

 2. Rick March 6, 2015 at 10:18 am Reply

  Seher Yilmaz får kväljningar av män. Jag förstår hen(ne), för jag har samma reaktion. Eftersom jag olyckligtvis är man går jag omkring med ständiga kväljningar. Hur roligt är det? Nåja, nu mansplainar jag, för egentligen är det bara rätt åt mig att ständigt kväljas medan Seher åtminstone ibland kan undvika kväljningarna genom att välja sitt umgänge lite bättre. Jag skulle också gärna bara umgås med kvinnor för att kväljas lite mindre men då börjar i stället mitt umgänge kväljas medan om jag umgås med män börjar jag själv kväljas ännu mer. Det här är en rävsax man (nej, män) inte kommer ur.

 3. […] den feministiska kampen mot Sveriges män är tre vita, rika, medelålders, priviligerade män: Stefan Löfvén, Jonas Sjöstedt och Gustav […]

 4. […] och oppositionsledaren tävlar om vem som mest entusiastiskt kan hylla den kollektivistiska och radikalfeminisitiska Rättviseförmedlingens arbete för att alla […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: