Metro hyllar peppig feminist som bufflar rätt in i alla män hon möter på gatan. Så att det blir jämställt.

Härom dagen hyllade Metro den peppiga feministen Michaela Larsson i Malmö, eftersom hon har bestämt sig för att låtsas som alla män hon möter på gatan är luft och gå rakt in i dem, ifall de inte kastar sig åt sidan när de möter henne. Om Michaela Larsson sedan krockar med någon man så är det ett bevis för att män är förtryckande svin som tar upp plats från kvinnor.

Michaela Larsson gör ett feministiskt experiment

Ja det hela rör sig om ett briljant feministiskt experiment, för att med denna genusvetenskapliga metod synliggöra de osynliga maktstrukturerna som män använder för att förtrycka kvinnor i det offentliga rummet. Får inte Michaela Larsson Nobelpris för denna vetenskapliga landvinning – ja då är det ännu ett bevis för att kvinnor diskrimineras…

Jämställdhetsfeministern har noterat att extremistiska näthatare frågar varför Michaela Larsson inte även behandlar kvinnor hon möter på gatan som luft och går rätt in också i dem, ifall de inte slänger sig ur den peppiga feministiska ångvälten Michaelas väg. Skulle hon inte krocka med kvinnor då också?

Ja, det finns alltså människor i Sverige som på allvar tror att den som beter sig som en blind idiot och klampar rätt in i människor, kommer att krocka med andra fotgängare, oavsett vad de har för kön. Så är det ju förstås inte. Det vet vi feminister. Krockar drabbar bara kvinnor – och är bara mäns fel. Genusvetenskap går ju dessutom ut på att bekräfta våra feministiska teorier om vilka förtryckande svin män är – och för att göra det räcker det gott med att buffla rätt in i fotgängare av manligt kön.
Stor peppkram till Metro och till Michaela Larsson!

Här kan du läsa mer om Michaela Larssons härliga feministiska experiment.

Metro: kvinnor dominerar på yrkesutbildningarna – bra för jämställdheten.
Metro kunde för övrigt nyligen också rapportera om ännu en feministisk landvinning: kvinnor är i majoritet på högskolornas yrkesutbildningar. Totalt sett närmar sig andelen kvinnliga studenter på svenska universitet 70%. Bara 30% män att röka ut alltså. Jämställdhetsfeministern säger som Metro: bra för jämställdheten!

Metro - kvinnor dominerar

Radikalfeministiska gratistidningen Metro firar att den kvinnliga dominansen på Sveriges högskolor blir allt större. Snart går det tre kvinnor på varje man – precis som på bilden ovan. “Bra för jämställdheten” konstaterar Metro klokt.

PS:
Jämställdhetsfeministern har en ny Facebooksida. Enligt Facebook kan den förra sidan ha blivit hackad. Om det är så är det tveklöst Patriarkatets näthatare som ligger bakom…

Advertisements

Tagged: , ,

9 thoughts on “Metro hyllar peppig feminist som bufflar rätt in i alla män hon möter på gatan. Så att det blir jämställt.

 1. Rick March 7, 2015 at 10:59 am Reply

  Vilken fantastisk forskargärning av denna kvinnliga Einstein. Eller borde jag säga att Einstein var en manlig Michaela? Hur som helst väntar jag med spänning på det utlovade forskningsresultatet, som alltså finns tillgängligt redan före experimentet. Så här ska spjutspetsforskning bedrivas! För min del tar jag fram ett odödlighetselixir. Jag har i och för sig inte gjort det än, men det spelar ingen roll, eftersom jag kör med feministisk forskningsmetod.

  • Jämställdhetsfeministern March 8, 2015 at 5:51 pm Reply

   Einsten är bara känd för att han var en vit gubbe. Han kommer snart att vara bortkvoterad ur historieböckerna. Det ser Gustav Fridolin till.

 2. […] Jämställdhetsfeministerns blogg Idag kan du läsa om hur den radikalfeministiska gratistidningen Metro hyllar den peppiga feministen Michaela Larsson i Malmö, som bestämt sig för att ångvälta rätt in i alla män hon möter på gatan. För […]

 3. Nova March 7, 2015 at 2:06 pm Reply

  Rätt! Män ska flytta på sig! Se och lär av vinnaren i tyska ESC-uttagningen, en Herr Kuemmert, som omedelbart makade på sig och överlät platsen till den kvinnliga tvåan med motiveringen att hon var mer lämpad. Föredömligt! Tyskland ligger helt klart före.

 4. Steffen March 7, 2015 at 3:15 pm Reply

  Jamen det är ju klart! Kliver inte en man undan för en kvinna, är det ojämnställt.

  Bara när alla män, alltid, kliver åt sidan för kvinnor är det helt jämställt!

  Förstår man inte det är man kvinnohatare och brevikare…

 5. Magnus March 8, 2015 at 9:02 am Reply

  Geniet Fanny (@sinoes) hälsar Kvinnodagen med följande aforism på twitter:

  “Folk måste sluta tro att det är svårt att få män att lyssna. Det handlar bara om att uttrycka tillräckligt mycket kvinnohat.”

  Lysande!

  • Jämställdhetsfeministern March 8, 2015 at 5:50 pm Reply

   Fanny är en av Sveriges klokaste feminister. Inte undra på att t.ex. Nils Karlsson (MP) hyllar henne förbehållslöst.

 6. […] här. Om man vill skratta istället för att bli dyster över mina analyser läser man med fördel Jämställdhetsfeministern, den bloggen borde få pris för sin […]

 7. PeO March 9, 2015 at 8:40 am Reply

  Med tanke på att lilla Mickan bor i Malmö, så dröjer det nog inte länge innan hon går in i en “respektbl*tte” från Seved eller Rosengård. Då blir lilla Mickan en notering i brottsstatistiken i stället för att vara en föregångsfeminist…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: