Sveriges Radio står upp för rasismen. För kärlekens skull.

Säkerligen har ingen missat att Sveriges Radio och SVT sedan årsskiftet regelbundet börjat sprida rasistiska och antisemitiska budskap till sina lyssnare och tittare. Härom dagen var det dags för ännu en portion public service-rasism, då programmet Tankesmedjan i Sveriges Radio P3 ägnade sin sändningstid till att kasta rasistiska glåpord och hat mot en ung invandrarkvinna. Hon är nämligen högerliberal och ickefeminist och Sveriges Radio har bestämt att invandrare inte får ha sådana åsikter.

Många – säkerligen vita kränkta män allihop – tog av någon anledning illa upp för att Sveriges Radio använder offentliga resurser till att sprida rasism och hat. Nedan är ett exempel:

Hanif Bali 4

Sveriges Radio kände då, i sin oändliga storsinthet, att de skulle göra ett undantag från sin princip att inte sänka sig till att prata med populasen. En representant för den ärevördiga statsradion steg för ett ögonblick ned från sitt upphöjda feministiska Södermalmspalats för att lämna en kort kommuniké, där SR försvarar beslutet att slunga rasistiska glåpord mot en ung invandrarkvinna.

Sveriges Radio försvarar rasism

Men inte ens denna magnifikt ödmjuka gest blidkade de vita kränkta männen som av oklar anledning motsätter sig public service-rasism:

Hanif Bali 5

Hanif Bali 3

Ja Sveriges Radio försvarar sig med att de som har något emot att SR sprider rasism och antisemitism helt enkelt inte har någon humor. Verkligen! När Sveriges Radio slungade rasistiska glåpord mot Alice Teodorescu var det utan tvekan det roligaste som hänt i humorväg i världen sedan… hmmm… ja sedan Sveriges Radio i slutet av 2014 hånade pojkar och män som begår självmord. Också det var peppig humor för kärlekens skull. Peppelipep!

Men vissa fattar inte, utan jämför istället med vad som hade hänt ifall någon skulle ha använt samma retorik som Sveriges Radio mot en marxistisk radikalfeminist…

Rasism är okej om det kommer från en feminist

Hanif Bali 1

JA MEN DET ÄR JU EN HELT ANNAN SAK!!!!! (™)
Vissa fattar helt enkelt inte att Sveriges Radio bara använder rasistiska glåpord för att straffa de invandrare som Sveriges Radio har bestämt har fel åsikter! För kärlekens och den peppiga humorns skull.

Feministiska Sveriges Radio sträcker ut en hand till Sveriges rasister
Rasister och feminister har ju som bekant väldigt mycket gemensamt, men har hittills haft svårt att enas om vilken grupp människor som ska hatas, trakasseras och beskyllas för allt ont i världen. Ska en utgå från ras, ursprung eller kön? Det har varit en till synes olöslig tvistefråga mellan rasister och feminister. Men nu sträcker Sveriges Radio alltså ut handen till rasisterna, i vad som verkar vara ett första steg mot att Sveriges rasister och feminister enas till en enda peppig rörelse.

Feminism och nazism

Heil Gudrun!

Tagged: , , ,

16 thoughts on “Sveriges Radio står upp för rasismen. För kärlekens skull.

 1. David8 March 9, 2015 at 8:38 pm Reply

  Vår största ledare Gud run har äntligen kommit hem från studieresan till Auschwitz. Hon låter hälsa att det blir en utmärkt plats för omskolningsläger! Åsa Romson som helst ser att männen fraktas på tåg låter hälsa att hon är stormförtjust över de redan befintliga förbindelserna.

  • Pelle2 March 10, 2015 at 4:13 am Reply

   Hon hälsade även på i Gulag eftersom de lägren låg henne närmare om hjärtat rent ideologiskt.

 2. @Benanderii March 9, 2015 at 9:20 pm Reply

  Är det verkligen så? Fan, det visste jag inte. Pepp på dig!

 3. Rick March 9, 2015 at 9:56 pm Reply

  Jämställdhetsfeministern har på ett föredömligt sätt hatat män, men nu är det dags att utvidga repertoaren och sprida hatet….förlåt, humorn även till alla de invandrare som inte skriver under på vartenda ord på bloggen. Så mindre allvarstyngda texter och mera humor och satir, företrädelsevis om invandrare (men även självmord är alltid lika roligt). Satiren lyser nämligen med sin frånvaro på den här bloggen.

 4. Pelle2 March 10, 2015 at 4:16 am Reply

  Vi feminister vet att om du som invandrarkvinna inte är vänster och feminist så är du en hatare och Breivikare. Då är det fritt fram för oss feminister att göra satir om de kvinnorna.
  Om du inte håller med om det så är du också en hatare och Breivikare oavsett kön..

  • Jämställdhetsfeministern March 10, 2015 at 9:23 am Reply

   Ja precis så är det. Och kom ihåg att enligt Maria Svelands feministiska forskning så var det Evin Rubar som orsakade Sverigedemokraternas uppgång.

   • Pelle2 March 10, 2015 at 10:53 am Reply

    Ja, Evin Rubar förtjänar en särskild plats i helvetet som gjorde så att de duktiga feministerna Ireene von Wachenfeldt och Eva Lundgren blev sparkade ut i kylan.

    Självklart är Rubar den enskilt största anledningen till SD,s uppgång. Om pastor Sveland känner att det är så så är det självklart sant.

 5. Ni vet väl vad män gör? | WTF? March 10, 2015 at 5:31 am Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”Sveriges Radio står upp för rasismen. För kärlekens skull.” […]

 6. Lindy March 10, 2015 at 9:59 am Reply

  Eller så kan man göra som kulturchefen på Sydsvenskan, Rakel Chuki. Gå ut med pekpinnen och förklara att ord som “husblatte” inte passar i i public service, och sen passa på att ägna en tredjedel av texten åt att förklara vilken idiot Alice Teodorescu är. Fast på ett sätt som passar rumsrena medier då.

 7. […] till en av de allra mest anlitade personerna inom svensk public service så sänder SVT och SR också ett fint och tydligt budskap till Sveriges flickor: uppmana till sadistiskt våld och […]

 8. […] Radio släpper en ny bok till stöd för invandrare För att stötta Sveriges invandrare har Sveriges Radio nu släppt en ny bok, där alla åsikter som Sveriges Radio bestämt att invandrare får ha utan […]

 9. […] inte: Sveriges Radios åsiktsguide för […]

 10. […] ha åsikter till höger om Stefan Löfven utan att skattefinansierad radio kallar dem för “husblatte“. Det hävdas att de flesta svenskar inte tycker att det sla sitta en rumänsk tiggare […]

 11. […] hat och hets mot människor utifrån deras hudfärg, kön, härkomst och religion så är det ju Sveriges Radio och Sveriges Television. Därför har Zara Larsson självklart blivit vald som en av […]

 12. […] får verkligen valuta för alla miljarder som de tvingas betala till SR. Här och här och här och här är några andra fina exempel på SR:s folkbildande journalistik. En stor eloge också till SRs […]

 13. […] får verkligen valuta för alla miljarder som de tvingas betala till SR. Här och här och här och här är några andra fina exempel på SR:s folkbildande journalistik. En stor eloge också till SRs […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: