Kakan Hermansson, SVT, uppmanar till bestialiskt våld och könsstympning

Kakan Hermansson är en av våra allra duktigaste feminister. Hon drabbas därför hårt av näthat – bara för att hon är kvinna och vågar stå upp för kärlek och jämställdhet. Nu har Kakan ännu en gång ryckt ut för att förkunna feminismens kärleksbudskap: genom en härlig dikt där hon uppmanar kvinnor att utöva bestialiskt våld och könsstympning mot män.

Kakan_Hermansson Foto Charlotte Wells IKON

Kakan Hermansson. Foto Charlotte Wells/IKON

Som tack för sitt starka engagemang för behjärtansvärda saker som sadistiskt våld och könsstympning, så är Kakan Hermansson ständigt aktuell med nya program på SVT och Sveriges Radio. Just nu förgyller Kakan Hermansson alla feministers onsdagskvällar med ett bröllopsprogram på SVT. Ett eget program på bästa sändningstid på SVT är ju det minsta en kan begära om en uppmanar sina följare att skära sönder andra människors könsorgan! Särskilt när en som Kakan Hermansson gör det i peppigt diktformat!

Kakan Hermansson uppmanar till sadistiskt våld mot män

du som till förtrycket masturberar
kom ihåg vi gör hot till verklighet

och till er som alla hatar porren
gå hem och slipa eran kniv
slint så att han mister hela snorren
så har du räddat en medsysters liv
Kakan Hermansson 2015

Ja eftersom vi feminister inte gillar porr så ska alla män – i alla fall alla män som någon gång tittat på någon form av porr – få sina könsorgan sönderskurna. Och den som brukar grovt sadistiskt sexuellt våld mot en man har räddat en medsysters liv. Jag tror alla vettiga människor håller med Kakan Hermansson om det.

Genom att göra Kakan Hermansson till en av de allra mest anlitade personerna inom svensk public service så sänder SVT och SR också ett fint och tydligt budskap till Sveriges flickor: uppmana till sadistiskt våld och könsstympning, så kan ni också få ett eget program på TV och i radio!

Cilla och Hanna anställer den som uppmanar till könsstympning

Sveriges Radios och Sveriges Televisions radikalfeministiska chefer Cilla Benkö och Hanna Stärne har inget emot att deras programledare uppmanar till könsstympning och sadistiskt våld mot halva Sveriges befolkning. Så länge det är rätt halva förstås.

Ja det är viktigt med sunda förebilder som Kakan. Och hennes tydliga uppmaning till könsstympning och sadistiskt våld mot Sveriges tonårspojkar och män är bara ett litet smakprov från hennes många underbara livsverk. Kakan Hermansson är en aldrig sinande källa till feministisk visdom. Här kommer ett par andra kärleksbudskap och klokskaper från Kakan:

Kakan Hermansson vill använda våld mot barn

Ja Kakan Hermansson förespråkar inte bara sadistiskt våld och könsstympning – hon är även för våld mot barn. Undra på att Cilla Benkö (SR) och Hanna Stjärne älskar Kakan så mycket.

Kakan Hermansson lovar att slå sina barn

Viktigt att komma ihåg att när Kakan Hermansson slår barn, så sparkar hon uppåt. För hon är feminist. Och kom ihåg att stötta Kakan Hermanssons feministiska kamp mot mäns våld mot kvinnor!

Kakan Hermansson hatar män

Ja för alla tre invånare i Sverige som inte förstått det än, så är det bra att Kakan Hermansson upplyser allmänheten om att hon hatar män.

Kakan Hermansson hånar mördade poliser

Ja en kan ju förstå att Kakan inte pallar att någon tycker synd om den polisman som blev mördad i Malexander. Jag menar han var ju inte bara man, utan polis också.

Vi lever i ett slavsamhälle. Där kvinnor, hbtq-personer och nästan alla rasifierade människor lever i ett kast- och klassamhälle utan nåd.
Kakan Hermansson

Ja inte minst Kakan är ju ett tydligt exempel på att Sveriges kvinnor lever i ett slavsamhälle. Jag menar inte ens de svarta i slaveriets USA på 1800-talet hade det så svårt som stackars Kakan. Bara ett par egna programserier på SVT och SR per år. :/

Män är ju typ som utvecklingsstörda barn
Kakan Hermansson

Ja såna är de, männen. You go girl! Pepp pepp!
Och Kakan vet också vad män – särskilt de med vit hudfärg – kämpar för:

Kakan Hermansson om vad män kämpar för

Ja, jag tror att alla håller med om att Kakan Hermansson som få andra förkroppsligar allt vad svensk public service står för år 2015. Vi behöver inte ens be Cilla Benkö och Hanna Stjärne om att – så länge de bara kan – hålla fast vid och bereda plats för en guldstjärna som Kakan Hermansson. För det vet vi ju att de kommer att göra. Pepp pepp!

Och så en notis från Feministernas Telegrambyrå
En klok feministisk journalist på TT har upptäckt att vi trots allt kanske måste bry oss om pojkars problem och utslagning i den svenska skolan. För som Malin Ekmark (TT) frågar sig: hur kommer dessa pojkar/män utan framtidshopp att behandla kvinnor? Tänkvärt.

Feministiskt perpektiv på att män saknar framtidshopp - Malin Ekmark TT

Och sen finns det de som påstår att feminister inte pratar om pojkars problem! Ofattbart.

Advertisements

Tagged: , , , , , , ,

19 thoughts on “Kakan Hermansson, SVT, uppmanar till bestialiskt våld och könsstympning

 1. Steffen March 10, 2015 at 8:16 pm Reply

  Är man på rätt sida om “glastaket” kan man aldrig trilla ner… Iaf om “en” är kvinna…

 2. David8 March 10, 2015 at 9:22 pm Reply

  Tur att SVT och SR står bakom kakan och stöttar kampfen för kärlek och jämställdhet.

 3. Pelle2 March 11, 2015 at 3:40 am Reply

  Jag hoppas verkligen att den fina feministen Kakan får en son när hon får barn så att hon får någon att slösa sin kärlek på när han växer upp.Tänk när hon berättar för honom i tonåren att han är en förtryckare,hon hatar honom för hans kön och att han aldrig blir något annat än ett utvecklingsstört barn.Vilken värme han kommer känna mot sin kärleksfulla mamma.
  Tänk också på när hon kommer att slå honom,säga till honom att hålla käften och kastrera honom när hon kommer på honom med att titta på porr.Vilken förebild hon är för alla kvinnor och mammor.Inte undra på att SR och SVT ger henne plats i tid och otid.

  Om du inte gillar hennes åsikter och handlande så är du naturligtvis en Breivikare och kvinnohatare.

  • Kristian March 11, 2015 at 11:14 am Reply

   Varför skall hon vänta tills han är i tonåren? Även åttaåriga pojkar kan man hata, det har LD (hon leve) sagt, så det är sant.

   • Pelle2 March 11, 2015 at 6:05 pm Reply

    En vet ju att pojkar är som sårbarast när de är tonåringar så då gäller det för oss feminister att passa på.Sedan är det ju aldrig fel att hata 8- åriga pojkar heller. Det har ju som sagt var LD lärt oss.

 4. Kristian March 11, 2015 at 11:21 am Reply

  Kakan torde vara den enda efter 1920 som kommit på att rimma på “snorren”.

 5. […] Jämställdhetsfeministern gör en sammanställning av Kakan Hermanssons fina kärleksbudskap i feminismens namn här. […]

 6. Cipo March 13, 2015 at 12:15 am Reply

  Det tål att sägas igen: att jämföra män med utvecklingsstörda barn är att förolämpa utvecklingsstörda barn. Syster Kakan behöver putsa lite på sitt budskap.

 7. sternococktail March 13, 2015 at 6:25 pm Reply

  Enligt min bestämda uppfattning från Internet, så är i alla fall vissa kvinnor storkonsumenter av porr. En FB-vån – intelligent, högutbildad, talar 6 språk inklusive hindi, egenföretagare – och 100% lesbisk – hade en FB-sida fylld med bilder med flickor som var så kurviga, att andra poseringsflickor i jämförelse liknade pojkar. Naturligtvis var de klädda i FB-dräkten – bröstvårtorna täckta, liksom vulva och anus. Men ändå verkar någon prydhetsivrare ha anmält henne, så hon slängdes ut och postar nu bilder med en bekant som bulvan.

  Det finns någon arkan manöver på FB som kallas “tagga”; vilket medför att de bilderna hamnade på min tidslinje och kunde ses av alla. Jag fick skriva och be henne sluta tagga mig, för min flickvän blev riktigt svartsjuk. Att hon är yngre halva min ålder och att Atlanten skiljer oss åt räckte inte… Plus den detaljen att hon är flicka som bara gillar flickor med egna översatta ord.

  ?> Någon som vet vad som blev av den feministiska porren? Blev det något utom statsbidragen? Så här i upprustningsbilder så skulle det kunna vara idé att undersöka om Kakan själv figurerar – för i så fall har vi ett nytt stridsmedel som gör fiendens soldater blinda.

  Ja, ja, ja. Norrmännen har sin hatpredikant mulla Krekar som de inte blir av med, eftersom han har ett pris på sitt huvud.

  Och vi har mulla Kakan

 8. Rick March 13, 2015 at 9:56 pm Reply

  Nu är jag visserligen ingen expert på lagstiftningen i Saudi-Arabien, men jag misstänker starkt att man i det landet har en på tok för liberal lagstiftning när det gäller att titta på porr. Vad kan straffet bli där? Kanske futtiga tre piskrapp och någon månad i fängelse. Feministerna har däremot på ett övertygande sätt argumenterat för att vi borde samarbeta med Islamistiska Staten (IS) i dessa frågor, eftersom vår syn är så lika. Vi kunde tillstätta en gemensam kommission som synkroniserar våra strafflagar, så att budkapet inte kan tas miste på.

  • Jämställdhetsfeministern March 14, 2015 at 2:49 pm Reply

   Det är sant. Det är därför den feministiska regeringen med Margot i spetsen är så upprörda över Saudiarabiens politik.

 9. Magnus March 13, 2015 at 10:51 pm Reply

  Lisa Irenius, Svenskans hippa och rättsinniga nya kulturredaktör, inser vilket kön det egentligen är som har det inpräglat i sin kod att de springer omkring och mördar. Ni har redan gissat…

  http://www.svd.se/kultur/terrorismen-har-ett-kon_4387847.svd

  Denna stolta predikan kom verkligen i rätt tid (fast var det inte någon kulturbrud som skrev på DN Kultur förra sommaren att “terrorismen är en man” med ungefär samma upplägg? kan just nu inte hitta den krönikan på Google, är den av någon obegriplig anledning bortplockad?)

 10. […] människor utifrån deras hudfärg, kön, härkomst och religion så är det ju Sveriges Radio och Sveriges Television. Därför har Zara Larsson självklart blivit vald som en av sommarvärdarna 2015. Så att alla som […]

 11. […] Hermansson Kakan Hermansson är ju en av Sveriges duktigaste radikalfeminister och har rakryggat uttryckt sitt stöd bl.a. för […]

 12. […] julkalendern för barn och På spåret Man hade kunnat skriva en uppsats om vad hon kläckt ur sig (här finns en bra sammanfattning). Allt ifrån att polisen ska sluta tycka synd om sig själva (i fallet med två mördade poliser i […]

 13. […] forum att koka av ilska. En av de tre ”färgstarka” individerna var vänsterextremisten Kakan Hermansson, vars ”claim to fame” främst består av att i vänsterradikal anda hata män, hata […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: