Dagarna då Sverige höll andan

För några veckor sedan skakades Sverige i sina grundvalar. Nationen höll andan. Självaste Alexandra Pascalidou hotade nämligen med att sluta som programledare i Sveriges Radio och gå i exil. Efter ett par ångestfyllda dagar kom dock det lugnande beskedet: Alexandra Pascalidou var bara på semester i Grekland och kommer att fortsätta sitt fina och viktiga arbete för radikalfeminism och kommunism i svensk public service.

Alexandra Pascalidou aka Fullkomlig Objektivitet

Alexandra Pascalidou – hur skulle vi klara oss utan hennes kloka åsikter och knivskarpa analyser?

Hela media-Sverige, från Aftonbladet och Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski, till Sveriges Televison jublade – och drog en lättnadens suck. Vi hade ju alla hunnit ställa oss de fruktansvärda frågorna:

Hur skulle vi klara oss utan att Alexandra Pascalidou i Sveriges Radio talar om för oss vilken hudfärg, vilket ursprung och vilka kläder en människa ska för att hennes åsikter ska räknas? Skulle Sverige som nation överleva utan att få höra Alexandra Pascalidou för 37 643 gången berätta att Grekland är demokratins vagga? Vem skulle kunna ersätta Alexandra Pascalidou som inbjuden expert på allt på SVT, SR och TV4? Hur skulle människors tillvaro te sig om vi inte fick ta del av Alexandra Pascalidous knivskarpa analyser om hur kommunisterna och högerextremisterna i Greklands regering kommer rädda världen? Om svenska folket inte längre skulle få sig sin dagliga dos av Alexandra Pascalidous åsikter, hur skulle de då kunna veta vad som är objektiva fakta och inte?

alexandra pascalidou hyllar lady dahmer - kort

Alexandra Pascalidou visar sin opartiskhet genom att hylla Lady Dahmer aka Natasha Blomberg.

Som tur var behöver vi inte längre frukta att vi ska få veta svaren på dessa frågor. Alexandra Pascalidou är tillbaka från sin semester och allt är som vanligt igen. För att välkomna Alexandra Pascalidou tillbaka efter semestern så gav Sveriges Television henne 10 minuter att tala fritt på SVT Aktuellt. Det var det minsta man kunde begära. Efter flera dagar utan Alexandra Pascalidou hade svenska folket egentligen behövt åtminstone en timma då Alexandra Pascalidou på bästa sändningstid på SVT fick sprida sina kloka åsikter. Men nu blev det alltså bara 10 minuter. Lika mycket som Maria Sveland fick i SVT Morgon några dagar tidigare, för att berätta hur synd det är om Alexandra Pascalidou, Maria Sveland och andra radikalfeminister. De använder ju sina program och sin tid och plats på SVT, SR, Dagens Nyheter, Aftonbladet, TV4, Metro och Expressen för att sparka ju uppåt, mot Sveriges män och olika förtryckande bloggar.

Maria Sveland får nöja sig med 9 minuter oemotsagd i SVT

Maria Sveland fick nöja sig med 10 minuter i SVT för att fritt sparka uppåt mot Sveriges män och ickefeministiska bloggar.

Alexandra Pascalidou – opartiskheten personifierad
Sveriges Radio har nu en hel sida om opartiskhet på sin webbplats. Den har SR passande nog valt att illustrera med en bild på just Alexandra Pascalidou. Att vara en radikalfeministisk rasistisk marxist är ju själva definitionen av vad opartisk innebär. Enligt vissa uppgifter är dock sidan en del av SRs pågående storsatsning på satir.

Sveriges Radio släpper en ny bok till stöd för invandrare
För att stötta Sveriges invandrare har Sveriges Radio nu släppt en ny bok, där alla åsikter som Sveriges Radio bestämt att invandrare får ha utan att Sveriges Radio kallar dem för “husblatte”.

Basic RGB

Advertisements

Tagged: , , ,

7 thoughts on “Dagarna då Sverige höll andan

 1. norrmannen65 March 17, 2015 at 8:54 pm Reply

  Mycket bra skrivet.

  Det känns SÅ skönt att inte betala teve licens för kommunist SVT.

 2. Jan March 17, 2015 at 11:18 pm Reply

  Här måste jag dessvärre rätta fru feministern. Alexandra är inte kommunist hon är identitetsvänster (gemenligen kulturmarxist) eller socialliberal. Precis som stora delar av etablissemanget. I Sverige finns det ungefär lika många kommunister som nazister, det vill säga knappt några alls. Däremot stöter man ganska ofta på den här föreställningen i pissrännan på flashback och liknande fora. Ofta med tillhörande Palmehat, DDR-anklagelser och obligatoriska särskrivningar. Den här delen av högern är lika obildad som förutsägbar…

 3. Pelle2 March 18, 2015 at 3:27 am Reply

  Ja,Alexandra satte verkligen patriarkatet på plats genom att komma tillbaka till SR för att fortsätta att sprida sitt kulturmarxistiska,radikalfeministiska och identitetspolitiska budskap.
  Det var ju verkligen tur för det finns ju ingen annan i svensk massmedia som gör samma sak ;-).

 4. Rick March 18, 2015 at 5:40 am Reply

  Först trodde jag att du var bekymrad över att Putin försvunnit med avfyrningskoderna för kärnvapnen, men sedan insåg jag att du självfallet inte bryr dig om sådana småsaker. Det här du berättar om är dock långt allvarligare.

 5. Kristian March 18, 2015 at 10:30 am Reply

  Pascalidou hjälper till med objektiviteten genom att i radiodebatt understryka hur personer ser ut och vilken hudfärg de har. Då vet en vad en skall tycka! Fiffigt och bra av Alexandra!

 6. […] ni kommer väl ihåg Sveriges Radios bok med instruktioner till Sveriges invandrare!? All information i boken är så klart baserat på det allra senaste inom den rasbiologiska […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: