Gudrun Schyman: terrorism är pojkarnas och männens fel

Hittills i år har islamistiska terrorister begått minst ett blodigt terrordåd i månaden, med hundratals döda som resultat. Västvärldens och Europas regeringar mobiliserar och vidtar åtgärder för att bekämpa dessa terrorister och göra livet svårare för dem. Detta upprör självfallet kunniga feminister som Gudrun Schyman. För den islamistiska terrorn är ju inte de islamistiska terroristernas fel, slår Gudrun fast, utan det är alla män och pojkar som är skyldiga. Det är de som måste omskolas!

Gudrun Schyman Feministiskt initiativ

Gudrun Schyman (FI) vet vilken folkgrupp som bär den kollektiva skulden till islamistisk terrorism.

Ja länder som t.ex USA, Frankrike, Tyskland, Belgien och Kanada försöker förhindra islamistiska terrordåd genom polisarbete, stärkta gränskontroller, säkerhetstänkande och militära insatser mot de islamistiska terroristerna i IS-kontrollerade områden i Mellanöstern. De tror nämligen att islamistisk terrorism är islamistiska terroristers fel. En helt absurd tanke, visar feministisk forskning.

Rasistiska och främlingsfientliga element runt om i Europa påpekar att islamister är kraftigt överrepresenterade när det gäller terrordåd – och menar att terrorn därmed är muslimers och den muslimska normernas fel. Helt galet så klart. För kloka feminister som Gudrun Schyman har ju noterat att det finns fler manliga terrorister än kvinnliga. Och det är ju ett tydligt bevis för att terrorismen är pojkars, mäns och mansnormens fel. Det skriver Gudrun Schyman i ett briljant debattinlägg på SVT Opinion.

Gudrun Schyman och Feministiskt initiativ berättar att det bästa sättet att stoppa den islamistiska terrorismen är att 1) montera ned det militära försvaret, 2) låta islamistiska extremister, terrorister, mördare och våldtäktsmän resa fritt in i Europa och mellan europeiska länder, 3) ännu mer genus och feminism på svenska dagis och skolor, 4) tvinga alla män på omskolningsläger och förändra den skadliga mansnormen.

Gud run har talat – och håller du inte med är du en kvinnohatande nazist som hyllar norska massmördare.

Gudrun bränner pengar

Gudrun Schyman bränner upp pengar i en helig feministisk rit.

Det är härligt att se att så många andra kloka svenska feminister (som till exempel Lisa Irenius) sprider Gudruns ord och slår fast att islamistisk terrorism är pojkars och mäns fel.

Missa inte: Sveriges Radios åsiktsguide för invandrare!

Basic RGB

Sveriges Radios åsiktsguide för invandrare. Redigerad av den framstående rasbiologen Dilan Apak och med förord av Cilla Benkö och Alexandra Pascalidou.

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

11 thoughts on “Gudrun Schyman: terrorism är pojkarnas och männens fel

 1. freakshowfredrik March 22, 2015 at 6:31 pm Reply

  Vår stora matriark har än en gång talat de visdomsord bara hon kan komma fram till. Kontroll av gränser, övervakning av krafter som vill infiltrera vårt samhälle och en maktapparat som den militära är alla exempel på det patriarkala förtrycket. Detta måste monteras ned till varje pris. Istället ska vi sätta oss med varsin pringles-burk och trumma tillsammans på rytmerna ur “Kumba Ya” för att blidka våra fränder inom den muslimska rörelsen. Pepp pepp

 2. Pelle2 March 23, 2015 at 4:19 am Reply

  Den käre ledaren Gud run har naturligtvis rätt som vanligt. Att en liten minoritet av männen begår brott visar ju klart och tydligt att det är något fel på alla män och mansrollen. Om du inte håller med om det så är du en kvinnohatare och Breivikare.
  Det är lite som när en annan kär ledare på 30 och 40 talen klart visade att allt är judarnas fel.Det är ju så skönt att ha en syndabock i en hel befolkningsgrupp som man kan beskylla för allt ont i världen.Gud run har dock tagit det hela till nya höjder genom att skuldbelägga halva mänskligheten istället för en relativt liten religiös grupp.
  Hon har dock ännu inte börjat mörda män utan har smygstartat genom att vilja inrätta koncentra,förlåt omskolningsläger, för de förhatliga männen.

  • Jämställdhetsfeministern March 25, 2015 at 7:39 pm Reply

   Gud run förkunnar Sanningen.

   • Carl Jakob Andersen July 31, 2015 at 7:46 am Reply

    Förbjud manliga muslimer. Inte alla män.

 3. Manschauvunist March 23, 2015 at 10:29 am Reply

  Tyngdlyftaren i Datarna är en tjej. Nu sitter hon häktad för försök till mord. Men det räknas väl inte som terrorism när hon sysslade med en manlig sport och brottsoffret var en man. Av PKdefinition kan ju bara män vara terrorister och när en tjej hugger en man med en kniv kan väl inte räknas som ett allvarligt brott. Är det terrorism bara när journalister eller politiker blir angripna,eller kan angripna svenska män även anses vara utsatta för terrorism?

 4. Jan March 23, 2015 at 2:16 pm Reply

  Här slår ju den mäktiga Gudrun fast några teser:

  1) Islamistisk terrorism har ingenting med islam eller muslimer att göra.
  2) Öppna gränser är det bästa försvaret.
  3) Minskade polisiära insatser kan öka säkerheten.
  4) Normkritik och fler fritidsgårdar löser alla problem.
  5) Allt är alltid männens fel.

  • Kristian March 25, 2015 at 9:58 am Reply

   Ja, polis, militär och vetenskap skall användas homeopatiskt. Ju mindre man använder dem, desto effektivare!

   • Jämställdhetsfeministern March 25, 2015 at 7:38 pm Reply

    Förutom när det gäller genusvetenskap förstås. Det kan aldrig bli för mycket genusvetenskap.

  • Jämställdhetsfeministern March 25, 2015 at 7:38 pm Reply

   Ja så är det. Det är genusvetenskapligt bevisat.

 5. yyM2K9WC0o3T March 31, 2015 at 10:23 pm Reply

  Det Pelle2 säger: “Att en liten minoritet av männen begår brott visar ju klart och tydligt att det är något fel på alla män och mansrollen.” är ju så sant något kan bli.

  Jag som också är man har aldrig slagit en kvinna, eller våldtagit. Jag har knuffat omkull en kvinna en gång i självförsvar, det är enda gången jag använt fysisk styrka mot en kvinna, hon var berusad, möjligen påverkad av nåt annat också, innan hon attackerade mig så hade hon slagit en tjej i huvudet med en flaska så hon blödde kraftigt från ögonbrynet, och nu skulle hon ge sig på mig med flaskan, jag blockerade hennes arm när hon försökte slå mig med flaskan, sen knuffade jag omkull henne. Sedan kom två poliser, en kvinnlig och en manlig och grep henne. Den grejen ångrar jag inte, försvara sig måste man göra. Synd att jag inte han knuffa omkull henne innan hon spräckte ögonbrynet på den där tjejen, som inte hade gjort nåt fel.

  Men trots att jag aldrig begått något som helst övergrepp mot kvinnor så är jag och ALLA andra män kollektivt ansvariga för mäns våld mot kvinnor. ALLA vi män har även en kollektiv skuld för allt kvinnoförtryck, och dålig behandling av kvinnor överhuvudtaget. Även de kopiösa mängder privilegier vi män har, sätter oss i ytterligare kollektiv skuld till kvinnor. Därför är detta med “mansskatt” som jag läste om i Feministisk ordlista, en förträfflig idé ! För att inte säga en absolut nödvändig åtgärd som borde vara lagstadgad.

  Självklart ska mansskatten vara ENORMT HÖG! Men HUR hög? Om vi skulle räkna i procent av månadslön t.ex. hur många procent av mannens månadslön ska då gå till kvinnorna? Och ska den procentuella andelen av mannens månadslön variera med storlek? Ska en man som tjänar 22 000 kr/månad betala lika många procent som en man som tjänar 80 000 kr/månad.

  Vad säger Jämställdhetsfeministern…?

  /Richard

 6. […] till Mona Sahlin från Miljöpartiet och Feministiskt initiativ har ju tidigare slagit fast att terrorism är männens fel och att den typiske mannen är en mördare. Då är det ju klart att lösningen måste vara […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: