En feministisk lösning på problemet Sverigedemokraterna

Ett orosmoln har seglat upp på den klarblå svenska sommarhimlen: Sverigedemokraterna. Partiet bara växer och växer. De har fördubblat sitt väljarstöd i de senaste valen och enligt opinionsmätningarna är de betydligt större nu än de var i valet i höstas. Enligt vissa mätningar är SD nu nästan jämnstora med M och S

Det rör sig om ett parti som har sina rötter i 1990-talets nynazistiska rörelser och vars företrädare ägnar sig åt att springa omkring på stan och hota folk med järnrör. Med andra ord en oerhört skarpsinnig, kvalificerad och svår motståndare för de mer etablerade partierna.

SD logo

Men frukta inte. De briljanta radikalfeministiska hjärnorna inom Socialdemorakterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Alliansen har en lösning på problemet. En feministisk, postmodern och kollektivistisk lösning!

Många påstår att det faktum att närmare 20% av Sveriges befolkning tycker att Sverigedemokraterna är det minst dåliga alternativet som finns att rösta på i dagens politiska landskap visar på ett mycket utbrett missnöje med den rådande radikalfeministiska och postmodernistiska konsensus som råder både i riksmedia och bland de andra partierna – från höger till vänster. Det påstås att de flesta svenskar är skeptiska till att Sverige alltid ska ta emot överlägset mest flyktingar av alla världens i-länder. Det påstås att de flesta svenskar tycker att män är människor – trots att landets vice statsminister tydligt slagit fast att så inte är fallet. Det påstås att de flesta svenskar tycker att varje individ ska bedömas utifrån sin personlighet och kompetens och inte efter sin hudfärg och kön, till exempel när tjänster ska tillsättas. Det påstås att de flesta svenskar tycker att invandrarkvinnor ska tillåtas ha åsikter till höger om Stefan Löfven utan att skattefinansierad radio kallar dem för “husblatte“. Det hävdas att de flesta svenskar inte tycker att det ska sitta en rumänsk tiggare framför varenda matbutik i varenda stad i hela Sverige.

Allt detta är förstås helt fel. Fullständigt absurt. Nazistisk propaganda från Patriarkatet. Svenska folket skriker ju efter ännu mer radikalfeminism, ännu mer postmodernism, ännu mer kulturrelativism och ännu mer kollektivism! Därför har de kloka feministerna inom Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Alliansen, SVT, SR, DN, Expressen, Aftonbladet, Metro och så vidare tagit fram en finfin plan för hur problemet Sverigedemokraterna ska bemötas och lösas.

 1. Islamistiska terrorister som mördar, våldtar och skär halsen av oskyldiga människor ska belönas med förtur till bl.a. bostäder, jobb och vård i Stockholm.
 2. Den nya regeringen är ännu mer radikalfeministisk än den förra och bakar in radikalfeminism i allt – från budget till försvar till kultur. Utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) lovar att historieböckerna ska revideras så att de stämmer överens med radikalfeministisk ideologi.
 3. Sverige ska fortsätta att ta emot överlägset mycket mer flyktingar än alla andra i-länder. Den som säger att det finns en gräns för hur många flyktingar Sverige kan ta emot är en nazist.
 4. Pojkar och män ska så ofta det bara går utpekas som skyldiga till allt ont i världen och bekämpas. Förutom islamistiska terrorister och våltäktsmän förstås (se punkt 1).
 5. Moderaterna, Folkpartiet, Centern och Kristdemokraterna lovar att se till att allt V, S och MP hittar på i budgetväg går igenom Riksdagen. På så sätt kommer oppositionen att #DÖ och den svenska demokratin är räddad undan Sverigedemokraterna.
 6. Statsministern och oppositionsledaren tävlar om vem som mest entusiastiskt kan hylla den kollektivistiska och radikalfeminisitiska Rättviseförmedlingens arbete för att alla människor i Sverige ska klassificeras och dömas efter sin hudfärg, härkomst och kön och inte efter hur de är som individer.

Med detta fullkomligt briljanta åtgärdsprogram, som tack och lov följs med stor disciplin och entusiasm från både politiker och media, så kommer Sverigedemokraterna snart vara utraderade från svensk politik. Det kan helt enkelt inte misslyckas. Feministisk forskning visar att SD knappast kommer att ha mer än 0,2 procents stöd i höst.

Alliansen lovar att se till att allt V MP S hittar på blir verklighet

Regeringens lojala stödpartier KD, FP, M och C lovar att se till att allt Vänsterpartiet, S och MP hittar på i budgetväg blir verklighet. Där fick SD sig en läxa! Svensk demokrati är räddad.

Birgitta Ohlsson radikalfeministisk kommunist

Birgitta Ohlsson (FP) i SVT i juni 2015 säger att hon är liberal och med det menar hon att hon precis som Gudrun Schyman och Lars Ohly brinner för att staten ska detaljstyra alla människors privatliv.

Stefan Löfven hyllar Rättviseförmedlingen

Sveriges statsminister Stefan Löfven (S) skriver en vacker och rörande hyllningsdikt till radikalfeministiska kommunister som registrerar och dömer människor efter hudfärg och kön. Anna Kinberg Batra (M) vill inte vara sämre och stämmer in hyllningskören. Dock utan rim.

Seher Yilmaz - män ger mig kväljningar

Föremålet för Stefan Löfvens och Anna Kinberg Batras förbehållslösa beundran och hyllningar – Seher Yilmaz, chef för Rättviseförmedlingen.

Rödgrönrosa

De kloka hensen från FI, V, S och MP som styr Sveriges huvudstad har beslutat att islamistiska våldtäktsmän, terrorister och mördare är mycket bättre människor än vanliga svenska män och därför självklart ska ha förtur till bl.a bostäder, jobb och vård. För att ha råd med det har de höjt skatten. Stockholm är med andra ord i mycket goda händer. Tyvärr har dock en vit medelålders man (hen till höger) nästlat sig in i ett annars helt jämställt och mångfaldscertifierat styre.

Framtiden ser ljus ut! Peppelipepp!
Vi ses snart igen – och krossa Patriarkatet!

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

12 thoughts on “En feministisk lösning på problemet Sverigedemokraterna

 1. Pelle2 June 9, 2015 at 3:03 am Reply

  Självklart finns det bara en lösning på alla världens problem, nämligen mera radikalfeminism,intersektionalitet och identitetspolitik.Om du inte håller med om det är du självklart en patriark,nazist och Breivikare.
  Om bara den kompetenta regeringen får regera lite till och dessutom får göra det med sin egen feministiska budget så kommer Sd att raderas ut.Det har ju Jämtin och Löfven sagt så då måste det vara sant.

 2. Rick June 9, 2015 at 6:08 am Reply

  Jag tycker att det är varje feminists plikt att försvara demokratin och inte minst yttrandefriheten mot avvikande åsikter.

 3. Jan June 9, 2015 at 6:11 am Reply

  Välkommen tillbaka efter det långa och välbehövliga påsklovet, fru ministern! Jag har provpratat med mig själv och förstått att de här hemska åsikterna man förknippar med Sverigedemokraterna, förlåt Nyfascisterna, är enbart beroende av den anti-pluggkultur som odlas bland män och pojkar.

  Feminister har ett sådant kunskapsförsprång och pojkarna har hjälplöst hamnat efter. Lösningen torde vara en mer hårdhänt skolning i feminism så att även männen och pojkarna förstår sitt eget bästa. Det verkar inte räcka med de utkommenderade genuspiloterna i för- och grundskolan. Feminismen måste nog genomsyra precis allt vad vi företar oss i samhället. Från det att vi kliver ur sängen på morgonen tills dess att vi går och lägger oss. Feminismen måste var med oss hela tiden. Som en välvilligt övervakande storasyster…

 4. […] Jämställdhetsfeministern är tillbaka efter att Güdrün försökt begrava hen i en myr för att skapa en Bockstensfeminister för framtiden att beskåda. Men en sur myr stoppar inte Jämställdhetsfeministern som grävde sig upp ur hålet med sina naglar för att leverera ”En feministisk lösning på problemet Sverigedemokraterna”! […]

 5. JE June 9, 2015 at 10:23 pm Reply

  PEPP PEPP!

 6. Magnus June 10, 2015 at 12:12 am Reply

  Mmm, jag förutspådde före valet i höstas att om FI inte kom in riksdagen skulle kloka radikalfeministiska intellektuella och aktivister spinna det till att “det var männen som förstörde politiken genom att rösta på SD – om bara hälften av de män som gjorde så hade lagt sina röster på FI istället, så hade vi fått en tydlig vänstermajoritet och kunnat fortsätta hålla SD ute i kylan!”. I stort sett har det också blivit så, det resonemanget skymtar rätt ofta. Men en tydligt feministisk regering fick vi dock, som du påpekar. Hurra!

  Hoppas f ö på något slags inlägg om fejden mellan Ebba (med flera) och kulturmännen/narkomanerna/ de norska nynazisterna på huvudstadens kultursidor. Ett tydligare samtida exempel på hur smarta feminister strävar efter att öka utrymmet för den egna karriären (och medtroendes karriärer i media) genom tyckande och ideologisk skolning på kulturområdet är det svårt att hitta.

 7. Svenne June 10, 2015 at 6:27 am Reply

  Tacka Gudrun! Jämställdhetsfeminist-hen är tillbaka!
  Nu får alla onda patriarker, från vaggan till graven, det hett om öronen! PEPP PEPP!

 8. Noger June 10, 2015 at 8:02 am Reply

  Till er som tvivlar på att Birgitta Olsson är liberal:

  En klassisk liberal anser att individens frihet, självbestämmande och privat äganderätt är viktigt.

  BRINNER man för liberalismen så vill man ju att så många som möjligt ska omfattas av den och förmås att förstå vilket perfekt samhälle som finns inom räckhåll.

  Är man EXTRA liberal känns det naturligt att under en övergångsperiod tillämpa särbehandling av olika befolkningsgrupper och motarbeta avvikande åsikter, för att påskynda uppvaknandet.

  Är man JÄTTE-liberal så vill man ha en permanent övergångstid där felaktiga åsikter bestraffas och felaktiga val korrigeras; för att motverka anti-liberala strömningar, och att kompensera tidigare perioder av anti-liberalism.

  Så där ser ni; Birgitta Olsson är verkligen SUPER-liberal!

  Några som tagit RADIKAL-liberalismen ytterligare ett steg är “Liberala Kvinnor”; som helt och hållet ersatt de klassiskt liberala frågorna med dess motsatser. Vi kan ju inte börja tillämpa liberalismen innan alla tycker- och beter sig likadant!

  Snart är vi så liberala att vi inte längre behöver yttrandefrihet, medbestämmande och en fri marknad…

 9. […] finns det ju inget problem som radikal svensk feminsim, identitetspolitik och postmodernism inte lyckats lösa. Så varför skulle feminism inte vara lösningen också mot islamistisk terrorism? Så vi får […]

 10. […] efter opinionsmätning visar samma sak: Sverigedemokraterna går framåt och är nu nästan ikapp Moderaterna och Socialdemokraterna. Samtidigt går det mer […]

 11. […] Men som tur var finns inget som i nuläget tyder på att läget i svensk politik kommer att förändras. De fyra Allianspartiledarna är förnuftiga människor, som förstår att deras roll är att till varje pris säkerställa att Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet får fortsätta att styra Sverige ostört. I en verklig demokrati är det viktigt att medborgarna har rätt att rösta på vad de vill, men att oavsett hur medborgarna röstar så ska den postmoderna, nymarxistiska och radikalfeministiska riktningen ligga fast. Det tror jag alla förstår. Och det är ju det enda sättet att få missnöjespartier som SD att försvinna. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: