Malena Ernman och Frida Boisen kräver stöd till rika vita medelålders kvinnor

Nu i dagarna har vi svenska feminister på Södermalm genomfört ännu en kampanj på Twitter. Den kallas #följenkvinna och går ut på att rika vita medelålders kvinnor ska få mer stöd och följare på Twitter. Detta eftersom feministisk forskning visat att Patriarkatet har tvingat människor att mot sin vilja följa fler manliga Twittrare än vad vi feminister har gett dem lov att göra.

Följ en rik vit medelålders kvinna

Vissa, som den där kvinnohatande dödsnazisten Ivar Arpi, tror att kvinnor är lika kapabla att twittra som män och att specialstöd till rika vita medelålders kvinnor därför blir rätt löjligt.

Två av frontfigurer för #följenkvinna-kampanjen är de rika, vita medelålders kvinnorna Frida Boisen (chefredaktör för GT) och Malena Ernman (rik operasångerska på fashionabla Kungsholmen), som har kommit fram till att rika vita medelålders kvinnor som Frida Boisen och Malena Ernman är kolossalt diskriminerade och förtyckta. För rika vita medelålders kvinnor som Frida Boisen och Malena Ernman har nämligen inte så många följare på Twitter som rika vita medelålders kvinnor känner att de har en självklar rätt till, i egenskap av rika vita medelålders kvinnor.

Malena Ernman och Frida Boisen radikalfeminister

De rika vita priviligierade medelålders kvinnorna Malena Ernman och Frida Boisen kräver specialstöd åt vita rika medelålders kvinnor som Malena Ernman och Frida Boisen, eftersom de känner att vita rika medelålders kvinnor är kolossalt diskriminerade och förtryckta.

Feminister som Malena Ernman och Frida Boisen förstår att det viktiga är inte vad en person har att säga, utan vad hen har för typ av könsorgan.

Jämställdhetsfeministern stöder givetvis de rika vita medelålders kvinnorna Malena Ernman och Frida Boisens självklara rätt till flera hundra tusen följare på Twitter. Gör det du också! Annars hatar du kvinnor.

Om du följer en rik vit medelålders kvinna på Twitter så bidrar du också till mångfald! Källa: den vita rika medelålders kvinnan Frida Boisen.

Följ en rik vit medelålders kvinna 2

Så skit i gubbar! De är priviligierade förtryckare allihop. Stötta dem som verkligen behöver hjälp – det vill säga rika vita medelålders kvinnor som Malena Ernman och Frida Boisen!

A young farmer in Africa

Här står en gubbe och tar plats från stackars rika vita medelålders kvinnor. Skit i honom och stöd istället dem som det verkligen är synd om: rika vita medelålders kvinnor som Malena Ernman och Frida Boisen!

Vissa tycker tydligen att rika vita medelålders kvinnor inte behöver specialstöd. Måste vara kvinnohatande dödsnazister. Så besök inte deras bloggar!

Advertisements

Tagged: , , ,

13 thoughts on “Malena Ernman och Frida Boisen kräver stöd till rika vita medelålders kvinnor

 1. Pelle2 June 12, 2015 at 6:03 pm Reply

  Ja,Arpi är en riktig kvinnohatare,nazist och Breivikare som inte ser vikten av att två kända,rika,vita medelålders kvinnor lyfter fram sina olyckssystrar som inte får dominera på sociala medier.Hur skall dom överleva en sådan fruktansvärd situation?
  Tänk om de istället hade fått vara en vit,manlig,svensk uteliggare. Vilken lycka och räkmacketillvaro till skillnad mot den misär de lever i.

  • Jämställdhetsfeministern June 12, 2015 at 6:07 pm Reply

   Så sant så sant. Hur länge ska människor som uteliggare, afriskanska bönder och Ivar Arpi tvingas störa svenska rika vita medelålders kvinnors tillvaro?

 2. Trisse June 12, 2015 at 6:34 pm Reply

  “Följ en kvinna” ??? Brukar inte det kallas stalking och leda till en massa problem…

  • Kristian June 12, 2015 at 9:00 pm Reply

   Jo, försiktig får man vara.
   “Lilla cis-man, akta dig …”

 3. Kristian June 12, 2015 at 7:00 pm Reply

  Behövs absolut. Vem hade utan detta initiativ någonsin hört talas om en chefredaktör och en som skriver i Aftonbladet? Ingen!
  Patriarkatet förminskar konsekvent dessa heniskor och döljer deras jättejobb. Pepp, pepp tjejer!

  • Jämställdhetsfeministern June 12, 2015 at 7:05 pm Reply

   Ja det finns knappast ens ord för att uttrycka hur kolossalt synd det är om rika vita medelålders kvinnor som Malena Ernman och Frida Boisen. De får aldrig komma till tals. :/

 4. Pelle2 June 12, 2015 at 9:18 pm Reply

  Jag vill avsluta kvällen med att säga välkommen tillbaka i gammal god form Feministern !
  Har saknat dig under de veckor du inte var med i debatten. Det är skönt att du vår hedersfeminist har tagit bladet från munnen igen :-).
  Är säker på att min glädje delas av Frida Boisen,Malena Ernman,Lady Dahmer,Maria Sveland,Veronica Palm,Åsa Romson och naturligtvis även av Gud run :-).

  • Jämställdhetsfeministern June 12, 2015 at 11:33 pm Reply

   Tack så mycket! Det var snällt sagt. 🙂
   Ibland blir en helt enkelt så trött på Patriarkatet och kvinnoförtrycket i Sverige att en måste ta en paus från det hela och syssla med annat… 😛

   • Pelle2 June 13, 2015 at 7:13 am Reply

    Ja,det tar på krafterna att vara feminist i det ruttna,gubbslemmiga och genompatriarkala Sverige där kvinnohatet frodas.Just därför är det så viktigt att det finns en sådan feministisk ledargestalt som du Feministern som sätter strålkastaren på detta fenomen och som dessutom hyllar de fina och kärleksfulla radikalfeministerna som tvingas huka i buskarna.Tänker då t,ex på den kärleksfulla feministen Lady D som hatar pojkar och män.Kan man utrycka kärlek på ett bättre sätt än så ?
    Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 5. Att vara kritisk | WTF? June 13, 2015 at 11:01 am Reply

  […] Jämställdhetsfeministern: ”Malena Ernman och Frida Boisen kräver stöd till rika vita medelålders kvinnor” […]

 6. M June 13, 2015 at 11:14 am Reply

  Twitter frågar inte ens vilket kön man har. Twitters problem är att deras algoritmer förutsätter ett kön beroende på intressen och vilka man följer. Vilket ger att även tjejer ses som killar. Källa: http://readwrite.com/2014/09/03/twitter-analytics-demographics-gender-algorithm-male-female-followers

  Så även om fler behöver följa kända kvinnor så är det lite väderkvarns varning här. Lite…

  • Kristian June 13, 2015 at 7:31 pm Reply

   Hmm, undrar just vad som sker om man seriekopplar twitters algoritm med SRs kommande könsräknare …

 7. […] Ernman Malena Ernman är inte bara operasångerska, utan också en riktigt radikal vänsterfeministisk rik medelålders vit kvinna. Precis vad som behövs för att säkra mångfalden i SVT med andra ord. Så Malena Ernman […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: