Samtidigt på SVT

Vi är lyckliga i Sverige, där vi har en public service-television som alltid serverar objektiv och saklig information (det vill säga Gudrun Schymans, Maria Svelands och Åsa Romsons åsikter) åt folket. Tänkt vad hemskt människor i länder som t.ex. Canada, Storbritannien, Danmark, Österrike, USA, Australien och Belgien har det, som inte har tillgång till sådan fin tvångsmedelsfinansierad media, som alltid för fram Sanningen.

Vi kan alltid lita på att SVT tar upp och fokuserar de allra viktigaste frågorna i vår samtid – och alltid ur det heliga radikalfeministiska och postmodernistiska perspektivet. Tittarna får aktuella samhällsfrågor belysta ur alla tänkbara synvinklar på det ideologiska spektrumet – från Miljöpartiets till Gudrun Schymans. Public service i världsklass, med andra ord.

Snoppens dagar är räknade
Under de senaste veckorna har SVT bland annat rapporterat att snoppens dagar är räknade.

Snoppens dagar är räknade

Trovärdighet. Opartiskhet. Saklighet. Alla människors lika värde. Som sagt. SVT = public service i världsklass. Och nej. Det är inte alls samma sak som när andra säger att “judarnas dagar är räknade” eller “fittornas dagar är räknade”. Det är ju en helt annan sak. För att Könsmaktsordningen. Och för att intersektionalitet.

Och svenska medier ska alltså bli ännu mer överlägset bäst i världen på feminism och genus! Hurraaaaaa! 😀

SVT utnyttjar barn för att sprida radikalfeministisk ideologi
SVT var ju självklart också de första som rapporterade om den största skandalen i världen hittills år 2015. Det vill säga att resten av världen, till skillnad från svensk media, har valt att kalla damfotbolls-VM, för damfotbolls-VM och inte fotbolls-VM, som vi i Sverige bestämt att det heter. För att bevisa att Sveriges befolkning kokar av vrede över resten av världens olydnad, intervjuade SVT en ung pojke, som instruerats att twittra feministiska slagord. Inslaget blev självklart huvudfokus för Aktuellt, på bästa sändningstid, den kvällen.

SVT använder barn för att sprida feministisk propaganda

När en pojke får instruktioner från vuxna radikalfeminister i hans närhet att twittra feministiska slagord, så är det självklart att SVT ger honom en natioenll plattform för att sprida sina åsikter. Men när tiotusentals skolpojkar klagar på negativ beandling och diskriminering i den svenska skolan är deras känslor och åsikter såklart helt irrelevanta.

Jämställdhetsfeministern ger SVT en extra stor pepp-eloge för att de använder licenspengarna till att utnyttja barn för att inskola svenska folket i radikalfeministisk ideologi.

Alla svenska män borde för övrigt tvingas att titta på fotbolls-VM för damer. De måste få minst lika mycket uppmärksamhet som herrarna. Annars är det kvinnoförtryck. Men kom ihåg – du får absolut aldrig någonsin kritisera kvinnliga fotbollsspelare, eller fotboll som spelas av kvinnor. För det är kvinnoförtryck och näthat. Endast manliga fotbollsspelare får kritiseras och hånas. Så att det blir jämställt.

damftobollsspelare

Vi feminister kräver att kvinnliga fotbollspelare ska få ställa upp i herrarnas/pojkarnas lag och turneringar, när de känner för det. Och då ska det kallas herrfotboll. När damernas spelar ska självfallet inga pojkar/män få vara med. Och då ska det kallas fotboll. Så att det blir jämställt.

Kriget i Syrien ger kompetensregn över Sverige – för så känner SVT att det är
SVT har också rapporterat om att flyktingströmmen till Sverige från krigets Syrien innebär att “kompetensregn” över Sverige. Som en händelse är det också vad statsminister Stefan Löfven och arbetsmarknadsminister Ylva Johansson säger. Enligt SVT och ministrarna har 37% av de syriska flyktingarna avslutad högskoleexamen och de har mer kompetens och utbildning än vad svenskarna har i allmänhet.

Vissa debattörer (nazistiska kvinnohatare) påpekar att fakta från Statistiska Centralbyrån visar att SVT och regeringen ljuger. SCBs siffror visar att de syriska flyktingarna utmärker sig för sin låga utbildningsgrad – och inte för sin höga. Som om det skulle spela någon roll. Fakta är bara en manlig härskarteknik som Patriarkatet har hitat på. SVT känner att de syriska flyktingarna innebär ett kompetensregn över Sverige och att ju fler flyktingar som kommer hit, desto färre problem får vi i Sverige. Och när vi postmoderna radikalfeminister känner något, så är det så. Oavsett vad gammal unken fakta säger.

Peppelipepp!

Tagged: , , ,

9 thoughts on “Samtidigt på SVT

 1. Kristian June 12, 2015 at 8:28 am Reply

  Kompetensregn!
  It’s raining hen, hallelujah!

  (Enligt en fråga från publiken i “Mediaskuggans dunkla vrår” är judarnas dagar räknade på vissa SR-program som “Konflikt”. Det programmet var dock finansierat av patriarkala och fascistiska Timbro, så man vet väl inte hur mycket man kan lita på det.)

 2. Magnus June 12, 2015 at 9:56 am Reply

  Det är hårt att behöva stå upp som den ståndaktige tennsoldaten för feminismens avengelium (dvs “glada budskap” om revansch) när man bara är en liten grabb. En tjej hade förstås klarat pressen bättre. Men en krans till allas vårt SVT för att de lyfter denna viktiga jämlikhetsfråga! pepp pepp!

 3. Pelle2 June 12, 2015 at 9:57 am Reply

  Ja, vi är verkligen lyckligt lottade i Sverige som har en regering och ett statligt tv och radiobolag som varje dag kan delge oss hela sannningen ur ett radikalfeministiskt,postmodernt och identitetspolitiskt perspektiv. Förstår inte hur resten av världen klarar sig utan detta..
  Leni Riefenstahl , Joseph Goebbels och rasbiologerna i Uppsala är stolta över sina sentida efterföljare.

  • Kristian June 12, 2015 at 1:54 pm Reply

   Vipeholmsstudien och tvångssterilisering icke att förglömma. Allt för samhällets bästa!

 4. Jan June 12, 2015 at 2:24 pm Reply

  Helt rätt, feministern. Alla omdömen om de svenska fotbollsdamerna förutom att de är jätteduktiga och framgångsrika är att betrakta som näthat och ska anmälas omedelbart. Att dessutom bedöma en enskild spelares insats, om det inte är i positiv dager, är direkt förkastligt.

 5. Cykla utan stödhjul | WTF? June 12, 2015 at 5:19 pm Reply

  […] har i ett inlägg om SVT, ”Samtidigt på SVT”, klämt åt oss som tycker att det är sådär med SVT:s oberoende och visar hur fel vi […]

 6. Gustave June 12, 2015 at 10:07 pm Reply

  Svagt intresse för årets fotbolls-VM beror naturligtvis på att matcherna spelas på dåliga tider. Kanske feministern kan anpassa samhället därefter? Jag tänker att alla medborgare ska tvingas skicka en selfie där en tittar på fotbolls-VM och ser glad ut.

 7. […] veckan rapporterade SVT att den rekordstora flyktingströmmen till Sverige från Syrien innebär en ren vinstlott för […]

 8. […] allt mer högljudda i våra krav på att damfotbollsspelare ska ha minst lika mycket betalt och minst lika mycket uppmärksamhet som spelarna på herrsidan. Feministisk forskning har ju tydligt visat att damfotbollen är minst […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: