Kompetensregn över Grekland! Alexandra Pascalidou jublar.

Härom veckan rapporterade SVT att den rekordstora flyktingströmmen till Sverige från Syrien innebär en ren vinstlott för Sverige. Som SVT uttryckte det: ett kompetensregn. Det konstaterades också att alla som inte tror på att hundratusentals flyktingar från Syrien innebär ett underbart kompetensregn för Sverige är rasistiska dödsnazister.

Alexandra Pascalidou är en av de främsta experterna på hur flyktingar är en vinstlott för Sverige. Så här rekommenderar Alexandra Pascalidou i en intervju med Aftonbladet att man ska bemöta myten att flyktingmottagningen skulle kosta pengar:

Påvisa mångfaldens lönsamhet. Hur tillvaratas invandrares kompetens och vad kan Sverige tjäna på människor som kommer hit i produktiv ålder och inte kostat en skattekrona i sin utbildning?

Nu visar det sig att Sverige inte är den enda nation som har turen att bli föremål för ett kompetensregn av syriska flyktingar. Även Alexandra Pascalidous andra hemland Grekland har den välsignade turen! Det kommer ju perfekt till pass just nu när Grekland är i akut ekonomisk kris och står på randen till ekonomisk kollaps. Men nu har Grekland tack och lov alla möjligheter att återhämta sig och förvandlas till en en av Europas allra mest välmående länder. För förutom kompetensregnet så har ju Grekland också världens kanske allra bästa regering – en koalition mellan kommunister och högerextremister, ledd av Alexis Tsirpas och hyllad av Alexandra Pascalidou.

Så här såg det ut då Alexandra Pascalidou jublade på Twitter över kompetensregnet över Grekland:

Pascalidou jublar över kompetensregnet över Grekland

Pascalidou jublar över kompetensregnet över Grekland 2

Pascalidou jublar över kompetensregnet över Grekland 3

Pascalidou jublar över kompetensregnet över Grekland 4

Pascalidou jublar över kompetensregnet över Grekland 5

Pascalidou jublar över kompetensregnet över Grekland 6

Och så finns det de som ifrågasätter att Alexandra Pascalidou ständigt anlitas av t.ex. Sveriges Television, Sveriges Radio, Aftonbladet, DN och TV4 som universalexpert och objektivt sanningsorakel! Ofattbart.

Advertisements

Tagged: , , , ,

8 thoughts on “Kompetensregn över Grekland! Alexandra Pascalidou jublar.

 1. Jock Rockman June 23, 2015 at 6:50 am Reply

  Pascalidou är en i raden av kvinnliga feministgenier i vårt jämställda land. Tillsammans med alltid lika aktuella politiker som Gudrun af Schyman och Mona Sahlin, eller med journalister som Maria Svealand och Sanna-mina ord-Lundell. Och nu kommer snart SR med SOMMAR, på tiden och då kommer väl den äntligen! Med just den förra, och med 17 -åriga Zarah Larsson. Tänk att en 17 årig jänta vet så mycket om oss äldre vita heterogubbar, och säger så mycket klokt och fint om oss! Grattis SR, som blev beskyllda för kontroversiella val förra året, och nu dragit sådan jämställda slutsatser.

 2. Kristian June 24, 2015 at 9:34 am Reply

  Det finns oanade möjligheter här. Genom att styra invandringen till de fattigaste länderna kan man snabbt lyfta dem till ‘ilandsnivå’!
  Dessutom har många av dessa länder inte de problem vi har i Sverige och västvärlden, med gubbvälde och annat. Vilket paradis det kommer att bli!
  Utom i Sverige, förstås, men där blir det snart bara kränkta vita män kvar.

 3. Magnus June 24, 2015 at 12:42 pm Reply

  Ja, våga inte antyda att mina barn ska bedömas efter samma måttstockar, följa samma slags lagar och debattregler som andras j-a ungar…

  En sanning som Pascalidou (liksom t ex Linda Skugge, Lina Thomsgård, Lady Dahmer m fl) för länge sedan har tillägnat sig.

 4. Jan June 24, 2015 at 4:26 pm Reply

  Ja, Grekland kan skatta sig lyckligt över detta kompetensregn. Och inte en krona har dessa pensionsräddare och ivriga bävrar kostat skattebetalarna. Till skillnad från den olönsamma och enfaldiga egna befolkningen. Greklands framtid är nu tryggad.

  • Jämställdhetsfeministern June 24, 2015 at 7:38 pm Reply

   Ja. Fast anledningen till att Alexandra Pascalidou kanske ändå inte är riktigt lika överlycklig över flyktingströmmen till Grekland som hon är över flyktingströmmen till Sverige är ju att Grekland redan har kompetens och pengar i överflöd, till skillnad från Sverige, som är lite mer behövande.

   • nisse June 25, 2015 at 2:35 pm Reply

    Detsamma gäller nog även kultur antar jag. I Sverige ska vi som bekant vara överyckliga när det kommer hit kulturberikare från spännande länder som berikar vår magra och dåliga inhemska kultur. Detsamma gäller nog inte Grekland, eftersom Grekland redan har kultur i överflöd av bästa sort och inte är i behov av nya influenser utifrån.

 5. Kjell T. Ring June 27, 2015 at 8:46 pm Reply

  fick visst sparken som kopieringsmaskin hos Metro, kanske någon annan som vill anställa henne som det??

 6. […] kommer att intensifieras ytterligare, att IS-terrorister kommer att fortsätta att belönas och att kompetensregnet från Syrien (som andra EU-länder och Migrationsverkets expertgrupp varnar för) kommer att […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: