Mona Sahlin (S) presenterar lösningen för att stoppa islamistisk terrorism: radikal svensk feminism!

Under veckan skakades världen av nya terrordåd utförda av islamistiska terrorister och många oskyldiga människor miste sina liv. Som tur var har Mona Sahlin (S) nu presenterat lösningen för hur vi ska få stopp på terrorn. Och lösningen är den samma som för alla andra problem i världen: radikal svensk feminism!

Mona Sahlin. Foto SVT

Det är synd om resten av världen som inte har direkttillgång till radikalfeministiska genier som Mona Sahlin (S) för att stoppa terrorismen.

Ja Mona Sahlin och hennes partikamrater inom Socialdemokraterna har tillsammans med Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Feministiskt initiativ som bekant redan tidigare tagit ett stort steg mot att lösa terrorproblemet genom att driva igenom att islamistiska terrorirster som mördat och våldtagit i Syrien ska belönas med förtur till bostäder, jobb och annat i Sverige.

Mona Sahlin - feminism stoppar terrorn

Mona Sahlin (S) har lösningen på terrorproblemet: radikal svensk feminism!

Men nu presenterar alltså Mona Sahlin i en debattartikel i SvD den ultimata och heltäckande lösningen för att en gång för alla få slut på de islamistiska terrordåden: om alla länder bara gör som svenska feminister säger och ger kvinnor ännu mer specialstöd, ger feministiska kvinnor som Mona Sahlin ännu mer makt och helt skiter i pojkar och män, så kommer terrorismen att försvinna. Ja det är faktiskt så enkelt. För det säger Mona Sahlin och hon är regeringens expert på området.

Att som andra länder bekämpa terroristerna, sätta dem i fängelse eller döda dem och stoppa dem från att rekrytera nya jihadister är, som feminister som Mona Sahlin förstår, bara korkat. Och att sträva efter att förbättra livsvillkoren för alla människor i ett samhälle – och inte bara människor av ett visst kön eller ras – är ju inte feministiskt hållbart. Feministiska kollegor till Mona Sahlin från Miljöpartiet och Feministiskt initiativ har ju tidigare slagit fast att terrorism är männens fel och att den typiske mannen är en mördare. Då är det ju klart att lösningen måste vara radikalfeminism och att ösa stöd över kvinnor.

Dessutom finns det ju inget problem som radikal svensk feminsim, identitetspolitik och postmodernism inte lyckats lösa. Så varför skulle feminism inte vara lösningen också mot islamistisk terrorism? Så vi får innerligt hoppas att resten av världen nu lyssnar på Mona Sahlin: belöna islamistiska terrorister med bostäder och jobb och ös specialstöd över kvinnor. Så blir allt bra.

Hans Brun radikalfeminist

Hans Brun är världens enda radikalfeministiske terrorexpert och därför den enda terrorexpert som intervjuas i svensk media. Han håller med om att belöning till terrorister och stöd till kvinnor är lösningen på den islamistiska terrorismen. Alltså har de radikalfeministiska teserna än en gång bevisats vara sanna.

Pepp pepp!

feminismärlösningenpåallt

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , ,

5 thoughts on “Mona Sahlin (S) presenterar lösningen för att stoppa islamistisk terrorism: radikal svensk feminism!

  1. Kristian June 28, 2015 at 9:15 pm Reply

    Mona har talat! Nu vänder det!

  2. Bengt Mangs June 29, 2015 at 12:28 pm Reply

    Det är synd om “Feministerna”, de verkar behöva specialstöd med vård och medicinering, för om de ser bakåt i tiden märker de snart att alla kvinnor som blivit valda till makten, har ganska snart startat krig; Benazir Bhutto (Pakistan/Indien), Margreth Thatcher (England/Argentina), Golda Meir (Israel/Egypten o alla länder däromkring), osv osv. Jag begriper inte hur de kan påstå att de kan skapa fred med allt hat de sprider omkring sig???? Jag pratar nu om “Feministerna”, inte de mera sansade RIKTIGA kvinnorna…..

  3. Pierre Larsson July 3, 2015 at 10:59 am Reply

    Mona Sahlin och andra islamkramande extremfeminister lever i en söt liten Disney-värld bubbla, helt frånkopplade från verkligheten

  4. […] svensk feminism” är lösningen på all terror, och då är man i mina ögon enormt naiv. Källa  Bästa sättet att bli av med terrorn är att få stopp på Sahlins Bilderberggrupp, NWO och […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: