Stöd Zara Larssons feministiska kamp för vita svenska kvinnors självklara rätt att få precis allt vi pekar på!

Vet ni vem Zara Larsson är? Förmodligen inte men hon är en jättepeppig vit svensk tjej som fördriver tiden med att sjunga poplåtar och tweeta om hur mycket hon hatar män. Nu rapporterar Zara Larsson att Zara Larsson drabbats av en enorm orättvisa och diskriminering: hon har inte utnämnts till huvudakt på en festival! Det innebär alltså att hennes namn inte står med större bokstäver än alla andra artister på festivalens affischer! Omänskligt förtryck alltså. Ännu ett tragiskt svenskt kvinnoöde. 😦

Men Zara Larsson är inte vilken förtryckt kvinna som helst, utan en riktigt vit svensk ung arg feministkvinna. Så hon finner sig så klart inte i att bli förtyckt på detta omänskliga och vedervärdiga sätt. Nej Zara Larsson skrider upp till kamp! En feministisk kamp för vita svenska kvinnors självklara rätt att få precis allt vi pekar på!

Zara Larsson foto tidningen solo

Alla människor gör inte exakt som Zara Larsson säger. Kvinnoförtryck!

Ja om en vit svensk kvinna, som Zara Larsson, säger att hon vill vara huvudakt på en festival då ska hon självklart få bli huvudakt på den festivalen. Det är en självklar rättighet för vita svenska kvinnor. Allt annat är kvinnoförtryck. Om en vit svensk kvinna, som Zara Larsson, vill att hennes namn ska vara större än alla andra artisters namn på festivalaffischerna – ja då ska det självklart vara så. För det är en självklar rättighet för vita svenska kvinnor. Allt annat är kvinnoförtryck.

Men har Bråvalla musikfestival i Nörrköping rättat sig efter Zara Larssons direktiv? Nej! Helt otroligt! Istället har de valt att göra bl.a Robbie Williams, Kent och Lars Winnerbäck till huvudakter och tryckt upp deras namn med större bokstäver på affischerna! Skamligt! Förtyck! Ja kanske det värsta övergrepp som en människa utsatts för sedan förintelsen! Och det är bara för att Zara Larsson är kvinna. Zara Larsson berättar gärna om sitt oerhörda lidande i media.

Zara Larsson kräver att bli inkvoterad

Ja Zara Larsson säger ju tydligt att hon vill se vita svenska kvinnor som Zara Larsson som huvudakter på festivalerna. Då är det ju en självklarhet att alla festivaler ska lyda! Jag fattar inte att det fortfarande är tillåtet för männsikor i Sverige att tycka och göra något annat än det Zara Larsson säger att de ska tycka och göra!

Robbie Williams

Robbie Williams. En vit gubbe. Säger en feminist som Zara Larsson att han ska kvoteras bort och ersättas med Zara Larsson så ska han självklart kvoteras bort och ersättas med Zara Larsson. Så är det bara.

Hur kan det tillåtas i Sverige 2015 att en festival inte kvoterar bort Robbie Williams (en gubbe – vit gubbe) och ersätter honom med den vita svenska kvinnan Zara Larsson – trots att Zara Larsson befallt festivalen att göra det?

Zara Larssons feministiska kamp
Men Zara Larsson gillar alltså inte bara att sjunga och berätta om hur synd det är om henne, utan hon är också en fena på att publicera tweets om hur mycket hon hatar män. Det är oerhört viktigt att vi i Sverige gör allt vi kan för att stötta och uppmuntra individer (som t.ex. nynazister och feminister som Zara Larsson) som sprider hat mot grupper av människor utifrån deras hudfärg, kön och sexuella läggning. Och är det några som vi alltid kan lita på att de står upp för hat och hets mot människor utifrån deras hudfärg, kön, härkomst och religion så är det ju Sveriges Radio och Sveriges Television. Därför har Zara Larsson självklart blivit vald som en av sommarvärdarna 2015. Så att alla som lyssnar på Sveriges Radio kan lyssna på hur mycket hon hatar män och hur kolossalt svårt vita svenska kvinnor som Zara Larsson har det. Det blir ett skakande och gripande vittnesmål om att det faktiskt, fortfarande i Sverige 2015, händer att vita svenska kvinnor som Zara Larsson inte får precis allt de pekar på. 😦

Zara Larsson manshat

Som feminist förstår Zara Larsson att det inte finns någon finare form av kärlek än att hata män.

Zara Larsson killar ska sluta våldta

Feministiska Zara Larsson och nynazister är helt överens om att det är en grupp människor som kollektivt är anvarig för att det sker våldtäkter i Sverige.

Zara Larsson hatar män 2

Ja fuck alla som riktar hat mot fel folkgrupp!

Zara Larsson kvinnor ska vara rädda för män

Feministiska Zara Larsson och nynazister är helt överens om att det inte är precis alla individer i en viss folkgrupp som är våldsbenägna och som gör att vi ska vara rädda för den folkgruppen och se den som ett socialt problem. Men tillräckligt många.

Och trots att Sara Larsson alltså inte gör annat än att tydligt står upp för kärlek, jämställdhet och vita svenska kvinnors självklara rättigheter, så finns det människor som kritiserar henne! Kvinnohat! Bl.a Aftonbladet konstaterar att det måste bero på det utbredda kvinnohatet bland svenska män.

Så upp till kamp! Krossa Patriarkatet!

Pepp pepp!

Advertisements

Tagged: , , , , , , ,

22 thoughts on “Stöd Zara Larssons feministiska kamp för vita svenska kvinnors självklara rätt att få precis allt vi pekar på!

 1. norrmannen65 June 29, 2015 at 11:09 pm Reply

  Måste vara hårt att bo hemma hos sin mamma o pappa på Lingvägen och bara hata

 2. bashflak June 30, 2015 at 5:37 am Reply

  Dumma dumma gubben Günther, så mycket barnhat han sprider!

 3. Straight Man's Burden June 30, 2015 at 8:15 am Reply

  Jag kan inte vålta mera, som barn kunde jag. Saknar det.

  • Kristian June 30, 2015 at 10:02 am Reply

   Förvisso.
   Kanske menade hon Volta, som det står på dammsugaren?

   • Valerie Mart July 3, 2015 at 8:52 am Reply

    Män som mopsar sig ska ha 220 Volt genom skallen.

 4. Rick June 30, 2015 at 10:04 am Reply

  Sydafrika under apartheid var för de svarta som en västanfläkt i jämförelse med vad dagens Sverige är för svenska medelklasstjejer.

 5. sven June 30, 2015 at 11:37 am Reply

  Männens liv är en enda stor räkmaccka.

  • Jämställdhetsfeministern June 30, 2015 at 3:10 pm Reply

   Så är det. Det har feministisk forskning visat. Och det är duktiga feministiska vita svenska tjejer som som Zara Larsson drabbas värst.

 6. Jan June 30, 2015 at 1:02 pm Reply

  Att någon man ens kan komma på tanken att försvara sig mot påhoppen! Ska verkligen en svensk 17-årig tjej behöva finna sig i att bli emotsagd? Av en man? Hur lågt kan man sjunka egentligen. Vilken del av ordet tolkningsföreträde är det som slemmen inte förstår?

  • Jämställdhetsfeministern June 30, 2015 at 3:11 pm Reply

   Att säga emot en vit svensk kvinna borde vara förbjudet. Borde räcka för att bli dömd för våldtäkt.

 7. lilycrowart June 30, 2015 at 1:11 pm Reply

  Zara utvecklar sina tankegångar i Metro: ”Jag älskar min pojkvän, min pappa, mina fina och omtänksamma killkompisar, mina lärare, dom manliga producenterna jag jobbar med, men jag hatar män i grupp.”. Kristallklar feministisk logik! De som påstår att detta bara är en variant på “Jag gillar ju Hamid och Sergio, fina killar, men jag hatar invandrare”, är ju bara ett ondsint näthatartroll. Peppelipepp Jämställdhetsfeministern för att du skriver om det outhärdliga förtryckte mot unga, svenska, kvinnliga artister!

  • Jämställdhetsfeministern June 30, 2015 at 2:44 pm Reply

   Så sant så sant. Tur att Zara Larsson lyfts fram av SR för att sprida sitt hat på en nationell, skattefinansierad arena.

 8. Trisse July 2, 2015 at 9:37 am Reply

  Synd att hon är så snygg. Men hon är bara 17, så det hinner väl ändra sig…

 9. Valerie Mart July 3, 2015 at 8:49 am Reply

  Det är ju super pepp att vackra Zara skriver “om ni kunde sluta vålta” (stavat utan d) riktat till alla män, Respekt! 😉

 10. Pierre Larsson July 3, 2015 at 10:55 am Reply

  Varför ta en 17-åring seriöst? De är ju idioter hela högen, det var man själv också.

 11. Thomas July 4, 2015 at 7:47 am Reply

  Litet märkligt att snillena på DN inte inser att de, när de citerar Aftonbladets intervju med machomannen Gûnther, tillåter honom att smyga in en dolskt underskrivad ironi i sitt svar. Så här står det i Aftis, och DN citerar sedan alltså Günther i sin genomgång av affären:

  “Att Zara Larssons kritik i DN egentligen handlade om den sneda könsfördelningen bland artisterna på Bråvalla säger Mats Söderlund så här:

  – Det är fruktansvärt. Alla ska ha precis samma rätt att synas.”

  Aftonbladets reporter uppfattade nog den där torra skruven, men är givetvis trogen nog att inte låtsas om den i texten. 😉

 12. […] nu har det hänt igen! Ännu en festival diskriminerar Zara Larsson genom att inte skriva hennes namn större än alla andra artisters. DISKRIMINERING! […]

 13. […] snubbarna som är så fucking priviligierade att de inte kan sätta sig in i hur svårt kvinnor som Zara Larsson har […]

 14. […] stämt in i den unisona hyllningskören (se tidigare hyllningar till Zara här, här och här). Och nu har Zara Larsson ännu en gång rykt ut till stöd för kärleken och jämställdheten […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: