Man fick rekordskadestånd för att ha suttit i fängelse i nio år för en våldtäkt han inte begått – krav på att fler män ska sättas i fängelse för våldtäkt

Härom dagen rapporterade media att en man suttit nio år i fängelse för att ha våldtagit sin dotter. Men han friades och får nu ett rekordstort skadestånd på 12,6 miljoner kronor. En skandal att något sådant kan hända i Sverige, tyckte många. Vi feminister håller med och presenterade samma dag nya krav på att det ska bli lättare att få män fällda för våldtäkt. Vi behöver sätta fler – många många fler – män i fängelse. Och till varje pris undvika att fler män blir friade och får skadestånd. 

Ja mannen dömdes till 14 års fängelse för att ha våldtagit sin dotter, eftersom dottern hade sagt att han gjort det till en terapeut. Eftersom feministisk forskning visat att kvinnor aldrig ljuger så fälldes mannen och dömdes till ett långt  fängelsestraff. Så här skriver Svenska Dagbladet:

– Hans fall är ett exempel på personer som dömts enbart på grundval av någon annans ord, utan någon stödbevisning, där domstolen tror sig kunna se skillnad på vem som talar sanning, säger Thomas Olsson.

Senare har dottern berättat om andra våldtäkter, med inslag av sadistiskt och rituellt våld, där polisen kunde visa att en del av uppgifterna var falska. Ett nytt rättsintyg visade också att de skador som dottern skulle ha ådragit sig av pappans påstådda övergrepp inte stämde.

Ja en man ska alltid anses vara skyldig tills motsatsen bevisas. Precis som vi feminister kräver. Svenska Dagbladet fortsätter:

För två år sedan beviljades mannen därför resning av Högsta domstolen. Han hade då redan frigivits villkorligt eftersom han avtjänat två tredjedelar av sitt straff. I april förra året friades han efter nio år i fängelse.

– Han är bara en av flera hundra som dömdes på liknande sätt under en period i slutet av 1990-talet och början av 2000. Sedan har han och ett fåtal andra haft turen att lyckas få resning, säger Thomas Olsson.

Har vi sett slutet för den här typen av domar i Sverige nu?

– Det vågar jag inte säga. Idag kan man se att det finns en betydande insikt om att de metoder som användes då inte var tillförlitliga. Men visst ser man fortfarande en och annan dom som påminner om svunna tider.

Ja det känns betryggande att män fortfarande döms till långa fängelsestraff bara för att en kvinna säger att de är våldtäktsmän. Men vi feminister är djupt oroade för att det händer alldeles för sällan idag. Det måste bli lättare att få män dömda för våldtäkt. Mycket lättare. En kvinnas ord måste alltid vara bevis nog för att få en man dömd. Och vi måste avskaffa mäns rätt att överklaga fällande domar. Och män ska definitivt inte ha rätt att få skadestånd. Radikalfeministiska Aftonbladet skrev en ledare om det direkt efter att nyheten om den friade mannen kom…

Det måste bli lättare att döma män för våldtäkt

Andra feminister presenterade samtidigt krav på att regeringen genast tillsätter en kommission för att se till att vi får se fler fällande domar.

Och så har vi ju den ständigt pågående och hyllade FATTA-kampanjen från Crossing Boarders, som inte bara kämpar för att det ska bli lättare att få män dömda för våldtäkt, utan också påpekar att alla män är kollektivt ansvariga för att våldtäkter begås i Sverige. Eftersom att våldta är normen för män.

FATTA Jämställdhetsfeministern

Goda nyheter från DN!
Säkerligen har ingen missat att Ebba Busch Thor (KD) härom dagen föreslog att islamistiska terrorister som bor i Sverige och som halshuggit, våldtagit och mördat i Syrien borde straffas. Detta väckte så klart ett ramaskri bland oss feminister, som förstår att det enda rimliga är att vi i Sverige fortsätter att stötta och belöna islamistiska terrorister, våldtäktsmän och mördare genom att ge dem jobb, bostad och vård.

Peter Wolodarski och de andra duktiga feministerna på Feministiskt initiativs egen tidning Dagens Nyheter stämde självklart in i den hårda kritiken mot Ebba Busch Thor och Kristdemokraterna. Wolodarski och hans gäng använde sina djupa feministiska kunskaper till att konstatera att om Sverige straffar islamistiska terrorister bara för att de halshuggit, våldtagit och massmördat lite, så kommer Sverige att bli som Guantamo. Dessutom kunde DN glatt rapportera att islamistisk terrorism inte alls är något hot mot Sverige! Jag citerar:

Hon [Ebba Busch Thor] säger att terrorkrigarna utgör ett hot mot svenska staten, men det är ju helt enkelt inte sant.

Ja där har ni det svart på vitt från ledarsidan på Dagens Nyheter (F!:s nyhetsblad): islamistiska terrorister och IS är helt enkelt inget som helst hot mot Sverige. Gudrun Schyman kunde inte sagt det bättre själv. Bra va?

Peter Wolodarski DN - Feministiskt initiativs nyhetsblad

Peter Wolodarski, chefredaktör för Dagens Nyheter (beroende F!) har använt sina radikalfeministiska kunskaper och postmoderna analysmetodik för att konstatera att islamistisk terrorism och IS krig inte utgör något som helst hot mot Sverige.

Peppelipepp!

Advertisements

Tagged: , , , , ,

3 thoughts on “Man fick rekordskadestånd för att ha suttit i fängelse i nio år för en våldtäkt han inte begått – krav på att fler män ska sättas i fängelse för våldtäkt

  1. Kristian July 4, 2015 at 1:37 pm Reply

    För övrigt väldigt kränkande mot en kvinna att få Säpo emot sig. Är det inte dags att lägga ned den delen av patriarkatet? Vad gör de egentligen för kvinnor skattepengar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: