Stöd Linda Sneckers (V) kamp för vita rika kvinnors självklara rätt att bli ännu rikare utan att jobba!

Linda Snecker är en priviligierad vit rik kvinna som representerar Vänsterpartiet i Riksdagen. Linda Snecker vill bli ännu rikare än hon redan är, men känner inte för att jobba för det. Därför bestämde sig Linda Snecker för att vara föräldraledig precis fram till midsommar, när Riksdagen stängde och “jobba” fram till i höst, när Riksdagen öppnar igen. Då blir hon föräldraledig igen. Hon får därmed sin skyhöga lön på 61 000 kronor under hela sommaren och sparar föräldraledigheten tills Riksdagen öppnar igen. Allt på vanliga skattebetalande svenskars bekostnad. Listigt va? 🙂 Linda Snecker - girig och lat 2 Nu har det kommit fram att det finns människor som ifrågasätter Linda Snecker (V) och andra vita rika kvinnors självklara rätt att sko sig på skattebetalarnas bekostnad utan att jobba! En uppenbar konspiration från Patriarkatet! Här och här hittar du typiska exempel på sådana näthatare (klicka inte och läs inte!). Jämställdhetsfeministern uppmanar därför alla mina läsare att stötta Linda Sneckers feministiska kamp för vita rika kvinnors självklara rätt att berika sig ännu mer på skattebetalarnas bekostnad och från hängmattan se stora pengasummor rulla in på redan feta bankkonton! En som redan uttalat sitt stöd för Linda Sneckers manöver för att suga ut vanliga arbetande svenskar maximalt, är den ultrapriviligierade, mäktige, rike, lönnfete medelålders Östermalmsmannen Jonas Sjöstedt (V). Hen syns nedan på en valaffisch.

Jonas Sjöstedt affisch3a

Jonas Sjöstedt (V) – mäktiga vita rika medelålders lönnfeta Östermalmsmän för feminism.

Linda Snecker (V) för sedan förra året även en feministisk kamp för att utveckla demokratin genom att inskränka demokratiskt valda manliga politikers rätt att säga emot vita rika kvinnor som Linda Snecker. Linda Snecker - män uttalar sig i riksdagen Ska det vara så svårt att förstå att: Alla människor är jämlika, men vissa (som Linda Snecker) är mer jämlika än andra.

Advertisements

Tagged: , , ,

11 thoughts on “Stöd Linda Sneckers (V) kamp för vita rika kvinnors självklara rätt att bli ännu rikare utan att jobba!

 1. Gökungen July 5, 2015 at 2:51 pm Reply

  Skickade detta mejl till Linda. Tveksam till att jag får svar.:

  “Hej,

  Skönt att du så oförblommerat visar dina rätta färger som politiker. Visst kommer du att jobba 40h i veckan och visst var inte detta ett strategiskt utmejslat val för att förlänga barnledigheten *Ironi* Det är så genenant att se er så fartblinda och berusade av makt att ni är oförmögna till självkritisk analys. Det här spär på alla människors politikerförakt oavsett om det nu faktiskt är så att du kommer att jobba hela sommaren, då en person i din position borde ha självinsikt nog att inse hur ditt planerande framstår oavsett vad som är sant i detta. Om inte så är du helt enkelt inte lämplig för den positionen du innehar. Jag vet, jag spottar ur mig självklarheter här som vi båda förstår intellektuellt, skillnaden ligger i att du inte förstår detta känslomässigt eftersom du uppenbarligen skiter i att ditt jobb först och främst är ett förtroendeuppdrag och förtroende är inget man får, det är nåt man förtjänar.

  Nåväl, jag vet, du är inte mottaglig för kritik från en enkel “väljare” eftersom ni befinner er så högt ovanför oss andra att ni längre inte ser vilka det är ni ska företräda, dessutom är ni politiker är ett folkslag som är så hårdhudade att ni kan stå upprätt även om ni saknar ryggrad.

  Tack för ordet”

 2. elina July 5, 2015 at 2:55 pm Reply

  Vi borde ha personval i Sverige. Men eftersom Sjöstedt godkänner hennes “få lön utan arbete” planeringen så skulle det kanske inte hjälpa i framtiden heller.

 3. Jullan July 5, 2015 at 5:54 pm Reply

  Var inte så hårda mot våra stackars frigående politiska o beslutsfattarbroilers. De hade nog bara en enorm tur att det blev vinst för kornen. Även en blind broiler hittar ju ett och annat korn i riksdagens hönshusmylla. Sen gäller det riksdagens sittpinnar att slåss om. TiiHiii. ;-).

 4. Jan July 6, 2015 at 5:18 am Reply

  Helt rätt Linda och Feministern! Patriarkatet ska enbart hålla käft och inte lägga sig i det här. Att misstänkliggöra Lindas avsikter här är inget annat än näthat och kvinnoförakt. Typiskt också att hon drabbas värst eftersom hon är kvinna. Hade det varit en karl hade ingen sagt något alls. Finns det någon vackrare feminism än att unga kvinnor får 61 000 kronor i månaden för att passa sina egna barn? Skulle inte tro det….

 5. Rick July 6, 2015 at 10:52 am Reply

  Mot bakgrunden av Linda Sneckers tragiska öde att födas som kvinna i det moderna Sverige är det inte mer än rätt att hon kompenseras.

 6. Jullan July 7, 2015 at 6:40 pm Reply

  MEN, MEN rICK LELLE. mÄN O KVINNS HAR JU VARIT OFÖRÄNDRADE SEN hEDENHÖS TID TILLS NU. Nat-uren har ju fixat det så att hannarna beter sig på sitt vis och honorna på sitt. Linda har varken tur eller otur att födas som höns utan det skall enlig naturläran (hi hi) vara 53% hannar o resten hönsen. Kopulerandet skall bara trygga artens öfverlefnad o inget annat. Hönan SKALL sitta i grottan där det är tryggast o sköta avkomman medan tuppen försöker få hem någe ätbart. Som belöning får han när han vill ställa på hönsen. (obs inga ålderspärrar på den tiden) SÅ!!! Vad f-n har ändrats till nu??? Jo inte ett smack!!! Kacklet i grottan finns kvar men bedrivs numera i riksdagens hönsgård. Vill du ha ändring i detta fjolliga putter om feminism kontra maskulinism (hur många -ismer finns det?) så ägna dig åt genmanipulation på människan, MEN det är ju en HELIG KO-jäkel det.
  Hå hå ja ja. Hoppet är all kompetensimmigration liasom. Tii HIIIII !!!

  • Sten Sture July 7, 2015 at 11:16 pm Reply

   Kön är enbart en social konstruktion! Begrips? Allt annat borde vara straffbart!

   • Jullan July 8, 2015 at 5:21 am Reply

    Sten. Du har rätt delvis. Kön är bara till för att på bästa sätt trygga fortplantningen d v s fixa rätt mängd avkomma på säkraste sätt. Hannen skall betäcka honan när han känner för det eller honan gör sig till för att betäckas. Det startade för 4 lille år sedan och har definitivt inte ändrats genetiskt även om en del nyktra alkisar har en annorlunda fjollig uppfattning. Så oroa er inte kära förståndiga läsare. Så länge den HELIGA KON genmanipulation på männskan är kvar, förblir ALLT vid det gamla. Tii Hiiiii !

 7. Jullan July 8, 2015 at 5:27 am Reply

  PS1. Vaffö finns det sån mängd Fjollor på söder i stan??? Stan är ju omdöpt från Stockholm till numera FJOLLTRÄSK of sweden!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: