Samtidigt hos riksdagspartierna: en feministisk analys av opinionsläget

Opinionsmätning efter opinionsmätning visar samma sak: Sverigedemokraterna går framåt och är nu nästan ikapp Moderaterna och Socialdemokraterna. Samtidigt går det mer eller mindre dåligt för de övriga sju riksdagspartierna. Jämställdhetsfeministern kan idag bjuda på en exklusiv titt bakom kulisserna på hur Socialdemokraterna, Moderaterna, Centerpartiet, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Folkpartiet analyserar opinionsläget. Det vill säga en feministisk analys av opinionsläget i Sverige!

Ja Sverigedemokraterna är nu uppe i ca 20% i opinionsmätningarna och Feministiskt initiativ har stöd av 2% av svenskarna. De duktiga, feministiska chefsstrategerna inom M, S, Mp, C, Fp och V förstår att detta tydligt visar hur svenska folket formligen skriker efter mer – mycket mycket mycket mer – radikalfeminism och postmodernism. Opinionsmätningarna visar också tydligt att svenska folket vill att Sverige ska fortsätta att ta emot överlägset mest flyktingar av alla länder i västvärlden. Och att svenskarna unisont står upp för rumänska tiggares självklara rätt att vistas olagligt i Sverige och få gratis sjukvård. Det förstår alla som sätter på sig Gudrun Schymans genusglasögon – som till exempel Aftonbladets Anders Lindberg som konstaterar att alla som inte håller med oss svenska postmoderna vänsterfeminister är psykiskt sjuka rasister.

Så vi kan vara helt trygga i att kampen mot svenska pojkar och män kommer att intensifieras ytterligare, att IS-terrorister kommer att fortsätta att belönas och att kompetensregnet från Syrien (som andra EU-länder och Migrationsverkets expertgrupp varnar för) kommer att fortsätta att berika Sverige.

Welcome to Stockholm 2015

En passande välkomstskylt på Arlanda.

Ett gott tecken är att det nu är helt omöjligt att skilja ledningen för MUF (Moderata ungdomsförbundet) från Feministiskt initiativs ungdomsförbund och Ung Vänster. En stor seger för vår feministiska svenska demokrati.

Moderatfeminist 6

Moderatfeminist5

Ja alla kloka analytiker och strateger förstår att de borgerliga partiernas enda hopp inför framtiden är att bli kopior av Feministiskt initiativ.

Moderatfeminister hyllas av feministkommunist

Nya MUF – gillas av radikalfeministiska vänsterpartister.

Eftersom allt går som smort så kommer Moderaterna, Socialdemokraterna, Folkpartiet, Vänsterpartiet, Centern och Miljöpartiet fortsätta på den inslagna linjen att helt och hållet inrikta sig på att försöka vinna väljargruppen radikalfeministiska vita socialistiska kvinnor på Södermalm. Så allt kommer att bli bra!

Pepp pepp!
Leve Systerskapet!
Och krossa Patriarkatet!

Advertisements

Tagged: , , , , , , ,

9 thoughts on “Samtidigt hos riksdagspartierna: en feministisk analys av opinionsläget

 1. rankov July 10, 2015 at 9:55 pm Reply

  nu är jag inte tillräckligt smart för att förstå hur påtvingande av ens egna åsikter (demokrati), kan anses som det optimala. men jag stödjer naturligtvis extra tvång, i jämställdhetens namn #våldtäktskultur

  • Jämställdhetsfeministern July 11, 2015 at 9:42 am Reply

   Att vi feminister på Södermalm tvingar människor att göra precis som vi vill är själva definitionen av demokrati.

 2. Jan July 10, 2015 at 11:23 pm Reply

  Visst, mer feminism och flyktinginvandring från Mellanöstern och Nordafrika är framtidens politik. Det har Stefan och Socialdemokraterna förstått. De kallar sig, inte för inte, för framtidspartiet. Och vad skönt att alltsammans är så lönsamt. 900 miljarder i vinst enligt opartiska Arena. Vad säger rasisterna nu?

  • Jämställdhetsfeministern July 11, 2015 at 9:43 am Reply

   Och det är tur att Moderaterna lovar stötta S, MP och V i den politiken. Att få oppositionen att #DÖ är den enda vägen för svensk demokrati.

 3. staffan anderstig July 11, 2015 at 7:23 am Reply

  Ja säg som en Stenmark,hä int lönt å prata med de som inte förstå,vänstern och 7 klöverpartierna!

 4. Jock Rockman July 11, 2015 at 8:09 am Reply

  Ja ett samgående mellan MUF och Fi:s UF är det logiskt och moraliskt riktiga, och de är ju lika som blåbär, eller kan det vara som lingon? Kanske kråkbär? Bär-Fi-sar då?

  • Jämställdhetsfeministern July 11, 2015 at 9:45 am Reply

   Ja så kanske de kan kalla sig. Det är viktigt för demokratin att det finns många olika postmoderna radikalfeministiska ungdomsförbund som erbjuder kollektiva lösningar på alla samhällsproblem.

 5. Sofia July 12, 2015 at 1:40 pm Reply

  Julia Caesar har skrivit träffande om tokfeminismen många gånger.
  Denna gång gisslar hon Ljugmedia:

  http://snaphanen.dk/2015/07/12/sondagskronika-medias-sista-strid/

 6. En jämförelse mellan mobbare | WTF? July 13, 2015 at 10:08 am Reply

  […] ”Samtidigt hos riksdagspartierna: en feministisk analys av opinionsläget” […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: