Rasifierad invandrarkvinna och SVT-journalist angripna av agressiva, brölande vita män!

Sällan har jag blivit så illa tillmods som när jag såg SVTs reportage om hur en modig, stark invandrarkvinna blev hotad, bestpottad och attackerad av vita brölande, kränkta män så fort hon visade sig i det segregerade Nacka centrum. Reportaget visar tydligt att vi feminister inom Sveriges media-, kultur- och politiska elit har helt rätt när vi säger att problemet i Sverige är de patriarkala strukturerna och normerna bland vita svenska heterosexuella män.

Ja det är ett skakande reportage som du kan ta del av ovan. I början av reportaget vittnar en man från Svensk-somaliska stödföreningen om hur invandrare i Sverige nu lever under städnig rädsla, eftersom allt fler vita svenska män radikaliseras i sin redan kompakta intoleranta, reaktionära, kvinnoförtryckande, våldtäktskultur. På grund av de vita svenska männens massiva förtryck, så vågar folk inte längre uttrycka sina åsikter, vittnar mannen från Svensk-somaliska stödföreningen. Invandrarmän som inte lyder de vita svenska männen kallas för “alkoholister” medan kvinnor som vägrar lyda kallas för “horor”.

Mannen från Svensk-somaliska stödföreningen uttrycker också sin förundran över att det svenska samhället inte reagerar, utan snarare sover, inför det fruktansvärda hot som vita heterosexuella svenska män utgör.

Andra rasifierade nysvenskar som SVT pratar med i reportaget vittnar om att samhällen som Nacka, Danderyd, Lidingö och Örgryte nu plågas av en självutnänd moralpolis, som består av vita svenska heterosexuella män, som övervakar alla som rör sig i dessa områden och talar om för dem hur de ska klä sig och uppföra sig.

Sedan presenteras en modig, stark, rasifierad invandrarkvinna som heter Mona. Hon berättar om att hon togs emot väl av vänsterfeminister och muslimska män när hon kom till Sverige för ett par decennier sedan, men att de vita heterosexuella männen sedan dess allt mer flyttat fram sina positioner. Redan efter ett par år började de vita svenska männen kalla henne för “hora” och “lättfotad” om hon hade sina somaliska kläder på sig. De svenska männen sa att om hon inte klädde sig som de ville, så var hon ingen ärbar kvinna. För att slippa förtrycket från de vita svenska männen bestämde hon sig till sist för att konvertera till islam och ansluta bli en radikalfeministisk aktivist som ägnar sin tid åt att kritisera vita svenska män. På grund av detta lever hon idag med dagliga hot och har skyddad identitet.

I det dramatiska slutet av inslaget ger sig en SVT-journalist ut i Nacka tillsammans med Mona. Hon blir snabbt igenkänd av de vita heterosexuella männen som befolkar gatorna i Nacka. Männen blir genast agressiva och glåporden och spottloskorna haglar över Mona och SVT-journalisten, som påpekar att en får klä sig som en vill i Sverige. De agressiva hatiska vita männen svarar snabbt att “det här är inte Sverige!”

Snart blir stämningen så hotfull att Mona och SVT-journalisten tvingas lämna Nacka under polisbeskydd. Ja så hårt drabbas en rasifierad feministisk kvinna om hon besöker Nacka. Bara för att hon är kvinna.

Eftersom Patriarkatet och de vita männen har en så stor makt vågade inte SVT visa hur våldsamma och obehagliga de vita svenska männen i Nacka verkligen är. Men på sociala medier berättar Mona om hur gruppen av vita heterosexuella svenska män tvingade fotogragen att stänga av kameran och hur de sedan vandaliserade SVTs bil.

Vita kränkta svenska män vandaliserar SVTs bil. Ännu ett exempel på den destruktiva manskulturen och normerna bland svenska män.

Vita kränkta svenska män vandaliserar SVTs bil. Ännu ett exempel på den destruktiva manskulturen och normerna bland svenska män.

Lösningen på problemet.
Även om problemet med de vita svenska männens kvinnoförtryck är enormt så är en lösning på väg. För som tur var tar Sverige just nu emot ett underbart kompetensregn bestående av hundratusentals muslimska män (och ett par tusen kvinnor och barn) från Syrien. Upp till ca 50% av detta kompetensregn har till och med utbildning över grundskolenivå!
Och så behövs förstås mer feminism i Sverige. Mycket mer.

Advertisements

Tagged: , , , , ,

2 thoughts on “Rasifierad invandrarkvinna och SVT-journalist angripna av agressiva, brölande vita män!

  1. Pelle2 September 7, 2015 at 8:25 pm Reply

    Halleluljah ! Paradiset är nära 😉

  2. […] Jämställdhetsfeministern: ”Rasifierad invandrarkvinna och SVT-journalist angripna av agressiva, brölande vita män!” […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: