Tack vare Mona Sahlin: islamistisk terrorist åter i Sverige! Folket jublar.

Ibland blir man rörd till tårar. Det hände till exempel härom dagen när jag nåddes av Mona Sahlins senaste hjältedåd: hon fick en 17-årig terrorist att komma till Sverige efter att han under ett halvår deltagit i terrororganisationen IS krigande, mördande, våldtagande, torterande och halshuggande i Syrien.

Mona Sahlin. Foto SVT

Det Sverige behöver allra mest idag är islamistiska terrorister som mördat och våldtagit utomlands. Och det är precis vad Mona Sahlin (S) levererar. Sällan har svenska skattepengar använts på ett bättre och klokare sätt.

Det är ju precis sådana människor som Sverige är skriande behov av. Den 17-årige terroristen fick sin hemresa betald av svenska skattebetalare och kommer nu att belönas för sina insatser för islamistisk terrorism i Syrien med bland annat vård, förtur till bostad och jobb. Och det är ju det absolut minsta han kan begära.

Svenska Dagbladet har fler detaljer om Mona Sahlins hjälteinsats:

“Enligt uppgift till SvD ska kansliet hos Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism, det vill säga Mona Sahlins personal, ha engagerat sig starkt i fallet, och pressat på andra svenska myndigheter att göra sitt yttersta för att få hem 17-åringen. Bland annat ska man ha bett Utrikesdepartementet att möta 17-åringen vid syriska gränsen för att försöka förhindra att han greps av turkisk gränspolis för förhör”

Mycket bra av Mona Sahlin att engagera sig så starkt i att transportera islamistiska terrorister till Sverige. Sådana ska vi ha så många som möjligt av. Det tror jag alla förstår. Och mycket bra av svenska myndigheter att också de göra sitt yttersta för att ta hit terrorister. Det är ju faktiskt en av svenska myndigheters absolut viktigaste uppgifter: att forsla hit terrorister som våldtagit och halshuggit människor utomlands. Och det är ju klart att Utrikesdepartmentets anställda ska ägna sin tid åt att förhindra att islamitstiska terrorister förhörs av någon polis. Ingen islamistisk terrorist ska ju behöva genomlida ett förhör så länge vi i Sverige kan förhindra det!

Terrorist

SvD rapporterar att svenska myndigheter på uppdrag av Mona Sahlin (S) gjorde sitt yttersta för att få hit den 17-åriga terroristen, som i ett halvår deltagit i IS systematiska mord, tortyr och våldtäkter i Syrien. Och arbetet gav frukt. ÄNTLIGEN! Sverige är en terrorist rikare.

SvD berättar också att den 17-årige terroristen numer tar avstånd från IS. Eftersom IS inte bara mördar och våldtar otrogna, utan också muslimer. Pepp pepp! 🙂

PS
Vissa näthatare påpekar att t.ex Hagamannen och otaliga andra mördare och våldtäktsmän, precis som den 17-årige terroristen, av olika anledningar delvis ångrar sina brott, men att de till skillnad från den 17-åriga terroristen inte belönas utan istället straffas. Men det är ju, som Mona Sahlin och andra intersektionella radikalfeminister förstår, en heeeeeeeelt annan sak.

Åsa Romson - män är inte människor

Kloka ord från vice statsminister, Åsa Romson (MP) – hon vet vilka som utgör problemet i Sverige idag.

Advertisements

Tagged: ,

12 thoughts on “Tack vare Mona Sahlin: islamistisk terrorist åter i Sverige! Folket jublar.

 1. Daniel kvist September 7, 2015 at 5:50 pm Reply

  Men fy fan jävla skribent.. de ja just såg är något lika vackert som de ja torkat arslet med. Du kan ju inte ha dessa 2 i samma artikel… uscha ville ju kräkas!!

  • Jämställdhetsfeministern September 7, 2015 at 5:53 pm Reply

   Jag antar att det är två (vita) män du pratar om. Annars är det du skriver ju sexism, kvinnohat och nazism.

 2. Patrik Arat September 7, 2015 at 7:49 pm Reply

  Storbritannien har mördat en IS-kämpe. Hur ska Sverige förhålla sig till det?

  • Anders September 8, 2015 at 4:29 am Reply

   Ta hem sin ambasadör. Minst. Frysta handelsförbindelser och strafftullar?

  • Jämställdhetsfeministern September 8, 2015 at 5:48 am Reply

   Ja Wallström beklagade ju officiellt valresultatet i Storbritannien så fort resultatet blev klart.

 3. Pelle2 September 7, 2015 at 8:22 pm Reply

  Ja,det är tur att vi har så kloka feminister som Mona som förstår att när en islamist våldtar och mördar människor så är det inte värre än det som patriarkatet i Sverige utsätter alla vita,svenska,feministiska kvinnor för.
  Självklart måste vi hjälpa en is-mördare tillbaka till vårt samhälle för det är utanförskapet,patriarkatet och förtrycket i Sverige som tvingade honom att bli en is-krigare.
  Om du inte håller med om detta är du en nazist,kvinnohatare och Breivikare.

  • Jämställdhetsfeministern September 8, 2015 at 5:50 am Reply

   För en feministisk regering är det självklart att stötta islamistiska terrorister.

  • Jämställdhetsfeministern September 9, 2015 at 10:13 am Reply

   Dina ord är sanna, intersektionella och genuscertifierade.

   • Oliver September 9, 2015 at 3:01 pm Reply

    Denna blogg är vidrig och rutten har ingen respekt för yttrandefrihet och förgiftar det “Feministiska” meningen precis som andra radikala feminister. Enligt bloggens preferens så är inte feminismen längre om jämlikhet mellan könen man och kvinna i sociala, ekonomiska, politiska och civila möjligheter men kvinnlig dominans i alla områden.
    Jag tycker mer om “Egalitarismens” mening än “Feminismen”, kolla upp vad Egalitarism står för innan ni skriver tillbacks tack.

   • Pelle2 September 9, 2015 at 5:05 pm Reply

    Tack för dina värmande ord Feministern !

 4. Ligneto September 8, 2015 at 12:29 pm Reply

  Gud så bra! Då får vi hit människor som kan fixa en slutgiltig lösning på de hemska vita medelålders männen!

 5. […] Jämställdhetsfeministern: ”Tack vare Mona Sahlin: islamistisk terrorist åter i Sverige! Folket jublar.” […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: