Zoegas kampanj för radikalfeminism och rasism!

Gillar du kaffe, men är trött på alla kaffetillverkare som arbetar efter principen om att alla människor – oavsett kön/hudfärg/härkomst – är lika värda och därför ska behandlas lika? Då är Zoegas kaffet för dig. I en pågående radikalfeministisk kampanj tar Zoegas tydligt ställning mot principen om att ingen ska dömas och särbehandlas efter sitt kön/hudfärg/härkomst.

Ja här nedan kan du se hur Zoegas radikalfeministiska kampanj ser ut. Zoegas slår fast att det är oansvarigt att stödja män i tredje världen – precis som rasister och radikalfeminister alltid har sagt.

zoega hatar män 2

Att stödja män i tredje världen är oansvarigt, berättar Zoegas. Andra rasister och feminister instämmer.

Nej att behandla alla människor lika, oavsett vad de har för hudfärg eller kön, det är inget som radikalfeministiska Zoegas ställer upp på. På sin hemsida berättar företaget alltså om radikalfeministisk forskning som visar varför det är smartare att stödja kvinnliga bönder än manliga:

Kvinnor tenderar i större utsträckning än sina manliga kollegor att investera sina inkomster mer långsiktigt och ansvarsfullt.

Så sant, så sant. Har du någonsin sett en man som är långsiktig eller ansvarsfull? Nej knappast. För att starta och driva ett framgångsrikt företag krävs ju just långsiktighet och ett ansvarsfullt agerande. Och eftersom män, enligt all feministisk forskning, så sällan har de egenskaperna så finns det ju knappast några framgångsrika företag som startats eller leds av män. Nästan alla framgångsrika företag leds av kvinnor. Det förstår radikalfeministerna på Zoegas.

Kvinnornas inkomster återinvesteras i exempelvis jordbruket och odlingen, sina arbetare, sin familj eller någon sidoverksamhet för att stärka hushållets inkomst. Insatser som möjliggör fortsatt odling och säkrare försörjning.

Ja i det här stycket visar Zoegas att de inte bara tagit in radikalfeministisk kunskap utan också är riktigt duktiga på att vara rasister. Zoegas pekar ut män i tredje världen som riktiga ärkesvin som inte använder sina inkomster till vare sig familj, hushållet, lön åt medarbetare eller odling. Och både radikalfeminister och rasister har ju länge sagt att män i tredje världen är oansvariga sluskar som slösar bort sina pengar på sprit, porr och lyx. Den feministiska och rasistiska forskningen har Zoegas nu tagit till sig och vill därför självfallet inte stödja bönder som har fel sorts könsorgan. I alla fall inte om de bor i tredje världen.

zoega hatar män

Jämställdhetsfeministern förser Zoegas med en ny design som passar företagets nya radikalfeministiska och rasistiska värderingar.

Leds Zoegas av en kvinna?
Radikalfeminister och rasister är förstås jätteglada över att Zoegas nu så tydligt förkastar principen om att alla människor ska behandlas lika oavsett kön/hudfärg/härkomst. Men hur ser det ut i Zoegas egen företagsledning? Är vd:n en kvinna?

Svaret är tyvärr nej. Trots att Zoegas stolt berättar att de förstått att kvinnor är både mer ansvarsfulla och långsiktiga och mycket bättre på att driva företag än män, så leds Zoegas av en gubbe. En vit gubbe, som heter Magnus Nordin.

Zoegas vd Magnus Nordin en vit gubbe

Zoegas vd Magnus Nordin – en vit gubbe – vägrar maka på sig och lämna plats åt en mer ansvarsfull och långsiktig kvinna.

Ja Magnus Nordins dubbelmoral är både slående och stötande. Och typiskt manlig. Trots att det på hans eget företags hemsida tydligt står att kvinnor är mer långsiktiga och ansvarsfulla än män så vägrar Magnus Nordin att maka på sig och lämna plats åt en kvinna! Magnus Nordin tycker säkert att han är en mycket bättre kaffeföretagare än männen i tredje världen som Zoegas utan pardon sågar på sin rasistiska hemsida. Men inte kan väl Magnus Nordin på allvar tro att han är lika ansvarsfull och långsiktig som en kvinna?

Advertisements

Tagged: , , , ,

11 thoughts on “Zoegas kampanj för radikalfeminism och rasism!

 1. tomas September 24, 2015 at 8:46 am Reply

  betyder det att rasifierade män är oansvariga??

  • Jämställdhetsfeministern September 24, 2015 at 8:53 am Reply

   Alla män är oansvariga. Det är feministisk grundkunskap.
   Zoegas tycks dock med tydlighet hävda att män i tredje världen är alldeles särskilt oansvariga.

 2. Patrik Arat September 24, 2015 at 9:14 am Reply

  Det ska till en priviligierad rik vit medelålders CIS-man i Västvärlden för att skapa rättvisa i Tredje Världen!

 3. bergersjo September 24, 2015 at 10:57 am Reply

  Jag är glad att jag inte dricker kaffe, så att jag inte av misstag skulle råka stödja en brölande manlig priviligierad kaffebonde. För att Könsmaktordningen!

 4. Eric September 24, 2015 at 11:36 am Reply

  Så de har upprättat en handelsblockad mot svarta män som odlar kaffe?
  Borde det inte heller leda till att de får in mindre kaffe då kvinnor i de länderna oftast inte sköter jordbruket själva? Borde inte han sparka sig själv? Vad är det dem försöker åstadkomma med handelsblockaden? är det att männen ska sluta tänka så kortsiktigt? Om jordbruket står på både en man och en kvinna då? så många frågor….

 5. Pelle2 September 24, 2015 at 5:57 pm Reply

  Ja,det är verkligen tragiskt att Zoegas inte sopar rent utanför sin egen dörr och sparkar den vita,medelålders,svenska mannen Magnus Nordin eftersom han inte har vett att flytta på sig frivilligt.
  Jag grävde lite i Zoegas ägarstruktur och fick då fram att varumärket ägs av Nestle’.
  Detta Nestle’ har visat sig vara genuina kvinno- och barnhatare då de marknadsför brötmjölksersättning i tredje världen vilket orsakar ökad barndödlighet enligt Unicef.
  Dom skickade även ut förorenade nudlar i Indien.
  Så går det med företag som leds av patriarkatets företrädare i form av vita,heterosexuella män…

 6. freakshowfredrik September 24, 2015 at 6:51 pm Reply

  Men är det inte rätt ansvarstagande ändå att kaffet är svart och heter “Black Velvet”? Det tyder ju på att produkten är rasifierad och bra på alla sätt! Pepp Pepp till er alla feminister

 7. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) September 24, 2015 at 7:04 pm Reply

  Det begriper du väl att “b***k velvet”, inte är ok. b***k är rasistiskt. Se bara hur det gick när Rick Perry sa att han såg ett “big b***k cloud that hangs over America”.
  Att använda b-ordet är hets mot folkgrupp. Det måste vara “chocolate velvet”.

 8. […] Och nu, lite reklam: Är du rasist? Är du radikalfeminist? Tycker du att människor ska dömas och behandlas olika utifrån kön/hudfärg? Tycker du att det är oansvarigt att stödja svarta män i tredje världen? Då har du samma värdegrund som Zoegas – kaffet för radikalfeministiska rasister! […]

 9. Patrik Arat September 27, 2015 at 5:14 pm Reply

  Kan Zoega lyfta fram radikalfeminism till toppen av sina förpackningar så kan andra livsmedelstillverkare det också – annat vore patriarkalt kvinnoförtryck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: