Jämställdhetsutredningen: Sverige behöver mycket mycket mer feminism!

Den förra regeringen gav radikalfeministen Cecilia Schelin Seidegård i uppdrag att utreda jämställdheten i Sverige ur ett radikalfeministiskt perspektiv. Häromdagen presenterade Cecilia Schelin Seidegård sitt resultat: Jämställdhetsutredningen. Och läsningen var skrämmande.

Situationen för kvinnor och flickor i Sverige är lika fruktansvärd och olidlig som förut. Och Patriarkatet fortsätter att regera och dela ut tiotusentals privilegier åt pojkar och män. Detta trots att otaliga miljarder satsats på feminism och genus i Sverige och trots att media, med statliga SVT och SR i spetsen på ett utomordentligt sätt dagligen gör allt i sin makt för att uppfostra svenska folket i den rätta postmoderna, nymarxistiska och radikalfeministiska tron. I nuvarande takt så kommer det att ta otroligt lång tid innan flera av våra mest brinnande jämställdhetsproblem är lösta.

Med nuvarande takt kommer det dröja minst 15 år innan 100% av Sveriges högskolestudenter är kvinnor
Andelen kvinnor på Sveriges högskolor och universitet närmar sig 70%, vilket ju är på tok för lite. Andelen män minskar tack och lov, men det går alldeles för långsamt. Som tur var har regeringen nyss lagt fram ett åtgärdsprogram för att stötta kvinnorna på högskolor och universitet ännu mer.

Med nuvarande takt kommer det att dröja minst 12 år innan svenska skolflickor har dubbelt så höga betyg som pojkarna i alla ämnen.
I inget annat land är gapet mellan flickors och pojkars betyg så stort som i Sverige. Och flickornas övertag växer varje år. Men det går ju alldeles för långsamt!

Med nuvarande takt kommer det att dröja minst 32 år innan 100% av alla mord drabbar män.
60% av alla mord drabbar män. Vi har en lång väg att gå innan det är 100% och jämställt. Nollvision för kvinnomord nu!

Med nuvarande takt kommer det att dröja minst 21 år innan 100% av alla hemlösa är män.
75% av de hemlösa är män. Hur länge ska vi behöva vänta tills det blir 100%? Nollvision för hemlösa kvinnor nu!

Med nuvarande takt kommer det att dröja minst 6 år innan 100% av alla som dör i arbetsplatsolyckor är män
91% av alla som dör i samband med arbetskraftsolyckor är män. Vi måste alltså genast göra som Feministiskt initiativ kräver och satsa mer på säkerhet och hälsa för kvinnor på arbetsplatserna. Läget är akut!

Med nuvarande takt kommer det att dröja minst 9 år innan 100% av alla barn i Sverige går i genusdagis där fri lek är förbjuden.
Vi måste skynda på processen att göra om alla svenska förskolor till genusdagis där feministiska genuspedagoger detaljstyr alla lekar, lyfter fram flickorna och lär pojkarna att de är sviniga förtryckare och potentiella våldtäktsmän som är skyldiga till allt ont i världen.

Med nuvarande takt kommer det att dröja minst 45 år innan 100% av alla som dör i krig är män.
80% av alla som dör i krig är män. Här har jämställdheten till och med gått bakåt. Fram till andra världskriget var över 90% av alla som dog i krig män. Det var tider det. Men vi feminister kämpar för att vi ska nå dessa nivåer igen…

Med nuvarande takt kommer det att dröja minst 7 år innan 100% av alla vårdnadstvister vinns av kvinnor.
Idag vinner kvinnor över 90% av alla vårdnadstvister. En skrämmande låg siffra som tydligt visar hur missgynnade kvinnor är. När ska vi nå upp till 100%? Om sju år kanske…

Med nuvarande takt kommer det att dröja minst 17 år innan 100% av alla misshandelsoffer i Sverige är män.
Hela 30% av alla misshandelsoffer i Sverige är kvinnor. Det är oacceptabelt. Kvinnor ska till skillnad från män inte drabbas av misshandel.

Slutsatsen: Sverige behöver en ny myndighet för radikalfeminism
Ja som ni ser har vi en lång väg att gå innan vi uppnår full feministisk jämställdhet i Sverige. Cecilia Schelin Seidegårds jämställdhetsutredning kommer därför fram till att vi behöver mer – mycket mer – radikalfeminism i Sverige. Vi behöver öka satsningarna på att lyfta fram, kvotera in och stötta flickor och kvinnor överallt, samt att skuffa undan, kvotera bort och pressa ner pojkar och män. Nu! För att göra detta på ett mer effektivt sätt föreslår Cecilia Schelin Seidegård att vi satsar ett par miljarder till på att skapa en helt ny radikalfeministisk myndighet som ska detaljstyra svenskarnas liv. Det borde göra susen!

Radikalfeministen Cecilia Scheling Seidegård har på regeringens uppdrag utfört en radikalfeministisk utredning av jämställheten i Sverige. Slutsats: vi behöver mycket mycket mycket mer radikalfeminism.

Radikalfeministen Cecilia Scheling Seidegård har på regeringens uppdrag utfört en radikalfeministisk utredning av jämställheten i Sverige. Slutsats: vi behöver mycket mycket mycket mer radikalfeminism.

Pepp pepp!

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , ,

8 thoughts on “Jämställdhetsutredningen: Sverige behöver mycket mycket mer feminism!

 1. honken80 October 9, 2015 at 3:46 pm Reply

  Är det bild på henne i ordboken bredvid galen feminist? Hon ser ju verkligen ut som en. I ett friskt land hade hon inte haft viktigare att göra än städa på ålderdomshem. Inkvoteringen funkar… Kompetensen går ner

  • Jämställdhetsfeministern October 10, 2015 at 8:44 am Reply

   att kommentera kvinnors utseende är näthat oh kvinnodiskriminering. endast mäns utseende får kommenteras och hånas. så att det blir jämställt.

 2. lilycrowart October 9, 2015 at 8:12 pm Reply

  Vi behöver ett jämställdhetsdepartement, en jämställdhetsmyndighet, en jämställdhetspolis och en jämställdhetsarmé så att det radikalfeministiska evangeliet ska uppfyllas! Heja CSS!

 3. Lurven October 10, 2015 at 4:10 am Reply

  Hmm, det är verkligen otäkt när du så tydligt pekar på hur illa kvinnor har det. Hur kan vi låta de stackarna bli drabbade på detta vis?
  Nä, stackars kvinnor liksom, högt ärade Feministen Ebba Witt Brattström, som på grund av patriarkatet tvingas föda män, som hon så påpassligt konstaterade hos Skavlan, ivrigt påhejad av klacken, Pink power, i publiken.
  Jag tycker, liksom Ebba, att det borde vara en mänsklig rättighet att få slippa tvinga fram ett otäckt svin med knorr.
  Men, kära Jämställdhetsfeministern, du missade ju fullständigt hur drabbade kvinnor är av sjukskrivningar jämfört med män, vilket självklart beror på att dom stackarna tvingas jobba korta dagar, p.g.a. Könsmaktsordningen. Nä, dom ska inte behöva jobba över huvud taget, nu när dom har så mycket att göra med att visa upp sina fina hem inför väninnorna.

 4. Patrik Arat October 10, 2015 at 3:04 pm Reply

  Sverige behöver bygga upp en radikalfeministisk säkerhetstjänst av Östtysk Stasi-typ.
  Med informella medarbetare och nedbrytningsmetoder oskadliggörs feminismens fiender.

 5. Jan October 16, 2015 at 12:21 am Reply

  Just det, Patrik. Ett slags feministiskt SS. En stat i staten med oinskränkt makt. Södertörn skulle kunna fungera som kadettskola. Den som inte kuvar sig för en genuspilot får hembesök helt enkelt. Vita män förses med bindel, mister rätten till högre utbildning och placeras regelmässigt sist i kön. Partier som företrädesvis vita män röstar på förbjuds. Anställningsförbud för vita män exempelvis på SR/SVT. Och så vidare….

 6. Tokfia October 19, 2015 at 8:14 am Reply

  Den moderna kvinnan vill vara jämställd och bli soldat. Det skulle kunna förklara ökningen av andelen kvinnor som dör i krig. Detta visar ju samtidigt att krig inte är jämställda, för inte ska väl en kvinna behöva dö bara för att hon är med och krigar. Hur får man manliga soldater att anlägga ett genusperspektiv i stridandet?
  Det här måste vara en av de första frågorna den nya myndigheten ska titta på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: