Efter DÖden: var lugna – den postmoderna och radikalfeministiska politiken ligger fast!

Häromdagen drabbades det svenska polititiska etablissemanget av en chock, när Kristdemokraternas ungdomsförbund och gräsrötter hade fräckheten att rösta för att Kristdemokraterna skulle stå upp för sin egen politik istället för att agera som ett lojalt stödparti till S, V och Mp.

Därmed har Decemberöverenskommelsen fallit och Allianspartierna är fria att rösta för sin egen politik istället för att säkerställa att Åsa Romson och Jonas Sjöstedts vilja blir lag. Om de vill, så skulle Alliansen när som helst kunna ta över makten i Sverige och driva igenom sin egen politik. Svensk demokrati är med andra ord hotad.

Men som tur var finns inget som i nuläget tyder på att läget i svensk politik kommer att förändras. De fyra Allianspartiledarna är förnuftiga människor, som förstår att deras roll är att till varje pris säkerställa att Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet får fortsätta att styra Sverige ostört. I en verklig demokrati är det viktigt att medborgarna har rätt att rösta på vad de vill, men att oavsett hur medborgarna röstar så ska den postmoderna, nymarxistiska och radikalfeministiska riktningen ligga fast. Det tror jag alla förstår. Och det är ju det enda sättet att få missnöjespartier som SD att försvinna.

DÖ

Regeringen lade nyligen fram sin budget och fick ett fantastiskt mottagande från en nästan enhällig riksdag. Aldrig tidigare har en budget fått ett sådant stöd. Vänsterpartiet står bakom budgeten eftersom de i förhandlingar med S och Mp fått igenom flera av sina krav på högre skatter och fler bidrag. Och Moderaterna, Folkpartiet, Centern och Kristdemokraterna tycker att regeringens budget är så bra att de inte ser någon anledning att försöka ändra den överhuvudtaget – trots att de alltså lätt skulle kunna stoppa den helt.

När finansminister Magdalena Andersson presenterade sin budget uppkom förvisso en diskussion om budgeten kommer att göra tillvaron sämre för 60% av svenskarna (som Magdalena Andersson hävdar) eller för 80% av svenskarna (som regeringens borgerliga stödpartier hävdar). Men det är ju en akademisk fråga. Alla är ju överens om att regeringen i alla fall tar ett rejält steg mot målet att försämra tillvaron för 100% av Sveriges befolkning.

Och den rödgröna budgeten värnar ju tydligt de borgerliga partiernas två hjärtefrågor – radikalfeminism och att Sverige ska ta emot överlägset mest flyktingar av alla länder i Västvärlden. Så länge dessa frågor finns med i budgeten kan Moderaterna, Folkpartiet, Centern och Kristdemokraterna gå med på precis vad som helst.

Advertisements

Tagged: , , , , , , , ,

3 thoughts on “Efter DÖden: var lugna – den postmoderna och radikalfeministiska politiken ligger fast!

  1. Örnen October 12, 2015 at 3:37 pm Reply

    Happy times..

  2. Patrik Arat October 12, 2015 at 9:33 pm Reply

    Vi behöver ett Feministerium för Statssäkerhet som säkrar att radikalfeminismen går före lag och ordning.

  3. Jan October 16, 2015 at 12:26 am Reply

    Utan radikalfeminism och massinvandring stannar Sverige! Samarbetsregeringen har förstått folket rätt! Folket kräver dessa saker! Hell Stefan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: