Därför välkomnar vi feminister att 1 miljon irakier, syrier och afghaner väntas komma till Sverige till år 2018

Fler än 1000 flyktingar och migranter från Irak, Syrien, Afghanistan och andra länder i Mellanöstern och Nordafrika kommer nu till Sverige varje dag. Det blir alltså fler än 365 000 per år och fram tills nästa riksdagsval 2018, så blir tillskottet till Sveriges befolkning över 1 miljon. Vissa påstår att det skulle kunna innebära problem för Sverige. Det är, som alla förstår, rasism och fascism att ens antyda det. Men vi medventa femininister vet att det är jättebra för Sverige att vi inom bara ett par år får 1 miljon nya invånare från Mellanöstern!

Låt Jämställdhetsfeministern guida dig till vår feministiska kunskap i flyktingsfrågan! Här svarar jag på tvivlarnas, de icke feministiskt troende, rasisternas och näthatarnas frågor.

Vi har redan bostadsbrist i Sverige. Var ska en miljon flyktingar och migranter bo?
Det är inget problem. Migrationsminister Morgan Johansson berättat att tältläger med plats för 10 000 ska byggas. Alla som har kunskaper i feministisk matematik förstår att det är mer än tillräckligt för att husera precis hur många flyktingar som helst. Skulle detta mot förmodan inte hjälpa så har den feministiska regeringen redan börjat arbeta med en plan B: statsminister Stefan Löfven säger “ordning och reda” och “ta ansvar” 3 786 gånger varje dag. Därmed är “problemet” löst.

Morgan Johansson

Oroa er inte. Farbor Morgan har läget under kontroll.

Feminister säger ju att alla problem i samhället beror på män. Och 75% av flyktingarna som kommer till Sverige är män. Är inte det ett problem?
Nej. För att mångkultur.

Svensk integration anses allmänt vara den sämsta i hela Västvärlden. Arbetslöshet, utanförskap, våld och laglöshet präglar flera förorter. Hur ska Sverige klara att integrera ytterligare 1 miljon araber och afghaner på bara ett par år?
Svensk integration är en enorm succé. Precis som historierevisionsminister Gustav Fridolin (MP) slog fast i senaste partiledardebatten i SVT. Förorter som Husby och Rosengård är charmiga, mångkulturella paradis. Över 1 miljon nya flytkingar fram till 2018 kommer därför bara öka på framgångssagan och resultera i att Sverige får Europas lägsta arbetslöshet.

Gustav Fridolin

Svensk integrationspolitik är en braksuccé – en solskenshistoria – berättar historierevisionsminister Gustav Fridolin (MP).

Polisen oroas för att hälften av de flyktingar och migranter som kommer till Sverige inte registrerar sig och att svenska myndigheter inte har någon aning om vilka de är, var de är eller vad de gör.
Vi medvetna feminister förstår att polisen är rasister. För oss är det självklart att värna om alla arabers, afghaners och nordafrikaners självklara rätt att vistas olagligt i Sverige. För att ingen människa är illegal.

Kommer det inte att kosta en väldig massa pengar att ta hand om 1 miljon nyanlända irakier, afghaner och syrier?
Nej verkligen inte. Att ens ställa den frågan är rasism och fascism av värsta sort. Feministisk forksning har visat att flyktingströmmen är ett Kompetensregn och en välsignelse för Sverige. Enligt beräkningar från Sveriges främsta nationalekonom, Henrik Schyffert, innebär dessutom flyktingarna en ren jackpotvinst för Sverige. Det är därför Sveriges Kommuner och Landsting nu flaggar för kraftigt höjda kommunalskatter de närmaste åren.

När Sverige tagit emot alla dessa män från Mellanöstern så kommer det ju vara klart fler män än kvinnor i Sveriges befolkning. Betyder det att feminister kommer att backa från kravet om minst 50% kvinnor i alla attraktiva sammanhang?
Nej. För att Könsmaktsordningen.

Stefan Löfven

Om Stefan Löfven (S) säger “ordning och reda” och “ansvar” tillräckligt många gånger varje dag löser sig alla problem. Det har feministisk forskning visat.

Pepp pepp! #refugeeswelcome! Hur många som helst! Inga gränser alls!

Tagged: , , , , , , , , , , ,

18 thoughts on “Därför välkomnar vi feminister att 1 miljon irakier, syrier och afghaner väntas komma till Sverige till år 2018

 1. bergersjo October 15, 2015 at 9:12 pm Reply

  Sen kommer ju dessa flyktingar också från betydligt mer feministiska kulturer än den svenska kulturen (som ju faktiskt inte ens finns), vilket innebär att feminismen kommer att gå framåt mycket snabbt de närmaste åren!
  Det blir svårt för den vite svenske heterosexuelle medelålders cis-mannen att fortsätta tvinga sina döttrar att klä sig i särskilda plagg och könsstympas och så vidare.
  Pepp pepp!

  • Jämställdhetsfeministern October 15, 2015 at 9:17 pm Reply

   Så är det! De muslimska männen från Mellanöstern är våra feministiska bundsförvanter i kampen mot de vita heterosexuella männens förtryck!

 2. staffan anderstig October 15, 2015 at 9:24 pm Reply

  Haha så roligt,men samtidigt en tragisk berättelse om ett land och folk som dekonstruerades bort.

 3. Gustave October 15, 2015 at 10:33 pm Reply

  Jag vet att man inte ska lyssna på vita cis-män, men en sådan sa att våra nya vänner från mena inte delar våra feministiska värderingar. Struntprat, sa jag. Då han inte ville fatta så sa jag till honom att googla patriarkatet. End of discussion, som vi säger.
  Hail GUDrun och pepp.

 4. Jan October 16, 2015 at 12:36 am Reply

  Vi ska vara tacksamma för det här. Nu får vi äntligen en kultur! Och ett kompetensregn. En miljon är för övrigt ingenting, bara en droppe i havet. Inte ens en “utmaning”. Nej, 30 miljoner till fram till 2040 som vår förre näringsminister, statsrådet Lööf, lovade. Först då kan en svensk feminist, hbtq:are och rasifierad pusta ut.

 5. asatemplet October 16, 2015 at 5:13 am Reply

  Haha!

 6. Polypen October 16, 2015 at 8:42 am Reply

  Tack käre Feministern för detta eminenta klargörande om tillståndet i Sverige idag. Tänk, här har man gått och oroat sig helt i onödan, men nu inser vi ju alla att tack vare vår kloka feministiska regering kommer det här att bli hur bra som helst. Peppelipepp

 7. Martina October 16, 2015 at 5:03 pm Reply

  Så mycket kloka ord! Jämställdhetsfeministern till Statsminister!

 8. Kristian October 16, 2015 at 7:06 pm Reply

  Härligt att få läsa ditt perfekta resonemang! Och så väl underbyggt!

  Vi förväntar oss att nästa budget läggs av Schyffert! Där har vi en man som vet vad en pizza kostar! Kan ärkedödsnazisten Sandanaji det? Knappast.

  Gränser är bara påhitt, egentligen bor alla redan i Sverige. När alla sedan får svenska bidrag och betalar svensk skatt, kommer det feministiska och socialistiska himmelriket på jorden att uppstå.

 9. Rikard October 16, 2015 at 7:58 pm Reply

  Hej.
  Hur kan du påstå att det är 75% män som kommer till det socialfemistiska paradiset? Här kommer alla dessa raketkirurger och högutbildade kulturbärare (rasifierat befriade från vithetsnormen!), och så tvingar du in dem i din gamla heteronormativa och fallokratiska könsrollsmaktordningsagenda! Fy! Hur vet du att de vill definiera sig som män?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  • Björn October 17, 2015 at 12:36 pm Reply

   Jag tycker att “75%” är en grotesk indelning av henniskor! Tänk om dessa hen vill vara t.ex 12%?! Ska hen inte få vara det då? Alltså check your privilages shitlords!

  • Jämställdhetsfeministern October 17, 2015 at 2:42 pm Reply

   Vi är alla hens inför Gud run.
   Död åt Patriarkatet!

 10. elina October 17, 2015 at 12:23 pm Reply

  Reagerar som föregående talare. Det kan inte vara 75% män utan de är bara förklädda för att kunna lättare passera genom Europas icke feministiska, mindre kulturella länder mot Sverige.
  Pepp pepp ni alla hönor.

 11. Amazon-Lotta October 17, 2015 at 6:06 pm Reply

  Ja! Det behövs många gängvåldtäkter för att de dumma, brutala, avsnoppade svenniga patriarkerna ska kunna begripa hur svårt det är att vara kvinna och hur brutalt vi förtryckts av dem. Om de arabiska männen med sin hederskultur kan visa detta, så är det till slut allas vinning.

  Därför skall vi inte förskräckas. Med risk att falla länge tar vi språnget.

 12. Patrik Arat October 18, 2015 at 8:02 pm Reply

  Allting är patriarkatets fel. Tvinga in de vita rika medelålders CIS-männen i omskolningsläger så att de får lära sig att inte bete sig fucking priviligierat mot dem som får utstå ett outhärdligt förtryck i vårt s.k. demokratiska välfärdsland.

 13. John Nilsson October 24, 2015 at 1:03 am Reply

  Sen kommentar, men ändå:

  Bostadssituationen för flyktingarna kan nog lösa sig. Det finns ju en massa svenskar här, som tror att det är deras land, bara för de har föräldrar, far- och morflöräldrar etc, som har bott här i flera generationer. Så är det ju inte alls, som Reinfeldt sade, utan landet tillhör bara de som “befinner sig mitt i livet” och är produktiva och friska, oberoende av var de kommer ifrån. Och om inte landet tillhör dem som har bott här sedan generationer, så gör väl inte deras bostäder det heller? Svenskarna sägs ju gilla naturen också, så det är väl bara att bygga de tältläger som nu planeras för flyktingarna, och skicka ut de “etniska” svenskarna att bo i dem istället? Se där, bostadsproblemet för flyktingarna kan nog lösas ganska snabbt på detta vis. Den som inte gillar detta, är med och skapar splittring i samhället. :-I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: