SVTs Cecilica Vaccari förklarar varför den genomkorrupta presidenten som totalkraschat Brasiliens ekonomi är impopulär i Brasilien: “hon är kvinna och brasilianska män är macho”

I dagarna har Brasiliens president Dilma Rouseff varit på statsbesök i Sverige. Med anledning av det intervjuade SVT Gomorron Sveriges radikalfeministiska programledare Åsa Avdic den radikalfeministiska reportern Cecilia Vaccari, som tack vare att hon använder den allra senaste modellen av Gudrun Schymans genusglasögon kunde förklara varför Dilma Rousseff är så impopulär i Brasilien. 

Dilma Rousseff: 'Do I look happy, Mr Obama?'

Genomkorrupta Dilma Rousseff har totalkraschat Brasiliens ekonomi och begått brott mot grundlagen. Tack vare radikalfeminismen har SVT svaret på varför hon är så impopulär: hon är kvinna.

Ja Brasilien styrs sedan 5 år tillbaka av den radikala socialistiska presidenten Dilma Rousseff, som fört en politik med statliga regleringar av allt och planekonomiska lösningar där regeringen slår fast vad till exempel bensin och elektricitet ska kosta. Det har lett till att Brasilien idag är ett land i kraftig recession (-3% i år), med hög inflation (ca 10%), världens högsta räntor (ca 15%), snabbt ökande arbetslöshet (50% ökning på bara ett år och prognosen är fortsatt kraftig ökning framöver), flera år av enorma budgetunderskott, snabbt sjunkande levnadstandard och fallande valuta. Investerare flyr Brasilien efter att landet nedvärderats av de internationella kreditvärderingsinstituten.

Den katastrofala utvecklingen i landet under särskilt det senaste året står i stark kontrast med vad Dilma sa i valkampanjen förra hösten då hon hävdade att Brasiliens ekonomi var i toppskick och att år av höjda löner, bidrag och förbättrad levnadsstandard väntade runt hörnet. Vilket lett till stor beskvikelse bland hennes väljare och anklagelser om grova löftesbrott.

Som president och (tidigare) som ansvarig minister och styrelseordförande för det statliga oljeboalget Petrobras var Dilma dessutom direkt ansvarig för det företaget, som tidigare var något av Brasiliens stolthet, men som kraschats totalt efter att vad som torde vara världshistoriens strösta ekobrottsskandal uppdagats i bolaget. Ca 270 miljarder kronor har stulits och försvunnit ur företaget och bland annat gått till Dilmas regeringsparti, Dilmas omvalskampanj och korrumperade politiker (2 miljarder dollar bara på den posten) och statsanställda chefer.

Brasiliens motsvarighet till Sveriges riksrevisionsverk har dessutom för bara ett par veckor sedan enhälligt underkänt Dilmas budget som lades fram förra året, som till stor del består av kreativ bokföring, falsarier och pengaöverföringar från statliga banker för att dölja Brasiliens enorma budgetunderskott (Dilmas ekonomiska budgetfusk motsvarade ca 120 miljarder kronor). Vilket i sig är ett brott mot Brasiliens grundlag. På grund av ekobrottsligheten och den falska budgeten hotas nu Dilma av impeachment (riksrätt).

I princip alla tror att det är på grund av ovanstående fakta som Dilma har rekordlåga popularitetssiffror, med endast 10% stöd och att 63% av Brasiliens befolkning tycker att hon bör ställas inför riksrätt och tvingas avgå. Men SVT vet så klart bättre. Därför kallade de på måndagmorgonen in den nymarxistiska och radikalfeministiska Cecilia Vaccari för att förklara hur det egentligen ligger till:

Dilma är så impopulär bara för att hon är kvinna.

Så är det, känner både Cecilia Vaccari och Åsa Avdic.

Och Cecilia Vaccari har obestridliga bevis för sin tes. Chile har också en kvinnlig president, berättar Cecilia Vaccari, och hon är inte lika impopulär som Dilma. Därför måste Dilmas impopularitet bero på att brasilianska män är så macho. De har dålig kvinnosyn helt enkelt. Så måste det bara vara, berättar Cecilia Vaccari med ett triumferande leende och (med all rätt) synbart stolt över sin enastående radikalfeministiska kunskap och slutledningsförmåga. Att Dilma är impopulär kan definitivt inte bero på att hon har blåljugit för sina väljare, totalkraschat Brasiliens ekonomi, ansvarat för världshistoriens största korruptions- och ekobrottsskandal och brutit mot grundlagen. Nej, den som tror det saknar den rätta feministiska kunskapen. Dilmas popularitet beror på att hon är kvinna och att brasilianska män är macho. Så är det bara. Åsa Avdic nickar sedan leende och förstående åt den fina analysen från Cecilia Vaccari och Gomorron Sverige går vidare mot andra ämnen.

Cecilia Vaccari radikalfeminist och postmodern nymarxist

Den postmoderna radikalfeministen Cecilia Vaccari (SVT) föklarade i SVT Gomorron Sverige pedagogiskt att en kvinnlig ledares popularitet är direkt proportionell till hur macho männen är i det land hon styr. Det är därför Brasiliens kvinnliga president är mer impopulär än Chiles kvinnliga president, berättade Vaccari. Och vad säger det om ett land som Sverige som, till skillnad från Brasilien, aldrig ens haft en kvinnlig ledare? Ännu ett tydligt bevis för att svenska män är mer macho och kvinnofientliga än nästan alla andra män i världen.

Pepp pepp!  Och tack till alla er som betalar radio- och tv-avgiften, så att vi alla kan matas med sådana fantastiska, briljanta politiska analyser som Cecilia Vaccari stod för i måndags!

använd radikalfeministiska genusglasögon som svts journalister

Vill du, precis som SVTs Åsa Avdic och Cecilia Vaccari, se allt som händer i världen genom ett marxistiskt och riktigt riktigt riktigt radikalt feministiskt filter? Gör då som Åsa Avdic och Cecilia Vaccari – använd den senaste modellen av Gudrun Schymans genusglasögon: Sveland 3000X! Med dem kommer du att förstå att precis allt negativt som händer en kvinna beror på att män är macho och har dålig kvinnosyn!

Advertisements

Tagged: , , , ,

14 thoughts on “SVTs Cecilica Vaccari förklarar varför den genomkorrupta presidenten som totalkraschat Brasiliens ekonomi är impopulär i Brasilien: “hon är kvinna och brasilianska män är macho”

 1. bergersjo October 21, 2015 at 11:51 am Reply

  …och allt positivt som händer en man beror på att Patriarkatet, medan allt positivt som händer en kvinna och allt negativt som händer en man beror på dem själva (negativt som händer en man kan naturligtvis också bero på att hen är rasifierad, om så är fallet).

 2. rankov October 21, 2015 at 4:28 pm Reply

  #solidarnostDilma

  kan man kanske starta en insamling för att stödja dilma? vi kvinnor kan samla in underskrifter, men männen kan gott skänka lite pengar.

  • Jämställdhetsfeministern October 21, 2015 at 4:37 pm Reply

   Bra förslag! Och låt oss hoppas att det brasilianska folket inte ställer Dilma till svars för brotten hon begått. Det vore kvinnoförtryck, Och macho.

 3. Pelle2 October 21, 2015 at 8:33 pm Reply

  Cecilia är inte ens trea på bollen.
  Det är ju en väldokumenterad sanning bland oss radikalfeminister att alla kvinnor som utsätts för kritik får denna kritik enbart på grund av patriarkatets kvinnohat. Det är aldrig en kvinnas fel om något går fel utan alltid någon annans eller patriarkatets.
  Vi har ju de välkända exemplen Mona Sahlin och Maud Olofsson som utsattes för rent kvinnohat när deras otroliga kompetens och redlighet ifrågasattes.

  Att Håkan Juholt och Stefan Löfven utsattes och utsätts för kritik handlar naturligtvis enbart om deras egen inkompetens och inget annat.

  Om du inte håller med om detta är du en kvinnohatare och Breivikare.

  Systerliga kramar och hell Gud run !

 4. Noger October 22, 2015 at 9:18 pm Reply

  Yes!
  Nu är det mens på tv. (Strömstedt TV4)
  Fram med popcornen!
  Eftersom bibeln säger att mens är smutsigt så vågar svenska kvinnor inte prata om mens.
  Hoppas det ändrar sig snart så att nån inom media vågar bryta isen!
  Dessutom har män uppfunnit mensskydd för att dölja att problemet finns!
  Eftersom det är kvinnliga problem…

  • Jämställdhetsfeministern October 23, 2015 at 8:49 am Reply

   Så är det!
   Och ja helt ritkigt – mensskydd är inget annat än ett patriarkalt förtryck mot kvinnor!

   • Noger October 23, 2015 at 2:29 pm Reply

    Ja, man önskar att det aldrig hade uppfunnits mensskydd .
    Nu är det som en ständig påminnelse att kvinnors problem är oviktiga och måste döljas.
    Jag tycker att samhället borde prata mer om kvinnors problem.

 5. honken80 October 24, 2015 at 3:57 pm Reply

  Kvoteringen av inkompetenta fortsätter. Fjortisar driver detta land. Vuxna fjortisar

 6. Alltid det där jäkla SD-kortet! | WTF? October 25, 2015 at 5:30 am Reply

  […] ”SVTs Cecilica Vaccari förklarar varför den genomkorrupta presidenten som totalkraschat Brasiliens …” […]

 7. Kallekula October 28, 2015 at 12:06 pm Reply

  Hej!

  Vart kan man se nämnda intervju?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: