Miljöpartiet anammar rasbiologi och föreslår att alla svenskar tvångsindoktrineras med nymarxism och radikalfeminism

Miljöpartiet, med vice statsminister Åsa Romson och historierevisionsminister Gustav Fridolin i spetsen, har nu lagt fram en detaljerad politisk plan för hur Sveriges befolkning med auktoritära medel och statliga tvång och hot ska indoktrineras in i Miljöpartiets postmoderna, marxistiska och radikalfeministiska ideologi. Med tydlig inspiration hämtad från Nordkorea föreslår Miljöpartiet att den ideologiska tvångsindoktrineringen ska börja redan med lågstadiebarn, så att maximal effekt uppnås.

Processen smygstartade redan härom veckan, då kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) anlitade de marxistiska, rasistiska och radikalfeministiska rasbiologiexperterna från Lina Thomsgårds Rättviseförmedlingen för att en gång för alla röka ut de allra sista ickemarxisterna, icke feministiskt troende och vita männen som fortfarande lyckats överleva i den svenska kultursfären.

MP kräver rasbiologi och tvångsindoktrinering i radikalfeminism

Alice Bah Kuhnke (MP) använder sig bland annat av rasbiologi för att uppnå högsta möjliga andel radikalfeministiska vänsterkvinnor inom svensk kultur – så att det blir mångfald.

Alice Bah Kuhnke (MP) gav frikostigt 72 000 av skattebetalarnas kronor till Rättviseförmedlingen, som för denna billiga summa gav Alice Bah Kuhnke en lista med 334 namn på rättroende radikalfeministiska marxister som godkänts i Rättviseförmedlingens rasbiologiska hudfärgstester. Nästan alla namn på listan är förstås kvinnor, så att det blir jämställt. Kloka Alice Bah Kuhnke (MP) förstår nämligen att ju större andel marxistiska radikalfeministiska kvinnor en organisation har, desto större är mångfalden.

Alice Bah Kuhnke köper lista på marxistiska radikalfeministiska kvinnor med godkänd hudfärg

Alice Bah Kuhke (MP) använder 72 000 kronor av skattebetalarnas pengar för att betala Rättviseförmedlingens lista på radikalfeministiska nymarxister med önskvärd hudfärg och kön.

Miljöpartiets presenterar auktoritärt indoktrineringsprogram
Efter Alice Bah Kuhnkes mjukstart lade Miljöpartiet i en högre växel och presenterade härom dagen alltså ett betydligt mer ambitiöst och allomfattande program med 12 punkter för att en gång för alla indoktrinera hela Sveriges befolkning i de nymarxistiska, postmonderna och radikalfeministiska normer som råder på Södermalm.

Miljöpartiet de totalitära

Här kan du läsa Miljöpartiets 12-punktsprogram för att göra om Sverige till en totalitär stat. Där slår Miljöpartiet (i punkt 5) fast att kulturen i Sverige ska likriktas och styras uppifrån av staten (punkt 3) i radikalfeministisk och nymarxistisk riktning. Miljöpartiet berättar att “tydliga direktiv och krav ska ställas på kulturinstitutioner och -myndigheter” på att de uppfyller Alice Bah Kuhnkes och Miljöpartiets (dvs Rättviseförmedlingens) fina definition av mångfald (dvs 100% radikalfenistiska vänsterkvinnor med godkänd hudfärg). Kritik mot alla idéer och normer som avviker från Alice Bah Kuhnkes statligt saktionerade postmoderna marxism och radikalfeminism ska bli obligatorisk.

Miljöpartiets nymarxistiska och radikalfeministiska ideologi och normer ska inte bara vara obligatoriskt tvång inom all kultur i Sverige, utan ska även läras ut som obligatoriska fakta i alla svenska skolor (punkt 6). Alla skolbarn i Sverige ska indoktrineras med radikal vänsterideologi med nyckeltermer som “postkolonialism”, “intersektionalitet” och “identitetspolitik”, kräver Miljöpartiet (punkt 6).

Det svenska kulturarvet och Sveriges historia ska omformas så att den passar Miljöpartiets radikalfeministiska, postmoderna och nymarxistiska värderingar (punkt 3). Förmodligen ett jobb som historierevisionsminister Gustav Fridolin gärna tar sig an.

Om någon till äventyrs skulle våga ifrågasätta Miljöpartiets totalitära ideologiska indoktrinering och kanske drista sig till att ha åsikter, tankar, idéer eller hudfärg som avvikter från postmoderna radikalfeministiska vänsternormer, så hotar Miljöpartiet med “sanktioner och konsekvenser” (punkt 5). Det vill säga alla människor i Sverige ska tycka, göra och se ut som Miljöpartiet vill, annars…

In this Sunday, April 15, 2012 photo released by the Korean Central News Agency and distributed by the Korea News Service on April 16, 2012, North Korean leader Kim Jong Un acknowledges cheers during a mass military parade in Kim Il Sung Square to celebrate the centenary of the birth of his grandfather, national founder Kim Il Sung in Pyongyang, North Korea. (AP Photo/Korean Central News Agency via Korea News Service) JAPAN OUT UNTIL 14 DAYS AFTER THE DAY OF TRANSMISSION

Nordkorea – där Miljöpartiet hämtar sin inspiration.

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , ,

15 thoughts on “Miljöpartiet anammar rasbiologi och föreslår att alla svenskar tvångsindoktrineras med nymarxism och radikalfeminism

 1. Pelle2 October 23, 2015 at 5:09 pm Reply

  Ja,är dom inte för härliga i det radikalfeministisiska,postmoderna,identitetspolitiska,normkritiska och marxistiska
  gröna Khmererna(MP).Med deras fina och högtstående politik kommer vi alla snart vara deras ideologiska vänner och Sverige blir världens första matriarkat i modern tid.

  Det är så att en blir tårögd av glädje ! Halleluljah och hör Gud run !

 2. Patrik B von Schnizz October 24, 2015 at 8:54 pm Reply

  Listan toppas av erfarna genier som Behrang “Tintin” Miri och Mona “Svenska slavbojor” Masri. Det kan inte bli fel. I rest my case!

 3. Alltid det där jäkla SD-kortet! | WTF? October 25, 2015 at 5:30 am Reply

  […] ”Miljöpartiet anammar rasbiologi och föreslår att alla svenskar tvångsindoktrineras med nymarxism…” […]

 4. Gigas October 25, 2015 at 6:06 am Reply

  Rasräkneförmedlingen är kanske ett mer rättvisande namn?

 5. Rikard October 25, 2015 at 4:28 pm Reply

  Hej.

  Det är rätt komiskt att de i en mening skriver om Sverige som något som tagit emot invandrade kulturella influenser sedan senaste istiden (landet, och framförallt staten, är något yngre…), för att sedan kalla samer för urbefolkning. Bortsett från att det är rena rama ‘blud und boden’-resonemanget är det dessutom ett erbarmligt och taffligt bruk av det svenska språket:

  “Vi vet alla, eller nästan alla, att vi måste ställa om vårt sätt att leva radikalt.” Troligen avser man följande:
  “…att vi radikalt måste ställa om vårt sätt att leva.” Fast om de verkligen menar att de ska börja bete sig som folk så inte mig emot.

  Vad har vi mer? “Yttrandejämlikhet”. Betyder det kvoterad tillgång till nätet? Personlig tilldelning av tecken? Garanterad publik så att vi får kvoter för vilka bloggar (exempelvis) vi skall följa, och i vilken omfattning? Alla får vara berömda i femton minuter?

  På sidan sju talar en krånglig mening om för läsaren att samtliga kulturinstitutioner skall tilldelas en oberoende forskare för att säkerställa [diverse postmoderna termer]. Politisk kommissarie alltså.

  Som lärare hade jag gett tillbaka den här till studenten med kommentarerna:
  1. Du använder odefinierad terminologi
  2. Du använder odefinierade begrepp, vissa egenpåfunna
  3. Ariadnes tråd saknas
  4. Du leder inte dina påståenden i bevis
  5. Du saknar argumentation för dina teser
  6. Du använder ett partiskt och normativt språk
  7. Du utgår från att du har moraliskt rätt, istället för att anföra bevis: se ovan
  8. Texten är förvirrad och verkar sakna klart syfte: har du låtit andra skriva delar av texten åt dig?
  9. Du får till på måndag att redigera och arbeta om, förslagsvis med ordlista som bilaga

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  • Pelle2 October 26, 2015 at 9:35 am Reply

   Aj,aj,aj Rikard !
   Nu ägnar du dig åt mansplaining.Om MP och deras utredare känner att dom har rätt så har dom det. Det är deras vardagsförståelse av saken som gäller och inte onda,patriarkala saker som fakta och att använda sig av begrepps etablerade betydelse.
   Det blir till att läsa 500 Ave Maria (Sveland) som straff 😉

 6. […] härom veckan berömde Jämställdhetsfeministern Miljöpartiet och Alice Bah Kuhnke (MP) för att de anammat rasbiologin (på ett bra, feministiskt och nymarxistiskt sätt). Och nu får vi åter ett tydligt besked från […]

 7. […] historierevisionsminister Gustav Fridolin har ju flera gånger under det senaste året krävt att Sveriges historia revideras och skrivs om, så att den speglar Miljöpartiets radikalfeministiska, postmoderna och nymarxistiska ideologi. […]

 8. […] Hanna Stjärne, Sissela Kyle och Pernilla Oljelund förstår att historierevisionism och radikal politisk indoktrinering av folket alltid har utmärkt historiens finaste ögonblick – som t.ex i det kommunistiska […]

 9. […] avvikit från partilinjen i Miljöpartiets hjärtefrågor: radikalfeminism, vetenskapsfientlighet, totalitarism, verklighetsfrånvändhet och […]

 10. […] Precis som 80% av Sveriges journalister och 95% av invånarna på Södermalm, så älskar Jämställdhetsfeministern Miljöpartiet. […]

 11. […] regeringen. Och som kulturminister har Alice Bah Kuhnke energiskt arbetat för att förverkliga Miljöpartiets fina och auktoritära kulturprogram, som går ut på att alla muséer i Sverige ska tvingas föra ut Miljöpartiets politiska ideologi […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: