Stefan Löfven har gjort det: nu blir det äntligen fred på jorden!

Stefan Löfven (S) statsminister i Sveriges feministiska regering, har gjort det som alla andra människor i världhistorien misslyckats med: hen har hittat lösningen för att skapa fred på jorden! Svaret är lika enkelt som genialt: feministiska kvinnor!

Ja Stefan Löfven var mäkta stolt när han inför FN presenterade sin universarlösning för fred: ett nätverk av kvinnliga fredsmedlare!  uppenbarligen sugit in den feministiska kunskapen att krig är mäns fel. Och då måste ju lösningen vara kvinnor. Feministiska kvinnor.

Stefan Löfven

Stefan Löfven (S): berättar att hen funnit svaret på varför vi ännu inte lyckats nå fred på jorden – fredsförhandlarna har ofta fel sorts könsorgan.

Stefan Löfven var bestämd och fast övertygad i sin radikalfeministiska tro. Så här sa han inför FN-församlingen, skriver SvD:

“Sverige ska agera för att stärka kvinnors bidrag till fred och säkerhet, sade en bestämd Löfven. I en värld där kvinnor är dramatiskt underrepresenterade i fredsförhandlingar och fyra av tio fredsuppgörelser kollapsar inom tio år måste vi göra på ett annat sätt.”

Ja där har ni det svart på vitt – direkt från Stefan Löfvens knivskarpa feministiska hjärna: det har inte blivit fred på jorden än eftersom fredsförhandlarna har fel typ av könsorgan! Men det ska Löfven och Sveriges feministiska regering nu alltså ändra på.

Under det pågående FN-toppmötet i New York har statsministern upprepade gånger presenterat sig som ledare för världens första feministiska regering.

Stefan Löfven besviken efter EU-toppmöte

Men varför ser Stefan Löfven så besviken ut på bilden nedan?

Stefan Löfven besviken

Stefan Löfven (S) besviken och överraskad över att resten av Europa inte lyder den feministiska regeringens direktiv.

Jo, för att han mot alla odds inte lyckades få med sig resten av Europas länder på den svenska minoritetsregeringens linje. Ja helt ofattbart: Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike hade fräckheten att trotsa Stefan Löfvens ord!

Men alla ska ta följa svenska regeringens direktiv och ta ansvar för Sveriges asylpolitik. Där är Löfven tydlig:

Det duger inte att det är bara några få länder som tar ansvar. Jag har sagt ifrån att nu måste alla visa att man tar ansvar på riktigt.

Jag hade självfallet gärna helst sett att det gått mycket snabbare men här gäller det att ligga på och vara ihärdig. Alla måste ta sitt ansvar, det är det som gäller.

Ja Stefan Löfven har satt ned foten. Nu är det bara en tidsfråga innan resten av Europa erkänner den svenska minoritetsregeringens överhöghet och lydigt rättar sig efter Stefan Löfvens order.

Rasbiologi är kärnan i MPs politik

Ja härom veckan berömde Jämställdhetsfeministern Miljöpartiet och Alice Bah Kuhnke (MP) för att de anammat rasbiologin (på ett bra, feministiskt och nymarxistiskt sätt). Och nu får vi åter ett tydligt besked från MP om att rasbiologi och att döma människor efter deras hudfärg nu verkligen är kärnan i Miljöpartiets politik.

Det var kultur- och antidemokratiminister Alice Bah Kuhnkes pressekreterare Kristoffer Talltorp som tyckte att IFK Göteborgs fotbollsspelare hade fel hudfärg. Kristoffer Talltorp drog då den för en duktig miljöpartist enda rimliga slutsatsen: IFK Göteborg är nazister. Eftersom han var väldigt nöjd och stolt över sina rasbiologiska kunskaper och slutledningsförmåga bestämde sig Kristoffer Talltorp att dela med sig av den på Twitter:

MP - IFG Göteborg är nazister

Alice Bah Kuhnkes pressekreterare Kristoffer Talltorp (MP) visar att han har en nästan lika skarp hjärna som sin chef.

Sverige är i goda, kloka feministiska händer.

Pepp pepp!

Advertisements

Tagged: , , , ,

3 thoughts on “Stefan Löfven har gjort det: nu blir det äntligen fred på jorden!

 1. Pelle2 October 29, 2015 at 12:04 pm Reply

  Ja, som svensk radikalfeminist så är det ju självklart att alla andra skall ta ansvar för Sveriges imigrationspolitik.Vi måste förmodligen exportera lite genusprofessorer från Södertörn och Södermalm som kan missionera om den enda sanna läran; radikalfeminism,identitetspolitik och postmodernism.

  Kanske kan bli ett nytt område för Sida att implementera ?

  Kristoffer Talltorp är en fin representant för MP. Självklart är IFK nazister om inte minst hälften av spelarna är rasifierade eller kvinnor.

  Helll Gud run och krossa patriarkatet !

 2. Svenne November 2, 2015 at 11:27 pm Reply

  Pepp på dig, Stefan, pepp!!!
  Vi vet att hela världen behöver ett starkt feministiskt ledarskap!

 3. […] Schyman och hennes fredsmäklargrupp, bestående av kvinnliga genusvetare och queeraktvisister, avslutade andra världskriget genom att besegra de vita heterosexuella […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: