Metro (oberoende F!) rapporterar: alla kvinnor i världen lever i skräck

Ja den peppiga radikalfeministiska tidningen Metro (oberoende F!) slog i fredags fast det som alla vi feminister känner: när solen gått ner lever alla kvinnor i hela världen i skräck. Männen är ju nämligen ute efter att våldta dem. Det har feministisk forskning visat.

Metro - alla kvinnor lever i skräck

Se själva!

Group of young men and women in bar, sharing pizza

Som alla kvinnor i hela världen är kvinnorna på bilden skräckslagna, eftersom solen har gått ner. I bakgrunden lurar nämligen en man – som säkert är ute efter att våldta de stackars kvinnorna. Det visar feministisk forskning som Metro tagit del av.

Män däremot behöver aldrig vara oroliga efter mörkrets inbrott. En man kan röra sig precis var som helst mitt i natten, utan att behöva vara det minsta orolig. Män drabbas nämligen aldrig av överfall, misshandel eller mord. Det visar feministisk forskning som Metro förtjänstfullt redovisar.

Metro - kvinnor lever i skräck men inte män

Här, precis som överallt annars i världen, kan alla män lugnt promenera mitt i natten utan att behöva oroa sig det minsta. Annat är det för de stackars kvinnorna som ju lever i ständig skräck. Källa: Metro.

Advertisements

Tagged: , , ,

9 thoughts on “Metro (oberoende F!) rapporterar: alla kvinnor i världen lever i skräck

 1. Pelle2 November 3, 2015 at 6:09 pm Reply

  Det är skönt med tidningar som Metro som tydliggör den rädsla som kvinnor alltid känner men som män aldrig behöver känna.
  Jag är säker på att jag skulle kunna gå in i valfritt ghetto och vifta med pengarna utan att bli det minsta våldsutsatt eftersom jag är en man.

  • Jämställdhetsfeministern November 3, 2015 at 7:11 pm Reply

   Ja det är viktigt att det finns tidningar som Metro som förklarar för alla att män är immuna mot rån, mord och våld, medan all världens kvinnor ju lever i ständig skräck.

   • rankov November 3, 2015 at 7:57 pm Reply

    immuna vette fan, men vi kan vara överens om att inga oskyldiga drabbas. pepp

    • Jämställdhetsfeministern November 3, 2015 at 7:59 pm Reply

     Ja så är det. OM det är så att män trots allt mördas och utsätts för våld, så får de ju skylla sig själva.

     • rankov November 3, 2015 at 10:02 pm Reply

      en ren win/win. ju mindre män, desto säkrare.

     • nisse November 4, 2015 at 1:15 pm Reply

      Gärningsmännen är ju oftast män så om en man blir knivmördad eller misshandlad är det inte så mycket att klaga på. De har ju samma kön och då får offret naturligtvis bara skylla sig själv. Det är ungefär som att skjuta sig själv i foten. Det vet alla kloka feminister och det har det skrivits oändligt antal inlägg om.

 2. Greger Palm November 5, 2015 at 8:29 am Reply

  Det är även skandal att det fruktansvärdaste brottet våldtäkt ännu rankas som ett lindrigare brott än överlagt massmord eller gravt landsförräderi med inslag av barnamord.
  Jag är helt övertygad att det beror på att eftersom bara kvinnor kan drabbas av våldtäkt så försöker patriarkatet förminska och trivialisera brottet.

  Jag menar vem har väl inte bekanta som alltid när frågan kommer upp svarar något liknande:
  -Nä, jag skulle hellre sett min dotter gå till botten med Estonia än att bli utsatt för en sexuell situation hon inte har lust med.
  -En död syster är bättre än en syster som trugats till sex mot sin vilja.
  -Nä jag gör abort nu så att mitt barn om det blir en flicka inte ska löpa risken att någon gång under sitt liv råka ut för en våldtäkt.

  Nä alla män måste sluta att alltid våldta alla kvinnor hela tiden, och straffet är ju som bekant alldeles för lindrigt.
  Gruppvåldtäkten i Indien där samtliga inblandade dömdes till döden är ju ett annat bra exempel.. varför dömdes de bara till döden? och inte till våldtäkt?… eller tycker patriarkatet att det är så viktigt att skydda dessa brottslingar att de bara fick dö?..

  Nä, pepp-pepp… det börjar bli dags för alla män att betala för alla våldtäkter som de historiskt utfört!

  Dessutom så är ju alla heterosexuella samlag inget annat än våldtäkt! (med inslag av rasism, för att vara säker)

  • I. Teréntíev November 7, 2015 at 8:19 pm Reply

   App app app! Anar jag viss homofobi i ditt inlägg? Eftersom bara män kan våldta (vilket visats av framstående feministiskt forskning otaliga gånger), menar du att våldtäktsmännen skulle våldtas av andra män. Du säger alltså att homo-sex är ett straff. Detta är näthat av värsta sort.
   Stick hem, gubbslem!

 3. Anders November 10, 2015 at 2:58 pm Reply

  Vad är det som händer i Sverige ?
  Hej, jag läser Mkv i Gävle och har stort intresse av att följs massmedia. Senast halvåret tycker jag att det rapporteras mer och mer om våldtäkter(?) . Gruppvåldtäkter mot ensam kvinna har jag läst om två gånger under förra veckan . Grova våldsinslag följer med u artiklarna. Expressen skriver idag om ett fall i Strängnäs och DN om ett fall på nattåget . Vad är det som händer ?? Varför debatteras det inte mer i massmedia ? Varför gör inte politikerna något ? Jag såg en dokumentar för länge sedan där en kvinna generaliserade män som djur — ha ha tänkte jag , vilken tok. Inte lika säker längre på att hon var en tok.
  Stark maktlöshet när samhället faller
  Med vänlig hälsning,
  Anders B

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: