Sveriges historia – nu feministiskt anpassad!

Miljöpartiet och historierevisionsminister Gustav Fridolin (MP) har ju flera gånger under det senaste året krävt att Sveriges historia revideras och skrivs om, så att den speglar Miljöpartiets radikalfeministiska, postmoderna och nymarxistiska ideologi. Projektet är snart i hamn och Jämställdhetsfeministern kan nu för första gången avslöja hur de svenska historieböckerna från och med 2016 kommer att se ut!
Här är ett utdrag:

Gustav Fridolin

Historierevisionsminister Gustav Fridolin (MP)

Sveriges historia i korthet
Sverige grundades på 1300-talet av feministiska kvinnor. Kort där efter tog dock förtryckarmän under ledning av den vite cis-mannen Birger Jarl över makten genom våld. Birger Jarl införde genast allmän rösträtt bara för män. Kvinnor fick däremot inte rösta. Under de kommande 600 åren rådde det misär i Sverige, eftersom inga kvinnor kvoterades in i landets ledning. Män gick omkring och latade sig och levde i överflöd, medan kvinnorna fick slita hårt och levde i djup fattigdom. Med jämna mellanrum tvingades männen ut i krig – och kvinnorna drabbades värst.

Birger Jarl införde allmän rörsträtt för män

Birger Jarl, en medlem av Patriarkatet, införde allmän rösträtt för män på 1300-talet. I övrigt latade han sig bara och våldtog kvinnor, precis som alla andra män.

Sedan kom 1900-talet, då briljanta kvinnliga genusvetare startade industrialiseringen. Med den kom stora förbättringar i levnadsstandard för Sveriges befolkning. Men det var också början på en omfattande miljöförstörelse och föroreningar av naturen – och det var männens fel. Särskilt de vita heterosexuella männens. Efter att ha fört en heroisk kamp under 600 år lyckades feministiska kvinnor, trots ett kompakt motstånd från minst 143% av Sveriges män, införa allmän rösträtt för kvinnor år 1919. Fem år senare fick också alla män, även de som inte gjort värnplikten, rätt att rösta. Det har i senare feministisk forskning visat sig att det beslutet var ett misstag.

Moira von Wrights flygplan

Moira von Wright uppfann flygplanet.

Vid den här tiden uppfann duktiga feministiska kvinnor även bilen och flygplanet, vilket skulle komma att bidra till ett mycket bekvämare liv för miljarder människor. Radikalfeministkvinnan Moira von Wright blev den första människan att konstruera ett fungerande flygplan. Tyvärr gjorde män så att bilar och flygplan drivs av fossila bränslen, för att vita män vill förstöra planeten och förgifta kvinnor.

1914 gjorde männen så att första världskriget bröt ut. Ca 13 miljoner människor dödades på grund av det kriget, varav ca 85% män. Kvinnor drabbades klart värst.

Hillary Clinton förklarar hur kvinnor alltid drabbas värst när män dör i krig.

Hillary Clinton förklarar hur kvinnor alltid drabbas värst när män dör i krig.

1939 startade sedan de vita heterosexuella männen, ledda av Adolf Hitler (SD) ett nytt värdskrig, bara för att de var rädda för att förlora sina manliga privilegier och för att de ville förtrycka kvinnorna. 80 miljoner miljoner människor dog, varav 75% män. Kvinnorna drabbades värst. Hitler (SD) upprättade till och med koncentrationsläger där kvinnor gasades ihjäl, på grund av Könsmaktsordningen. Efter att männen krigat i 6 år lyckades Gudrun Schyman och en grupp andra kvinnliga radikalfeminister skapa fred genom hbtq-certifierad queeraktivism. De vita männen var besegrade och Hitler (SD) begick självmord, så som alla andra män borde göra.

Gudrun Schyman Feministiskt initiativ

Gudrun Schyman och hennes fredsmäklargrupp, bestående av kvinnliga genusvetare och queeraktvisister, avslutade andra världskriget genom att besegra de vita heterosexuella männen ledda av Adolf Hitler (SD) .

Under efterkrigstiden utvecklades det västerländska samhället i rasande takt och människorna i Västeuropa och Nordamerika upplevde enorma förbättringar ifråga om levnadsstandard, hälsa, säkerhet och rättigheter. Inte minst tack vare alla tekniska landvinningar, som feministiska kvinnor levererade under -40, -50, -60, 70-, 80-, 90- och 00-talen. Persondatorn, mobiltelefonen, antibiotika, blixtlåset, tvättmaskinen. Ja listan på viktiga uppfinningar som feministiska kvinnor givit världen är oändlig. Ett av de enskilt viktigaste och mest symboliska ögonblicken i historien inträffade 1969, när genusvetaren Maria Sveland blev första människa att sätta sin fot på månen.

Maria Sveland får nöja sig med 9 minuter oemotsagd i SVT

Maria Sveland, den första människan på månen.

I Sverige byggdes välfärdsstaten upp under andra halvan av 1900-talet, av feministiska kvinnor – med visst stöd av romska tiggare, marockanska tonåringar och afghanska asylmän. Detta trots att kvinnorna i Sverige hela tiden levt under extremt förtryck och misär.
Men den feministiska kampen fortsätter…

Lina Thomsgård sitter bland fittkonsten på Café Femtopia och drömmer om ett utopiskt Sverige där feministiska tvång och förbud råder och individuell frihet avskaffats. Foto Metro.

Lina Thomsgård sitter bland fittkonsten på Café Femtopia och drömmer om ett utopiskt Sverige där feministiska tvång och förbud råder och individuell frihet avskaffats. Den feministiska kampen fortsätter. Foto Metro.

Advertisements

Tagged: , , ,

7 thoughts on “Sveriges historia – nu feministiskt anpassad!

 1. Ivar L November 13, 2015 at 7:24 pm Reply

  😀
  Bäst var Moria von Wright!

 2. bergersjo November 13, 2015 at 9:52 pm Reply

  Men vad jag inte förstår är varför den där vite medelålders cis-mannen Gustav Fridolin inte tar ett steg tillbaka och låter Vice Statsminister Åsa Romson eller för den delen den duktiga Alice Bah Kuhnke prata istället för honom! Jag antar att han inte vågar förlora sina patriarkala privilegier.

 3. Pelle2 November 14, 2015 at 5:47 pm Reply

  Vilken tur att historierevisionisten Fridolin äntligen kan lyfta fram den sanna historian.
  Att män skulle ha gjort någon som helst nytta vet ju vi radikalfeminister är totalt osant.
  Självklart är det enbart kvinnor som har uppfunnit saker och alla män har bara krigat och förstört.Desutom har dom tagit sig räten att dö på slagfält istället för att försörja kvinorna och barnen. Vilka själviska svin dom var !

 4. Patrik Arat November 22, 2015 at 4:17 pm Reply

  Vad skulle det innebära att Stefan Löfvén bryter samarbetet med MP? Att Åsa Romson & sparkar ut den vite medelålders CIS-mannen Stefan Löfvén ur regeringen och upprättar radikalfeministiskt styre?

 5. […] och verkligheten. Vid flera tillfällen har Josefin Utas offentligt till och med förespråkat att vetenskap ska ha företräde framför våra heliga radikalfeministiska trosatser! Hur fick en person med den […]

 6. […] Fridolin (MP), historierevisionsminister i Stefan Löfvens regering, är som alla vet en mycket duktig och kunnig radikalfeminist. De […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: