Andres Lokko, SvD, inser äntligen att han är så korkad att han borde fråntas sin rösträtt

I veckan hände något stort och glädjande i Sverige. Det handlar om Andres Lokko en, vit, rik, priviligierad medelålders man som tar upp plats som kulturskribent på Svenska Dagbladet och vägrar släppa fram en duktig kvinna. Efter många års intensivt grubblande har Andres Lokko, berättar han i sin krönika, kommit fram till att han är så kolossalt dum i huvet att han borde fråntas sin rösträtt.

Andres Lokko gillar hat guilt by association och kollektivt skuldbeläggande

Den vite medelålders mannen Andres Lokko är så ofattbart dum i huvudet att hen borde fråntas rätten att rösta i demokratiska val. Källa: Andres Lokko (SvD).

Eftersom Andres Lokko är en duktig feminist drar hen slutsatsen att alla andra män måste vara lika avgrundsjupt korkade som han själv – och att alla män därmed bör fråntas sin rösträtt. Andres Lokko ansluter sig därmed till den växande skara svenska feminister som kräver att män ska fråntas just rösträtten. Så att det blir jämställt. Och för kärlekens skull. Så här skriver Andres Lokko:

“Men när nu även Amnesty International betraktas som vänsterextremistiskt av män som säger nej, så kan man väl i alla fall få önska sig en tårögd reform som avskaffar manlig rösträtt i julklapp?
Jag tycker inte att det är så mycket begärt.”

Nej verkligen inte för mycket begärt. Så länge det finns män som inte har samma politiska åsikter som Andres Lokko, Gudrun Schyman och Jonas Sjöstedt så ska män inte ha rösträtt. Hoppas den totalitära marxistiska feministtomten levererar det i år!

SVT Gomorron Sverige gör reklam för en radikalfeministisk film baserad på Fröken Julie
Gomorron Sverige är som bekant SVTs program för morgonpigga radikalfeministiska kommunister. Sändningstiden ägnas åt att lyfta fram och göra reklam för alla aktuella feministiska kultur- och propagandaprojekt. En av programmets höjdpunkter under veckan var när Gomorron Sverige gjorde reklam för en radikalfeministisk filmversion av den klassiska pjäsen Fröken Julie. I huvudrollen ser vi Shima Niavarani, djupt troende radikalfeminist och F!-aktivist. Regissör är radikalfeministen Fia-Stina Sandlund som berättade att hon ville ha en ”politiskt medveten” radikalfeministisk han-hen som är “kritisk mot sig själv” och som “vill avsäga sig sina privilegier” i den manliga huvudrollen. Sedan gjorde Shima Niavarani ett försök att slå världsrekord i att rabbla radikalfeministiska slagord på så kort tid som möjligt, till SVT Gomorron Sveriges programlerades förtjusning.

SVT gör reklam för radikalfeministisk propagandafilm

SVT Gomorron Sverige gör som vanligt reklam för det senaste inom radikalfeministisk kultur.

SVT anställer ännu en radikalfeministisk nymarxist
Glädjande nog så har SVT anställt ännu en radikalfeministisk nymarxistisk vit medelålders kvinna som programledare. Och inte vilken radikalfeministisk nymarxistisk vit medelålders kvinna som helst, utan självaste Lina Thomsgård – en av Sveriges mest framstående rasister och totalitära ideologer. Thomsgård är ju mest känd som Rasräknarförmedlingens grundare. Nu ska hon som programledare för Kobra indoktrinera tittarna i den Sanna Ideologin. I och med att Lina Thomsgård anställts har SVT nu radikalfeministiska vänsterkvinnor av nästan alla typer av hårfärg och längd i intervallet 160 till 180. Nästan maximal mångfald alltså.

Lina Thomsgård sitter bland fittkonsten på Café Femtopia och drömmer om ett utopiskt Sverige där feministiska tvång och förbud råder och individuell frihet avskaffats. Foto Metro.

Den radikalfeministiska rasisten Lina Thomsgård ökar mångfalden vita medelålders vänsterkvinnor på SVT. Foto Metro.

TV4 värvar radikalfeministisk kommunist för att bli lika objektiva som SVT
TV4 känner pressen att bli lika duktiga som SVT på att indoktrinera svenska folket i den radikalfeministisk och nymarxistiska tron. Därför kallar de nu in kloka radikalfeministiska kommunisten Emma Persson, för att reda ut begreppen och ge tittarna det rätta vänsterperspektivet på dagsaktuella händelser.

TV4 kallar in oberoende radikal marxist för att reda ut begreppen

Tagged: , , , , , ,

13 thoughts on “Andres Lokko, SvD, inser äntligen att han är så korkad att han borde fråntas sin rösträtt

 1. Patrik Arat November 20, 2015 at 10:16 am Reply

  Sverige har inte infört kvinnlig rösträtt, än.
  Först när alla män fråntagits sitt privilegium att få rösta har Sverige kvinnlig rösträtt.

 2. Leif Kjellin November 20, 2015 at 1:31 pm Reply
 3. Pelle2 November 20, 2015 at 9:05 pm Reply

  Det är skönt när radikalfeminister som Andres Lokko,Fredrik Virtanen och Lars Lindström inser att dom är sådana jubelidioter, med en intellektuell kapacitet på en femårings nivå,
  att dom inte kan anförtros det viktiga uppdraget att rösta.
  Det trista är att dom projicerar sin egen debilitet på alla andra män och inte inser att den är begränsad till dom själva och deras vita riddare till kamrater.Fast det är väl en del av deras sjukdomsbild…

  Är också glädjande att flera tv och radiokanaler har sett det radikalfeministiska ljuset och anställer fler och fler radikalfeminister så att Gud runs heliga evangelium kan spridas i Sverige.
  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 4. Ella November 22, 2015 at 1:06 am Reply

  “Rasräknarförmedlingen”, haha! Underbar blogg, keep up the good work! 🙂

 5. Nilsson November 22, 2015 at 10:28 am Reply

  Alla feministiska män borde visa att de är goda föredöme och inte rösta i nästa val!! Pepp, pepp.

 6. Patrik Arat November 22, 2015 at 1:51 pm Reply

  Men han gör ett principiellt fel: han vill avgöra om en man ska ha rösträtt eller inte. Det inte en mans uppgift att anse om män ska ha rösträtt eller ej. Det är radikalfeministiska kvinnor som avgör vem som har rätt att rösta eller ej, och vad vem ska rösta på.

 7. Patrik Arat November 22, 2015 at 8:14 pm Reply

  Varför har F! bara 2.2 % i opinionssiffror?

 8. Jan November 22, 2015 at 11:00 pm Reply

  Eller varför inte bara klippa kuken? Det är ju ett råd som feminister inte hymlar med. Då får ju Andres, eller Andrea…, tillbaka sin rösträtt.

 9. Lady Chikatilo November 25, 2015 at 5:40 pm Reply

  Lokko borde kolla sina privilegier. Han har hållt ner kvinnor, minoriteter och HBTQ under hundratals år. Här har vi beviset på ett systemiserat förtryck som systematiskt förnekar upprätthållandet av könsmaktsordningen i ett system där personer dagligen förnedras, förvägras och förtrycks.

  Eftersom Lokko är en TYPISK cishet bör han ta sitt ansvar, resa bakåt i tiden och förhindra att hans pappa våldtog hans mamma. Allt annat är typiska mikroaggressioner.

  Att känna allt det här har gett mig PTSD, så nu måste jag till min safe space. För att Patriarkatet.

 10. Patrik Arat December 21, 2015 at 10:07 am Reply

  F! har 2% i väljaropinionen. Sannolikt 4% kvinnliga väljare och 0 % manliga väljare. Om män förbjuds rösta ökar alltså demokratin med det dubbla och F! kommer in i Riksdagen.

  • Jämställdhetsfeministern December 21, 2015 at 10:36 pm Reply

   Exakt! Dessutom borde FI få ca 10% gratis genom kvotering, så att det blir jämställt. Med det systemet skulle FI få 14% och demokratin skulle räddas i Sverige!

 11. Förbannad August 1, 2017 at 10:55 am Reply

  Problemet i Sverige är att den allra sämsta sortens människor har fått alldeles för stort inflytande i media. Såna som hellre säljer sin egen mor bara för att få tid i rampljuset eller motarbeta “Sverigevänner”.
  Det är den här typen av människor som förpestar både debattklimatet och det svenska samhället. Sen SD kom in i riksdagen så har människors allra sämsta sidor kommit fram och den ena dumheten efter den andra har lagts ut på twitter. Människor som kallar sig antirasister är något som extremvänstern har kapat.
  Det här årtiondet kommer att sluta med inbördeskrig mellan folk som är PK och folk som är icke-PK.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: