SVT rekordsatsar på radikalfeministiska vänsterkvinnor

Sedan den vita rika medelåders radikalfeministiska vänsterkvinnan Hanna Stjärne förra året blev ny vd för SVT har vi alla kunnat glädja oss åt att statstelevisionen intensifierat sitt arbete för just vänsterextremism och radikalfeminism. Vi kan nu glatt konstatera att SVT år 2015 slagit alla tiders rekord i att helt fokusera och satsa på vänsterextremistisk radikalfeminism och radikalfeministiska kvinnor!

Ja under 2015 har SVT i princip enbart anställt radikalfeministiska kvinnor och precis alla program som sänds i SVT genomsyras av en hälsosam radikalfeministisk, vänsterextremistisk, normkritisk och identitetspolitisk värdegrund. Precis som det ska vara i svensk public service!

Hanna Stjärne fotoTor Johnsson

Hanna Stjärne, vit rik radikalfeministisk vänsterextremistisk medelålders kvinna – och vd för SVT.

För att säkerställa mångfalden i tv-rutan, genom att se till att radikalfeministiska vänsterkvinnor helt och hållet dominerar SVTs alla sändningar, har SVT under året också anlitat den radikalfeministiska extremvänsterorganisationen Rasräknarförmedlingen. De hjälper SVT att räkna och analysera hudfärg och könsorgan på företagets programledare och övriga anställda.

Här kommer några axplock från SVTs allra bästa radikalfeministiska värvningar och program under 2015:

Lina Thomsgård
När SVT ville åtgärda problemet att det fortfarande fanns ett program (Kobra) som inte leddes av en radikalfeministisk vänsterkvinna satsade de stort. SVT tog nämligen inte in vilken radikalfeministisk nymarxistisk vit medelålders kvinna som helst, utan självaste Lina Thomsgård – en av Sveriges mest framstående rasister och totalitära ideologer. Lina Thomsgård är ju mest känd som Rasräknarförmedlingens grundare. Som programledare för Kobra har hon nu ett utmärkt forum för att indoktrinera tittarna i den Sanna Ideologin.

Lina Thomsgård drömmer om tvång och förbud

Lina Thomsgård sitter bland fittkonsten på Café Femtopia och drömmer om ett utopiskt Sverige där feministiska tvång och förbud råder och individuell frihet avskaffats. Foto Metro.

Lena Sundström
I november kunde SVT stolt berätta att de värvat den nymarxistiska feministen Lena Sundström – mest känd för sitt djupa hat mot Danmark och sin ihärdiga kamp för att stoppa människor med fel åsikter att uttrycka sig i svensk media. Lena Sundström ska leda ett program om yttrandefrihet.

Lena Sundström foto DN

Lena Sundström – en av de senaste radikalfeministiska vänsterkvinnorna som SVT värvat.

Kakan Hermansson
Kakan Hermansson är ju en av Sveriges duktigaste radikalfeminister och har rakryggat uttryckt sitt stöd bl.a. för att mörda poliser, misshandla barn och att skära könsorganet av män. Kakan Hermansson har också välsignat Sverige med sina kloka påpekanden om att “män är som förståndshandikappade barn” och att kvinnor i Sverige har det lika svårt som de svarta i USA under 1800-talets slaveri.

Med en sådan bakgrund är det ju ingen överraskning att Kakan Hermansson är en av Hanna Stjärnes och Cilla Benkös absoluta favoriter och en ständigt återkommande figur i olika program i Sveriges Television och Sveriges Radio. Just nu kan vi njuta av Kakan Hermanssons klokhet och kunskap i två program på SVT: Julkalendern och På Spåret.

Kakan Hermansson

Kakan Hermansson har många många gånger uttryckt sitt hat mot män och poliser, sitt stöd för barnmisshandel och bestialiskt våld (mot män). Hon är därför alltid aktuell med nya program på SVT och/eller SR.

Malena Ernman
Malena Ernman är inte bara operasångerska, utan också en riktigt radikal vänsterfeministisk rik medelålders vit kvinna. Precis vad som behövs för att säkra mångfalden i SVT med andra ord. Så Malena Ernman tilldelades uppdraget att hälsa in 2016 i SVTs nyårsfirande på Skansen.

Malena Ernman foto SR

Malena Ernman: operasångerska, rik vit medelålders kvinna, radikalfeminist, nymarxist och universalgeni.

Gina Dirawi
Gina Dirawi har precis alla kompetenser som önskas och efterlyses på SVT: hon är kvinna, hon är ung, hon är arab, hon är radikalfeminist, hon har mörkt hår, hon är nymarxist, hon hatar Israel… Ja Gina Dirawi har allt. Så inte undra på att hon är den mest anlitade programledaren på SVT just nu. Under 2015 blev Gina Dirawi bland annat tilldelad ett eget intervjuprogram, rollen som årets julvärd och (som vanligt) programledare för Melodifestivalen.

Gina Dirawi radikalfeminist

Gina Dirawi har precis alla kompetenser som SVT söker.

Gomorron Sverige
Gomorron Sverige är SVTs morgonprogram där radikalfeministiska vita kvinnliga programledare varje vardag bjuder in radikalfeministiska vita vänsterkvinnor för att prata om nyheter och kultur ur ett tydligt radikalfeministiskt och nymarxistiskt perspektiv. Dessutom finns ett par olika paneler där radikalfeministiska vänsterkvinnor diskuterar kultur, nyheter och sport. Under 2015 har Gomorron Sverige stärkt och renodlat sin radikalfeministiska och nymarxistiska profil.

SVT gör reklam för radikalfeministisk propagandafilm

Radikalfeministiska kvinnor intervjuas av radikalfeministiska kvinnor om ett radikalfeministiskt projekt. SVT Gomorron Sverige.

Kulturnyheterna
Kulturnyheterna vänder sig till kulturintresserade radikalfeminister på Södermalm. Programmet sänds på vardagskvällar och går ut på att radikalfeminister sammanfattar kultur och random nyheter ur ett nymarxistiskt och radikalfeministiskt perspektiv.

SVT Kulturnyheterna menstema

Menstema i radikalfeministiska Kulturnyheterna.

Julkalendern
Årets julkalender är regisserad av den medelålders radikalfeministiska vänsterkvinnan Karin af Klintberg. Tanken med julkalendern är att uppfostra Sveriges barn i att betrakta historien ur ett marxistiskt och radikalfeministiskt perspektiv. Det vill säga alla barn ska ta in den feministiska kunskapen att flickor och kvinnor genom hela historien har varit förtryckta och haft det jättesvårt, medan pojkar och män i alla tider har glidit fram på en räkmacka. 

För att få fram denna poäng har Karin af Klinberg tagit till det genialiska och nyskapande greppet att låta Erik Haag framställa alla historiens män som patetiska, korkade och inkompetenta medan Lotta Lundgren framställer historiens alla kvinnor som kompetenta, kloka och duktiga. Precis som verkligheten alltså.

Julkalendern 2015 radikalfeminism

För att ytterligare stärka Julkalenderns radikalfeministiska och nymarxistiska profil är barnmisshandelsförespråkaren Kakan Hermansson en återkommande karaktär i serien.

Julkalendern 2015 radikalfeminism 2

Julkalendern har fått kritik från okunniga näthatare (däribland en viss Ekebjär). Den radikalfeministiska regissören Karin Af Klintberg ger svar på tal: marxism och feminism har ju genomsyrat hela julkalendern – och därmed är all kritik mot den tröttsam och dum.

SVTs lovande framtid
Som alla kan se har Hanna Stjärne satt upp det ambitiösa jämställdhets- och mångfaldsmålet att 1) minst 100% av alla som jobbar på SVT ska vara radikalfeministiska kvinnor och att 2) alla framstående radikalfeministiska kvinnor i Sverige ska jobba för SVT. Jämställdhetsfeministern både tror och hoppas att Hanna Stjärne under 2016 når sitt mål. Här är några nya program som vi kan tro och hoppas att SVT lanserar under nästa år:

Gud run Schyman anställs av SVT och blir programledare för det nya frågesportsprogammet Vem vet mest? (inte en man i alla fall). Programmet ersätter Rikard Olssons Vem vet mest? och har ett liknande upplägg. Men i Schymans program tävlar kvinnor och män i att svara på frågor på ett enda område: genusvetenskap. Och för att säkra att utfallet blir jämställt (det vill säga att en kvinna alltid vinner) får kvinnorna som tävlar dubbelt så många lampor som männen till att börja med och männens lampor slocknar vare sig de svarar rätt eller fel. Så att det blir jämställt. Kvinnan som vinner tävlingen får en miljon kronor som bränns upp i direktsändning.

Maria Sveland får ett eget debattprogram i SVT, under titeln Våga vägra debatten. Programmet går ut på att 25 radikalfeministiska vänsterkvinnor plus den oberoende experten Ali Esbati (V) en onsdagskväll i veckan vägrar debattera med personer som har andra åsikter än dem.

Sofia Mirjamsdotter – eller Mymlan som hon skämtsamt kallar sig – får en egen programserie om det hårdnande debattklimatet i Sverige, som går ut på att Mymlan springer runt och avbryter män (och ickefeministiska kvinnor) som uttrycker åsikter, genom att skrika: “gubbslem, gubbslem, gubbslem!”.

Mymlan2

Mymlan – mest känd för att skrika “gubbslem, gubbselm, gubbslem” till alla som inte är tillräckligt radikalfeministiska och marxistiska.

Tagged: , , , , , , , , ,

40 thoughts on “SVT rekordsatsar på radikalfeministiska vänsterkvinnor

 1. Joakim Ramstedt December 12, 2015 at 3:19 pm Reply

  Och glöm nu inte att betala för er egen indoktrinering. Annars får ni en snigel på ögat!

 2. Jerry December 12, 2015 at 3:51 pm Reply

  Att betala licens för fri oberoende television hade varit värt det, anser jag. Tyvärr är SVT varken fritt eller oberoende. När jag vill hålla koll på läget vänder jag mig hellre till en kanal som RT. Enda svensk massmedia sysslar med är att upprepa CNN-propaganda.

  • Jämställdhetsfeministern December 12, 2015 at 4:35 pm Reply

   Ja för den som inte gillar propaganda är Vladimir Putin ett bra alternativ.

   • Jerry December 12, 2015 at 5:31 pm Reply

    I detta fallet är han det. Det är ett lågt betyg åt västvärlden när personer som Putin framstår som vårt enda hopp i kampen mot hyckleriet. Hellre en ärlig diktator än en demokratisk fredspristagare som skickar drönare över pakistanska barn. SVT skulle aldrig våga göra ett kritiskt program om detta eftersom de värnar om våra amerikanska relationer. Svensk utrikespolitik dog med Palme.

    • Archibald Bomwitz December 13, 2015 at 6:04 pm Reply

     Den som skickar Su-24 plan att fälla bomber på Syriska barn är ju mycket humanare, det sitter ju trors allt piloter vid spakarna.

  • Joel December 16, 2015 at 11:49 am Reply

   CNN är högerärkepatriarkalt jämfört med svensk media…

   • Jerry December 17, 2015 at 8:46 am Reply

    Vet inte varför du tycker det är ärkepatriarkalt? Snygga nyhetsankare. Rosemary Church är min personliga favorit. Om man nu anammat den feministiska världsbilden så är det fult och patriarkalt att gilla en snygg nyhetsuppläsare. Den stackaren blir ju objektifierad. Men jag är inte feminist och förkastar feminismens språkbruk såväl som dess världsåskådning. I min värld finns inga patriarkat.

   • Jämställdhetsfeministern December 21, 2015 at 10:37 pm Reply

    Så är det. Vi är lyckligt lottade i Sverige som har så fin media.

 3. bergersjo December 12, 2015 at 4:59 pm Reply

  Här är en tröttsam och omodern kritik om julkalendern som nån näthatare har skrivit. Läs den inte!!!
  https://bergersjo.wordpress.com/2015/12/11/historierevisionisterna/

 4. Patrik Arat December 12, 2015 at 6:43 pm Reply

  Det är viktigt att Public Service förfäktar de värderingar som ett samhälle bör stå för.
  D.v.s. ett samhälle som är till 100 jämställt så att radikalfeministiska kvinnors tyckande står oemotsagt.

 5. Jan December 13, 2015 at 6:24 am Reply

  Bra förslag Feministern! Personligen tycker jag dock att Gina Dirawi ska göra alla program på SVT. Och helst vara gäst i alla program också, samtidigt. Den som är emot är ett nättroll som fiskar i grumliga vatten!

 6. Pelle2 December 13, 2015 at 9:01 am Reply

  Hanna Stjärne är verkligen ett feministiskt,kulturmarxistiskt och identitetspolitiskt föredöme !
  SVT börjar bli lika fint och vänsterextremistiskt som på det glada 70-talet.
  Det enda hon har misslyckats med är att sparka de fortfarande anställda männen.
  Lyckas hon med det under 2016 så blir allt 100% jämställt och bra !

 7. Mats Andersson December 13, 2015 at 12:19 pm Reply

  Bra sammanfattning. Jag har rensat mitt hem på tv-mottagare och behöver därmed inte vara med att finansiera eländet. Slutat titta gjorde jag för länge sedan.

  • Jämställdhetsfeministern December 13, 2015 at 12:43 pm Reply

   Du tittar inte på SVT?!! :O
   Men… men… vem talar då om för dig vilka marxistiska och radikalfeministiska åsikter du ska ha?! Aaah… du läser DN och Aftonbladet varje dag!

   • Mats Andersson December 13, 2015 at 2:40 pm Reply

    🙂

 8. Eva Jonsson December 13, 2015 at 2:48 pm Reply

  Mycket bra skrivet ! Hur blev det så här och varför är det ingen på SVT som reagerar ? Nej just det , dom är rädda om sitt jobb. Svensk media går inte att följa med någon större entusiasm, det är samma personer som sitter och tycker i morgonsoffan , samma personer som intervjuvas , samma personer som ska “analysera” läget , jag tror dom bor på samma ställe också, hur vore det om media fick bära sin egen kostnad istället ? Keep up the good work 🙂

  • Jämställdhetsfeministern December 13, 2015 at 4:30 pm Reply

   Tack! 🙂
   Och sant! SVT är verkligen i skriande behov av fler nya radikalfeministiska vänsterkvinnor som kommenterar och analyserar läget!

 9. Noger December 13, 2015 at 4:24 pm Reply

  Jag tycker kritiken från kvinnohatarna är lite onyanserad. SVT har ju faktiskt balanserat Mymlans debattprogram genom att låta Tiina Rosenberg vara sidekick.

  Alla gnällspikar som tror att progammet “bara kommer handla om att Mymlan springer omkring och skriker “Gubbslem” åt manliga debattörer”, kommer nog att få skämmas litegrann när de märker att programmet även handlar om att skrika “fuck you!” åt män.

  Mer balans än så kan det ju knappast bli – det tror jag alla håller med om?

  • Jämställdhetsfeministern December 13, 2015 at 4:28 pm Reply

   Precis! På SVT får alla komma till tals: från korthhåriga radikalfeministiska vänsterkvinnor till långhåriga radikalfeministiska vänsterkvinnor!

 10. Rikard December 13, 2015 at 6:01 pm Reply

  Hej.

  Ett stort problem är det att många i sin patriarkala förvirring vänder sig bort från ljuset från TV-skärmen. I frihetens och den könsbalanserade och könsblinda och könsförnekande queerfeministiska anti-cis-anti-normerande revolutionens obönhörliga jagganatha-framfart måste varje hem innehålla en TV-mottagare som ständigt antingen utsänder Dagens Sanning eller repriserar Radio Ellen och andra program med det goda innehållet. Den moderna könsblinda feminismen med rasperspekiv och rättviseförmedlingsstruktur är sökarljuset som från sitt örnnäste skall svepa bort alla mörka krafter som håller stånd i penistyranniets högborg.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 11. annemo50 December 13, 2015 at 9:25 pm Reply

  Tack för den fina sammanfattningen.

 12. Moder Svea December 14, 2015 at 1:22 am Reply

  Jag tycker ingen ska betala TV licens så länga alla TV program inte görs av och enbart med kvinnor.

 13. Sally Solanas December 14, 2015 at 6:50 am Reply

  Utmärkt genomgång, och man kan tillägga att Mona “svenskt järn till hela världens slavbojor” Masri ska ta över P1:s omstöpta kulturmagasin i januari. Visserligen sekunderas hon av ett par gamla patriarker och SR-kulturmän, den nesan måste hon och de smarta tjejerna stå ut med, men det är ingen tvekan om att Mona kommer att sätta sin prägel på hela programmet. Vi som följde henne som kavat och upplyst krönikör i Sydsvenskan för några år sedan vet vad vi kan vänta oss.

 14. […] ”Sedan den vita rika medelåders radikalfeministiska vänsterkvinnan Hanna Stjärne förra året blev ny vd för SVT har vi alla kunnat glädja oss åt att statstelevisionen intensifierat sitt arbete för just vänsterextremism och radikalfeminism. Vi kan nu glatt konstatera att SVT år 2015 slagit alla tiders rekord i att helt fokusera och satsa på vänsterextremistisk radikalfeminism och radikalfeministiska kvinnor!” Läs mera om SVT:s jättesatsning här i Jämställdhetsfeministerns blogg. […]

 15. Patrik Arat December 16, 2015 at 6:15 pm Reply

  Så att “public service” gör skäl för sitt namn

 16. Pelle2 December 16, 2015 at 6:52 pm Reply

  Såg till min bedrövelse att Stjärne rekryterade den medelålders,heterosexuelle,vita mannen Jan Helin till chef i SVT.Vilket nederlag för oss radikalfeminister ! Nu tappade jag tron på vår tidigare radikalfeministiska, postmoderna och kulturmarxististiska ikon !
  Den enda trösten är väl att Helin är en gedigen vänstermänniska som kanske kan bli förlåten för sina övriga brister tack vare det.

 17. Lovisa Magnusson December 17, 2015 at 3:39 pm Reply

  Just hittat din blogg. Känner mig upplivad av dina radikalfeministiska inlägg. Vill läsa mer. Det finns ju så många härliga radikalfeministiska kvinnor. Mona är ju en favorit eller varför inte Gina Dirawi. pepp pepp. Tråkigt med gubbslemmet Helin bara, men han är säkert en sann mansfeminist. Ger lite tröst.

 18. […] Schwarzenberger (SR) är en av många duktiga radikalfeministiska vänsterkvinnor inom svensk public service. Med sin makalösa pedagogiska förmåga kämpar hon med sina kollegor varje dag oförtutet för […]

 19. […] för att  de anställda på SVT, SR, DN, Metro, Aftonbladet och så vidare till 95% består av radikalfeministiska vänsteraktivister. Och när vi ser Lisa Magnussons briljanta journalistiska arbete så förstår alla vikten av att […]

 20. […] för att  de anställda på SVT, SR, DN, Metro, Aftonbladet och så vidare till 95% består av radikalfeministiska vänsteraktivister. Och när vi ser Lisa Magnussons briljanta journalistiska arbete så förstår alla vikten av att […]

 21. […] Jämställdhetsfeministern tidigare glatt kunnat konstatera så har SVT under 2015 slagit alla tiders rekord i radikalfeministiska vänstersatsningar. Men den vita rika medelåders radikalfeministiska vänsterkvinnan Hanna Stjärne (vd Sveriges […]

 22. Karlpedal August 7, 2016 at 8:55 pm Reply

  Det är ju helt uppenbart att Högern ligger bakom rekrytering av radikalfeminister till SVT för underminera oberoende medias existensberättigande och förlöjliga vänstern! Så här jävla dåligt kan det bara bli om man verkligen anstränger sig!

 23. […] det något en kan lita på i världen, så är det att SVT alltid levererar nyheter ur det rätta, radikalfeministiska vänsterperspektivet. I fredags […]

 24. Tor Johnsson June 20, 2017 at 9:49 am Reply

  Hej. Eftersom jag inte kan hitta kontaktuppgifter eller namn på någon ansvarig för denna blogg skriver jag här. Jag vill uppmärksamma er på att ni inte har mitt godkännande att använda bilden av Hanna Stjärne här ovan. Ansvarig för denna blogg begår alltså brott mot upphovrättslagen. Jag vill att bilden tas bort eller att någon ansvarig här kontaktar mig så vi kan diskutera ett lämpligt arvode. Ni hittar mina kontaktuppgifter på journalisten.se. Jag använder mig av svenska fotografers förbunds prislista som finns att läsa på sfoto.se.
  Hälsningar
  Tor Johnsson, fotograf Tidningen Journalisten

 25. […] under många år medvetet arbetat med att byta ut så många män och ickekommunister på SR mot radikalfeministiska vänsterkvinnor – för mångfalden och jämställdhetens […]

 26. […] under många år medvetet arbetat med att byta ut så många män och ickekommunister på SR mot radikalfeministiska vänsterkvinnor – för mångfalden och jämställdhetens […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: