SD störst bland LO-medlemmar: nu behövs ännu mer radikalfeminism och asylsökare!

Ja under förra veckan kom en rad opinionsmätningar som visade att Sverigedemokraterna nu har mellan 20 och 30 procents stöd i väljaropinionen. Kulmen av denna opinionsmätningsvåg nåddes då Sifo i slutet av veckan visade att SD nu är största parti – större än Socialdemokraterna – bland LO-medlemmar.

Karl-Petter-Thorwaldsson-1

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson brölar ut feministiska slagord och förklarar pedagogiskt vilka förtryckarsvin männen inom LO är-

Hur kan detta vara möjligt? Det frågar sig nu alla vi kloka och kunniga radikalfeminister som styr LO, de politiska partierna och media. Vi har ju gjort allt rätt. I flera år nu har vi varje dag satsat stenhårt på radikalfeminism, postmodernism och nymarxism. Vi har varit tydliga med att män är orsaken till allt ont i världen och att särskilt svenska män är förtryckande, priviligierade ärkesvin. Vi har förklarat att den svenska integrationen är bäst i världen och att Sveriges välfärd beror på att vi tar emot överlägset flest asylinvandrare av alla länder i EU. Och att vi därför MÅSTE ta emot ännu fler asylsökare eftersom de utgör ett ovärderlig kompetensregn som Sverige inte klarar sig utan. Och för att det inte kan – inte får – finnas någon gräns alls för hur många asylsökare som Sverige tar emot – eftersom vi är en humanitär stormakt som för en feministisk politik. Vår vice statsminister har till och med talat om att heterosexuella män inte är människor. Kort sagt – vi har gjort allting rätt!

Åsa Romson - män är inte människor

Åsa Romson (MP), vice statsminister, säger alltid kloka saker. På grund av kvinnodiskriminering har hon lägst förtroende av alla partiledare.

Ändå sjunker stödet för regeringspartierna, Stefan Löfven och Åsa Romson som en sten. Och SD är nu alltså största parti bland LO:s medlemmar.

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Den skattefinansierade radikalfeministiska vänsterorganisationen Kvinnolobbyn vet vad som behöver göras.

Nu samlas därför Sveriges skarpaste feministiska hjärnor runt om på partikanslierna, i LO-borgen och på Aftonbladets, Dagens Nyheters, Metros, SVTs, SRs redaktioner, för att tillsammans ta fram en handlingsplan för att vända utvecklingen. Jämställdhetsfeministern kan redan idag avslöja innehållet i denna plan för att få svenska folket att tycka och rösta som vi i den journalistiska och politiska eliten har bestämt att de ska tycka och rösta!

Ja lösningen på problemet är så klart den samma som lösningen för alla andra problem: mer radikalfeminism, nymarxism och postmodernism! Och hjälper inte det så behövs ännu mer radikalfeminism, nymarxism och postmodernism!

LO alla borde vara feminister 2

Karl-Petter Thorwaldsson (LO), vet bäst vad alla ska tycka och tänka. Här presenterar han en bok som ska indoktrinera Sveriges gymnasieungdomar i den rätta radikalfeministiska och nymarxistiska tron. Säkerligen håller alla LOs medlemmar med om att det är just till radikalfeministisk indoktrinering deras medlemsavgifter ska användas.

Om bara LO, SVT, SR, DN, Aftonbladet, Metro, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Feministiskt initiativ, Folkpartiet, Centerpartiet etc blir ännu mer pedagogiska i att sprida radikalfeminism, nymarxism, kompetensregnsteorin och så vidare – så kommer allt bli bra och SD kommer att försvinna.

SR Sonja Schwarzenberger

Sonja Schwarzenberger (SR) är en av många duktiga radikalfeministiska vänsterkvinnor inom svensk public service. Med sin makalösa pedagogiska förmåga kämpar hon tillsammans med sina kollegor varje dag oförtutet för att sprida radikalfeminism och nymarxism till det svenska folket.

LO alla borde vara feminister

Finn ett fel. En vit rik fet mäktig och priviligierad man vid namn Karl-Petter Thorwaldsson (LO) sitter och tar upp plats och förstör jämställdheten och mångfalden på ett feministiskt seminarium.

Och så måste ju förstås Karl-Petter Thorwaldsson avgå från sin post som LOs ordförande. Han är förvisso duktig på att sprida våra feministiska läror, förklara vilka sviniga förtryckare svenska män är och han kräver regelbundet att alla män ska maka på sig släppa fram en duktig kvinna. Men tydligen tror han att det gäller alla män utom honom själv! Men Karl-Petter Thorwaldsson är inget annan än en typisk vit medelålders heterosexuell svensk man. Och som han själv förklarar är sådana typer roten till alla problem i vårt land. Så maka på dig Karl-Petter! Ta ditt feministiska ansvar. Som vit fet medelålders rik man så ska du avgå så att en duktig kvinna kan ersätta dig!

Karl-Petter-Thorwaldsson-2

Karl-Petter Thorwaldsson är en typisk vit svensk heterosexuell medelålders man – fast betydligt rikare, fetare och mäktigare än nästan alla andra svenska män. Thorwaldsson MÅSTE därför genast ta sitt ansvar, avgå och släppa fram en duktig kvinna!

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

7 thoughts on “SD störst bland LO-medlemmar: nu behövs ännu mer radikalfeminism och asylsökare!

 1. staffan anderstig December 22, 2015 at 8:30 am Reply

  Tänker en hädisk tanke….vad säger dessa feminister när de riktiga kvinnohatarna tar plats på podiet,de som med övertygelse för fram fredens religion som det sanna.

  • Jämställdhetsfeministern December 22, 2015 at 9:51 am Reply

   Då säger vi att det är samma förtryck här som där… samma strukturer och sviniga män!

 2. Sternococktail December 22, 2015 at 10:49 am Reply

  Jag har egentligen inget inget hopp att få något svar innan trälocket slår igen ovanför min näsa, men om man i debatter med feminister tog upp islam och pressade feminister att ge sin syn på saker som månggifte, olika arvsrätt. att kvinnor inte får klä sig som de vill, att äktenskap är tillåtna från 6 år att religionen tillåter att man tar civila som krigsfångar och har rättighet att ha sex med dem, och så den sjuka porrfantasin om ett paradis där det gäller att ta oskulden på 72 kvinnor varje natt. För lika lite som anda metastaser av kommunismen vill feministerna inte med ett enda ord kritisera islam. Och fortsätter de vägra svara, så kan man fråga varför feminister kritiserar spelfilmer och annat inom nöjesindustrin, som inte betyder något, men låter religionerna hamna i en blind fläck?

  • Jämställdhetsfeministern December 22, 2015 at 11:03 am Reply

   Det är rasism att påstå att det du räknar upp skulle ha med islam att göra. Det är bara typiskt manligt förtryck av kvinnor, som typiska svenska män ägnar sig åt. Och vi feminister kritiserar visst religion: vi hatar kristendomen.

 3. Jan December 23, 2015 at 9:00 am Reply

  Alla rätt igen feministern! Eftersom inte riktigt alla ännu förstått välsignelsen med asylinvandring och feminism måste ju lösningen vara ännu mer asylinvandring och feminism. Alla måste ju få en chans att bli frälsta och nå en högre insikt! LO är helt rätt ute här. Trots att man envisas med att ha en tjock, vit gubbe som ordförande. God Värdegrund på dig feministern och ett Gott Nytt radikalfeministår!

 4. […] upp en ny bok, framtagen av bl.a LO och Bonniers, som ska delas ut till alla gymnasieungdomar i Sverige och där det pedagogiskt förklaras vilket […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: