SVT avslutar året med ännu en radikalfeministisk vänstersatsning

Som Jämställdhetsfeministern tidigare glatt kunnat konstatera så har SVT under 2015 slagit alla tiders rekord i radikalfeministiska vänstersatsningar. Men den vita rika medelåders radikalfeministiska vänsterkvinnan Hanna Stjärne (vd Sveriges Television) nöjer sig inte med det. För, som både Hanna Stjärne och jag vet, så kan det ju aldrig bli för mycket radikalfeminism och nymarxism! Så under årets allra sista veckor gör Hanna Stjärne ännu en storsatsning för att säkerställa maximal radikalfeminstisk och nymarxistisk prägel i SVT:s hela programutbud.

Ja Hanna Stjärnes underbara julklapp till alla oss radikalfeministiska nymarxister är att 1) den radikalfeministiska vänsterkvinnan Shima Niavarani får ett eget progam på SVT och 2) att kamrat Jan Helin (nymarxist, radikalfeminist, totalitär ideolog och fd vd för Aftonbladet) blir ny programchef för SVT. och 3) den historierevisionistiska indoktrineringsserien Fröken Frimans krig (som är så bra att den får ett eget blogginlägg). Vi radikalfeminister och marxister kunde inte ha önskat oss en bättre julklapp! Tack kamrat Hanna Stjärne! Du vet verkligen hur du ska göra för att värma ett rött vänsterhjärta i vintermörkret.

Shima Niavarani

Shia Niavarani radikalfeminist

Shima Niavarani – ökar mångfalden radikalfeministiska vänsterkvinnor på SVT.

Radikalfeministiska vänsterkvinnan Shima Niavarani får ett eget pratprogram om film, som säkerställer mångfalden radikalfeministiska vänsterkvinnor på SVT. Jag tror vi alla har kännt en stor saknad av en radikalfeministisk vänsterkvinna med just den frisyren i tv-rutan. Men nu har alltså den luckan fyllts!
Shima Niavarani är till vardags skådespelare och är mest känd för att ha kommit ytterst nära att slå världsrekordet i att på bara ett par minuter rabbla upp radikalfeministiska slagord. Shimas världsrekordförsök sändes direkt i SVT Gomorron Sverige och imponerade uppenbarligen Hanna Stjärne så mycket att Shima nu alltså belönas med ett eget tv-program.
Välförtjänt! Pepp pepp! 🙂

Jan Helin
Kamrat Jan Helin är förvisso en rik vit priviligierad heterosexuell man (dvs ett gubbslem – eller ickemänniska, som Åsa Romson uttrycker det), men han kompenserar sin arvssynd genom att vara en mycket duktig nymarxist och radikalfeminist. Under sin tid som vd för Aftonbladet gjorde Jan Helin ett mycket bra jobb för att renodla och radikalisera Aftonbladets feministiska vänsterprofil. Men allra mest känd är Jan Helin för sin kraftfulla kamp för att krossa yttrandefriheten i Sverige, bevara åsiktsorridoren och skrämma ickefeminister och ickemarxister till tystnad.

Jan Helin totalitär radikalfeministisk nymarxist Foto Anders Foghagen

Kamrat Jan Helin (nymarxist, radikalfeminist, totalitär ideolog och fd vd för Aftonbladet) blir ny programchef för SVT.

Under kamrat Jan Helin har Aftonbladets adelsmärke kommit att bli att stämpla alla som på allvar ifrågasätter den Heliga Radikalfeministiska Nymarxistiska Sanningen som fascister/nazister. Jan Helin har också tydligt hämtat inspiration från historiens finaste ledare – som DDRs diktator Erich Honecker – i sin strävan efter att granska folket för att lojalt skydda våra radikalfeministiska makthavare. Jan Helin lyckades befria Aftonbladet från nästan all sorts fakta och ersätta det med hälsosam, fin radikalfeministisk, postmodern nymarxistisk retorik, slagord och indoktrinering. Hen är med andra ord rätt person att utveckla, öka och förstärka SVTs redan urstarka radikalfeministiska vänsterprofil.

Erich Honecker - Jan Helins förebild

Som alla kan se har kamrat Jan Helin hämtat sin inspiration från kamrat Erich Honecker, kommunistisk diktator i Östtyskland 1971 till 1989, som lade upp tydliga direktiv för vad folket fick säga och tycka.

Ja 2015 var ett fanatastiskt år för radikalfeministisk och nymarxistisk indoktrinering i SVT och Sveriges Radio – men allt tyder på att 2016 blir ännu bättre! 🙂

Du missar väl förresten inte SVTs radikalfeministiska och historierevisionistiska indoktrineringssatsning Fröken Frimans krig? Här kan du lära dig att fakta och historiker (som vanligt) har helt fel och att radikalfeministiska trosuppfattningar är sanningen om Sveriges rösträttshistoria.

Dagens inlägg avslutas med lite härligt och föredömligt julfirande från Södermalm.

Tagged: , , , , , , , , , ,

9 thoughts on “SVT avslutar året med ännu en radikalfeministisk vänstersatsning

 1. lilycrowart December 25, 2015 at 7:35 pm Reply

  Men fortfarande ingen radikalfeminist med näsring!! Jag ska skriva till Stjärne! Pelle Karlsson är en sann hjälte! Peppig jul på dig, finaste Jämställdhetsfeministern!

  • Jämställdhetsfeministern December 25, 2015 at 7:38 pm Reply

   Sant. Att det inte finns någon radikalfeministisk vänsterkvinna med näsring på SVT visar tydligt att Patriarkatet fortfarande har makten. Men kampen för feminism och mångfald går vidare! Pepp pepp! 🙂

   En peppig jul på dig själv medsyster! 😀

  • Richard December 25, 2015 at 8:10 pm Reply

   Ni har verkligen inte mycket att komma med! Är detta vad skattebetalarnas pengar samt TV-avgiften skall gå till? Varför har vi inte 20% utav SVTs anställda som stödjer SD? Jag trodde vi hade en demokrati i Sverige? SVT är statligt, då skall det statliga visa program som det statliga folket stödjer! Vart finns alla program om hur dåligt Islam är för Sverige? Eller hur det har gått sedan alla jävla pk-arslen har förstört samhället på så många plan?

   • Jämställdhetsfeministern December 25, 2015 at 8:48 pm Reply

    Du är okunnig. Demokrati, mångfald och jämställdhet är när det är minst 100% radikalfeministiska vänsterkvinnor.

    • Patrik Arat December 25, 2015 at 10:11 pm Reply

     Noll-tolerans mot allt annat än 100 % jämställdhet!

 2. Jan December 26, 2015 at 2:18 am Reply

  Vore det inte läge att kröna framstötarna under 2015 med en framåtsyftande nollvision under 2016? Som, förslagsvis:

  – 100 procent kvinnor i styrelserna på SVT/SR
  – 100 procent rasifierade på Barnkanalen
  – Alla tyngre programledaruppdrag till unga kvinnor med Mellanösternbakgrund
  – 0 procent möjligheter för licensbetalarna att göra sina röster hörda i olika forum
  – 100 procent miljö- och vänsterpartister på kulturredaktionen
  – Södermalmsveto i personalfrågor på SR/SVT
  – Slopande av objektivitetskravet i morgonsoffan på SVT
  – Anställningsförbud av vita cis-män på P3
  – 1/10-principen när någon från SD deltar i SVT/SR. D v s minst 9 som säger ifrån…
  – Mansfritt framför kameran. Alltså bara kvinnliga journalister framför kameran/mikrofonen

  Det var 10 förslag. Någon kanske har fler?

  • Sten Sture December 26, 2015 at 7:15 am Reply

   Mycket progressiva och jämställda förslag! De kvarvarande männen som inte går att sparka ut direkt kan få bära tung studioutrustning tills de tröttnar och gör public service 100% jämställt.

  • Jämställdhetsfeministern December 26, 2015 at 8:39 am Reply

   Kloka förslag allihop! Flera av dem är ju i princip redan genomförda av kamrat Hanna Stjärne! 🙂
   Pepp pepp!

 3. […] Är det något en kan lita på i världen, så är det att SVT alltid levererar nyheter ur det rätta, radikalfeministiska vänsterperspektivet. I fredags presenterade så SVT Rapport sin analys av vad som gör att vi har bostadsbrist i de svenska storstäderna. Svaret var det självklara för oss inom den radikalfeministiska extremvänstern. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: